Παλιά η πρόσφατα;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 06 Οκτ 2024, 16:48 μου έχουνε σερβίρει γίγαντες για μεζέ με τσίπουρο στον βόλο. ωραίοι ήτανε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιό θα λέγαμε καθαρά καραμπαμπικό πιάτο;
Re: Ποιό θα λέγαμε καθαρά καραμπαμπικό πιάτο;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
- Λίνο Βεντούρα
Δεν καταλαβαίνω πού είναι η καραμπαμπγιά στους γίγαντεςCecily Anne έγραψε: 06 Οκτ 2024, 16:50Α γεια σου. Βόλος-Μπεος-γίγαντες. Άχαστο.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 06 Οκτ 2024, 16:48 μου έχουνε σερβίρει γίγαντες για μεζέ με τσίπουρο στον βόλο. ωραίοι ήτανε
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Communio Sancta
Το 1 είναι μεγάλος καραμπαμπισμός, ιδίως αν έχει μια στρώση ψημμένου τυριού επάνω και μέσα κρέμα γάλακτος και μανιτάρια, κιμά, αντιλόπες, πιπεριά, και μαμούθ.Ερμής έγραψε: 06 Οκτ 2024, 17:311) μακαρονάδα σπέσιαλ φούρνου σε τσιγγινο βαθύ πιάτο
2) μεζεδια που είναι τετράγωνο κομμάτι ψωμί και πάνω σαγανάκι, λουκάνικο, παριζα όπου το καθένα έχει καρφωμένη οδοντογλυφιδα. Πιπεριά τουρσί και τομάτα επίσης.
Και τα δύο μου μιλάνε στην πσυχη.
Πώς θέλω ένα φαγοπότι στο καφενείο, ρε φίλε.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
- Communio Sancta
ΔΕΝ θεωρώ καταμπαμπιλίκι το καφενειακό φαγητό και τον καφενειακό μεζέ. Κάτι βλαχοπιάτα που ανέφερε ο Ερμής με τη δίνουν αγρίως, και όπως είπε η ΓΑΛΗ τα βλαχοϊταλικά, ή όπως άλλος, τα βλαχοπερίεργα που προσβάλουν το φαγητό που μας έθρεψε. Όπως είπε ο φίλος, γαριδομακαρονάδα με κατεψυγμένη μικρούλα γάμπαρη, και πελτεδάκι, σπαγγέτι, και δύο μαϊδανούς για ξεκάρφωμα.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
- Communio Sancta
Ας πούμε, εγώ καθαρίζω πατάτα και την τηγανίζω σ΄ελαιόλαδο, και λέει ο γιος μου, μπαμπά, σαν τις πατατούλες μας κάνει μόνο ο τάδε στην Ελλάδα. Και σιχάθηκε ο μικρός τα πατατάκια της Γερμανίας, κατάλαβε την κοροϊδία. Κι επίσης έγινε μερακλής, τους ρίχνει αλατορίγανη.
ΕXODUS!
ΕXODUS!
- hellegennes
Αποδομημένο τοστ. Ή αποδομημένο οτιδήποτε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 06 Οκτ 2024, 23:25Δεν καταλαβαίνω πού είναι η καραμπαμπγιά στους γίγαντεςCecily Anne έγραψε: 06 Οκτ 2024, 16:50Α γεια σου. Βόλος-Μπεος-γίγαντες. Άχαστο.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 06 Οκτ 2024, 16:48 μου έχουνε σερβίρει γίγαντες για μεζέ με τσίπουρο στον βόλο. ωραίοι ήτανε
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Αστακομακαρονάδα από δήθεν νεόπλουτο Καραμπαμπά.
- Λίνο Βεντούρα
Τεσπα, δεν ξέρω τι ακριβώς εστι καραμπαμπισμος αλλά μάλλον αναφέρεστε σε πιάτα όπως μελιτζανοσαλάτα φτιαγμένη με μαγιονέζα
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Νομίζω η πρώτη λέξη της φράσης σου αρκεί.
Σωστός. Ελπίζω να βρίσκεις τις κατάλληλες πατάτες γιατί στο γκρις, παίζουν τρελλά ζόρια με το θέμα.Communio Sancta έγραψε: 06 Οκτ 2024, 23:33 Ας πούμε, εγώ καθαρίζω πατάτα και την τηγανίζω σ΄ελαιόλαδο, και λέει ο γιος μου, μπαμπά, σαν τις πατατούλες μας κάνει μόνο ο τάδε στην Ελλάδα. Και σιχάθηκε ο μικρός τα πατατάκια της Γερμανίας, κατάλαβε την κοροϊδία. Κι επίσης έγινε μερακλής, τους ρίχνει αλατορίγανη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Communio Sancta
Τι είναι ένα αποδομημένο τοστ; Έχω μείνει πίσω.
ΕXODUS!
ΕXODUS!
- Communio Sancta
Και μετά από αυτή την απολαυστική απάντηση που έδωσα, θα τα πούμε όταν επανέλθω από τον επερχόμενο δικαίως αποκλεισμό. Αλλά δεν γίνεται να μας γίνονται ουρές και να μας τη λένε προσωπικά όσοι είναι μαλάκες. Ciao, ci vediamo.
ΕXODUS!
ΕXODUS!
Ασ' τα να πάνε. Χθες έψαχνα πόση ώρα να βρω διχτάκι με Νευροκοπίου που το μέσο μέγεθος να είναι μεγαλύτερο από δίκροκο αυγό...ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Οκτ 2024, 23:42Σωστός. Ελπίζω να βρίσκεις τις κατάλληλες πατάτες γιατί στο γκρις, παίζουν τρελλά ζόρια με το θέμα.Communio Sancta έγραψε: 06 Οκτ 2024, 23:33 Ας πούμε, εγώ καθαρίζω πατάτα και την τηγανίζω σ΄ελαιόλαδο, και λέει ο γιος μου, μπαμπά, σαν τις πατατούλες μας κάνει μόνο ο τάδε στην Ελλάδα. Και σιχάθηκε ο μικρός τα πατατάκια της Γερμανίας, κατάλαβε την κοροϊδία. Κι επίσης έγινε μερακλής, τους ρίχνει αλατορίγανη.![]()
Όχι ότι κυνηγάω τις πολύ μεγάλες συνήθως, αλλά αυτές ήταν μόλις λίγο μεγαλύτερες από μπέιμπι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 255 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-