!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
- EKPLIKTIKOS
Re: Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
Το εμβόλιο δεν παρέχει 100% προστασία. Από συμπτωματική νοσηση παρέχει μάλλον ελάχιστη προστασία. Το θέμα είναι ότι μετατρέπει όμως ένα μη διαχειρισιμο πρόβλημα σε ένα διαχειρισιμο. Και όσοι δεν εμβολιαζονται είναι μέρος αυτού του προβλήματος. Ο,τι δικαιολογία και να έχουν για τον εαυτό τους. 
- hellegennes
Δεν είναι «αρνητές του εμβολίου», είναι άτομα που δεν θέλουν να εμβολιαστούν γιατί κρίνουν ότι δεν το χρειάζονται οι ίδιοι. Η λέξη είναι «ανεμβολίαστοι». Καταλαβαίνω ότι θες ντε και καλά να δώσεις αρνητική χροιά στην λέξη που θα επιλέξεις, αλλά η πραγματικότητα δεν είναι καρτούν ούτε ασπρόμαυρη για να την αντιμετωπίσεις σαν δίπολα και καρικατούρες.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 00:36Οκ, βρες μια συντομογραφία για τους αρνητές του εμβολίου για το κορωνοϊό, γιατί υποθέτω ότι κάτι τύπου "αντιεμβολιαστές (c) δεν σε καλύπτει.hellegennes έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 00:28Δεν υπάρχουν αντιεμβολιαστές στο φόρουμ. Αντιεμβολιαστής είναι αυτός που είναι αντίθετος στα εμβόλια. Αυτός που δεν κάνει κανένα εμβόλιο στον εαυτό του και στα παιδιά του. Δεν ξέρω κανέναν τέτοιον εδώ μέσα. Υπάρχουν μόνο άτομα που δεν θέλουν να εμβολιαστούν για τον κορωνοϊό γιατί είναι αχρείαστο.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 00:24 Εγώ πάλι νομίζω, ότι πολλοί από τους πρώην αντιεμβολιαστές του πχόρουμ, έχουν ήδη εμβολιαστεί ή έχουν κλείσει ραντεβού και συνεχίζουν τα μπλαμπλαμπλα για την τιμή των όπλων.
![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Στ' αρχίδια μου τι λέει το κειμενάκι που είναι υποχρεωμένοι να αναρτήσουν. Εγώ μιλάω για τα δεδομένα που παρουσιάζουν, που είναι οι αριθμοί που παράθεσα.stavmanr έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 00:37Δεν ξέρω ποια UK Health Security Agency ονειρεύτηκες, αλλά τα στοιχεία της έκθεσης αναφέρουν τα εξήςhellegennes έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 00:26Του UK Health Security Agency, που δείχνουν από 79% προστασία απέναντι στην νοσηλεία για τους 18-29 και τους 50-59, ως 53% για τους άνω των 80 και από 82% προστασία απέναντι στον θάνατο για τους 50-59 ως 55% για τους άνω των 80.
Ανώτατο ποσοστό απέναντι στην νοσηλεία 79% και απέναντι στον θάνατο 82%, που φθίνουν ως το 53% και 55% αντίστοιχα.
Αλλά εσύ πίστευε 95%.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Οτιδήποτε δεν είναι κατάστημα τροφίμων ή φαρμακείο και λειτουργεί με προσέλευση κόσμου σε φυσικό χώρο.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 00:38 Γιατί βάζουν λουκέτα οι επιχειρήσεις;
Και τι αντικείμενο έχουν αυτές οι επιχειρήσεις;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ή απλά, βγάζεις πράγματα από το κεφάλι σου, Χελετζέ.hellegennes έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 00:50Στ' αρχίδια μου τι λέει το κειμενάκι που είναι υποχρεωμένοι να αναρτήσουν. Εγώ μιλάω για τα δεδομένα που παρουσιάζουν, που είναι οι αριθμοί που παράθεσα.stavmanr έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 00:37Δεν ξέρω ποια UK Health Security Agency ονειρεύτηκες, αλλά τα στοιχεία της έκθεσης αναφέρουν τα εξήςhellegennes έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 00:26
Του UK Health Security Agency, που δείχνουν από 79% προστασία απέναντι στην νοσηλεία για τους 18-29 και τους 50-59, ως 53% για τους άνω των 80 και από 82% προστασία απέναντι στον θάνατο για τους 50-59 ως 55% για τους άνω των 80.
