Πιτσιρικας ημουν ρε μλκ σιγα μην διαβαζα και πισω απο τις λεξεις.Τελος καλο ολα καλα βεβαια,ηθελε να κανει μια "νικη" για τους τιτλους τελουςvantono έγραψε: 23 Δεκ 2019, 17:42
τώρα το είδα αυτο το ποστ, απο την παραθεση του αλιεχιν στις τελευταιες σελιδες (δυστυχώς ή ευτυχώς δεν έχω την όρεξη να πάρω εργολαβία το διαβασμα του νήματος απ την αρχη,με 25 σελιδες πχορουμικης εμπυρίας).
Το μεγεθυμένο εν τω μεταξύ, θα έπρεπε να σε υποψιάσει/προβληματίσει. Ειναι ξεκάθαρο υπονοούμενο πως δεν ειχε τελειωσει τίποτα απο πλευράς της. Ανοιχτό παραθυράκι πως αν δεν είχε περίοδο,όλο και κατι θα ψηνόταν να κάνετε. Οκ,ουσιαστικά μπορεί να μη σήμαινε και τίποτα,οπως και συνέβη, που σε άναψε και σε αφησε υπ'ατμόν, αλλά τουλάχιστον θα πήγαινες εκεί πολύ πιο υποψιασμένος και συνεπώς προετοιμασμένος, ό,τι κι αν σήμαινε αυτό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτευμένος με την κολλητή μου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ερωτευμένος με την κολλητή μου
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- hellegennes
Μπράβο, ίσως αυτός να είναι ο κυριότερος παράγοντας. Το να έχεις αδερφές.Dorian έγραψε: 23 Δεκ 2019, 18:10+1Sid Vicious έγραψε: 23 Δεκ 2019, 17:46 Φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας φυσικά και γίνεται αλλά κολλητιλικη είναι αδύνατον.
ίσως επειδή είχα μόνο αδερφές μου είναι εντελώς φυσιολογικό να μιλάω παρέα με γυναίκες σε συναναστροφές χωρίς ερωτικό στοιχείο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Eθνικοκοινωνιστης
πριν η αφου εγινες mgtow?GoBack έγραψε: 23 Δεκ 2019, 18:16Πιτσιρικας ημουν ρε μλκ σιγα μην διαβαζα και πισω απο τις λεξεις.Τελος καλο ολα καλα βεβαια,ηθελε να κανει μια "νικη" για τους τιτλους τελουςvantono έγραψε: 23 Δεκ 2019, 17:42
τώρα το είδα αυτο το ποστ, απο την παραθεση του αλιεχιν στις τελευταιες σελιδες (δυστυχώς ή ευτυχώς δεν έχω την όρεξη να πάρω εργολαβία το διαβασμα του νήματος απ την αρχη,με 25 σελιδες πχορουμικης εμπυρίας).
Το μεγεθυμένο εν τω μεταξύ, θα έπρεπε να σε υποψιάσει/προβληματίσει. Ειναι ξεκάθαρο υπονοούμενο πως δεν ειχε τελειωσει τίποτα απο πλευράς της. Ανοιχτό παραθυράκι πως αν δεν είχε περίοδο,όλο και κατι θα ψηνόταν να κάνετε. Οκ,ουσιαστικά μπορεί να μη σήμαινε και τίποτα,οπως και συνέβη, που σε άναψε και σε αφησε υπ'ατμόν, αλλά τουλάχιστον θα πήγαινες εκεί πολύ πιο υποψιασμένος και συνεπώς προετοιμασμένος, ό,τι κι αν σήμαινε αυτό.![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Την επομενη μερα ιδρυσα το Mgtowικο κινημαEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 23 Δεκ 2019, 18:23πριν η αφου εγινες mgtow?GoBack έγραψε: 23 Δεκ 2019, 18:16Πιτσιρικας ημουν ρε μλκ σιγα μην διαβαζα και πισω απο τις λεξεις.Τελος καλο ολα καλα βεβαια,ηθελε να κανει μια "νικη" για τους τιτλους τελουςvantono έγραψε: 23 Δεκ 2019, 17:42
