!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μαχαίρωσαν άνδρα 11 φορές οι αναρχικοί
- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
Re: Μαχαίρωσαν άνδρα 11 φορές οι αναρχικοί
Καλά ρε!
Κάνετε διάλογο με πατσαβούρες αριστερούς και προσπαθείτε να βρείτε άκρη;
Ακομα ενας φασιστακος προασπιστης της δημοκρατιαςΦρούραρχος έγραψε: 20 Ιαν 2019, 20:00 Καλά ρε!
Κοίτα, καταλαβαίνω οτι ο οποιοσδήποτε δεν... πώς να το θέσω, δεν "κάνει παρέα" με αφγανομαροκινούς στα ματάκια σου φαντάζει ως ναζί, ές ές, κλπ, αλλά δεν είναι κιόλας.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
νεαροι ακροαριστεροι σταματανε οδηγο μηχανης με λευκο κρανος στο οποιο ειχε αυτοκολλητο με την Ελληνικη σημαια νομιζοντας οτι ειναι αστυνομικος ...τον ξυλοκοπουνε τον μαχαιρωνουνε και καινε τη μηχανη ... αυτα τα δημοκρατικα
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Και κλασικά, επαναλαμβάνουν σα χαλασμένα γραμμόφωνα τα περί ναζί, ες ες, φασιστών, κλπ, οι πρεζομαχαιροβγάλτες.Φρούραρχος έγραψε: 20 Ιαν 2019, 20:00 Καλά ρε!
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Το έχεις και σε βίντεο;nostromos έγραψε: 20 Ιαν 2019, 20:24 νεαροι ακροαριστεροι σταματανε οδηγο μηχανης με λευκο κρανος στο οποιο ειχε αυτοκολλητο με την Ελληνικη σημαια νομιζοντας οτι ειναι αστυνομικος ...τον ξυλοκοπουνε τον μαχαιρωνουνε και καινε τη μηχανη ... αυτα τα δημοκρατικα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
αν εισαι η δικηγορος των νεαρων μπορω να το βρω...αν οχι μην ασχολεισαιNaida έγραψε: 20 Ιαν 2019, 20:30Το έχεις και σε βίντεο;nostromos έγραψε: 20 Ιαν 2019, 20:24 νεαροι ακροαριστεροι σταματανε οδηγο μηχανης με λευκο κρανος στο οποιο ειχε αυτοκολλητο με την Ελληνικη σημαια νομιζοντας οτι ειναι αστυνομικος ...τον ξυλοκοπουνε τον μαχαιρωνουνε και καινε τη μηχανη ... αυτα τα δημοκρατικα
Εσύ είσαι ο δικηγόρος του θύματος δηλαδή κι ασχολείσαι;nostromos έγραψε: 20 Ιαν 2019, 20:32αν εισαι η δικηγορος των νεαρων μπορω να το βρω...αν οχι μην ασχολεισαιNaida έγραψε: 20 Ιαν 2019, 20:30Το έχεις και σε βίντεο;nostromos έγραψε: 20 Ιαν 2019, 20:24 νεαροι ακροαριστεροι σταματανε οδηγο μηχανης με λευκο κρανος στο οποιο ειχε αυτοκολλητο με την Ελληνικη σημαια νομιζοντας οτι ειναι αστυνομικος ...τον ξυλοκοπουνε τον μαχαιρωνουνε και καινε τη μηχανη ... αυτα τα δημοκρατικα
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
να μην σε ενδιαφερει τι ειμαι εγω ... να σε ενδιαφερει οτι τα πραγματα εγιναν οπως τα περιεγραψα
Τον Τεμπονέρα τον έφαγε ο Καλαμπόκας και η ΝΔ.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Είμαι άπιστος Θωμάς εγώ. Θέλω αποδείξεις.nostromos έγραψε: 20 Ιαν 2019, 20:36 να μην σε ενδιαφερει τι ειμαι εγω ... να σε ενδιαφερει οτι τα πραγματα εγιναν οπως τα περιεγραψα
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Συγκλονίζουν οι περιγραφές του άνδρα που μαχαίρωσαν στο κέντρο της Αθήνας!
Γιατί ρε ναιδα πρώτη φορά είναι τέτοιο σκηνικό; Για πλάκα θυμάμαι 2 φορές να ξυλοκοπούν ευέλπιδες γιατί τόλμησαν να φοράν στολή. Άλλη μια έναν γιατί είχε ξυρισμένο κεφάλι, και έναν γιατί φορουσε μπλούζα με ελληνική σημαία.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
xaris86 κι εσύ κατάγεσαι από τους δωσίλογους κομμουνιστές που εκτελέστηκαν μαζί με τον Μπελογιάννη για τη δωσιλογική τους δράση;
Δεν λέω ότι δεν γίνονται. Λέω ότι από την στιγμή που ο ιδιος ο νηματοθέτης βάζει άρθρο που γράφει για πληροφοριες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακομα περί τινος προκειται πως βάζει στον τίτλο ότι μαχαιρώθηκε από αναρχικούς; Το βρίσκεις λογικό και σωστό;τεν τεν έγραψε: 20 Ιαν 2019, 20:41Γιατί ρε ναιδα πρώτη φορά είναι τέτοιο σκηνικό; Για πλάκα θυμάμαι 2 φορές να ξυλοκοπούν ευέλπιδες γιατί τόλμησαν να φοράν στολή. Άλλη μια έναν γιατί είχε ξυρισμένο κεφάλι, και έναν γιατί φορουσε μπλούζα με ελληνική σημαία.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση