enaon έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:10
Casp έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:06
enaon έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:02
το εχασες εκει που εκανες παζαρια στην τιμωρια του, επρεπε να μην λυγίσεις, να του πεις
και βεβαια σκυλάκι εισαι, κατω!
Αρα εχω λαθος. Αυτο θελω να ακουσω.
Βασικα φταιω που ακουσα την κολλητη μου.
Επειδη η πρωτη μου αντιδραση κ προταση ηταν απλα να μην ξανακουσω το ονομα του και απλα να μου το λεει αναγκαστικα οταν θα τον βλεπει.
Αρα ναι, θελω να μου πειτε οτι εκανα μαλακια. Επειδη δεν μπορω να διαχειριστω το γεγονος οτι προτιμαει να χωρισουμε, απο το να διαλεξει (αρα ηδη διαλεξε, αυτον)
φταις ναι, οχι γιατι ακουσες την κολλητή ομως. Επρεπε να αρχίσεις απο μια φορά καθε 10 εβδομάδες αν ήθελες να κανεις παζάρια, να πέσεις στο μια φορά στις 2 και να νιώθει οτι του εκανες και χαρη. Τωρα κατάλαβε απο το πρώτο βήμα οτι δεν εχεις τον ελεγχο, θα σε αφήσει να βρασεις λιγο στο ζουμάκι σου, και οταν βαρεθει να παιζει πλαυσταιτιον θα σου κανει την χαρη να σε δεχθει με την ουριτσα σου στα σκελια.
την αλλη φορα να το κανεις καλυτερα.
Μια φορα να μιλησεις σοβαρα, μια φορα…
Απλα δεν θελω να τον χασω… δεν καταλαβαινεις.
Αν δεν τον αγαπουσα, πιστεψε με, θε κοιτουσα την παρτυ μου. Δεν θα εκανα καν προσπαθεια. Ηθελα να του το κανω εκπληξη με το που σχολανε γαμωτο… ειναι αδικο γιατι εγω βασανιζομαι με αυτη την ιστορια απο την πρωτη μερα, και παλι κανω προσπαθειες, αληθινες κ οχι ψευτικες, και επειδη το εννοω. Πολλες φορες προσπαθησα να τον δω με αλλο ματι, και αν δεν τα καταφερνα, προσπαθουσα τουλαχιστον να σκεφτω τον δικο μου…
Ειναι αδικο… και προκειμενου να μην τον χασω, δεν θα αντεχα να τραβαω μαρτυριο μια φορα την βδομαδα. Ποναω μεσα μου… θα το τραβουσα εστω 2 φορες. Αλλα ναι, δεν ειναι σκυλακι. Αυτο θελω να επιβεβαιωσουν κ αλλοι, οτι εχω αδικο εδω, επειδη τωρα με τρωει μεσα μου το γεγονος οτι ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΓΜΤ να εχω δικαιο, δεν θελω! Γιατι αν εχω δικαιο κ καλα εκανα που τον εβαλα να διαλεξει ή κανω συμβιβασμους, ποναει απειρως πιο πολυ!