Δεν έχω καταλάβει, το πρόβλημα είναι το κόστος ή το ότι δεν έχουν μονοπώλιο. Τι υποστηρίζεις;Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Ιαν 2025, 12:12Πω πω, τελείως λάθος τοποθέτηση. Γιατί να πρέπει να έχουμε λυμένα όλα τα προβλήματα της ζωής μας; Ποιος τα έχει; Ποιος αποφάσισε ότι θα είναι στο απυρόβλητο το Νετφλιξ και όχι ένα από τα υπόλοιπα προβλήματα;vantono έγραψε: 18 Ιαν 2025, 11:33 Δουλειά δεν είχε ο διάολος λέω εγώ, γαμούσε τα παιδιά του.
Ημαρτον, που έχετε λυμένα όλα σας τα προβλήματα της ζωής και σας έφταιξε το νετφλιξ και το κάθε νετφλιξ.
Ε ρε μια ΛΟΚΝΤΑΟΥΝΑΡΑ που σας αξίζει πάλι!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Netflix: Αξίζει ή ζούμε την αρπαχτή του streaming;
Re: Netflix: Αξίζει ή ζούμε την αρπαχτή του streaming;
- Dwarven Blacksmith
Το κόστος του διασπασμένου οικοσυστήματος. Όταν λέω κόστος αναφέρομαι και σε οικονομικό και σε κοινωνικό.sharp έγραψε: 18 Ιαν 2025, 12:42Δεν έχω καταλάβει, το πρόβλημα είναι το κόστος ή το ότι δεν έχουν μονοπώλιο. Τι υποστηρίζεις;Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Ιαν 2025, 12:12Πω πω, τελείως λάθος τοποθέτηση. Γιατί να πρέπει να έχουμε λυμένα όλα τα προβλήματα της ζωής μας; Ποιος τα έχει; Ποιος αποφάσισε ότι θα είναι στο απυρόβλητο το Νετφλιξ και όχι ένα από τα υπόλοιπα προβλήματα;vantono έγραψε: 18 Ιαν 2025, 11:33 Δουλειά δεν είχε ο διάολος λέω εγώ, γαμούσε τα παιδιά του.
Ημαρτον, που έχετε λυμένα όλα σας τα προβλήματα της ζωής και σας έφταιξε το νετφλιξ και το κάθε νετφλιξ.
- hellegennes
Εκατοντάδες σαβούρες δεν κοστίζουν όσο μια νέα ταινία που θα επιλέξεις να δεις σε τεράστια οθόνη με άψογο ήχηο γιατί γαμάει. Δεν είναι το ίδιο προϊόν.panos291 έγραψε: 18 Ιαν 2025, 10:26 Με το netflix δινεις 16 ευρω το μηνα και σου προσφέρει εκατονταδες σειρες και ταινίες, κοστίζει δηλαδή οσο να πανε 2 ατομα σινεμά για να δουνε 1 ταινία και συζηταμε τωρα αν ειναι αρπαχτή?
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ναι κι εμένα με εκνευρίζει αυτό το επιχείρημα όταν χρησιμοποιείται αφειδώς. Έχει την θέση του, δεν είναι πασπαρτού.Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Ιαν 2025, 12:12Πω πω, τελείως λάθος τοποθέτηση. Γιατί να πρέπει να έχουμε λυμένα όλα τα προβλήματα της ζωής μας; Ποιος τα έχει; Ποιος αποφάσισε ότι θα είναι στο απυρόβλητο το Νετφλιξ και όχι ένα από τα υπόλοιπα προβλήματα;vantono έγραψε: 18 Ιαν 2025, 11:33 Δουλειά δεν είχε ο διάολος λέω εγώ, γαμούσε τα παιδιά του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Έχουν τρομερά καλύτερο υλικό, αλλά εντελώς τρισάθλια λειτουργικότητα. Το νετφλιξ στη λειτουργικότητα είναι 10 χρόνια μπροστά.marabou έγραψε: 17 Ιαν 2025, 22:39 Τι πιστεύετε για τις πλατφόρμες όπως το Disney+, το HBO Max ή το Amazon Prime; Καλύπτουν το κενό ή είναι κι αυτές μέρος του ίδιου προβλήματος;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 18 Ιαν 2025, 14:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hellegennes
