!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Eχετε δει μινι μαρκετ που να ειναι φτηνοτερο απο τις μεγαλες αλυσιδες;

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Eχετε δει μινι μαρκετ που να ειναι φτηνοτερο απο τις μεγαλες αλυσιδες;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

foscilis έγραψε: 19 Δεκ 2018, 17:58
ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Δεκ 2018, 16:50
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 19 Δεκ 2018, 16:02 Καω ο Μασουτης κατω ο Σκλαβενιτης κατω ο Βασιλοπουλος κατω τα ΕΛΟΜΑΣ πανω ο Χελις ειναι ο καλυτερος απ ολους
Χελι κανε ενα e-shop βλεπω πολλους πιθανους πελατες
Σου διαφεύγει κάτι σημαντικό. Το ότι τα μαγαζιά γειτονιάς δεν χρειάζονται e-shop. :lol:
Καλά σε αυτό δε μπορώ να τους καταλάβω. Δε λέω βέβαια γα όσους πουλάνε φρέσκα ή πολύ μικρά πράγματα, αλλά ας όποιος πουλάει πράγματα 15+ ευρώ το καθένα, ξερωγω ρουχάδικο ή βαποραϊζεράδικο, έχει κάνει το 95% της δουλειάς από πλευράς στησίματος επιχείρησης και το e-shop θα εκατονταπλασιάσει τη δυνητική πελατεία του με πολύ μικρό κόστος, στις μέρες μας δε υπάρχουν έτοιμες πλατφόρμες που το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να περάσεις τα προϊόντα σου [και δε χρειάζεται καν να το κάνεις για μαζικές ποσότητες στην αρχή, μπορείς να βγάλεις απλά 5 πράγματα σε ένα εικονικό "ράφι"]. Η μόνη εξήγηση είναι ότι προτιμούν να τα κουτσοβολεύουν αφορολόγητα.
Στα μίνι μάρκετς αναφέρομαι και όχι σε όλα τα εμπορικά μαγαζιά. Επειδή έχουν το μεγάλο πλεονέκτημα της μικρής/μηδαμινής απόστασης και τη δυνατότητα να παρέχουν το οτιδήποτε απαραίτητο για μαγειρική, καθάρισμα και τα μικροπραγματάκια που χρειάζεσαι μια δεδομένη στιγμή, φρέσκα ή μη. Ούτως ή άλλως και το πεδίο στο οποίο γίνεται ο πόλεμος τιμών στις αλυσίδες αφορά σε είδη που παίζουν πολύ πιο κάτω από 15 ευρώ. Η διαφορά τους παίζει σε λεπτά.

Για τα e-shop γενικότερα, δεν διαφωνώ αλλά ακόμη και αυτά χρειάζονται πολύ μεγαλύτερη οργάνωση απ' ό,τι φαντάζεται κάποιος που δεν έχει ασχοληθεί και το κόστος που απαιτεί ένα λειτουργικό e-shop, δεν είναι καθόλου μικρό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Τελικα ρε παιδια τα περιπτερα που εχουν μικροτερα λειτουργικα εξοδα απο τα μονι μαρκετ και κανουν και μεγαλους τζιρους ειναι και αυτα φτηνοτερα απο τις αλυσιδες σουπερ μαρκετ στα ιδια ειδη;
Η μηπως οι περιπτεραδες ειναι γκαου μπιου και οι μινιμαρκεταδες διανοιες;

Να θυμησω επισης οτι οι περτεραδες μεχι πριν λιγα χρονια δεν εκοβαν αποδειξεις ουτε για δειγμα οποτε λογικα θα επρεπε να ειναι ακομη φτηνοτεροι απο μινιμαρκετικες διανοιες τυπου Χελι

Everybody is idiot in this country except minimarketades
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Άσε τα αγγλικά αστοιχειωτε, έχεις την ίδια επιτυχία με τα ελληνικά
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Παρε ενα τηλιο απο ενα μινιμαρκετ να ηρεμησεις
Αρίστος for Tsirpas
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
elchav

Τους κρατάς μούτρα επειδή δεν έχουν γραμματική b preliminary όπως ο Σκλαβενίτης;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

νε ραι τουσ κραταο μουτρα τραβασ κανα ζωρη;
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
elchav

Δεν είναι αυτό χιούμορ, μυθομανή μου :e045:
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 19 Δεκ 2018, 13:52 Ερωτηθηκες για τα νησια και κανεις την παπια
Επειδη ρωτηθηκες αρκετες φορες και δεν απαντησες δικαιολογημενα θεωρω οτι δεν γνωριζεις
Παίζει να σε γράφω και στον πέο μου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

μίστερ μαξ έγραψε: 19 Δεκ 2018, 14:37 Περα απο τις ψηλότερες τιμες των μικρομάγαζων vs ΣΜ, δεν εχω δει να εγείρεται το θέμα της χαμηλότερης ποιότητας των προϊοντων των μικροκαταστημάτων, καθώς και επίσης πως τα οσα πουλάνε, ειναι εγγύτερα στην ημερομηνία λήξης.
Μπορεί να μην το έχεις δει να θίγεται γιατί δεν ισχύει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Γκιώνης έγραψε: 19 Δεκ 2018, 17:59 Απορίες μετά από όσα έχουν γραφτεί μέχρι τώρα.

