και ελληνικο αυτον

Ναι τον πρώτο τον έχω αλλά γράφει με αφρογαλα αν διαβασεις
Ναι ειναι πιο βαρυς γιαυτο τον προτιμω απο τον αζερα της νεστλεbluerose έγραψε: 08 Οκτ 2018, 14:43
Το άλλο με το πορτοκαλί καπάκι και μεταλλικό κουτί, της Νεστλέ λέει μόνο για κρύο σκέτο χωρίς αφρογαλα
Βασικά το ίδιο θα γίνονται κι οι δυο και τα δύο
Αυτός στο γυάλινο θέλει μικρότερη ποσότητα μου φάνηκε βαρύς
Κάποτε αυτόν τον στιγμής έπαιρνα, αλλά δεν καίγομαι για καφέ, ούτε ξεχωρίζω τις ποιότητες. Πρέπει να πιω κάτι τελείως χαλιά, για να το απορρίψω. Ίσως έχουν πάθει βλάβη οι γευστικοί μου κάλυκες. Χα!YouOnlyLiveOnce έγραψε: 08 Οκτ 2018, 14:47Ναι ειναι πιο βαρυς γιαυτο τον προτιμω απο τον αζερα της νεστλεbluerose έγραψε: 08 Οκτ 2018, 14:43
Το άλλο με το πορτοκαλί καπάκι και μεταλλικό κουτί, της Νεστλέ λέει μόνο για κρύο σκέτο χωρίς αφρογαλα
Ειναι και θεμα γουστου και συνηθειας.Ας πουμε νες καφε και φραπεCustom_F έγραψε: 08 Οκτ 2018, 14:52Κάποτε αυτόν τον στιγμής έπαιρνα, αλλά δεν καίγομαι για καφέ, ούτε ξεχωρίζω τις ποιότητες. Πρέπει να πιω κάτι τελείως χαλιά, για να το απορρίψω. Ίσως έχουν πάθει βλάβη οι γευστικοί μου κάλυκες. Χα!YouOnlyLiveOnce έγραψε: 08 Οκτ 2018, 14:47Ναι ειναι πιο βαρυς γιαυτο τον προτιμω απο τον αζερα της νεστλεbluerose έγραψε: 08 Οκτ 2018, 14:43

