!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είστε όλοι βλαμμένοι...ευχαριστώ!
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: Είστε όλοι βλαμμένοι...ευχαριστώ!
Εμάς λέει βλαμμένους ρε ;
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Σε μπερδεύω με κάποια άλλη; Εσύ δεν συζητούσες για κάτι τέτοια αρχαιοπρεπή και τελετές κλπ με την ksk, klg, kgs, skg πώς την λένε την κοπέλα;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Για πες ρε student ποιος ησουν στο μπλακ φορουμ.
Απο το γραψιμο σου μαλλον εναν τυπο που εγραφε ως mm345 μου θυμιζεις.
.
.
Όχι εμάς ρε. Μόνο όσους απαντήσανε στο νήμα.
Ουπς...
Πολλοί περάσαμε τις νεανικές φάσεις μας με τον χοντρομαλάκα τον εαυτό που κουβαλάμε.Πασιφάη έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 20:37
Όπως έγραψα και στον Ισίλντουρ παραπάνω, είχα μπλέξει με χοντρομαλάκες. Μου είχαν κάνει το κεφάλι καζάνι. Άστο.![]()
Σημαντικό ότι το καταλάβαμε προς ώρας (μέχρι την επόμενη φορά που θα μας κουδουνιάσουν χοντρομαλάκες)
Α, αυτό λες; Ναι με την ksk, ένα απόσπασμα από Ορφικά της έγραψα. Και κάτι άλλα που δεν θυμάμαι, συζητούσαμε.Isildur έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 20:40Σε μπερδεύω με κάποια άλλη; Εσύ δεν συζητούσες για κάτι τέτοια αρχαιοπρεπή και τελετές κλπ με την ksk, klg, kgs, skg πώς την λένε την κοπέλα;![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Στο μπολνταρισμένο.student έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 20:42Πολλοί περάσαμε τις νεανικές φάσεις μας με τον χοντρομαλάκα τον εαυτό που κουβαλάμε.Πασιφάη έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 20:37
Όπως έγραψα και στον Ισίλντουρ παραπάνω, είχα μπλέξει με χοντρομαλάκες. Μου είχαν κάνει το κεφάλι καζάνι. Άστο.![]()
Σημαντικό ότι το καταλάβαμε προς ώρας (μέχρι την επόμενη φορά που θα μας κουδουνιάσουν χοντρομαλάκες)![]()
![]()
Πλέον, όχι.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Εγώ να ρωτήσω, επειδή το αφήνεις λίγο φλου το πράμα στο OP και αν θες (φυσικά) απαντάς. Από phorum (αυτό ή το παλιό το σκέτο .gr) έχεις ξαναπεράσει;student έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 20:42Πολλοί περάσαμε τις νεανικές φάσεις μας με τον χοντρομαλάκα τον εαυτό που κουβαλάμε.Πασιφάη έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 20:37
Σημαντικό ότι το καταλάβαμε προς ώρας (μέχρι την επόμενη φορά που θα μας κουδουνιάσουν χοντρομαλάκες)![]()
![]()
Αρίστο τότε έγραφα μόνο για προφητείες στη θρησκειολογία. Τροφή για τα λιοντάρια, άστο. Κάτι μου θυμίζει κι εμένα ο μμ345 που λες αλλά δεν ήμανε εγώ. Τώρα γράφω για βλαμμένους και για εξελίξεις στην ουκρανίαΑρίστος έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 20:41 Για πες ρε student ποιος ησουν στο μπλακ φορουμ.
.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ωραιος, ευχαριστώ και ανταποδίδω.student έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 20:02Κι όμως αγαπητέ αρχιβλαμμένε άνω τις μίας κατηγορίας (κατ εμέ πάντα). Οι ευχαριστίες μου είναι ειλικρινέστατες.vantono έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 19:46 Το διαβασε κανεις ολοκληρο?
Οσκαρικού τύπου ευχαριστήρια ειναι, απ'αυτα που ο παραλαβών του βραβειου το ριχνει στα ευχαριστώ μέσω κρύου χιουμορ και απο κατω παριστάνουν ολοι πως γελανε?