Ανώτατο ποσοστό απέναντι στην νοσηλεία 79% και απέναντι στον θάνατο 82%, που φθίνουν ως το 53% και 55% αντίστοιχα.
Αλλά εσύ πίστευε 95%.
Effectiveness against hospitalisation
Several studies have estimated vaccine effectiveness against hospitalisation in older ages, all of which indicate higher levels of protection against hospitalisation with all vaccines against the Alpha variant (7, 8, 9, 10). Effectiveness against hospitalisation of over 90% is also observed with the Delta variant with all 3 vaccines (Figure 2, 3). In most groups there is relatively limited waning of protection against hospitalisation over a period of at least 5 months after the second dose. Greater waning appears to occur among those in clinical risk groups (Figure 2, 3).
Για πολλοστή φορά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 10 Νοέμ 2021, 00:54, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Σωστά. Τίποτα δεν παρέχει σε αυτό τον κόσμο 100% προστασία.
Και αυτό που λες είναι υπερβολικό από την άλλη μεριά. Υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που προσεγγίζουν τις ηλικίες στις οποίες η νόσηση έχει αυξημένες πιθανότητες να είναι σοβαρή. Και δεν λένε απλώς δεν μου χρειάζεται αλλά δίνουν πραγματικό αγώνα να πείσουν και τους άλλους να μην εμβολιαστούν.hellegennes έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 00:28Δεν υπάρχουν αντιεμβολιαστές στο φόρουμ. Αντιεμβολιαστής είναι αυτός που είναι αντίθετος στα εμβόλια. Αυτός που δεν κάνει κανένα εμβόλιο στον εαυτό του και στα παιδιά του. Δεν ξέρω κανέναν τέτοιον εδώ μέσα. Υπάρχουν μόνο άτομα που δεν θέλουν να εμβολιαστούν για τον κορωνοϊό γιατί είναι αχρείαστο.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 00:24 Εγώ πάλι νομίζω, ότι πολλοί από τους πρώην αντιεμβολιαστές του πχόρουμ, έχουν ήδη εμβολιαστεί ή έχουν κλείσει ραντεβού και συνεχίζουν τα μπλαμπλαμπλα για την τιμή των όπλων.
![]()
Ακριβώς γι ´αυτό σου ζήτησα να επιλεξεις εσύ μια λέξη. Αν θες το "ανεμβολίαστοι" θα χρησιμοποιώ αυτήν. Στην τελική, την ίδια θετική ή αρνητική χροιά θα έχει, τόσο για τους μεν όσο και τους δεν. Στη συγκεκριμένη φάση, δεν δημιουργεί η λέξη το πρόβλημα.hellegennes έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 00:48Δεν είναι «αρνητές του εμβολίου», είναι άτομα που δεν θέλουν να εμβολιαστούν γιατί κρίνουν ότι δεν το χρειάζονται οι ίδιοι. Η λέξη είναι «ανεμβολίαστοι». Καταλαβαίνω ότι θες ντε και καλά να δώσεις αρνητική χροιά στην λέξη που θα επιλέξεις, αλλά η πραγματικότητα δεν είναι καρτούν ούτε ασπρόμαυρη για να την αντιμετωπίσεις σαν δίπολα και καρικατούρες.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 00:36Οκ, βρες μια συντομογραφία για τους αρνητές του εμβολίου για το κορωνοϊό, γιατί υποθέτω ότι κάτι τύπου "αντιεμβολιαστές (c) δεν σε καλύπτει.hellegennes έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 00:28
