Ευρώπη χίλιες φορές.nyxtovios έγραψε: 16 Απρ 2025, 23:18Προτιμάς Τραμπ, Κινέζους ή Ρωσία;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ετοιμάζει παπαρι η Κινα
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: Ετοιμάζει παπαρι η Κινα
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ναι αλλά από αυτους τους 3 ποιόν διαλέγεις;Libre arbitre έγραψε: 16 Απρ 2025, 23:23Ευρώπη χίλιες φορές.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Αυτόν που στις επόμενες εκλογές θα χάσει προς μεγάλη μου χαρά.nyxtovios έγραψε: 16 Απρ 2025, 23:27Ναι αλλά από αυτους τους 3 ποιόν διαλέγεις;
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- hellegennes
Μα τα χρησιμοποιεί η κουτσή Μαρία. Απορώ πού ζείτε.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 16 Απρ 2025, 18:47Και εγω αυτο πιστευω. Τετοια brands ειναι κατα βαθος για ατομα που θελουν να νιωθουν ανωτερα οποτε αν το χρησιμοποιει και η κουτση μαρια, θα βρεθουν εναλλακτικες.Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Απρ 2025, 18:43 Εγώ δεν συμφωνώ ότι είναι μόνο θέμα awareness και όταν ξΥπΝηΣεΙ ο κΟζΜοΣ θα σπεύσει να τα αγοράσει όσο φθηνότερα μπορεί. Αντίθετα μπορεί να αναζητήσει αλλού το exclusivity.
Τα είδη πολυτελείας έχουν τη δική τους λογική. Καθένας απ'αυτούς του Κινέζους πωλητές - influencers μπορεί να πετύχει να αποκτήσει μια βάση στη Gen Z ή να αποτύχει εντελώς, νέα μπραντς μπορεί να αναδυθούν, αλλά δεν πιστεύω ότι θα προκύψει κάποια συστημική αλλαγή.
Προφανώς έπεσαν στο ραντάρ μου αυτά αλλά δεν με εντυπωσίασαν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ότι τώρα αυτό είναι ας πούμε άνετο παπούτσι για ορθοστασία;Νon4me έγραψε: 16 Απρ 2025, 20:12Οποιοσδήποτε σέβεται τα πόδια του η και περνά ορθοστασία πάει σε επώνυμο αθλητικό καθώς όσο και να το πλησιάζει οποιοδήποτε μαμουδάκι το πάτημα δεν έχει καμία σχέση .
Καποια απο τις τελευταιες μου επιλογες ηταν τα Under Armour Hovr Mega 3
![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Γαμεί .
ωχ ωχ ωχ άρχισαν τις απειλές οι σχιστομάτηδες. Διακρίνω πανικό.
"Για να σας τιμωρήσουμε θα γεμίσουμε τις αγορές με φθηνά γκούτσι και ντολτσε καμπάνα"
Πρέπει να έχουν φτάσει οι δασμοί στο λάρυγγα

"Για να σας τιμωρήσουμε θα γεμίσουμε τις αγορές με φθηνά γκούτσι και ντολτσε καμπάνα"
Πρέπει να έχουν φτάσει οι δασμοί στο λάρυγγα
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Να βάφουμε και ένα κίνητρο αστέρι έξω από την πόρτα του σπιτιού τους για να ξέρουμε ποιοι είναι και να τους αποφεύγουμε.Αρίστος έγραψε: 16 Απρ 2025, 20:51 Να συλλαμβανουμε τους Κινεζους που τα πουλανε και να τους κουρευουμε.
.
Libre arbitre έγραψε: 16 Απρ 2025, 23:10Φοριέται;Beria έγραψε: 16 Απρ 2025, 23:06Sid Vicious έγραψε: 16 Απρ 2025, 19:39 Αντί να φορέσετε κανά μπλουζάκι Exploited να δείχνετε κλασάτοι, σικ και ωραίοι, φοράτε ό.τι να ναι
Αυτό φοράμε
https://en.wikipedia.org/wiki/Gang_of_Four
...

Φοριέται
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Δεν ενθουσιάζεσαι θες να πεις, αχόρταγη.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 16 Απρ 2025, 21:05 για κάποιο λόγο δεν θορυβούμαι όσο εάν διάβαζα ότι ετοιμάζει παπάρι η νιγηρία![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Αυτός που παίρνει Dolce & Gabbana πάλι Dolce & Gabbana θα παίρνει, δεν θα τα αντικαταστήσει με τις κινέζικες απομιμήσεις που δεν θα έχουν την φίρμα. Μάπα η απειλή, λάθος αντικείμενο διάλεξαν οι Κινέζοι.
-
Εμπεδοκλής
Τα έχεις ? Αν οχι σε φάση που έχεις ελεύθερο χρόνο πανε σ ενα κατάστημα και δοκίμασε τα . με ευχαριστείς αργότερα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2527 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-
- 24 Απαντήσεις