1)Οκ,τα κίντερ και τα μπισκότα είναι φθηνότερα από το Σ/Μ και εξήγησες γιατί.Σε ότι αφορά τα άλλα προϊόντα;θες να μας πεις ότι σε όλα έχεις καλύτερες τιμές από την εκάστοτε φθηνότερη αλυσίδα;

2)Το γάλα πόσο το πουλάς;Στο μπακάλικο της γειτονιάς μου ξέρω ότι συνήθως είναι 10-20 λεπτα ακριβότερο από το Σ/μ.Μια φορά μόνο θυμάμαι που τα έδινε προσφορά,αλλά και πάλι συνήθως φέρνει λίγα οπότε όποιος πρόλαβε.
1. Όχι, δεν έχω σε όλα καλύτερες τιμές. Υπάρχουν πράγματα στα οποία δεν έχω καλύτερες τιμές γιατί δεν με ενδιαφέρει επειδή έχουν τρομερή κινητικότητα και σε άλλα έχω χειρότερες τιμές γιατί τα ΣΜ κάνουν ειδικές συμφωνίες με κάποιες εταιρείες και είναι φύσει αδύνατον να έχω τις ίδιες τιμές, εκτός κι αν παίζουν προσφορές. Τέτοιο είδος είναι οι καφέδες. Αν και οι διαφορές κι εκεί είναι μικρές. Π.χ. είμαι 3%-10% πάνω από τον Βασιλόπουλο, ανάλογα με το μέγεθος (μεγαλύτερη διαφορά στις μικρότερες συσκευασίες).

2. Έχω Μεβγάλ και Νεογάλ. Τα δίνω αμφότερα 1,10. Αλλά δεν δίνω τρομερή ποσότητα. Γύρω στα 150 την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 19 Δεκ 2018, 18:23 Εγω παλι δεν καταλαβα ποια ειναι η εξηγηση στο γιατι εχει φτηνοτερα τα kinder απο τις αλυσιδες
Επισης δεν καταλαβα πως γνωριζει τις τιμες των αλυσιδων ανα πασα στιγμη
Μια τιμη ανεφερε εδω για την cola και ελεγε ψεμματα
Εσύ είπες ψέματα για την κόκα κόλα. Τα γραπτά μένουν. Η εξήγηση για τις kinder και για κάθε προϊόν που έχω φθηνότερα είναι ότι οι αλυσίδες θέλουν να έχουν περισσότερο κέρδος. Κι εγώ και η αλυσίδα αγοράζουμε κατευθείαν από την αντιπροσωπία, αν και αυτοί παίρνουν καλύτερες τιμές.

Σου έδειξα πόσο έχει την kinder ο ΑΒ. Μένει μόνο να δεις πόσο την αγοράζω εγώ, για να δεις τι κέρδος έχει ο ΑΒ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

hellegennes έγραψε: 19 Δεκ 2018, 23:14 Εσύ είπες ψέματα για την κόκα κόλα. Τα γραπτά μένουν. Η

Tελικα τα Lidl ππυλουσαν η δεν πουλουσαν φτηνοτερα την coca cola απο την τιμη μινι μαρκετ που που μας ποσταρες;
Εγραψα επισης οτι δεν καταλαβα για ποιον λογο εχεις φτηνιτερα τα kinder γιατι εδω μεσα γραφτηκε οτι μας το εξηγησες

Θελω να μας γραψεις την διευθυνση ενος μινι μαρκετ (οχι του δικου σου) το οποιο ειναι φτηνοτερο απο τις αλυσιδες
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Bρωμα και δυσωδια απο τους Βρετανους
Σπιλωνουν την πεφωτισμενη καστα των μινιμαρκεταδων
The 20 items bought at a mini-mart in Crete, for example, were more than 60% more expensive than at a supermarket.
https://www.telegraph.co.uk/travel/news ... n-cheaper/
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
hellegennes

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 20 Δεκ 2018, 00:08 Tελικα τα Lidl ππυλουσαν η δεν πουλουσαν φτηνοτερα την coca cola απο την τιμη μινι μαρκετ που που μας ποσταρες;
Όχι, δεν την πουλούσαν φθηνότερα. Την πουλούσαν στην ίδια ακριβώς τιμή, αλλά μόνο για την συγκεκριμένη εβδομάδα, λόγω φυλλαδίου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Το χεις τερματισει ρε
Το 0.4575 δεν ειναι μικροτερο του 0.46;

Δωσε δυο τρια ονοματα απο τα περιφημα mini markets της Θεσσαλονικης που ειναι φτηνοτερα απο τις αλυσιδες
H μηπως ειναι τιποτα κρυφα μαγαζια μονο για μυημενους;
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 19 Δεκ 2018, 19:05
Ίφιδα έγραψε: 19 Δεκ 2018, 17:03 Να μη τρώς, χαλάνε τα δοντάκια, ποιός ξέρει τί σκατά είναι κι αν το πάρεις κι απ το ¨Λιντλ μπορεί να σε τρέχουμε και στα νοσοκομεία με δηλητηρίαση
Screenshot_9.jpg
Εικόνα

Εικόνα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Οικονομία”