!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μπηκα να με βρισετε για να συνελθω

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Μπηκα να με βρισετε για να συνελθω

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

student έγραψε: 19 Δεκ 2024, 20:54
enaon έγραψε: 19 Δεκ 2024, 20:50 και εμενα με απογοήτευσε παλι η γαλη.
Νομίζω ακόμα και η γάτα έφτασε σε κατάσταση ..." από που να το πιάσω, από που ν αρχίσω και που να τελειώσω..."

Νομίζω ακόμα και η γάτα έφτασε σε κατάσταση..."πέτα τη μπάλα στην εξέδρα" :o

Φαντάσου μάγκα μου...
Δεν είναι μπάλα στην εξέδρα, αυτό που έγραψα για τη δουλειά.

Απλώς γιατί αντιδράει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο σε όλα τα πλαίσια. Ε, αν καταρρέει κάθε φορά που ο καθένας δεν λέει τις ατάκες του σενάριου που έγραψε η ίδια, πόσες πιθανότητες ευόδωσης έχει το πρότζεκτ; Εργασιακό ή ερωτικό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 19 Δεκ 2024, 21:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp »

enaon έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:02
Casp έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:00
Το καλο ειναι να μου πειτε που εχω λαθος κ γιατι. Με συγκεκριμενο παραδειγμα.
το εχασες εκει που εκανες παζαρια στην τιμωρια του, επρεπε να μην λυγίσεις, να του πεις και βεβαια σκυλάκι εισαι, κατω!
Αρα εχω λαθος. Αυτο θελω να ακουσω.

Βασικα φταιω που ακουσα την κολλητη μου.

Επειδη η πρωτη μου αντιδραση κ προταση ηταν απλα να μην ξανακουσω το ονομα του και απλα να μου το λεει αναγκαστικα οταν θα τον βλεπει.

Αρα ναι, θελω να μου πειτε οτι εκανα μαλακια. Επειδη δεν μπορω να διαχειριστω το γεγονος οτι προτιμαει να χωρισουμε, απο το να διαλεξει (αρα ηδη διαλεξε, αυτον)
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Άβαταρ μέλους
Bandit59

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bandit59 »

Είστε δύο ανώριμα άτομα που προσπαθείτε να έχετε μια ώριμη σχέση. Ειναι αδύνατον.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

GoBzi έγραψε: 19 Δεκ 2024, 20:57
3. Πρέπει να γαμαει καλύτερα από εσένα ο κολλητός, συγνώμη.

Ο βαντονο που ξερει απο αυτα ειχε πει οτι πιστευει οτι την καλυτερη πιπα την παιρνει αντρας.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student »

enaon έγραψε: 19 Δεκ 2024, 20:59
Νομίζω ακόμα και η γάτα έφτασε σε κατάσταση ..." από που να το πιάσω, από που ν αρχίσω και που να τελειώσω..."

Φαντάσου μάγκα μου...
overload επαθε η γαλη, δεν ξερει τι να πρωτοθάψει. Επιασε τα επαγγελματικά, σου λεει τα αλλα τα εχουν καλυμμένα τα παιδια.
Φαντάσου λέμε, τι φτάσαμε να παρακολουθούμε... :102:
It must be... extreme
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Casp έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:06
το εχασες εκει που εκανες παζαρια στην τιμωρια του, επρεπε να μην λυγίσεις, να του πεις και βεβαια σκυλάκι εισαι, κατω!

Επειδη η πρωτη μου αντιδραση κ προταση ηταν απλα να μην ξανακουσω το ονομα του και απλα να μου το λεει αναγκαστικα οταν θα τον βλεπει.

