!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πλεύρης : όσοι ασφαλισμένοι δεν εγγραφείτε στον προσωπικό γιατρό, 10% παραπάνω σε φάρμακα, εξετάσεις και νοσήλια
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Re: Πλεύρης : όσοι ασφαλισμένοι δεν εγγραφείτε στον προσωπικό γιατρό, 10% παραπάνω σε φάρμακα, εξετάσεις και νοσήλια
Γιατί νομίζετε ότι θα αναλάβει την ευθύνη ο οικογενειακός ιατρός αν μια στο εκατομμύριο κρίνει ότι είναι καλύτερο να σε στείλει στο νοσοκομείο/σε ειδικό;
Θα γίνει ακριβώς ότι γίνεται τώρα απλά θα παίρνουμε τηλέφωνο έξω από το νοσοκομείο/γραφείο του ειδικού να μας γράψει πρώτα την επίσκεψη ο οικογενειακός και μετά θα μπαίνουμε.
Και τζάμπα τα 70 χιλιάρικα το χρόνο βέβαια
Θα γίνει ακριβώς ότι γίνεται τώρα απλά θα παίρνουμε τηλέφωνο έξω από το νοσοκομείο/γραφείο του ειδικού να μας γράψει πρώτα την επίσκεψη ο οικογενειακός και μετά θα μπαίνουμε.
Και τζάμπα τα 70 χιλιάρικα το χρόνο βέβαια
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Re: Πλεύρης : όσοι ασφαλισμένοι δεν εγγραφείτε στον προσωπικό γιατρό, 10% παραπάνω σε φάρμακα, εξετάσεις και νοσήλια
Τσίρκο Μεντράνο με σήμα τη ΝΔ
Το μόνο που έχεις να κανείς είναι να βρεις έναν παθολόγο στην περιοχή σου και να εγγραφείς σε αυτόν. Το οποίο είναι δωρεάν.hellegennes έγραψε: 17 Ιουν 2022, 15:45Εγώ θα συμφωνούσα να είχε αυξημένο κόστος για όσους σύμφωνα με το ιστορικό τους κάνουν κατάχρηση του ΕΣΥ. Εμείς που στην ζωή μας έχουμε πατήσει ελάχιστες φορές σε γιατρούς δεν καταλαβαίνω γιατί να επιβαρυνόμαστε και με το "πάνε πρώτα στον οικογενειακό σου γιατρό" και με έξτρα κόστος αν δεν έχουμε προσωπικό γιατρό γιατί δεν τον χρειαζόμαστε.Cecily Anne έγραψε: 17 Ιουν 2022, 12:03 Πραγματικά δεν καταλαβαίνω που έχουν σκαλώσει. Θα πάρετε τηλ τον παθολόγο σας και θα σας γράψει ή θα γραφτούμε εμείς με κάποιο τρόπο που θα πουν. Εκτός τώρα αν δεν έχετε παθολόγο, γιατί ξέρω'γω είστε δαλάι κλάμα, οπότε βρείτε έναν εκεί στη γειτονιά. Τώρα αν δεν έχετε ούτε στη γειτονιά, ε φαντάζομαι ο μάγος του χωριού είναι καλύτερη λύση.
Οπότε στην ουσία το μόνο που χάνεις είναι μια-δύο ώρες να βρεις και να συγκρίνεις τους γιατρούς της περιοχής σου κι άλλη μια για την εγγραφή.
Δεν είναι και μεγάλη επιβάρυνση.