Το πρόβλημά του είναι ότι αντί να ανταγωνίζονται οι πλατφόρμες για το ίδιο υλικό, καθεμιά παρέχει διαφορετικό και αυτό είναι κακό για τον καταναλωτή γιατί εκτός αν είναι λεφτάς δεν πρόκειται να έχει συνδρομή σε κάθε πλατφόρμα. Μπορεί να υπάρχει μόνο μία σειρά που θέλεις να δεις από ΗΒΟ, μία από Amazon, μία από Netflix, μία από Disney. Στο τέλος θα καταλήγεις να πληρώνεις 150 ευρώ τον μήνα για να δεις από ένα πράγμα στο καθένα.sharp έγραψε: 18 Ιαν 2025, 12:42Δεν έχω καταλάβει, το πρόβλημα είναι το κόστος ή το ότι δεν έχουν μονοπώλιο. Τι υποστηρίζεις;Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Ιαν 2025, 12:12Πω πω, τελείως λάθος τοποθέτηση. Γιατί να πρέπει να έχουμε λυμένα όλα τα προβλήματα της ζωής μας; Ποιος τα έχει; Ποιος αποφάσισε ότι θα είναι στο απυρόβλητο το Νετφλιξ και όχι ένα από τα υπόλοιπα προβλήματα;vantono έγραψε: 18 Ιαν 2025, 11:33 Δουλειά δεν είχε ο διάολος λέω εγώ, γαμούσε τα παιδιά του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
To Disney+ το έχω κομμένο εδώ και 2 χρόνια τώρα. Μιλάμε για ναυαρχίδα του woke.foscilis έγραψε: 18 Ιαν 2025, 13:56Έχουν τρομερά καλύτερο υλικό, αλλά εντελώς τρισάθλιο λειτουργικότητα. Το νετφλιξ στη λειτουργικότητα είναι 10 χρόνια μπροστά.marabou έγραψε: 17 Ιαν 2025, 22:39 Τι πιστεύετε για τις πλατφόρμες όπως το Disney+, το HBO Max ή το Amazon Prime; Καλύπτουν το κενό ή είναι κι αυτές μέρος του ίδιου προβλήματος;
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Και ποιός αποφάσισε να είναι ένα από τα υπόλοιπα προβλήματα? Ποιος αποφάσισε ότι είναι πρόβλημα δηλαδή?Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Ιαν 2025, 12:12Πω πω, τελείως λάθος τοποθέτηση. Γιατί να πρέπει να έχουμε λυμένα όλα τα προβλήματα της ζωής μας; Ποιος τα έχει; Ποιος αποφάσισε ότι θα είναι στο απυρόβλητο το Νετφλιξ και όχι ένα από τα υπόλοιπα προβλήματα;vantono έγραψε: 18 Ιαν 2025, 11:33 Δουλειά δεν είχε ο διάολος λέω εγώ, γαμούσε τα παιδιά του.
Γιατί να είναι πρόβλημα? Όποιος δεν το γουστάρει δεν το έχει. Έγινε υποχρεωτικό κι αυτό, όπως τα μπόλια του Γκέιτς και δεν το ξέρω?
- Dwarven Blacksmith
Ωχ θεέ μου.vantono έγραψε: 18 Ιαν 2025, 13:59Και ποιός αποφάσισε να είναι ένα από τα υπόλοιπα προβλήματα? Ποιος αποφάσισε ότι είναι πρόβλημα δηλαδή?Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Ιαν 2025, 12:12Πω πω, τελείως λάθος τοποθέτηση. Γιατί να πρέπει να έχουμε λυμένα όλα τα προβλήματα της ζωής μας; Ποιος τα έχει; Ποιος αποφάσισε ότι θα είναι στο απυρόβλητο το Νετφλιξ και όχι ένα από τα υπόλοιπα προβλήματα;vantono έγραψε: 18 Ιαν 2025, 11:33 Δουλειά δεν είχε ο διάολος λέω εγώ, γαμούσε τα παιδιά του.
Γιατί να είναι πρόβλημα? Όποιος δεν το γουστάρει δεν το έχει. Έγινε υποχρεωτικό κι αυτό, όπως τα μπόλια του Γκέιτς και δεν το ξέρω?
- vantono
Πρόβλημα το νετφλιξ λέει, σαν να μου λες ότι είναι πρόβλημα η novasports ή η protergia.
Εκτός αν κι αυτά έγιναν υποχρεωτικά και δεν το ξέρω.
Ο καταναλωτής δεν έχει το δικαίωμα επιλογής των υπηρεσιών και προϊόντων που αγοράζει, ή έχω ξυπνήσει σε ένα μάτριξ ξαφνικά σήμερα?
Εκτός αν κι αυτά έγιναν υποχρεωτικά και δεν το ξέρω.
Ο καταναλωτής δεν έχει το δικαίωμα επιλογής των υπηρεσιών και προϊόντων που αγοράζει, ή έχω ξυπνήσει σε ένα μάτριξ ξαφνικά σήμερα?
