Για το μπακαπ το βράδυ ναι χρειάζεται μια οπωσδήποτε να ελέγχει την ακεραιότητα των αρχείων κ.λπ. με γνώσεις ε! Όχι όποια κ όποια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιός είναι ο σεξουαλικός σας προσανατολισμός; [Για άνδρες μόνο]
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Re: Ποιός είναι ο σεξουαλικός σας προσανατολισμός; [Για άνδρες μόνο]
Για το μπακαπ το βράδυ ναι χρειάζεται μια οπωσδήποτε να ελέγχει την ακεραιότητα των αρχείων κ.λπ. με γνώσεις ε! Όχι όποια κ όποια.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
...και να τους την πέσεις μετά;Τοξοβόλος_UK έγραψε: 03 Μαρ 2019, 12:03 Το poll αφορά μόνο όσους αυτοπροσδιορίζονται ως άνδρες και με ενδιαφέρει στατιστικά να δω τον σεξουαλικό προσανατολισμό τους....
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- hellegennes
Πρόσεχε. Το να αισθάνεσαι ότι το σώμα σου δεν μπορεί να είναι ελκυστικό είναι κάποιου είδους διαταραχή εικόνας του σώματος. Δεν είναι φυσιολογικό να αναρωτιέσαι πώς γίνεται να έλκονται οι γυναίκες ή οι γκέι από το αντρικό σώμα.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 17 Μαρ 2019, 13:20Έχω αναπτυξει την θεωρία πως, κάθε ανθρώπινο ον δίνατε να έλκεται μόνο απο τις γυναίκες.zoltan έγραψε: 14 Μαρ 2019, 16:33
μηπως, λέω μήπως, δεν έχεις καταλάβει πως πράγματι οι άντρες σε συντριπτικό ποσοστό απλά έλκονται από γυναίκες;
Οι γκέι, είναι κομμάτι συνομωσίας, δουλευουν τους αφελείς.
You 2. Νομίζω και ο foscilis το είχε εκφράσει αυτό.plouf έγραψε: 17 Μαρ 2019, 14:16 Εγω και γυναικα να ημουν λεσβια θα ημουν.Δεν μπορω νιωσω ελξη για τους αντρηδοι πραγματικα απορω τι μας βρισκουν οι γυναικες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Υπερκουλτουριάρης
Όχι ,για άντρας νομίζω καλουτσικος είμαι.hellegennes έγραψε: 17 Μαρ 2019, 22:57Πρόσεχε. Το να αισθάνεσαι ότι το σώμα σου δεν μπορεί να είναι ελκυστικό είναι κάποιου είδους διαταραχή εικόνας του σώματος. Δεν είναι φυσιολογικό να αναρωτιέσαι πώς γίνεται να έλκονται οι γυναίκες ή οι γκέι από το αντρικό σώμα.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 17 Μαρ 2019, 13:20Έχω αναπτυξει την θεωρία πως, κάθε ανθρώπινο ον δίνατε να έλκεται μόνο απο τις γυναίκες.zoltan έγραψε: 14 Μαρ 2019, 16:33
μηπως, λέω μήπως, δεν έχεις καταλάβει πως πράγματι οι άντρες σε συντριπτικό ποσοστό απλά έλκονται από γυναίκες;
Απλά πηγα φαντάρος,παιζει να ειδα καμιά χίλια παπαρια, δεν ψηθηκα ποτε για κανένα
- hellegennes
Μα δεν λέμε να ψήνεσαι για παπάρι. Τότε θα ήσουν γκέι. Απλά δεν είναι φυσιολογικό να αναρωτιέσαι τι ελκυστικό έχεις πάνω σου. Δεν σου αρέσουν οι μυς σου, η διάπλασή σου; Δεν έχει σημασία αν είσαι μοντέλο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Υπερκουλτουριάρης
Με αφήνω αδιάφορο σαν άνδρα, αλλά οι περισσοτεροι άλλοι ομοφυλοι μου αρέσουν λιγότερο.
- hellegennes
Δηλαδή αν δεις έναν άντρα που έχει ωραία αντρικά χαρακτηριστικά δεν σκέφτεσαι «ωραίος άντρας»;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Υπερκουλτουριάρης
Μπα. Ολοι ίδιοι μου φαίνονται. Μπορεί να μου αρέσει το στυλ όμως.
- hellegennes
Δηλαδή βλέπεις αυτόν:

και λες, «δεν έχει ιδιαίτερη διαφορά ως προς την ελκυστικότητά του απ' αυτόν:»

Αν ναι, δεν είναι καθόλου φυσιολογικό.

