!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ποιό θα λέγαμε καθαρά καραμπαμπικό πιάτο;

Συνταγές, φαγητά, γλυκίσματα, ποτά και cocktails (μόνο για χορτάτους).
Aitwlos

Re: Ποιό θα λέγαμε καθαρά καραμπαμπικό πιάτο;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 06 Οκτ 2024, 16:48 μου έχουνε σερβίρει γίγαντες για μεζέ με τσίπουρο στον βόλο. ωραίοι ήτανε
Παλιά η πρόσφατα;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

Cecily Anne έγραψε: 06 Οκτ 2024, 16:50
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 06 Οκτ 2024, 16:48 μου έχουνε σερβίρει γίγαντες για μεζέ με τσίπουρο στον βόλο. ωραίοι ήτανε
Α γεια σου. Βόλος-Μπεος-γίγαντες. Άχαστο.
Δεν καταλαβαίνω πού είναι η καραμπαμπγιά στους γίγαντες
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
Communio Sancta

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Communio Sancta »

Ερμής έγραψε: 06 Οκτ 2024, 17:31
Communio Sancta έγραψε: 06 Οκτ 2024, 16:30 Αναρωτιέμαι ποιό φαΐ είναι το αγαπημένο του Καράμπαμπα.
1) μακαρονάδα σπέσιαλ φούρνου σε τσιγγινο βαθύ πιάτο
2) μεζεδια που είναι τετράγωνο κομμάτι ψωμί και πάνω σαγανάκι, λουκάνικο, παριζα όπου το καθένα έχει καρφωμένη οδοντογλυφιδα. Πιπεριά τουρσί και τομάτα επίσης.

Και τα δύο μου μιλάνε στην πσυχη.
Το 1 είναι μεγάλος καραμπαμπισμός, ιδίως αν έχει μια στρώση ψημμένου τυριού επάνω και μέσα κρέμα γάλακτος και μανιτάρια, κιμά, αντιλόπες, πιπεριά, και μαμούθ.
Πώς θέλω ένα φαγοπότι στο καφενείο, ρε φίλε.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
Άβαταρ μέλους
Communio Sancta

ΔΕΝ θεωρώ καταμπαμπιλίκι το καφενειακό φαγητό και τον καφενειακό μεζέ. Κάτι βλαχοπιάτα που ανέφερε ο Ερμής με τη δίνουν αγρίως, και όπως είπε η ΓΑΛΗ τα βλαχοϊταλικά, ή όπως άλλος, τα βλαχοπερίεργα που προσβάλουν το φαγητό που μας έθρεψε. Όπως είπε ο φίλος, γαριδομακαρονάδα με κατεψυγμένη μικρούλα γάμπαρη, και πελτεδάκι, σπαγγέτι, και δύο μαϊδανούς για ξεκάρφωμα.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
Άβαταρ μέλους
Communio Sancta

Ας πούμε, εγώ καθαρίζω πατάτα και την τηγανίζω σ΄ελαιόλαδο, και λέει ο γιος μου, μπαμπά, σαν τις πατατούλες μας κάνει μόνο ο τάδε στην Ελλάδα. Και σιχάθηκε ο μικρός τα πατατάκια της Γερμανίας, κατάλαβε την κοροϊδία. Κι επίσης έγινε μερακλής, τους ρίχνει αλατορίγανη.
ΕXODUS!
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Communio Sancta έγραψε: 06 Οκτ 2024, 16:30 Αναρωτιέμαι ποιό φαΐ είναι το αγαπημένο του Καράμπαμπα.
Αποδομημένο τοστ. Ή αποδομημένο οτιδήποτε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 06 Οκτ 2024, 23:25
Cecily Anne έγραψε: 06 Οκτ 2024, 16:50
Α γεια σου. Βόλος-Μπεος-γίγαντες. Άχαστο.
Δεν καταλαβαίνω πού είναι η καραμπαμπγιά στους γίγαντες
:102:
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Fairfax

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fairfax »

Αστακομακαρονάδα από δήθεν νεόπλουτο Καραμπαμπά.
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

Τεσπα, δεν ξέρω τι ακριβώς εστι καραμπαμπισμος αλλά μάλλον αναφέρεστε σε πιάτα όπως μελιτζανοσαλάτα φτιαγμένη με μαγιονέζα
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
Isildur

Fairfax έγραψε: 06 Οκτ 2024, 23:40 Αστακομακαρονάδα από δήθεν νεόπλουτο Καραμπαμπά.
Νομίζω η πρώτη λέξη της φράσης σου αρκεί.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Communio Sancta έγραψε: 06 Οκτ 2024, 23:33 Ας πούμε, εγώ καθαρίζω πατάτα και την τηγανίζω σ΄ελαιόλαδο, και λέει ο γιος μου, μπαμπά, σαν τις πατατούλες μας κάνει μόνο ο τάδε στην Ελλάδα. Και σιχάθηκε ο μικρός τα πατατάκια της Γερμανίας, κατάλαβε την κοροϊδία. Κι επίσης έγινε μερακλής, τους ρίχνει αλατορίγανη.
Σωστός. Ελπίζω να βρίσκεις τις κατάλληλες πατάτες γιατί στο γκρις, παίζουν τρελλά ζόρια με το θέμα. :-?
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Communio Sancta

hellegennes έγραψε: 06 Οκτ 2024, 23:34Αποδομημένο τοστ. Ή αποδομημένο οτιδήποτε.
Τι είναι ένα αποδομημένο τοστ; Έχω μείνει πίσω.
ΕXODUS!
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Αμελέτητα είπε κανείς?
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Communio Sancta

Και μετά από αυτή την απολαυστική απάντηση που έδωσα, θα τα πούμε όταν επανέλθω από τον επερχόμενο δικαίως αποκλεισμό. Αλλά δεν γίνεται να μας γίνονται ουρές και να μας τη λένε προσωπικά όσοι είναι μαλάκες. Ciao, ci vediamo.
ΕXODUS!
Άβαταρ μέλους
Isildur

ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Οκτ 2024, 23:42
Communio Sancta έγραψε: 06 Οκτ 2024, 23:33 Ας πούμε, εγώ καθαρίζω πατάτα και την τηγανίζω σ΄ελαιόλαδο, και λέει ο γιος μου, μπαμπά, σαν τις πατατούλες μας κάνει μόνο ο τάδε στην Ελλάδα. Και σιχάθηκε ο μικρός τα πατατάκια της Γερμανίας, κατάλαβε την κοροϊδία. Κι επίσης έγινε μερακλής, τους ρίχνει αλατορίγανη.
Σωστός. Ελπίζω να βρίσκεις τις κατάλληλες πατάτες γιατί στο γκρις, παίζουν τρελλά ζόρια με το θέμα. :-?
Ασ' τα να πάνε. Χθες έψαχνα πόση ώρα να βρω διχτάκι με Νευροκοπίου που το μέσο μέγεθος να είναι μεγαλύτερο από δίκροκο αυγό...

Όχι ότι κυνηγάω τις πολύ μεγάλες συνήθως, αλλά αυτές ήταν μόλις λίγο μεγαλύτερες από μπέιμπι.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μαγειρική”