Όποιος δε θέλει να δεί Νέτφλι, διαβάζει έναν βιβλίο η παρακολουθεί Δανάη Μπάρκα και Λαζόπουλο.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- vantono
Από ποιοτικής άποψης το εννοείς μήπως? Οκ, αυτό debatable.Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Ιαν 2025, 14:01Ωχ θεέ μου.vantono έγραψε: 18 Ιαν 2025, 13:59Και ποιός αποφάσισε να είναι ένα από τα υπόλοιπα προβλήματα? Ποιος αποφάσισε ότι είναι πρόβλημα δηλαδή?Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Ιαν 2025, 12:12
Πω πω, τελείως λάθος τοποθέτηση. Γιατί να πρέπει να έχουμε λυμένα όλα τα προβλήματα της ζωής μας; Ποιος τα έχει; Ποιος αποφάσισε ότι θα είναι στο απυρόβλητο το Νετφλιξ και όχι ένα από τα υπόλοιπα προβλήματα;
Δεν έχει η πλατφόρμα αρκετά κινέζικα για να τη θεωρείς ωραία?
- Dwarven Blacksmith
Ρε άνθρωπε. Για να έχουμε ένα σημείο επαφής, εχει σήμερα το ίδιο value proposition το Netflix για σένα με πρίν 8 χρόνια, ναι ή όχι;vantono έγραψε: 18 Ιαν 2025, 14:04Από ποιοτικής άποψης το εννοείς μήπως? Οκ, αυτό debatable.Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Ιαν 2025, 14:01Ωχ θεέ μου.vantono έγραψε: 18 Ιαν 2025, 13:59
Και ποιός αποφάσισε να είναι ένα από τα υπόλοιπα προβλήματα? Ποιος αποφάσισε ότι είναι πρόβλημα δηλαδή?
Δεν έχει η πλατφόρμα αρκετά κινέζικα για να τη θεωρείς ωραία?![]()
- vantono
Ναι οκ, αλλά και πάλι δεν βλέπω το πρόβλημα.hellegennes έγραψε: 18 Ιαν 2025, 13:57Το πρόβλημά του είναι ότι αντί να ανταγωνίζονται οι πλατφόρμες για το ίδιο υλικό, καθεμιά παρέχει διαφορετικό και αυτό είναι κακό για τον καταναλωτή γιατί εκτός αν είναι λεφτάς δεν πρόκειται να έχει συνδρομή σε κάθε πλατφόρμα. Μπορεί να υπάρχει μόνο μία σειρά που θέλεις να δεις από ΗΒΟ, μία από Amazon, μία από Netflix, μία από Disney. Στο τέλος θα καταλήγεις να πληρώνεις 150 ευρώ τον μήνα για να δεις από ένα πράγμα στο καθένα.sharp έγραψε: 18 Ιαν 2025, 12:42Δεν έχω καταλάβει, το πρόβλημα είναι το κόστος ή το ότι δεν έχουν μονοπώλιο. Τι υποστηρίζεις;Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Ιαν 2025, 12:12
Πω πω, τελείως λάθος τοποθέτηση. Γιατί να πρέπει να έχουμε λυμένα όλα τα προβλήματα της ζωής μας; Ποιος τα έχει; Ποιος αποφάσισε ότι θα είναι στο απυρόβλητο το Νετφλιξ και όχι ένα από τα υπόλοιπα προβλήματα;
Άρα είναι και η novasports πρόβλημα κατά μία έννοια, που προβάλει μόνο ελληνικό και ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ενώ εγώ θέλω να βλέπω και δανέζικο, σουηδικό, εσθονικό και αμερικανικο φούτμπολ τα οποία τα προβάλει η cosmotesports πχ.
Μήπως είναι πρόβλημα και τα Zara επειδή δεν πουλάνε και Gucci μέσα?
- vantono
Πριν 8 χρόνια δεν είχα νετφλι, για να μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά στη σύγκρισηDwarven Blacksmith έγραψε: 18 Ιαν 2025, 14:07Ρε άνθρωπε. Για να έχουμε ένα σημείο επαφής, εχει σήμερα το ίδιο value proposition το Netflix για σένα με πρίν 8 χρόνια, ναι ή όχι;vantono έγραψε: 18 Ιαν 2025, 14:04Από ποιοτικής άποψης το εννοείς μήπως? Οκ, αυτό debatable.
Δεν έχει η πλατφόρμα αρκετά κινέζικα για να τη θεωρείς ωραία?![]()
Σε αυτό οφείλεται ο ανταγωνισμός του καπιταλισμού, τι να κάνομε
Έκτοτε έχουν πάρει τα πάνω τους κι άλλες πλατφόρμες, που τότε κάποιες εξ αυτών δεν υπήρχαν ακόμα.
Και στο κατω-κατω, γιατί να είναι πρόβλημα μόνο το νετφλιξ και όχι (και) οι άλλες πλατφόρμες?
Εγώ μια χαρά βλέπω ακόμα πάντως, και σκουιντ γκεημ, και Αμέρικαν πριμεβαλ, όλα μια χαρά τέλεια ήταν.
Ούτε η ΔΕΗ έχει το value proposition που είχε κάποτε, αλλά τι να κάνουμε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 178 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
-
- 110 Απαντήσεις