Φαύλος ήθελε να γράψει και μπερδεύτηκε.Kauldron έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 14:13Isildur έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 19:53 Προτάσεις...
Α. Ανδρικοί ρόλοι.
sys3x: Γολιάθ.
Saliveros: Αβραάμ, Μαθουσάλας.
Αρίστος: Μωυσής (τους φλόμωσε στις ιστορίες επί 40 χρόνια). Επίσης Ησαΐας, Ηλίας, Ιερεμίας, Ναούμ, Ιεζεκιήλ...
Ασέβαστος: Ιωνάς.
Hellegennes: Δαυίδ.
enaon: Ράντομ κάτοικος Βαβέλ.
SeaHawk: Θωμάς.
Kauldron: Παύλος.![]()
Να 'σαι καλά. Το οτι θα με βάζανε για άγιο, πρώτη φορά το βλέπω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αν έκανα βιβλική ταινία με σας.
- hellegennes
Re: Αν έκανα βιβλική ταινία με σας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Η Μαρία η Μαγδαληνή τιμάται από την Ορθόδοξη Εκκλησιά ως οσιοπάρθενος, φίλε μου. Οι Καθολικοί έχουν μπερδέψει τους Τουπαμάρος με της Μάρως.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Η Μαρία η Μαγδαληνή θεωρείται επίσης η μήτρα της μεροβίγγειας δυναστείας, που δεν ήταν ορθόδοξη.Ζενίθεδρος έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 16:30Η Μαρία η Μαγδαληνή τιμάται από την Ορθόδοξη Εκκλησιά ως οσιοπάρθενος, φίλε μου. Οι Καθολικοί έχουν μπερδέψει τους Τουπαμάρος με της Μάρως.
Δηλαδή το αυθεντικό γκράαλ που ως σύζυγος του Ιησού, φέρει το σπέρμα του.

Να ευχηθώ στη Μοργκάνα, καλή λεφτεριά;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 02 Νοέμ 2024, 16:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
αυτο!ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 16:34Η Μαρία η Μαγδαληνή θεωρείται επίσης η μήτρα της μεροβίγγειας δυναστείας, που δεν ήταν ορθόδοξη.Ζενίθεδρος έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 16:30Η Μαρία η Μαγδαληνή τιμάται από την Ορθόδοξη Εκκλησιά ως οσιοπάρθενος, φίλε μου. Οι Καθολικοί έχουν μπερδέψει τους Τουπαμάρος με της Μάρως.
Δηλαδή το αυθεντικό γκράαλ που ως σύζυγος του Ιησού, φέρει το σπέρμα του.
Να ευχηθώ στη Μοργκάνα, καλή λεφτεριά;![]()
Είμαστε στο 2024. Κάπως θα πρέπει να αποδυναμωθεί πια αυτή η βίβλος των εβραίων.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Όλοι το ίδιο κάνουμε. Εκπεφρασμένη ή μη απόδοση ρόλων και αντίστοιχων ερμηνειών.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Communio Sancta
Γέλασα, ωραίες διανομές, και ο Θωμάς, και όλα.
Σκεφτόμουν τη ΓΑΛΗ για Σαμαρείτιδα στο πηγάδι του Ιωακώβ, να λέει στον Χριστό, αυτά να τα πεις στους πχιοτικούς φαρισαίους που σκούζουν.
Για κάποιον λόγο θέλω τον Nandros ως Ιάειρο. Είναι κόντρα ρόλος, αλλά πιστεύω πως έχει το εκτόπισμα να τον βγάλει.
Ο Beria θα είναι ένας φοβερός Ισαάκ στα γεράματα.
Ο Hellegennes ιδανικός Ισαάκ - παιδί, με πατέρα Αβραάμ τον Αγις να βρίζει στη στιγμή που ο Άγγελος* λέει, μη σφάξεις το παιδί σου, σφάξε το πρόβατο, και ο Αβραάμ βρίζει και μουρμουράει, τι δουλειά έχει το ένα με το άλλο, σφάζουμε το αρνί και το τρώμε, και σφάζουμε και το μαλακισμένο εδώ.
Θέλω στον ρόλο του Πέτρου τον jason0.
Θα αναφέρω και άλλες σκέψεις μου για casting, για μένα, θα έκανα τον σκηνοθέτη και παραγωγό, ίσως έκανα ένα μικρό πέρασμα στον πύργο της Βαβέλ, για να κάνω φιγούρα γλωσσομάθειας.
*Θα είναι ο Isildur.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
Σκεφτόσουν από την αρχή ή χρησιμοποίησες το survival kit για εναλλακτικές επιλογές σε εξτρίμ φάσεις;Communio Sancta έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 18:07![]()
Σκεφτόμουν τη ΓΑΛΗ για Σαμαρείτιδα στο πηγάδι του Ιωακώβ, να λέει στον Χριστό, αυτά να τα πεις στους πχιοτικούς φαρισαίους που σκούζουν.
Για κάποιον λόγο θέλω τον Nandros ως Ιάειρο. Είναι κόντρα ρόλος, αλλά πιστεύω πως έχει το εκτόπισμα να τον βγάλει.
Ο Hellegennes ιδανικός Ισαάκ - παιδί, με πατέρα Αβραάμ τον Αγις να βρίζει στη στιγμή που ο Άγγελος* λέει, μη σφάξεις το παιδί σου, σφάξε το πρόβατο, και ο Αβραάμ βρίζει και μουρμουράει, τι δουλειά έχει το ένα με το άλλο, σφάζουμε το αρνί και το τρώμε, και σφάζουμε και το μαλακισμένο εδώ.