Αρα ναι, θελω να μου πειτε οτι εκανα μαλακια. Επειδη δεν μπορω να διαχειριστω το γεγονος οτι προτιμαει να χωρισουμε, απο το να διαλεξει (αρα ηδη διαλεξε, αυτον)
φταις ναι, οχι γιατι ακουσες την κολλητή ομως. Επρεπε να αρχίσεις απο μια φορά καθε 10 εβδομάδες αν ήθελες να κανεις παζάρια, να πέσεις στο μια φορά στις 2 και να νιώθει οτι του εκανες και χαρη. Τωρα κατάλαβε απο το πρώτο βήμα οτι δεν εχεις τον ελεγχο, θα σε αφήσει να βρασεις λιγο στο ζουμάκι σου, και οταν βαρεθει να παιζει πλαυσταιτιον θα σου κανει την χαρη να σε δεχθει με την ουριτσα σου στα σκελια.

την αλλη φορα να το κανεις καλυτερα.
Casp

ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:05

Φαντάσου μάγκα μου...
Δεν είναι μπάλα στην εξέδρα, αυτό που έγραψα για τη δουλειά.

Απλώς γιατί αντιδράει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο σε όλα τα πλαίσια. Ε, αν καταρρέει κάθε φορά που ο καθένας δεν λέει τις ατάκες του σενάριου που έγραψε η ίδια, πόσες πιθανότητες ευόδωσης έχει το πρότζεκτ; Εργασιακό ή ερωτικό.
Θα ησουν ενταξει ο συντροφος που ζεις μαζι του, και ενω υπαρχει προϊατορια με τον κολλητο κ εσυ προσπαθεις κ ο κολλητος ζητα συγγνωμη κ υποσχεται να σε σεβεται, μετα να σου λεει καταμουτρα μακρια κ αγαπημενοι; και ο συντροφος σου να συνεχιζει να κανει παρεα μαζι του;
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Τι παίζεται τελικά, δεν έχω καταλάβει.
Ποιός π@@δαει ποιόν εδώ πέρα;
Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

Casp έγραψε: 19 Δεκ 2024, 20:03 Ειδικα η Γαλη.

Δεν ειμαι καθολου καλα…
Ο γατούλης ζει;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

GoBack έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:08
GoBzi έγραψε: 19 Δεκ 2024, 20:57
3. Πρέπει να γαμαει καλύτερα από εσένα ο κολλητός, συγνώμη.

Ο βαντονο που ξερει απο αυτα ειχε πει οτι πιστευει οτι την καλυτερη πιπα την παιρνει αντρας.
Δεν έχω εμπειρία, αλλά όντως από αυτά που έχω ακούσει τον κολλητό τον φαντάζομαι κάνα μερακλή κρητικό μουστακαλή.
Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

Bazoomba έγραψε: 19 Δεκ 2024, 20:10
Casp έγραψε: 19 Δεκ 2024, 20:09
Bazoomba έγραψε: 19 Δεκ 2024, 20:07 Καλώς έπραξες. Αυτοι φταινε.
Οχι, εγω φταιω.

Αυτο θελω να μου πειτε :(

Δεν μπορω να διαχειριστω κατι αλλο αυτη τη στιγμη.
Οχι, φτανει πια το αυτομαστιγωμα. Αυτοι φταινε, και πολυ ασχοληθηκες.
Εγώ κυνηγάω τον ΓΓ πολύ λιγότερο από ότι εσύ την κυπριακή πάντως
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Μα από τη στιγμή που εσύ έθεσες τον εαυτό σου ως υποκείμενο επιλογής, ποιο νόημα έχει το παράπονο; Εσύ εξομοιώθηκες με τον φίλο.

Την άλλη φορά που θα το επιχειρήσεις, κάνε κάτι πιο άμεσο.

Να του πεις ότι αν δεν γίνει ΑΥΤΟ που θέλεις, θα κρατήσεις την αναπνοή σου μέχρι να σκάσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

GoBack έγραψε: 19 Δεκ 2024, 20:15
Casp έγραψε: 19 Δεκ 2024, 20:07 Οποιοσδηποτε, φτανει να συνελθω
Μπες εδω viewtopic.php?f=37&t=56 και γραψε "τι πουτσα ηταν αυτη χθες βουλγαροι;".Τα υπολοιπα θα ερθουν απο μονα τους.
:lol:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student »

Spoiler

Επειδή δεν μπορείς να διαχειριστείς το γεγονός ότι προτιμάει να χωρίσετε από το να διαλέξει τη ΜΑΛΑΚΙΑ! Το ΛΑΘΟΣ!!!!!

