!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ίακχε για σένα - Χατζηδάκης: Δεν θα ισχύει για πάντα το τεκμαρτό εισόδημα στους ελεύθερους επαγγελματίες
- Ληστοσυμμορίτης
Re: Ίακχε για σένα - Χατζηδάκης: Δεν θα ισχύει για πάντα το τεκμαρτό εισόδημα στους ελεύθερους επαγγελματίες
Τελικά δεν μπορεί να προσφέρει δουλειά για όλους ο καπιταλισμός; δεν είχε δουλειά λέει. Οι σιδερένιοι νόμοι της καπιταλιστικής οικονομίας καταστρέφουν οικογενειες, αυτό το αποδέχεται ο καθένας.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- Ληστοσυμμορίτης
Re: Ίακχε για σένα - Χατζηδάκης: Δεν θα ισχύει για πάντα το τεκμαρτό εισόδημα στους ελεύθερους επαγγελματίες
Εμ πως αφού αυξήθηκαν οι τζίροι τους όπως σε ταξιτζήδες και ότι επαγγέλματα θέλει να επιτεθεί.SeaHawk έγραψε: 20 Οκτ 2024, 12:19 Για να σου απαντησω πρεπει πρωτα να αναλυσω επι τρεις μηνες τα στοιχεια του κλαδου τα οποια δεν εχω.
Δεν ειμαι Χελις να βγαζω απαντησεις απο τον κωλο μου.
Επειδη ομως μιλαμε για μαυρα εσοδα που ενδεχομενως αναγκαστικα δηλωνονται πλεον τα σουπερ μαρκετ δεν ειχαν μαυρα εσοδα απο πωλησεις
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Εξασκούσα το ελεύθερο επαγγελμα 25 χρόνια. Τώρα έκλεισα. Τώρα είμαι άνεργος και είμαι πολύ χειρότερα.SeaHawk έγραψε: 20 Οκτ 2024, 12:28 Οχι δεν ειχες δουλεια για να εξασκησεις ελευθερο επαγγελμα
Ακομη και τωρα δεν εχεις καταλαβει ποιο ηταν το προβλημα σου
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Χέλις δεν είσαι αλλά στην διαστρέβλωση μια χαρά τα παςSeaHawk έγραψε: 20 Οκτ 2024, 12:19 Για να σου απαντησω πρεπει πρωτα να αναλυσω επι τρεις μηνες τα στοιχεια του κλαδου τα οποια δεν εχω.
Δεν ειμαι Χελις να βγαζω απαντησεις απο τον κωλο μου.
Επειδη ομως μιλαμε για μαυρα εσοδα που ενδεχομενως αναγκαστικα δηλωνονται πλεον τα σουπερ μαρκετ δεν ειχαν μαυρα εσοδα απο πωλησεις
Αλλού τα σάπια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 552 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από exiledd
-