Ναι, ζεις ένα δράμα, θέλεις να σπαμάρεις τα άρθρα σου χωρίς αντίλογο και να φεύγεις, αλλά δυστυχώς πάντα βρίσκεται κάποιος να σου επιτεθεί επισημαίνοντας ότι γράφεις ψέμματα και ασυναρτησίες για τα κλικ.Αρίστος έγραψε: 03 Ιουν 2021, 14:58Stalker έγραψε: 03 Ιουν 2021, 12:03
Το success story του φορουμίτη-δημοσιογράφου-συγγραφέα-μελλοντικού πολιτευτή αρίστου και η laissez faire διαχείριση αν μη τι άλλο πρέπει να μας κάνουν πολύ ελκυστικό προορισμό.
Εγω παντως θελω να σταματησω την καθημερινη εμπλοκη με το πχορουμ. Επι καραντινας ειχα απειρο χρονο και ξανακολλησα, τωρα τρεχω και δεν φτανω.
Προθεση μου ειναι να ανεβαζω τα 4-5 αρθρα μου το μηνα (με εμπλοκη μια δυο μερες στο καθενα) και οχι να υποστηριζω τοσο μπελαλιδικα νηματα σαν κι αυτο.
Εχει πλακα ομως οτι οταν ειπα οτι θελω να σταματησω δοκιμαστικα για ενα δεκαημερο ξεκινησαν οι επιθεσεις σε δυο νηματα με αποτελεσμα να καθομαι να απανταω σε ολους επειδη εκνευριστηκα.
Για να δουμε θα με αφησετε να φυγω σημερα η θα ξεκινησετε παλι το μπουρου-μπουρου.
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Αντεπίθεση!

Αδίστακτος!
Μπορεί να φαίνεται τέρμα ασυναρτησία αλλά από την αρχή έτσι λειτουργεί το θέμα, λέει ο καθένας την αγριεμένη αυθαιρεσία του λες και πρόκειται για παράσταση improv και αυτά που κάνουν το περισσότερο engagement προωθούνται και έξω από το ψεκ οικοσύστημα για να μαζέψουν κόσμο οργανικά.
Είναι μοντέλο 4chan, όπου έβγαιναν καινούρια meme μέσω φυσικής επιλογής και μετά τα έβλεπες παντού.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Stalker έγραψε: 04 Ιουν 2021, 09:11Ναι, ζεις ένα δράμα, θέλεις να σπαμάρεις τα άρθρα σου χωρίς αντίλογο και να φεύγεις, αλλά δυστυχώς πάντα βρίσκεται κάποιος να σου επιτεθεί επισημαίνοντας ότι γράφεις ψέμματα και ασυναρτησίες για τα κλικ.Αρίστος έγραψε: 03 Ιουν 2021, 14:58Stalker έγραψε: 03 Ιουν 2021, 12:03
Το success story του φορουμίτη-δημοσιογράφου-συγγραφέα-μελλοντικού πολιτευτή αρίστου και η laissez faire διαχείριση αν μη τι άλλο πρέπει να μας κάνουν πολύ ελκυστικό προορισμό.
Εγω παντως θελω να σταματησω την καθημερινη εμπλοκη με το πχορουμ. Επι καραντινας ειχα απειρο χρονο και ξανακολλησα, τωρα τρεχω και δεν φτανω.
Προθεση μου ειναι να ανεβαζω τα 4-5 αρθρα μου το μηνα (με εμπλοκη μια δυο μερες στο καθενα) και οχι να υποστηριζω τοσο μπελαλιδικα νηματα σαν κι αυτο.
Εχει πλακα ομως οτι οταν ειπα οτι θελω να σταματησω δοκιμαστικα για ενα δεκαημερο ξεκινησαν οι επιθεσεις σε δυο νηματα με αποτελεσμα να καθομαι να απανταω σε ολους επειδη εκνευριστηκα.
Για να δουμε θα με αφησετε να φυγω σημερα η θα ξεκινησετε παλι το μπουρου-μπουρου.
.