Το μεγεθυμένο εν τω μεταξύ, θα έπρεπε να σε υποψιάσει/προβληματίσει. Ειναι ξεκάθαρο υπονοούμενο πως δεν ειχε τελειωσει τίποτα απο πλευράς της. Ανοιχτό παραθυράκι πως αν δεν είχε περίοδο,όλο και κατι θα ψηνόταν να κάνετε. Οκ,ουσιαστικά μπορεί να μη σήμαινε και τίποτα,οπως και συνέβη, που σε άναψε και σε αφησε υπ'ατμόν, αλλά τουλάχιστον θα πήγαινες εκεί πολύ πιο υποψιασμένος και συνεπώς προετοιμασμένος, ό,τι κι αν σήμαινε αυτό.![]()
![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Eθνικοκοινωνιστης
αποκλειεται ημουν πριν το 2000 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ουτε το matrix δεν ειχε παιχτει στην ελλαδα πριν το 2000 ασε τα σαπια
προσπαθείς να βάλεις τον έθνι να σου πλύνει το αμάξι και να βάψει τον φράχτη.παλιό κόλπο
- Eθνικοκοινωνιστης
δεν επαιξε ρολο το ματριξ στην δικη μου περιπτωσηGoBack έγραψε: 23 Δεκ 2019, 18:28Ουτε το matrix δεν ειχε παιχτει στην ελλαδα πριν το 2000 ασε τα σαπια![]()
ημουν mgtow πριν τους mgtow
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Με προλαβε ο αλαφουζος
Βρες κάτι άλλο να μου προσάψεις αν θες να με προσβάλλεις, τύπισσα.Naida έγραψε: 23 Δεκ 2019, 17:17Κάγκουρας είσαι εσύFeindflug έγραψε: 23 Δεκ 2019, 16:25 Μετά τον εμφύλιο, τα περισσότερα θέματα καταλήγουν στο αν υπάρχει φιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών (με μεγάλο μέρος του συνόλου να αφορά το κολλητιλίκι της Naida με τον κάγκουρα) και την περίοδο των θηλυκών του πχώρουμ.πήρε άλλο αυτοκίνητο εκεί στην ξενιτιά, σπορ και κάμπριο
![]()
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Σουηδια γιναμε....sibylic έγραψε: 23 Δεκ 2019, 10:38Ορέστης αφοπλιστικά αληθινός....ακριβώς έτσι θ'πρεπε νά χαίρεται μέ τήν δικιά της χαρά.......Ορέστης 35 έγραψε: 23 Δεκ 2019, 07:33Οσο εσυ ομως ακους Ρεμο και πινεις, εκεινη χαιρεται, διασκεδαζει, γελαει, ξεφαντωνει οπως σε λουνα παρκ. Γιατι να μην χαιρεσαι με τη χαρα της;Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 22 Δεκ 2019, 21:26 Λοιπόν , μπορώ να γράψω τρεις ώρες , αλλά θα είμαι συνοπτικός :
Παρέα εφτά χρόνια .
Ξέρουμε τα πάντα ο ένας για τον άλλον .
Πάντα κάτι με έκαιγε αλλά το καταπίεζα .
Ε εδώ και ένα χρόνο δεν γίνεται .
Κλαίω , πίνω , την σκέφτομαι 24/7 .
Αν το μάθει το πιθανότερο είναι να μην μου ξαναμιλήσει .
Αλλά δεν μπορώ πλέον να ακούω τα ερωτικά της και να την βλέπω με άλλους άνδρες . Εδώ όταν ξέρω ότι κοιμάται με κάποιον , μέχρι το πρωί ακούω Ρέμο και καπνίζω .
Δεν μου έχει δώσε ποτέ κανένα δικαίωμα , ούτε πεταχτό .
Δεν θέλω να την χάσω , επειδή μου έχει φερθεί πιο ξηγημένα από πολλούς άνδρες φίλους .
Αλλά μου φτάνει να την βλέπω , να την ακούω , να την καμαρώνω .
