Οκ αν μιλάς για συσκευασμένα.Bazoomba έγραψε: 10 Ιαν 2025, 19:02Εχεις διαβασει ποτε το δοκιμιο που εχει τυπωμενο στην πισω πλευρα της συσκευασιας καθε κρουασαν στα μαρκετ;Ερμής έγραψε: 10 Ιαν 2025, 14:25Ποιο ειναι το σκουπίδι; Το βουτυρο; Το αλεύρι; τι;ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 10 Ιαν 2025, 13:15
Σκουπιδοτροφή είναι αγαπητέ...ακόμα και φτιαγμένη από μεταμοντέρνα φουρναριά...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι γέμιση προτιμάτε στα κρουασάν;
Re: Τι γέμιση προτιμάτε στα κρουασάν;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Senol στην Θεσσαλονίκη.
Το κλασικό με Μερέντα.
Και ένα άλλο το buenella.
Το κλασικό με Μερέντα.
Και ένα άλλο το buenella.
Ρε τύποι, ακόμα τρώτε κρουασάν; Ώρες ώρες απορώ αν είναι φόρουμ 7χρονων εδώ.
Τέτοια μαλακία θα φάω αν πεινάω πάρα πολύ, πρέπει να φάω κάτι και δεν έχει έχει τίποτα άλλο γύρω ή θα έχω μαζί μου στο σακίδιο στο βουνό, για γρήγορη ενέργεια με μικρό όγκο.
Υ.Γ.: Περιμένω το νήμα για γαριδάκια και ζαχαρωτά που αλλάζουν χρώμα την γλώσσα.
Τέτοια μαλακία θα φάω αν πεινάω πάρα πολύ, πρέπει να φάω κάτι και δεν έχει έχει τίποτα άλλο γύρω ή θα έχω μαζί μου στο σακίδιο στο βουνό, για γρήγορη ενέργεια με μικρό όγκο.
Υ.Γ.: Περιμένω το νήμα για γαριδάκια και ζαχαρωτά που αλλάζουν χρώμα την γλώσσα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Τώρα με κάνεις να αισθάνομαι άσχημα που τρώω και σοκολάτες και βλέπω κινούμενα σχέδια.Feindflug έγραψε: 11 Ιαν 2025, 13:49 Ρε τύποι, ακόμα τρώτε κρουασάν; Ώρες ώρες απορώ αν είναι φόρουμ 7χρονων εδώ.
Mission accomplished, τύπε.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: 11 Ιαν 2025, 13:54Τώρα με κάνεις να αισθάνομαι άσχημα που τρώω και σοκολάτες και βλέπω κινούμενα σχέδια.Feindflug έγραψε: 11 Ιαν 2025, 13:49 Ρε τύποι, ακόμα τρώτε κρουασάν; Ώρες ώρες απορώ αν είναι φόρουμ 7χρονων εδώ.
Dein Herz, meine Gier
πχιες την πρωτεινη σου βερικοκο δαμασκηνο ανθος αραβοσιτου τυπε και ασε τα πολλα πολλα .Feindflug έγραψε: 11 Ιαν 2025, 13:49 Ρε τύποι, ακόμα τρώτε κρουασάν; Ώρες ώρες απορώ αν είναι φόρουμ 7χρονων εδώ.
Είχα θέμα, τύπε, γιατί η πρωτεΐνη που παίρνω έχει γεύση κρέμα ή σοκολάτα και η κρεατίνη κάτι χαζές γεύσεις, πορτοκάλι, καρπούζι, φρούτα του δάσους και τέτοια. Επειδή συνήθως τις βάζω στο ίδιο σέικερ και τις πίνω μαζί, το αποτέλεσμα ήταν ένας αχταρμάς γεύσεων, που σε συνδυασμό με κανένα αυγό που έτρωγα εκείνη την ώρα, έφθανε σε επίπεδα κακόγουστου αστείου.Νon4me έγραψε: 11 Ιαν 2025, 14:00πχιες την πρωτεινη σου βερικοκο δαμασκηνο ανθος αραβοσιτου τυπε και ασε τα πολλα πολλα .Feindflug έγραψε: 11 Ιαν 2025, 13:49 Ρε τύποι, ακόμα τρώτε κρουασάν; Ώρες ώρες απορώ αν είναι φόρουμ 7χρονων εδώ.
Την λύση έδωσε η αλλαγή κρεατίνης σε άγευστη, σαν σκόνη στο τραπέζι της γιαγιάς που πέθανε.
Dein Herz, meine Gier
τι τραβας πσυχουλα μ.
Ρε σεις ώρες ώρες νομίζω ότι τα μόνα κρουασάν που έχετε φάει είναι τα τσαμπιον, ούτε καν τα μολτο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
τα θυμαμαι ηταν πολυ τιμια ., αυτα μας τα επαιρνε η μανα στο σουπερ . εγω μιλουσα για χειροποιητο ( η εστω καλο κατεψυγμενο ) απο φουρνο .taliban έγραψε: 10 Ιαν 2025, 18:47Αυτά εδώ έτρωγα !!Νon4me έγραψε: 10 Ιαν 2025, 14:56ακομη το κανω εκτος κοκα κολας που την εχω κοψει εδω και 10-20 χρονια .taliban έγραψε: 10 Ιαν 2025, 12:14 Ότι χειρότερο για να φας...
Μικρότερος έπαιρνα τα έβαζα στην τοστιέρα να είναι ζεστή η σοκολάτα μέσα.
Το συνδύαζα με κόκα κόλα.
Ήμουν ο ορισμός της ανθυγιεινής διατροφής..
αραια βεβαια πλεον . πηρα προχτες 3-4 με σοκολατα τα χλαπακιασα το βραδυ , τωρα μπορει να ξαναπαρω σε κανα μηνα .
Και η λευκη κρεμα γαμει παντως απλα δεν τα βρισκεις σε ετοιματζιδικα παρα μονο σε φουρνους ζαχαροπλαστεια κλπ .
[img]https://i.postimg.cc/X7RrWkpG/7-da ... webp[/img]
Bazoomba αυτό που σας ευχόμουν καρκίνους, δε θα το πιστέψεις, αλλά έπιασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 453 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Annibas
-
- 15 Απαντήσεις