Παρακολουθώ, αλλά δεν έχω να προσθέσω τίποτα με την τροπή που έχει πάρει η συζήτηση. Καφές που δεν αλέθεται ακριβώς πριν την παρασκευή του ροφήματος, εμπίπτει σε άλλη κατηγορία. Δεν συζητάω καν, δε, για τα διάφορα υπό-προϊόντα σαν αυτό από πάνω. Δεν τα θεωρώ καφέ αυτά
Κααααποτε που είχε βγει ο jacobs είχα πάρει να δοκιμάσω. Τον πέταξα. Δεν ξέρω από τότε αν άλλαξε γευση, αλλά πλέον δεν παίρνω νες. Φιλτρου, ελληνικό κ εσπρέσσο στιγμής. Είπαμε όμως εγώ, δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις στον καφέ. Σήμερα ας πούμε, αν κ αποφεύγω το γάλα, λόγω ιδιαιτερότητας της ημέρας, ζήτησα να μου φτιάξουν εσπρέσσο, να μου το βάλουν σε ποτήρι φραπέ κ να το γεμίσουν φρέσκο γάλα. Ε δεν ήπια καφέ ουσιαστικα, αλλά αυτό ήθελα κ μαρεσε πολύ. Ιδανικά θα θελα κ λίγο εβαπορε μέσα, αλλά φοβήθηκα μη με δειρουν.YouOnlyLiveOnce έγραψε: 08 Οκτ 2018, 15:05Ειναι και θεμα γουστου και συνηθειας.Ας πουμε νες καφε και φραπεCustom_F έγραψε: 08 Οκτ 2018, 14:52Κάποτε αυτόν τον στιγμής έπαιρνα, αλλά δεν καίγομαι για καφέ, ούτε ξεχωρίζω τις ποιότητες. Πρέπει να πιω κάτι τελείως χαλιά, για να το απορρίψω. Ίσως έχουν πάθει βλάβη οι γευστικοί μου κάλυκες. Χα!YouOnlyLiveOnce έγραψε: 08 Οκτ 2018, 14:47
Ναι ειναι πιο βαρυς γιαυτο τον προτιμω απο τον αζερα της νεστλε
δεν νπμιζω να υπαρχει αλλη μαρκα εκτος απο αυτον
που θα μπορουσε να μου τον αντικαταστησει.
Ελπίζω το γάλα να το βάζεις για τη γεύση, διότι αν το βάζεις για τα συστατικά, τσάμπα το βάζεις, δεν απορροφάς τίποτα.Custom_F έγραψε: 08 Οκτ 2018, 15:14
Κααααποτε που είχε βγει ο jacobs είχα πάρει να δοκιμάσω. Τον πέταξα. Δεν ξέρω από τότε αν άλλαξε γευση, αλλά πλέον δεν παίρνω νες. Φιλτρου, ελληνικό κ εσπρέσσο στιγμής. Είπαμε όμως εγώ, δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις στον καφέ. Σήμερα ας πούμε, αν κ αποφεύγω το γάλα, λόγω ιδιαιτερότητας της ημέρας, ζήτησα να μου φτιάξουν εσπρέσσο, να μου το βάλουν σε ποτήρι φραπέ κ να το γεμίσουν φρέσκο γάλα. Ε δεν ήπια καφέ ουσιαστικα, αλλά αυτό ήθελα κ μαρεσε πολύ. Ιδανικά θα θελα κ λίγο εβαπορε μέσα, αλλά φοβήθηκα μη με δειρουν.![]()
Δεν θα κλάψουμε τώρα και για τις 30 θερμίδες που έχει μια μερίδα γάλα.Cecily Anne έγραψε: 08 Οκτ 2018, 15:15Ελπίζω το γάλα να το βάζεις για τη γεύση, διότι αν το βάζεις για τα συστατικά, τσάμπα το βάζεις, δεν απορροφάς τίποτα.Custom_F έγραψε: 08 Οκτ 2018, 15:14
Κααααποτε που είχε βγει ο jacobs είχα πάρει να δοκιμάσω. Τον πέταξα. Δεν ξέρω από τότε αν άλλαξε γευση, αλλά πλέον δεν παίρνω νες. Φιλτρου, ελληνικό κ εσπρέσσο στιγμής. Είπαμε όμως εγώ, δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις στον καφέ. Σήμερα ας πούμε, αν κ αποφεύγω το γάλα, λόγω ιδιαιτερότητας της ημέρας, ζήτησα να μου φτιάξουν εσπρέσσο, να μου το βάλουν σε ποτήρι φραπέ κ να το γεμίσουν φρέσκο γάλα. Ε δεν ήπια καφέ ουσιαστικα, αλλά αυτό ήθελα κ μαρεσε πολύ. Ιδανικά θα θελα κ λίγο εβαπορε μέσα, αλλά φοβήθηκα μη με δειρουν.![]()
ΥΓ. Εγώ το βάζω για τη γεύση πχ συνειδητά ότι τσάμπα παίρνω τις θερμίδες από το γάλα.
Εχμ, εγώ δεν βάζω μία μερίδα γάλα. Πάρε μάτι το δεξιά.Gherschaagk έγραψε: 08 Οκτ 2018, 15:17
Δεν θα κλάψουμε τώρα και για τις 30 θερμίδες που έχει μια μερίδα γάλα.

Cavaliere έγραψε: 06 Οκτ 2018, 21:53 https://en.wikipedia.org/wiki/Kopi_Luwak
Στην Ασία έπινα αυτόν. Όταν μου τον χάριζε κανείς. Τον πληρώνεις, αλλά είναι ό,τι καλύτερο σε καφέ.

Τα μάτια μου βγήκαν!Cecily Anne έγραψε: 08 Οκτ 2018, 15:20Εχμ, εγώ δεν βάζω μία μερίδα γάλα. Πάρε μάτι το δεξιά.Gherschaagk έγραψε: 08 Οκτ 2018, 15:17
Δεν θα κλάψουμε τώρα και για τις 30 θερμίδες που έχει μια μερίδα γάλα.
![]()
Ε όχι ντε!Cecily Anne έγραψε: 08 Οκτ 2018, 15:15Ελπίζω το γάλα να το βάζεις για τη γεύση, διότι αν το βάζεις για τα συστατικά, τσάμπα το βάζεις, δεν απορροφάς τίποτα.Custom_F έγραψε: 08 Οκτ 2018, 15:14
ΥΓ. Εγώ το βάζω για τη γεύση πχ συνειδητά ότι τσάμπα παίρνω τις θερμίδες από το γάλα.
Χρειαζόμαστε ασβέστιο για την οστεοπόρωση ρε.Custom_F έγραψε: 08 Οκτ 2018, 15:27
Ε όχι ντε!άλλωστε τι ναπορροφησω εγώ πια! Για τη γεύση το ήθελα, κ με ένα τσικ εβαπορε, γίνεται ακόμη πιο ωραία η γεύση. Αρκεί ναναι το λαιτ εβαπορε, γιατί το κανονικο έχει έντονη μυρωδιά.