Δεν υπάρχουν αντιεμβολιαστές στο φόρουμ. Αντιεμβολιαστής είναι αυτός που είναι αντίθετος στα εμβόλια. Αυτός που δεν κάνει κανένα εμβόλιο στον εαυτό του και στα παιδιά του. Δεν ξέρω κανέναν τέτοιον εδώ μέσα. Υπάρχουν μόνο άτομα που δεν θέλουν να εμβολιαστούν για τον κορωνοϊό γιατί είναι αχρείαστο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν υπάρχει ηλικία πάνω από την οποία η νόσηση είναι σοβαρή.ST48410 έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 00:55Και αυτό που λες είναι υπερβολικό από την άλλη μεριά. Υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που προσεγγίζουν τις ηλικίες στις οποίες η νόσηση έχει αυξημένες πιθανότητες να είναι σοβαρή. Και δεν λένε απλώς δεν μου χρειάζεται αλλά δίνουν πραγματικό αγώνα να πείσουν και τους άλλους να μην εμβολιαστούν.hellegennes έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 00:28Δεν υπάρχουν αντιεμβολιαστές στο φόρουμ. Αντιεμβολιαστής είναι αυτός που είναι αντίθετος στα εμβόλια. Αυτός που δεν κάνει κανένα εμβόλιο στον εαυτό του και στα παιδιά του. Δεν ξέρω κανέναν τέτοιον εδώ μέσα. Υπάρχουν μόνο άτομα που δεν θέλουν να εμβολιαστούν για τον κορωνοϊό γιατί είναι αχρείαστο.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 00:24 Εγώ πάλι νομίζω, ότι πολλοί από τους πρώην αντιεμβολιαστές του πχόρουμ, έχουν ήδη εμβολιαστεί ή έχουν κλείσει ραντεβού και συνεχίζουν τα μπλαμπλαμπλα για την τιμή των όπλων.
![]()
Ο κίνδυνος σοβαρής νόσησης αυξάνεται εκθετικά. Δεν κάνει κάποιο ξαφνικό άλμα, μη προβλέψιμο, στο οποίο να πούμε "να! εδώ είναι το όριο!".
- EKPLIKTIKOS
Είναι αντιεμβολιαστες, γιατί δεν πιστεύουν στον ρόλο του εμβολίου ως συλλογικό εργαλείο στη μείωση των νοσηλειων και θανάτων. Οι περισσότεροι έχουν πολύ λανθασμένη αυτοπεποίθηση για την κατάσταση της υγείας τους, που συνήθως είναι αθλια εδώ που τα λέμε. Το θέμα είναι ότι η μαλακια που τους δερνει στουμπωνει τα νοσοκομεία εξαιτίας ενός ιδιότυπου υγειονομικου ντανινγκ κρουγκερ 
- NewModelArmy
Μια χαρα προστασια παρεχει και απο συμπτωματικη απλα χρειαζεται συνεχομενα boosters.Με ενα booster ανα τριμηνο ειμαστε ενταξει.EKPLIKTIKOS έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 00:44 Το εμβόλιο δεν παρέχει 100% προστασία. Από συμπτωματική νοσηση παρέχει μάλλον ελάχιστη προστασία. Το θέμα είναι ότι μετατρέπει όμως ένα μη διαχειρισιμο πρόβλημα σε ένα διαχειρισιμο. Και όσοι δεν εμβολιαζονται είναι μέρος αυτού του προβλήματος. Ο,τι δικαιολογία και να έχουν για τον εαυτό τους.![]()
Οπως εχω πει και πχιο παλια,το ιδανικο θα ηταν οι εμβολιασμενοι/ανεμβολιαστοι να εμεναν κοντα στο 50/50 ωστε να αποφυγουμε τα δυστοπικα κοινωνικα διλημματα που αντιμετωπιζουμε τωρα.Αλλα δυστυχως μεγαλο ποσοστο των νεων ανθρωπων παγκοσμιως ειναι φελλοι.