!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ποιος φορουμιτης ειναι αυτος?
Re: ποιος φορουμιτης ειναι αυτος?
Μόνο εγώ πιστεύω ότι δεν πρέπει ναχε συναίσθηση του τι εκανε
Πόσο μαλάκες αυτοί που τραβάνε το βίντεο. Τι πρόβλημα έχουν και την βρίζουν δεν κατάλαβα. Ενοχλήθηκαν απο το θέαμα; Δε νομίζω.Μπορεί να ζηλεύουν βέβαια τον τύπο που είναι μέσα στο αυτοκίνητο.
Ή είναι στημένο και η κοπέλα επαγγελματίας.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εντάξει δεν έκανε και έγκλημα
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
νύχτα
καύλωσαν βρε και εκφράζονται έτσι, έχουν θολώσει τα καψεράNaida έγραψε: 07 Φεβ 2019, 09:52 Πόσο μαλάκες αυτοί που τραβάνε το βίντεο. Τι πρόβλημα έχουν και την βρίζουν δεν κατάλαβα. Ενοχλήθηκαν απο το θέαμα; Δε νομίζω.Μπορεί να ζηλεύουν βέβαια τον τύπο που είναι μέσα στο αυτοκίνητο.
φαντασιώνονται πως την πηδάνε, δεν είναι βρίσιμο μίσους
αν είναι επαγγελματίας, μπαν
Βρε ας κάνει ότι θέλει, βέβαια αν βγουν όλοι να κάνουν ότι θέλουν, ζητω που καηκαμε! απλώς νομίζω πως τάχει πιει λίγο παραπάνω. Εκτός κ αν παίζει κάνα στοίχημα.
Γιατί δεν υπάρχει κάποια σχετική προειδοποίηση πρός ανηλίκους σε όλες τις κατηγορίες του φόρουμ που πρέπει; Σοβαρά μιλάω.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Ντραπηκες; Θέλεις να βλέπεις μόνο γυμνούς άνδρες;Cloud87 έγραψε: 07 Φεβ 2019, 10:01 Γιατί δεν υπάρχει κάποια σχετική προειδοποίηση πρός ανηλίκους σε όλες τις κατηγορίες του φόρουμ που πρέπει; Σοβαρά μιλάω.
Αυτό κατάλαβες από την παραπάνω δημοσίευση μου;
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
- Υδράργυρος
Επαγγελματίας είναι. Φως φανάρι. 99% είναι βίζιτα, πεζοδρόμιο κλπ
Εντάξει το λέω με την έννοια δεν ενοχλεί κάποιον, δεν είναι σε κανένα σημείο φάτσα φόρα και μέρα. Ε βρέθηκαν δύο μαλακές και το κατέγραψαν, ειδάλλως θα είχαν κάνει το κέφι τους το ζευγάρι και κάνεις δε θα γνώριζε τιποτα.Custom_F έγραψε: 07 Φεβ 2019, 09:57Βρε ας κάνει ότι θέλει, βέβαια αν βγουν όλοι να κάνουν ότι θέλουν, ζητω που καηκαμε! απλώς νομίζω πως τάχει πιει λίγο παραπάνω. Εκτός κ αν παίζει κάνα στοίχημα.
Αν δεν είναι επαγγελματίας.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Γραφικός
Ρε μίζεροι τύποι, τι κακία σας έπιασε;
Αν δεν ήταν επαγγελματίας τα σέβη μου και στους δύο συμμετέχοντες. Αν ήταν, τα σέβη μου σε αυτή γιατί είναι καλή στην δουλειά της, αλλά ο πελάτης είναι ξεφτίλας που την βάζει να ρισκάρει έτσι, σε δημόσιο χώρο, εργαζόμενη γυναίκα.
Όχι, δεν υπάρχει η παραμικρή ειρωνεία στην ανάρτηση.
Αν δεν ήταν επαγγελματίας τα σέβη μου και στους δύο συμμετέχοντες. Αν ήταν, τα σέβη μου σε αυτή γιατί είναι καλή στην δουλειά της, αλλά ο πελάτης είναι ξεφτίλας που την βάζει να ρισκάρει έτσι, σε δημόσιο χώρο, εργαζόμενη γυναίκα.
Όχι, δεν υπάρχει η παραμικρή ειρωνεία στην ανάρτηση.
Και πού ξέρεις ότι δεν γούσταρε να λικνίζεται υπό τους ήχους μπουζουκιών; Επειδή χαλάει δηλαδή την δικιά σου φαντασίωση πάει να πει ότι δεν είναι κατάλληλη μουσική;νύχτα έγραψε: 07 Φεβ 2019, 00:44 (εύχομαι μόνο η μουσική στ αυτιά της να ήταν κατάλληλη, κι όχι τπτ μπουζούκια)
Μα ακόμη κ μέσα στο γκαράζ να το έκανε αυτό, μου φαίνεται ελαφρώς γελοίο.Naida έγραψε: 07 Φεβ 2019, 10:23Εντάξει το λέω με την έννοια δεν ενοχλεί κάποιον, δεν είναι σε κανένα σημείο φάτσα φόρα και μέρα. Ε βρέθηκαν δύο μαλακές και το κατέγραψαν, ειδάλλως θα είχαν κάνει το κέφι τους το ζευγάρι και κάνεις δε θα γνώριζε τιποτα.
-
νύχτα
καλέ μου ο καθένας μας την προσωπική του φαντασίωσηΓραφικός έγραψε: 07 Φεβ 2019, 10:28
Και πού ξέρεις ότι δεν γούσταρε να λικνίζεται υπό τους ήχους μπουζουκιών; Επειδή χαλάει δηλαδή την δικιά σου φαντασίωση πάει να πει ότι δεν είναι κατάλληλη μουσική;
προσπαθεί να διαφυλάξει, μην είσαι επιθετικός να χαρείς
Το να χορέψει για τον γκόμενο της πάνω στον καπό του αυτοκινήτου σε έναν παράδρομο της παραλιακής; Προσωπικά δεν το βρίσκω γελοίο σαν θέαμα. Το βρίσκω πολύ ερωτικό. Αν και θα προτιμούσα να υπήρχε και βροχή στο σκηνικό.Custom_F έγραψε: 07 Φεβ 2019, 10:28Naida έγραψε: 07 Φεβ 2019, 10:23Εντάξει το λέω με την έννοια δεν ενοχλεί κάποιον, δεν είναι σε κανένα σημείο φάτσα φόρα και μέρα. Ε βρέθηκαν δύο μαλακές και το κατέγραψαν, ειδάλλως θα είχαν κάνει το κέφι τους το ζευγάρι και κάνεις δε θα γνώριζε τιποτα.Custom_F έγραψε: 07 Φεβ 2019, 09:57
Βρε ας κάνει ότι θέλει, βέβαια αν βγουν όλοι να κάνουν ότι θέλουν, ζητω που καηκαμε! απλώς νομίζω πως τάχει πιει λίγο παραπάνω. Εκτός κ αν παίζει κάνα στοίχημα.
Μα ακόμη κ μέσα στο γκαράζ να το έκανε αυτό, μου φαίνεται ελαφρώς γελοίο.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Γραφικός
Οκ, 'νταξ'. Σόρι.
Είναι που εγώ φαντασιωνόμουν μπουζούκια κι η δική σου ανάρτηση μου το χάλασε γι' αυτό επιτέθηκα αδίκως.
Εσύ ποιο κομμάτι σκέφτεσαι να παίζει;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 110 Απαντήσεις
- 3195 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-