Δεν ξέρω τί παίζει με όσους πιστεύεις ότι παριστάνουν πως γελάνε από κάτω στο κρύο χιούμορ. Βλαμμένοι είναι, δικό τους το θέμα.
Για εμένα όμως τον βλαμμένο ξέρω καλά ότι αν δεν ασχολούμουν πχ εδώ και κάποιες ώρες με το οσκαρικού τύπου σεντόνι και τις όποιες λίγες βλαμμένες αντιδράσεις, θα ασχολούμουν με ένα κάρο υποτιμητικές (κατ εμέ για εμέ) μαλακίες.
Ειδικά εσένα προσωπικά, σ ευχαριστώ ολόψυχα. Μου έχεις προσφέρει αρκετές στιγμές ευχάριστου και δυσάρεστου ψωλαρίσματος.
Αν εμβολιαζόσουν ομως, θα σου πρόσφερα ακομη περισσότερες (ή λιγότερες, δεν ξερω πως να το προσδιορίσω) τετοιες στιγμές!
Προλαβαίνεις ακομα αν θες. Εμβολιάσου
- taxalata xalasa
Τι φύτευες στις Pro-φυτείες; Βλήτα;
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:

The business man whose master plan controls the world each day,
- omg kai 3 lol
student έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 20:26 Τι ψάχνεις ρε κορίτσι...δεν θυμάμαι καν να σου πω την αλήθεια με ποιο νικ έγραφα που. Ούτε που ακριβώς σε πέτυχα δεν θυμάμαι.
Αλλά σαν Πασιφάη σε πέτυχα και σαν Πασιφά(ει) σε απέφευγα τότε. Αυτό το θυμάμαι. Όπως θυμάμαι ότι τότε ένιωθα κάπως σαν χριστιανός στο κολοσσαίο![]()
ο mm345 ηταν μαθηματικο μυαλο καμια σχεση,
αυτο παραπεμπει σε ..Ναχιον οπως και το εμφανες κλαψομουνικο στυλ γραφης, καπου μαλιστα γραφεις στην ιδια προταση αξιος-αναξιος σα hint αλλα και παλι δινω 50-50
Από "αυτό" δεν έχω ξαναπεράσει. Καινούριος βλαμμένος είμαι. Διπλούς λογαριασμούς και λοιπές μαλακίες τις έκοψα απο πολύ παλιά.Isildur έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 20:46Εγώ να ρωτήσω, επειδή το αφήνεις λίγο φλου το πράμα στο OP και αν θες (φυσικά) απαντάς. Από phorum (αυτό ή το παλιό το σκέτο .gr) έχεις ξαναπεράσει;student έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 20:42Πολλοί περάσαμε τις νεανικές φάσεις μας με τον χοντρομαλάκα τον εαυτό που κουβαλάμε.Πασιφάη έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 20:37
![]()
Στο παλιό γράφτηκα για λίγο αν θυμάμαι καλά, έγραψα και λίγο αλλά το όλο έργο ήταν τσιφλίκι νταβατζήδων και την έκανα γρήγορα και απαρατήρητα. Αν θυμάμαι καλά ήταν την περίοδο του gk καπετανέα...μορφή
Στο παρόν υπάρχει ακόμα (λογικό) κατάλοιπο από τη φάρα των νταβατζόσκυλων αλλά εμφανώς ξεδοντιασμένη, οπότε είναι πιο βατά τα πράγματα να εκφράσεις και κάποια δικιά σου σκέψη. Άσε που δεν υπάρχουν και πολλές άλλες διαθέσιμες επιλογές.
Μεγαλώσαμε κι εμείς και τους γράφουμε πιο εύκολα στα παπάρια μας οπότε κάτι γίνεται.
Συμφωνώ με το φοιτητή. Είστε όλοι βλαμμενοι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 148 Απαντήσεις
- 4555 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Urzaring13
-
- 7 Απαντήσεις