Να δουμε αν θα ισορροπησει με τα μπουστερ.ST48410 έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 00:55Και αυτό που λες είναι υπερβολικό από την άλλη μεριά. Υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που προσεγγίζουν τις ηλικίες στις οποίες η νόσηση έχει αυξημένες πιθανότητες να είναι σοβαρή. Και δεν λένε απλώς δεν μου χρειάζεται αλλά δίνουν πραγματικό αγώνα να πείσουν και τους άλλους να μην εμβολιαστούν.hellegennes έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 00:28Δεν υπάρχουν αντιεμβολιαστές στο φόρουμ. Αντιεμβολιαστής είναι αυτός που είναι αντίθετος στα εμβόλια. Αυτός που δεν κάνει κανένα εμβόλιο στον εαυτό του και στα παιδιά του. Δεν ξέρω κανέναν τέτοιον εδώ μέσα. Υπάρχουν μόνο άτομα που δεν θέλουν να εμβολιαστούν για τον κορωνοϊό γιατί είναι αχρείαστο.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 00:24 Εγώ πάλι νομίζω, ότι πολλοί από τους πρώην αντιεμβολιαστές του πχόρουμ, έχουν ήδη εμβολιαστεί ή έχουν κλείσει ραντεβού και συνεχίζουν τα μπλαμπλαμπλα για την τιμή των όπλων.
![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Οκ, ας το πάρουμε πρακτικά. Τα καταστήματα με ρούχα, παπούτσια κλπ σε ποιους πελάτες θα πουλήσουν περισσότερα; Σε αυτούς που μπορούν να πηγαίνουν στα καφέ, μπαρ, φαγάδικα ή στους άλλους;hellegennes έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 00:51Οτιδήποτε δεν είναι κατάστημα τροφίμων ή φαρμακείο και λειτουργεί με προσέλευση κόσμου σε φυσικό χώρο.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 00:38 Γιατί βάζουν λουκέτα οι επιχειρήσεις;
Και τι αντικείμενο έχουν αυτές οι επιχειρήσεις;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Υιοθέτησες την ηλίθια θέση του Leporello; Πάμε άλλη μια φορά την σφαλιάρα της πραγματικότητας:stavmanr έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 00:57Δεν υπάρχει ηλικία πάνω από την οποία η νόσηση είναι σοβαρή.ST48410 έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 00:55Και αυτό που λες είναι υπερβολικό από την άλλη μεριά. Υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που προσεγγίζουν τις ηλικίες στις οποίες η νόσηση έχει αυξημένες πιθανότητες να είναι σοβαρή. Και δεν λένε απλώς δεν μου χρειάζεται αλλά δίνουν πραγματικό αγώνα να πείσουν και τους άλλους να μην εμβολιαστούν.hellegennes έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 00:28
Δεν υπάρχουν αντιεμβολιαστές στο φόρουμ. Αντιεμβολιαστής είναι αυτός που είναι αντίθετος στα εμβόλια. Αυτός που δεν κάνει κανένα εμβόλιο στον εαυτό του και στα παιδιά του. Δεν ξέρω κανέναν τέτοιον εδώ μέσα. Υπάρχουν μόνο άτομα που δεν θέλουν να εμβολιαστούν για τον κορωνοϊό γιατί είναι αχρείαστο.
Ο κίνδυνος σοβαρής νόσησης αυξάνεται εκθετικά. Δεν κάνει κάποιο ξαφνικό άλμα, μη προβλέψιμο, στο οποίο να πούμε "να! εδώ είναι το όριο!".

Εδώ βλέπουμε την τεράστια διαφορά θνησιμότητας μεταξύ 40 και 64, την ελάχιστη διαφορά μεταξύ 18 και 39 και την μηδενική διαφορά μεταξύ 0 και 18.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 30 Απαντήσεις
- 952 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Polaris3
-
- 53 Απαντήσεις