hellegennes έγραψε: 17 Ιαν 2019, 15:55
Αν αύριο δεις νήμα «το βιογραφικό μου», μην πεις ότι δεν σ'το πα.
Eίναι μέχρι να ανοίξει για κάνα νυχοκόπτη ή κομπρεσέρ. Μετά μη πεις ότι δεν στο'πα.
Τουλάχιστον με το GDPR γλυτώσαμε το put your photo. Κάτι είναι κι αυτό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 17 Ιαν 2019, 16:17
ανταριάστηκα!!!
πολύ μ'αρέσει να ακούω να μιλάς έτσι κοπελούι μ!!
Εμένα εν μου αρέσκει ρε κορούα μου....αλλά άτε
(Χαίρομαι που σου αρέσει. Εμένα δεν μου πολυαρέσουν τα κυπριακά ).
Έχουν ενδιαφέρον.
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 17 Ιαν 2019, 16:25
είναι η μεγαλύτερη ελληνική διάλεκτος βρε Κασπερίνι!
(καλά κάνεις όπως σου αρέσει μην πιέζεσαι)
Ναι ρε συ αλλά εν μου αρέσκει στο άκουσμα. Να τα γράφω εν έχω θέμα Όταν σπούδαζα Ελλάδα με το καλημέρα με ρωτούσαν αν είμαι Κύπρια. Επίσης με τον ίδιο τρόπο κατάλαβα τον Κύπριο στην πολυκατοικία που έμενα. Με τις Ελληνίδες φίλες μου μιλούσα κυπριακά γιατί ήθελαν να μάθουν. Όταν ήρθα Κύπρο μιλούσα μόνο Ελληνικά από συνήθεια (νομίζω πως δεν μου πάει ) και με ρωτούσαν αν είμαι Ελληνίδα. Βγάλε άκρη.
casper quantum έγραψε: 17 Ιαν 2019, 16:31
Ναι ρε συ αλλά εν μου αρέσκει στο άκουσμα. Να τα γράφω εν έχω θέμα Όταν σπούδαζα Ελλάδα με το καλημέρα με ρωτούσαν αν είμαι Κύπρια. Επίσης με τον ίδιο τρόπο κατάλαβα τον Κύπριο στην πολυκατοικία που έμενα. Με τις Ελληνίδες φίλες μου μιλούσα κυπριακά γιατί ήθελαν να μάθουν. Όταν ήρθα Κύπρο μιλούσα μόνο Ελληνικά από συνήθεια (νομίζω πως δεν μου πάει ) και με ρωτούσαν αν είμαι Ελληνίδα. Βγάλε άκρη.
Ορέστης 35 έγραψε: 15 Ιαν 2019, 15:02
Τι θα πρεπει να κανει καποιος για να μπορεσει να εργαζεται περισσοτερες ωρες;
Οι περισσότερες ώρες εργασίας σημαίνουν εργασία κατώτερης ποιότητας. Θεωρώ ότι 3-4 ώρες σοβαρής και συγκεντρωμένης εργασίας ανά ημέρα είναι αρκετές.
Για να νοικιασω δικο μου σπιτι θα πρεπει να δουλευω πολλες ωρες.
Αυτο με τον υπνο που γραψατε ειναι το πιο σημαντικο. Το εχω παρατηρησει κι εγω γιατι συχνα ο υπνος διακοπτεται απο ενοχλησεις και μετα ειμαι ολη την ημερα κουρασμενος και νιωθω αρρωστος.