για τον ιδιο λογο που (θαπρεπε να) ριχνονται ολοι οι πηδοι του ντουνια. γιατι καβλωσαμε.Naida έγραψε: 24 Δεκ 2019, 11:02
Γιατί να ρίξετε τον πήδο; Γιατί να το ρισκάρεις βρε αδερφέ; Και ναι θα χαλάσει
δε σπαει δε χαλαει.
για τον ιδιο λογο που (θαπρεπε να) ριχνονται ολοι οι πηδοι του ντουνια. γιατι καβλωσαμε.Naida έγραψε: 24 Δεκ 2019, 11:02
Γιατί να ρίξετε τον πήδο; Γιατί να το ρισκάρεις βρε αδερφέ; Και ναι θα χαλάσει
Ε άμα καβλωνετε βρε αγόρι μου δεν είναι φιλία και ναι χαλάει
Είναι ένα σοβαρότατο πλήγμα αυτό στη φιλία.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Δεκ 2019, 11:32 Όπως λέει και το γνωστό ανεκδοτο
"ήθελα να πηδηχτουμε, αλλά φοβόμουν μη χαλάσει η φιλία μας"
"γιατί αυτό; τόσο χάλια γαμας;"
αμα ειναι γερη, δυνατη και τιμια, δε χαλαει.
εχω μια θεωρια οτι κανεις και καμμια δε γαμει ασχημα. απλως υπαρχουν συμβατοι και ασυμβατοι ανθρωποι στο γαμησι.don't speak έγραψε: 24 Δεκ 2019, 11:34Είναι ένα σοβαρότατο πλήγμα αυτό στη φιλία.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Δεκ 2019, 11:32 Όπως λέει και το γνωστό ανεκδοτο
"ήθελα να πηδηχτουμε, αλλά φοβόμουν μη χαλάσει η φιλία μας"
"γιατί αυτό; τόσο χάλια γαμας;"
Του το λες μετά ή δεν του το λες;
Έλα εντάξει αυτά δεν ισχύουν. Αλλά όπως σου είπα και πριν αν είναι και καβλωνετε μεταξύ σας δεν είστε κολλητοί.
Γιατι το λες αυτό;Naida έγραψε: 24 Δεκ 2019, 12:10Έλα εντάξει αυτά δεν ισχύουν. Αλλά όπως σου είπα και πριν αν είναι και καβλωνετε μεταξύ σας δεν είστε κολλητοί.
Αφού θα ήταν καλύτερα αν τα είχατε, γιατί δεν τα έχετε; προφανώς και δεν είναι απλή κολλητή σου , να είναι κάτι παραπάνω αφού παίζει σεξ και συναίσθημα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 24 Δεκ 2019, 13:12Γιατι το λες αυτό;
Χθες ημουν στα χαλια μου ερωτικα και αμεσως καλεσα την κολλητη μου που με καβλώνει (+ στο ηθικό) και μου εδωσε αγαπη φροντιδα και προδερμ
Αν δεν την ειχα θα χαλιομουν θα εκοβα φλεβες
Αν τα ειχαμε κιολας θα ταν ακομη καλυτερα
Που ειναι το κακο;
Γιατί ειμαστε σε φιλικο σταδιο τι δεν καταλαβαινειςNaida έγραψε: 24 Δεκ 2019, 13:48Αφού θα ήταν καλύτερα αν τα είχατε, γιατί δεν τα έχετε; προφανώς και δεν είναι απλή κολλητή σου , να είναι κάτι παραπάνω αφού παίζει σεξ και συναίσθημα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 24 Δεκ 2019, 13:12Γιατι το λες αυτό;Naida έγραψε: 24 Δεκ 2019, 12:10
Έλα εντάξει αυτά δεν ισχύουν. Αλλά όπως σου είπα και πριν αν είναι και καβλωνετε μεταξύ σας δεν είστε κολλητοί.
