!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ποια ειναι η χειρότερη Τράπεζα στην Ελλάδα?

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις

Χειρότερη τράπεζα στην Ελλάδα

Εθνική
6
15%
Αλφα
8
21%
Πειραιώς
12
31%
Γιουρομπανκ
4
10%
Αλλη (παρακαλω πειτε)
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ολες τους
8
21%
Καμμια
1
3%
Δεν ξέρω/Δεν απαντω
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 39

Dorian

Re: Ποια ειναι η χειρότερη Τράπεζα στην Ελλάδα?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian »

Σπύρος έγραψε: 14 Σεπ 2024, 19:29
Dorian έγραψε: 14 Σεπ 2024, 18:48 Ευρωπαϊκές γιατί δεν έχουμε; Απαγορεύεται; Σαν τα αυτοκινητα είμαστε και καλά στην ενιαία ευρωπαϊκή αγορά και τα έχουν χαρατσωσει
Δηλαδή εσύ έχεις την εντύπωση ότι οι τράπεζες αυτές είναι Ελληνικές;
δεν ξέρω, λειτουργούν με ελληνικά κριτηρια ιδιωτικών επιχειρήσεων πάντως. Το δαιμόνιο της φυλής, πως θα μαδίσω το κορόιδο "πελάτη", πως θα ξεζουμίσω τον εργαζόμενο.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Απο τις τραπεζες που εχω συνεργαστει η Εθνικη εχει μια λιγο "στα @@ μου ολα" νοοτροπια δημοσιου κυριως ομως με τους παλαιοτερους υπαλληλους. Οι νεοτεροι ειναι πιο νορμαλ. Εχουν απλοποιησει τις περισσοτερες διαδικασιες αλλα καποιες αλλες ειναι το ιδιο γραφειοκρατικες εως και ηλιθιες.

Η Αλφα ειναι τυπολατρες μεχρι αηδιας. Για μια διαδικασια ρουτινας επρεπε να κουβαλησω 35 διαφορετικα χαρτια.

Η Πειραιως ηταν οκ οταν συνεργαστηκα μαζι τους για ενα δανειο και με εξυπηρετησαν κανονικα.

Η Γιουρομπανκ δεν εχω αποψη εχω να συνεργαστω μαζι τους απο το 2004.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

Θυμάστε τις κινητές τράπεζες που πήγαιναν στα χωριά για να εξυπηρετήσουν τον κόσμο!!!
Καλές εποχές!!!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

Ολες οι συστημικές είναι για για πέταμα Αναγκαστικά της χρησιμοποιούμε γιατί το οφείλουμε βάση των νόμων
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Οικονομία”