Αποδειχθηκε οτι δεν ηθελα αυτο αλλα επι ενα χρονο και περισσοτερο εβαλα το πχορουμ μεσα στις προτεραιοτητες μου συνολικα. Ομως το να ασχολουμαι διαρκως με ατομα σαν του τυπου σου που κανουν εδω μεσα ψυχοθεραπεια βγαζοντας τα απωθημενα τους σαν σχολιαροπαιδα δεν ειναι μεσα στη λιστα των πραγματων που γουσταρω περισσοτερο.
.
- Bill Hicks
έτσι! ψέκα στην ψέκα!
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Μείνε ήσυχος. Μπορείς να αραιώσεις. Είναι ο hellegennes στο πόδι σου.Αρίστος έγραψε: 04 Ιουν 2021, 09:35Εγω παντως θελω να σταματησω την καθημερινη εμπλοκη με το πχορουμ. Επι καραντινας ειχα απειρο χρονο και ξανακολλησα, τωρα τρεχω και δεν φτανω.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Εγώ πάντως σέβομαι και υποστηρίζω την απόφασή σου να πάρεις την μπάλα σου και να πας σπίτι σου.Αρίστος έγραψε: 04 Ιουν 2021, 09:35Stalker έγραψε: 04 Ιουν 2021, 09:11Ναι, ζεις ένα δράμα, θέλεις να σπαμάρεις τα άρθρα σου χωρίς αντίλογο και να φεύγεις, αλλά δυστυχώς πάντα βρίσκεται κάποιος να σου επιτεθεί επισημαίνοντας ότι γράφεις ψέμματα και ασυναρτησίες για τα κλικ.Αρίστος έγραψε: 03 Ιουν 2021, 14:58
.
Αποδειχθηκε οτι δεν ηθελα αυτο αλλα επι ενα χρονο και περισσοτερο εβαλα το πχορουμ μεσα στις προτεραιοτητες μου συνολικα.
.
Αλλά το ότι είσαι ψωνάρα σε συνδυασμό με την τάση σου να προσπαθείς να θάψεις τον αντίλογο με όγκο ασχετολογίας δυστυχώς σημαίνει ότι θα σε δούμε να πρωταγωνιστείς σε πολλά εκατοντασέλιδα νήματα ακόμα, να διαδίδεις ανευθυνότητες για τα κλικ.
- Οργισμένος
Nai alla sthn oikonometria τα χρησιμοποιουσα αυτα κυριως.Leporello έγραψε: 04 Ιουν 2021, 01:49Δεν είναι οικονομετρικό τρομπόνι αυτό. Απλή Στατιστική και πιθανότητες είναι.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
https://www.reuters.com/world/middle-ea ... 021-06-01/
ηθικοι αυτουργοι ολοι οι υπερμαχοι των φτιαγγμενων στο ποδι ''εμβολιων''
Καdy έγραψε: 04 Ιουν 2021, 12:35 https://www.reuters.com/world/middle-ea ... 021-06-01/
Kι οχι μονο, τωρα και γυναικολογικα προβληματα.
https://www.pronews.gr/ygeia/992078_pro ... emvoliasmo
.
play stupid games win stupid prizes

Να το κοιτάξεις και αυτό,μεταξύ των άλλων.Αρίστος έγραψε: 04 Ιουν 2021, 09:35
...
Αποδειχθηκε οτι δεν ηθελα αυτο αλλα επι ενα χρονο και περισσοτερο εβαλα το πχορουμ μεσα στις προτεραιοτητες μου συνολικα....
.
ναι ΑΛΛΑ αν δεν εκαναν οι νεοι υγιεστατοι με 0 κινδυνο απο cow-vid το εμπολιο θα πεθαιναν κατα 2 μερες νωριτερα κατι υπεργηροι 90+ χρονων και καποιοι διαβητικοι 200+ κιλαΑρίστος έγραψε: 04 Ιουν 2021, 16:23Καdy έγραψε: 04 Ιουν 2021, 12:35 https://www.reuters.com/world/middle-ea ... 021-06-01/
Kι οχι μονο, τωρα και γυναικολογικα προβληματα.
https://www.pronews.gr/ygeia/992078_pro ... emvoliasmo
.
α και επισης καποιοι μπουμερ που κανουν κοσπλει ως γατες δεν θα ζουσαν μεχρι τα 200 οπως φαντασιωνονται
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 2765 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-
- 2 Απαντήσεις