Μα πόσο εγωίστρια μαλάκω μπορεί να είσαι ρε φίλε? Αναγνωρίζεις μόνη σου ότι έχεις κάνει λάθος, μαλακία! Επειδή δεν έχεις τ αρχίδια να το αποδεχθείς έρχεσαι εδώ και ζητάς από εμάς να σου πούμε ότι είσαι ΜΑΛΑΚΩ. Σου το λέμε...και πάλι?

Απορείς και φρικάρεις πως ο άνθρωπος επέλεξε να χωρίσει από τη μαλακία και το λάθος. :102:

ΥΓ. Μάγκας είναι. Όποιος υποκύπτει και προσκυνάει παραλογισμούς και παράνοιες είναι άξιος της μοίρας του. Κάπου υπάρχει κάποιο όριο στον παραλογισμό. Μακάρι να το καταλάβεις κάποια στιγμή γιατί αλλιώς είτε θα πέφτεις στον ίδιο τοίχο, είτε θα καταλήξεις με κάποιον απερίγραπτο μαλάκα που θα λέει ναι σε κάθε παραλογισμό σου
Casp

enaon έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:10
enaon έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:02 το εχασες εκει που εκανες παζαρια στην τιμωρια του, επρεπε να μην λυγίσεις, να του πεις και βεβαια σκυλάκι εισαι, κατω!

φταις ναι, οχι γιατι ακουσες την κολλητή ομως. Επρεπε να αρχίσεις απο μια φορά καθε 10 εβδομάδες αν ήθελες να κανεις παζάρια, να πέσεις στο μια φορά στις 2 και να νιώθει οτι του εκανες και χαρη. Τωρα κατάλαβε απο το πρώτο βήμα οτι δεν εχεις τον ελεγχο, θα σε αφήσει να βρασεις λιγο στο ζουμάκι σου, και οταν βαρεθει να παιζει πλαυσταιτιον θα σου κανει την χαρη να σε δεχθει με την ουριτσα σου στα σκελια.

την αλλη φορα να το κανεις καλυτερα.
Μια φορα να μιλησεις σοβαρα, μια φορα…

Απλα δεν θελω να τον χασω… δεν καταλαβαινεις.

Αν δεν τον αγαπουσα, πιστεψε με, θε κοιτουσα την παρτυ μου. Δεν θα εκανα καν προσπαθεια. Ηθελα να του το κανω εκπληξη με το που σχολανε γαμωτο… ειναι αδικο γιατι εγω βασανιζομαι με αυτη την ιστορια απο την πρωτη μερα, και παλι κανω προσπαθειες, αληθινες κ οχι ψευτικες, και επειδη το εννοω. Πολλες φορες προσπαθησα να τον δω με αλλο ματι, και αν δεν τα καταφερνα, προσπαθουσα τουλαχιστον να σκεφτω τον δικο μου…

Ειναι αδικο… και προκειμενου να μην τον χασω, δεν θα αντεχα να τραβαω μαρτυριο μια φορα την βδομαδα. Ποναω μεσα μου… θα το τραβουσα εστω 2 φορες. Αλλα ναι, δεν ειναι σκυλακι. Αυτο θελω να επιβεβαιωσουν κ αλλοι, οτι εχω αδικο εδω, επειδη τωρα με τρωει μεσα μου το γεγονος οτι ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΓΜΤ να εχω δικαιο, δεν θελω! Γιατι αν εχω δικαιο κ καλα εκανα που τον εβαλα να διαλεξει ή κανω συμβιβασμους, ποναει απειρως πιο πολυ!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”