Παράλληλα δύσκολα μπορώ να κάνω κάτι με γυναίκα χωρίς να την σκέφτομαι . Την έχω εξιδανικεύσει και συγκρίνω τις γνωριμίες μου με την φίλη μου .
Τι να κάνω ;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Cuckold detected....zteo έγραψε: 23 Δεκ 2019, 12:07 Έτσι την πατούσα πάντα.Πρωτα γνώριζα μια κοπέλα αφού συνδεομουν μαζί της φιλικά μετά από ένα διάστημα άρχιζα να νιώθω ερωτική έλξη.Συνηθως έτρωγα κόλλημα έδειχναν το ενδιαφέρον μου με αγαρμπο τρόπο έτρωγα τα μούτρα μου και χαλούσε και η φιλική σχέση που είχα.
Το αποτέλεσμα ήταν να μείνω μόνος και συναισθηματικα νεκρός.Γιαυτο η συμβουλή μου είναι να μην της πει τίποτα,να πνίξει την επιθυμία του και να συμβιβαστεί με τα όρια που του έχει θέσει η άλλη.Ξερω τι κόλαση είναι ο ανεκπλήρωτος έρωτας,θα το ξεπεράσει όμως και δεν θα έχει το βάρος στην συνείδηση του ότι χάλασε μια καλή φιλική σχέση.
Νέος είναι την κόλαση θα την ξεπεράσει και του εύχομαι να βρεθεί η κοπέλα που θα της αρέσει η ερωτική μπαλάντα που θα παίζει γιαυτην η καρδιά του.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Εγω τελικα δεν αντεξα και τις γαμησα ολες τις φιλες μου.
Παλι καλα που δεν τον εχωσα και στους φιλους τους...
Παλι καλα που δεν τον εχωσα και στους φιλους τους...
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Και ποδολάγνος, τύπε.Nostalgia έγραψε: 23 Δεκ 2019, 19:03Cuckold detected....zteo έγραψε: 23 Δεκ 2019, 12:07 Έτσι την πατούσα πάντα.Πρωτα γνώριζα μια κοπέλα αφού συνδεομουν μαζί της φιλικά μετά από ένα διάστημα άρχιζα να νιώθω ερωτική έλξη.Συνηθως έτρωγα κόλλημα έδειχναν το ενδιαφέρον μου με αγαρμπο τρόπο έτρωγα τα μούτρα μου και χαλούσε και η φιλική σχέση που είχα.
Το αποτέλεσμα ήταν να μείνω μόνος και συναισθηματικα νεκρός.Γιαυτο η συμβουλή μου είναι να μην της πει τίποτα,να πνίξει την επιθυμία του και να συμβιβαστεί με τα όρια που του έχει θέσει η άλλη.Ξερω τι κόλαση είναι ο ανεκπλήρωτος έρωτας,θα το ξεπεράσει όμως και δεν θα έχει το βάρος στην συνείδηση του ότι χάλασε μια καλή φιλική σχέση.
Νέος είναι την κόλαση θα την ξεπεράσει και του εύχομαι να βρεθεί η κοπέλα που θα της αρέσει η ερωτική μπαλάντα που θα παίζει γιαυτην η καρδιά του.
Dein Herz, meine Gier
@@ριες, δυο αδελφες εχω, μαλιστα η μια διδυμη, ιδια ταξη, μαζι εξοδους, κοινες παρεες κλ. Παρεα εκανα με ολες τις φιλες της, πλησιαζα ομως μονο αυτες που ηθελα να γαμησω.hellegennes έγραψε: 23 Δεκ 2019, 18:17Μπράβο, ίσως αυτός να είναι ο κυριότερος παράγοντας. Το να έχεις αδερφές.Dorian έγραψε: 23 Δεκ 2019, 18:10+1Sid Vicious έγραψε: 23 Δεκ 2019, 17:46 Φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας φυσικά και γίνεται αλλά κολλητιλικη είναι αδύνατον.
ίσως επειδή είχα μόνο αδερφές μου είναι εντελώς φυσιολογικό να μιλάω παρέα με γυναίκες σε συναναστροφές χωρίς ερωτικό στοιχείο.