enaon έγραψε: 31 Οκτ 2018, 18:42 οκ ναι, δεν έχω καταλάβει τι λέμε όμως, εννοέις οτι παπι κα χιλιάρα περίπου το ίδιο, είναι θέμα οδηγού κλπ;
Ούτε και εγώ έχω καταλάβει, πάμε από την αρχή.
ειναι 95 αλαγα το βαραντέρο ε, δεν το ήξερα, ωραίο οκ, το είχα για πεθαμένο, το ζ οκ, ωραίο
Αν την έχεις για ένα Σαβατοκύριακο δεν αντιμετωπίζεις πολλά, αν όμως κυκλοφορείς καθημερινά τότε τα ποσοστά και οι περιπτώσεις αυξάνονται κατά πολύ. Από 15 χρονών είμαι επάνω στα μηχανάκια, και ΖΖR 1100 είχα, έχω αλλάξει πολλές. Δύο μηχανές τις έχω πετάξει για παλιοσίδερα από πτώση, γιαυτό με βλέπεις να μιλάω έτσι σήμερα. Αν επιτρέπεται εσύ τι έχεις;enaon έγραψε: 31 Οκτ 2018, 18:54ειναι 95 αλαγα το βαραντέρο ε, δεν το ήξερα, ωραίο οκ, το είχα για πεθαμένο, το ζ οκ, ωραίο
τεσπα, δεν σε καταλαβαίνω πολύ αλλά οκ, και εγώ χιλιάρα έχω και ας την κοιτάω τώρα, δεν είχα τέτοια θέματα, τα αυτοκίνητα δεν με αφορούσαν.
όχι το αυτοκίνητο ειχα για μία στις τόσες, οδηγώ απο τα 12 αυτοκίνητο οπότε η μηχανή ήταν αυτό που ήθελα. Μέχρι τα 35 ήμουν ο απόλυτος καμικάζι, 200 με κοντομάνικο χωρίς κράνος κλπ, μετά έγινε επικίνδυνο γιατί άρχισα να φοβάμαι.Πάνας έγραψε: 31 Οκτ 2018, 18:59 Αν την έχεις για ένα Σαβατοκύριακο δεν αντιμετωπίζεις πολλά, αν όμως κυκλοφορείς καθημερινά τότε τα ποσοστά και οι περιπτώσεις αυξάνονται κατά πολύ. Από 15 χρονών είμαι επάνω στα μηχανάκια, και ΖΖR 1100 είχα, έχω αλλάξει πολλές. Δύο μηχανές τις έχω πετάξει για παλιοσίδερα από πτώση, γιαυτό με βλέπεις να μιλάω έτσι σήμερα.
ήταn γυμναστήριο σε ρόδες, κατέβαινα ωρωπό που λέει ο πάνας και έκανα διατατικές. Ήθελε να το πατήσεις, να το ζορίσεις, να σε πονέσει, αλλά οχι δεν ήταν σκοτώστρα νομίζω, ήταν φοβερό.