έχω οδηγήσει μία αφορά μόνο στην ζωή μου παπί, δεν περασα καλά να πώ την αλήθεια, αλλά οκ, στην γαλλία θα σε βρίζανε όταν σε πατάγανε γιατί θα γλυστράνε τα λάστιχα τους στο αίμα σου, στην αγγλία θα δημιουργούσες καραμπόλα στο πρώτο κολπάκι, καμία σχέση.
Μια χαρά είναι το παπί αρκεί να ξέρεις να οδηγάς και να σέβεσαι μερικά πράγματα. Για να σε σεβαστούν θα πρέπει να σέβεσαι και εσύ.
Ε, οι παπάκηδες δεν το'χουν και στο τέλος μας βρίζουν όλους μαζί.
δεν υπάρχουν παπακηδες πανα νομίζω, το εργαλείο κάνει τον μάστορα εδώ. Δεν έχει επιτάχυνση και δεν μπορεί να γίνει άυλο όταν θέλει ο από πίσω να το διεμβολίσει, οπότε είναι πρόβλημα.
enaon έγραψε: 31 Οκτ 2018, 18:15
δεν υπάρχουν παπακηδες πανα νομίζω, το εργαλείο κάνει τον μάστορα εδώ. Δεν έχει επιτάχυνση και δεν μπορεί να γίνει άυλο όταν θέλει ο από πίσω να το διεμβολίσει, οπότε είναι πρόβλημα.
Εδώ θέλουν να διεμβολίσουν εμένα που έχω 1000άρα, τι λες;
Πάνας έγραψε: 31 Οκτ 2018, 18:17
Εδώ θέλουν να διεμβολίσουν εμένα που έχω 1000άρα, τι λες;
ναι αλλά μένουν με την όρεξη, σε μία στιγμή εισαι μια κουκκίδα μακρυά, έχει διαφορά.
Μην το λες, με είχε πάρει από πίσω και με πήγαινε καρότσι ένα κάθαρμα με μια BMW Μ3 στις στροφές του καλάμου προς Μαλακάσα όπου δεν μπορώ να κάνω αυτό που λες και αναγκάστηκα να ανάψω αλάρμ και να κάνω στην άκρη.
Όπου μπορείς φεύγεις, αλλά δεν θα βάλω την ζωή μου σε κίνδυνο για τον οποιοδήποτε. Πάντα παίζει ρόλο αν μπορείς να επιταχύνεις και πόσο ασφαλές είναι εκεί που κυκλοφορείς.