και λες, «δεν έχει ιδιαίτερη διαφορά ως προς την ελκυστικότητά του απ' αυτόν:»

Αν ναι, δεν είναι καθόλου φυσιολογικό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Υπερκουλτουριάρης
Αν ήμουν γκόμενα και έπρεπε με το πιστολι στο κεφάλι να κατσω σε εναν, θα πηγαινα με τον πρωτο.
Οι σφιχτες με απωθουν.
Αλλο παραδειγμα.
Βαλε Τσάκωνα με Χάμφρεϊ Μποκαρντ. ΟΚ Ψηφιζω τον 2ο
Οι σφιχτες με απωθουν.
Αλλο παραδειγμα.
Χέλλη αυτοί είναι τριτοτέταρτοι ρε, αν θυμόσουν καλύτερα θα θυμόσουν ότι εγώ πρώτο είχα πει ότι είμαι λεσβία παγιδευμένη σε πολύ αντρικό σώμα με έντονα αρρενωπά χαρακτηριστικά με μεγάλη πο πολύπλευρη προσωπικότητα ήθελα να πω, αυτοί είναι απλά φυσιολογικοί άντρες θέλω να πω, απλά το αγαπάνε το μουνί. Εμείς έχουμε ευαιστησίες, νοιώθουμε, δεν θέλουμε απλά να γαμήσουμε, έχουμε αποστολή.hellegennes έγραψε: 17 Μαρ 2019, 22:57Πρόσεχε. Το να αισθάνεσαι ότι το σώμα σου δεν μπορεί να είναι ελκυστικό είναι κάποιου είδους διαταραχή εικόνας του σώματος. Δεν είναι φυσιολογικό να αναρωτιέσαι πώς γίνεται να έλκονται οι γυναίκες ή οι γκέι από το αντρικό σώμα.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 17 Μαρ 2019, 13:20Έχω αναπτυξει την θεωρία πως, κάθε ανθρώπινο ον δίνατε να έλκεται μόνο απο τις γυναίκες.zoltan έγραψε: 14 Μαρ 2019, 16:33
You 2. Νομίζω και ο foscilis το είχε εκφράσει αυτό.plouf έγραψε: 17 Μαρ 2019, 14:16 Εγω και γυναικα να ημουν λεσβια θα ημουν.Δεν μπορω νιωσω ελξη για τους αντρηδοι πραγματικα απορω τι μας βρισκουν οι γυναικες.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Εγώ και γκόμενα να ήμουν πάλι λεσβία θα ήμουν.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 18 Μαρ 2019, 00:26 Αν ήμουν γκόμενα και έπρεπε με το πιστολι στο κεφάλι να κατσω σε εναν, θα πηγαινα με τον πρωτο.
Οι σφιχτες με απωθουν.
Αλλο παραδειγμα.
.
.
- Υπερκουλτουριάρης
Αυτο λεω και εγω, αλλα δεν με ακουει κανειςsys3x έγραψε: 18 Μαρ 2019, 01:31Εγώ και γκόμενα να ήμουν πάλι λεσβία θα ήμουν.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 18 Μαρ 2019, 00:26 Αν ήμουν γκόμενα και έπρεπε με το πιστολι στο κεφάλι να κατσω σε εναν, θα πηγαινα με τον πρωτο.
Οι σφιχτες με απωθουν.
Αλλο παραδειγμα.
Μη μασάς ρε σιγά.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 18 Μαρ 2019, 01:33Αυτο λεω και εγω, αλλα δεν με ακουει κανειςsys3x έγραψε: 18 Μαρ 2019, 01:31Εγώ και γκόμενα να ήμουν πάλι λεσβία θα ήμουν.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 18 Μαρ 2019, 00:26 Αν ήμουν γκόμενα και έπρεπε με το πιστολι στο κεφάλι να κατσω σε εναν, θα πηγαινα με τον πρωτο.
Οι σφιχτες με απωθουν.
Αλλο παραδειγμα.
Βαλε Τσάκωνα με Χάμφρεϊ Μποκαρντ. ΟΚ Ψηφιζω τον 2ο![]()
Πάντως κατά την μη ταπεινή μου γνώμη το μεγαλύτερο επίτευγμα για έναν άθρωπο με αντρικό σώμα είναι να βάλει δύο γυναίκες λεσβίες στον ίσιο δρόμο. Ταυτόχρονα ακόμη καλύτερα.
.
.
- hellegennes
Όσοι νομίζουν ότι θα ήταν λεσβίες αν ήταν γυναίκες, δίνουν βάρος στην τρανς θεωρία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 706 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antipnevma
-
- 0 Απαντήσεις