Για τύπους σαν τον Θεοδωρίδη ο οποιοσδήποτε γνωστός αρνητικός χαρακτηρισμός παραμένει ευφημισμός.
Παίζει στο πεδίο του ανεξερεύνητου γλοιώδους ακατονόμαστου.
Για τύπους σαν τον Θεοδωρίδη ο οποιοσδήποτε γνωστός αρνητικός χαρακτηρισμός παραμένει ευφημισμός.
Τέτοιες μόνο σε πλησιάζουν, οι άλλες μόλις σε βλέπουν στην γωνία γίνονται ατμός.Γιωργης έγραψε: 17 Ιαν 2019, 20:24 Όσες πόντιος έχω γνωρίσει πάντως είναι κοντές, χοντρές, τριχωτές και μαυριδερες με στραβή/γαμψή μύτη. Βέβαια, μετράει να είναι καλός άνθρωπος... αλλά εντάξει γιου γκέτ δε ποιντ
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Στα λάθη της Φύσης ανήκει, αγαπητό μου κουλούρι.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 17 Ιαν 2019, 20:51ο Θεοδωρίδης δεν είναι ελληνικής καταγωγής.
ανήκει στους χριστιανούς τούρκους.
είχαν και δικό τους Πατριάρχη.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
δε θα κρίνω την εμφάνιση του ρε συ Χελώνε.δεν είναι επιλογή του. αλλά τις μπούρδες που λέει ναι.Kauldron έγραψε: 17 Ιαν 2019, 20:57Στα λάθη της Φύσης ανήκει, αγαπητό μου κουλούρι.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 17 Ιαν 2019, 20:51ο Θεοδωρίδης δεν είναι ελληνικής καταγωγής.
έχεις δίκιο αλλά επιγαμίες πάντα γινόντουσαν .για αυτό κι έχουμε παρόμοιες φάτσες.Patriot έγραψε: 17 Ιαν 2019, 20:59 Οι Λαζοι όπως και οι Μιγκρελιανοι,οι Αζαριανοι,οι Γεωργιανοί κτλ είναι καυκάσια φύλα και όχι ελληνικά.Οι Λαζοί χριστιανοί σήμερα ζούνε στη Γεωργία και οι Λαζοί μουσουλμάνοι στην Τουρκία.Οι Πόντιοι δεν έχουν σχέση με τους Λαζούς μιλάμε για εντελώς άλλο φύλο.
Πολλές φορές από την εμφάνιση ενός ανθρώπου, βγάζει κανείς και κάποια συμπεράσματα. Οχι πάντα, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις, ο άνθρωπος φαίνεται, που λέμε.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 17 Ιαν 2019, 20:59δε θα κρίνω την εμφάνιση του ρε συ Χελώνε.δεν είναι επιλογή του. αλλά τις μπούρδες που λέει ναι.Kauldron έγραψε: 17 Ιαν 2019, 20:57Στα λάθη της Φύσης ανήκει, αγαπητό μου κουλούρι.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 17 Ιαν 2019, 20:51
ο Θεοδωρίδης δεν είναι ελληνικής καταγωγής.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
ναι αλλά είναι βιαστικά συμπεράσματα.Kauldron έγραψε: 17 Ιαν 2019, 21:06Πολλές φορές από την εμφάνιση ενός ανθρώπου, βγάζει κανείς και κάποια συμπεράσματα. Οχι πάντα, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις, ο άνθρωπος φαίνεται, που λέμε.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 17 Ιαν 2019, 20:59δε θα κρίνω την εμφάνιση του ρε συ Χελώνε.δεν είναι επιλογή του. αλλά τις μπούρδες που λέει ναι.
Πως ξερεις ποσες φορες εγινε η Μεγάλη εκρηξη;hellegennes έγραψε: 17 Ιαν 2019, 20:36Με εξαίρεση το Big Bang, ναι.μίστερ μαξ έγραψε: 17 Ιαν 2019, 19:47 πολύ καλό το αρθρο, επικροτώ
Δλδ αν ενα φαινόμενο παρουσιαστηκε μια φορα, τοτε σημαίνει οτι δεν έγινε;Chainis έγραψε: 17 Ιαν 2019, 19:44
Δεν διάβασα παρακάτω.
Μπορείς να μας δώσεις ένα ακόμα παράδειγμα εκχριστιανισμένων μουσουλμάνων μέσα σε μουσουλμανικό κράτος σαν την Οθωμανική αυτοκρατορία;