Χθες ημουν στα χαλια μου ερωτικα και αμεσως καλεσα την κολλητη μου που με καβλώνει (+ στο ηθικό) και μου εδωσε αγαπη φροντιδα και προδερμ
Αν δεν την ειχα θα χαλιομουν θα εκοβα φλεβες
Αν τα ειχαμε κιολας θα ταν ακομη καλυτερα
Που ειναι το κακο;
Με όποιον θέλεις, μπορείς να κάνεις παρέα. Παρ' όλα αυτά, τα κοινά σημεία αναφοράς δένουν τα άτομα. Θα μπορούσε ένας κομμουνιστής να κάνει παρέα με έναν χρυσαυγίτη;Naida έγραψε: 23 Δεκ 2019, 14:04Γιατί μόνο όσοι είναι ίδιοι με εμάς μπορούν να είναι φίλοι μας; Τελείως άκυρο αυτό που λεςBipsco έγραψε: 23 Δεκ 2019, 13:59Νοιώθει πιο άνετα με τον άλλο. Ο φίλος του μπορεί να μπει στην θέση του, εσύ μπορείς;Naida έγραψε: 23 Δεκ 2019, 13:41
Γενικά είναι πολύ κλειστός. Ενώ σε μένα μου έχει πει τα σωψυχα του και πρώτη φορά ανοίχτηκε σε άνθρωπο έτσι, για αλλά θέματα στα γκομενικά δεν μου λέει τίποτα. Πρέπει να τον ρωτήσω εγώ και με τα χίλια ζόρια, ενώ εγώ του τα λέω όλα . Στον άλλο τα λέει όλα![]()
Ποια είναι αυτή η νοοτροπία;ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Δεκ 2019, 14:15Εξαρτάται τι εννοείς "δύσκολη στιγμή" και το κατά πόσον είναι αμφίδρομη αυτή η διαδικασία.Ορέστης 35 έγραψε: 23 Δεκ 2019, 13:12Ναι αλλα ποιος θα σου σταθει στη δυσκολη στιγμη;blackpaint έγραψε: 23 Δεκ 2019, 12:24 Καλα, μαλακιες: οι φιλιες ειναι σαν τις σχεσεις, εχουν ημερομηνια ληξης και ενα μεσο ορο διαρκειας τα 7-8 χρονια. Τα περι αιωνιας φιλιας ειναι παραμυθια για τηνειτζερς και συναισθηματικα ανωριμους ανθρωπους. Αλλα και ενδειξη στασιμοτητας και προσκολησης: τι πιο βαρετο απο το να κανεις παρεα με τα ιδια ατομα μια ζωη.
Κάποιοι θεωρούν πραγματικούς φίλους αυτούς που έχουν τη νοοτροπία των χαζομπαμπαδομαμάδων.
Δεν είναι ακριβώς έτσι.![]()
Αν το ένα μέρος δεν έχει σχέση, είναι δύσκολο να μην αναπτύξει ερωτικά συναισθήματα σε μια τόσο στενή φιλική σχέση.Sid Vicious έγραψε: 23 Δεκ 2019, 17:46 Φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας φυσικά και γίνεται αλλά κολλητιλικη είναι αδύνατον.
Really? Αν δεν είχατε αδερφές, δεν θα μιλούσατε καθόλου στις γυναίκες;hellegennes έγραψε: 23 Δεκ 2019, 18:17Μπράβο, ίσως αυτός να είναι ο κυριότερος παράγοντας. Το να έχεις αδερφές.Dorian έγραψε: 23 Δεκ 2019, 18:10+1Sid Vicious έγραψε: 23 Δεκ 2019, 17:46 Φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας φυσικά και γίνεται αλλά κολλητιλικη είναι αδύνατον.
ίσως επειδή είχα μόνο αδερφές μου είναι εντελώς φυσιολογικό να μιλάω παρέα με γυναίκες σε συναναστροφές χωρίς ερωτικό στοιχείο.
Το ότι τα δικά "μας" παιδιά δεν φταίνε ποτέ σε τίποτα. Πάντα οι άλλοι φταίνε.Bipsco έγραψε: 24 Δεκ 2019, 14:34Ποια είναι αυτή η νοοτροπία;ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Δεκ 2019, 14:15Εξαρτάται τι εννοείς "δύσκολη στιγμή" και το κατά πόσον είναι αμφίδρομη αυτή η διαδικασία.
Κάποιοι θεωρούν πραγματικούς φίλους αυτούς που έχουν τη νοοτροπία των χαζομπαμπαδομαμάδων.
Δεν είναι ακριβώς έτσι.![]()