Θα αναφέρω και άλλες σκέψεις μου για casting, για μένα, θα έκανα τον σκηνοθέτη και παραγωγό, ίσως έκανα ένα μικρό πέρασμα στον πύργο της Βαβέλ, για να κάνω φιγούρα γλωσσομάθειας.
*Θα είναι ο Isildur.
Εγώ πάντως με τελείως κυνική προσέγγιση ομολογώ ότι έχω καιρό να ξύσω τα νύχια μου, βαρέθηκα τη διαφύλαξη των πιαρίστικων πχορουμικών ή προσωπικών ισορροπιών και από εκεί και πέρα πάσα προσέγγιση για όσους εκλαμβάνουν την ανεκτικότητα ως φόβο, δεκτή.
Φοβού τις χαλαρές και βολικές για το προφίλ σου γαλές που ήξερες, γενικώς. Ελπίζω να συνεννοηθήκαμε, είτε την είδες σκηνοθέτης είτε παραγωγός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 02 Νοέμ 2024, 18:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Communio Sancta
Όχι, δεν συνεννοηθήκαμε, αφού δεν καταλαβαίνω.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 18:23Σκεφτόσουν από την αρχή ή χρησιμοποίησες το survival kit για εναλλακτικές επιλογές σε εξτρίμ φάσεις;Communio Sancta έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 18:07![]()
*Θα είναι ο Isildur.![]()
Εγώ πάντως με τελείως κυνική προσέγγιση ομολογώ ότι έχω καιρό να ξύσω τα νύχια μου, βαρέθηκα τη διαφύλαξη των πιαρίστικων πχορουμικών ή προσωπικών ισορροπιών και από εκεί και πέρα πάσα προσέγγιση για όσους εκλαμβάνουν την ανεκτικότητα ως φόβο, δεκτή.
Φοβού τις χαλαρές και βολικές για το προφίλ σου γαλές που ήξερες, γενικώς. Ελπίζω να συνεννοηθήκαμε.![]()
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
Μια χαρά καταλαβαίνεις, σκηνοθέτη. Απλώς κι εγώ γουστάρω περισσότερο τα παρασκήνια* από τους προβολείς.Communio Sancta έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 18:24Όχι, δεν συνεννοηθήκαμε, αφού δεν καταλαβαίνω.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 18:23
Σκεφτόσουν από την αρχή ή χρησιμοποίησες το survival kit για εναλλακτικές επιλογές σε εξτρίμ φάσεις;![]()
Φοβού τις χαλαρές και βολικές για το προφίλ σου γαλές που ήξερες, γενικώς. Ελπίζω να συνεννοηθήκαμε.![]()
![]()
*Και όχι δεν εννοώ την εθιμική παρασκηνιακή επικοινωνία των χαζοχαρούμενων με αυτό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Communio Sancta
Η δουλειά στο παρασκήνιο ξέρω τι εννοείς, με το αστεράκι είναι πάντα καλύτερη.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 18:33Απλώς κι εγώ γουστάρω περισσότερο τα παρασκήνια* από τους προβολείς.
*Και όχι δεν εννοώ την εθιμική παρασκηνιακή επικοινωνία των χαζοχαρούμενων με αυτό.
ΕXODUS!
ΕXODUS!
Με λίγα λόγια, δεν είμαι κατά αλλά υπέρ της εν λόγω παραγωγής. Και δεν έχω θέματα θέσης, ακόμη και ως βοηθός βοηθού (καφέδες, σφουγγάρισμα, λοιπά) κάνω αίτηση. Με θες ή δεν με θες; 
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Communio Sancta
Ναι, μέσα, θα είσαι στο montage. Θα καπνίζουμε στην κονσόλα, και θα σου λέω, πώς τα λέει έτσι ο μαλάκας, να τον κόψουμε; Και θα λες, όχι, αυτά πιάνουν, κράτα το.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 18:38 Με λίγα λόγια, δεν είμαι κατά αλλά υπέρ της εν λόγω παραγωγής. Και δεν έχω θέματα θέσης, ακόμη και ως βοηθός βοηθού (καφέδες, σφουγγάρισμα, λοιπά) κάνω αίτηση. Με θες ή δεν με θες;![]()
ΕXODUS!
ΕXODUS!
Έτσι ακριβώς.Communio Sancta έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 18:42Ναι, μέσα, θα είσαι στο montage. Θα καπνίζουμε στην κονσόλα, και θα σου λέω, πώς τα λέει έτσι ο μαλάκας, να τον κόψουμε; Και θα λες, όχι, αυτά πιάνουν, κράτα το.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 18:38 Με λίγα λόγια, δεν είμαι κατά αλλά υπέρ της εν λόγω παραγωγής. Και δεν έχω θέματα θέσης, ακόμη και ως βοηθός βοηθού (καφέδες, σφουγγάρισμα, λοιπά) κάνω αίτηση. Με θες ή δεν με θες;![]()
![]()
Με μία προσθήκη, που καταθέτω σε σπόιλερ.
Spoiler
όχι, αυτά πιάνουν στους εθιμικούς μαλάκες, κράτα το.
Για να μη λένε κάποιοι άσχετοι, ότι δεν έχουμε οικολογικές και κοινοτικές ευαισθησίες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις
- 1051 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kappa
-