- Cecily Anne
Δεν έχεις άδικο, αλλά πρακτικά τώρα δεν ξέρω κατά πόσο αυτό γίνεται. Προσωπικά δεν έχω νοσηλευτεί ποτέ και δεν έχω πάρει άδεια νοσηλείας ποτέ και αν ποτέ χρειαστώ χτύπα ξύλο, είμαι σίγουρη ότι θα τα σκάσω.hellegennes έγραψε: 17 Ιουν 2022, 15:45Εγώ θα συμφωνούσα να είχε αυξημένο κόστος για όσους σύμφωνα με το ιστορικό τους κάνουν κατάχρηση του ΕΣΥ. Εμείς που στην ζωή μας έχουμε πατήσει ελάχιστες φορές σε γιατρούς δεν καταλαβαίνω γιατί να επιβαρυνόμαστε και με το "πάνε πρώτα στον οικογενειακό σου γιατρό" και με έξτρα κόστος αν δεν έχουμε προσωπικό γιατρό γιατί δεν τον χρειαζόμαστε.Cecily Anne έγραψε: 17 Ιουν 2022, 12:03 Πραγματικά δεν καταλαβαίνω που έχουν σκαλώσει. Θα πάρετε τηλ τον παθολόγο σας και θα σας γράψει ή θα γραφτούμε εμείς με κάποιο τρόπο που θα πουν. Εκτός τώρα αν δεν έχετε παθολόγο, γιατί ξέρω'γω είστε δαλάι κλάμα, οπότε βρείτε έναν εκεί στη γειτονιά. Τώρα αν δεν έχετε ούτε στη γειτονιά, ε φαντάζομαι ο μάγος του χωριού είναι καλύτερη λύση.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- hellegennes
Δεν είναι δωρεάν. Και γιατί να ήταν, άλλωστε;Theseus έγραψε: 17 Ιουν 2022, 16:04Το μόνο που έχεις να κανείς είναι να βρεις έναν παθολόγο στην περιοχή σου και να εγγραφείς σε αυτόν. Το οποίο είναι δωρεάν.hellegennes έγραψε: 17 Ιουν 2022, 15:45Εγώ θα συμφωνούσα να είχε αυξημένο κόστος για όσους σύμφωνα με το ιστορικό τους κάνουν κατάχρηση του ΕΣΥ. Εμείς που στην ζωή μας έχουμε πατήσει ελάχιστες φορές σε γιατρούς δεν καταλαβαίνω γιατί να επιβαρυνόμαστε και με το "πάνε πρώτα στον οικογενειακό σου γιατρό" και με έξτρα κόστος αν δεν έχουμε προσωπικό γιατρό γιατί δεν τον χρειαζόμαστε.Cecily Anne έγραψε: 17 Ιουν 2022, 12:03 Πραγματικά δεν καταλαβαίνω που έχουν σκαλώσει. Θα πάρετε τηλ τον παθολόγο σας και θα σας γράψει ή θα γραφτούμε εμείς με κάποιο τρόπο που θα πουν. Εκτός τώρα αν δεν έχετε παθολόγο, γιατί ξέρω'γω είστε δαλάι κλάμα, οπότε βρείτε έναν εκεί στη γειτονιά. Τώρα αν δεν έχετε ούτε στη γειτονιά, ε φαντάζομαι ο μάγος του χωριού είναι καλύτερη λύση.
Οπότε στην ουσία το μόνο που χάνεις είναι μια-δύο ώρες να βρεις και να συγκρίνεις τους γιατρούς της περιοχής σου κι άλλη μια για την εγγραφή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Δικηγόρος στο Υγείας ,δικηγόρος στο Παιδείας . Και μετά αναρωτιέστε γιατί όλα πάνε σκατά ..
hellegennes έγραψε: 17 Ιουν 2022, 16:07Δεν είναι δωρεάν. Και γιατί να ήταν, άλλωστε;Theseus έγραψε: 17 Ιουν 2022, 16:04Το μόνο που έχεις να κανείς είναι να βρεις έναν παθολόγο στην περιοχή σου και να εγγραφείς σε αυτόν. Το οποίο είναι δωρεάν.hellegennes έγραψε: 17 Ιουν 2022, 15:45
Εγώ θα συμφωνούσα να είχε αυξημένο κόστος για όσους σύμφωνα με το ιστορικό τους κάνουν κατάχρηση του ΕΣΥ. Εμείς που στην ζωή μας έχουμε πατήσει ελάχιστες φορές σε γιατρούς δεν καταλαβαίνω γιατί να επιβαρυνόμαστε και με το "πάνε πρώτα στον οικογενειακό σου γιατρό" και με έξτρα κόστος αν δεν έχουμε προσωπικό γιατρό γιατί δεν τον χρειαζόμαστε.
Την επίσκεψη στον προσωπικό γιατρό δεν την καλύπτει η ασφάλεια;
Αλλά ανεξάρτητα από αυτό: το να εγγραφείς σε κάποιον προσωπικό γιατρό γιατί κοστίζει; Δε χρειάζεται να σε εξετάσει, για να πεις ότι θα δώσεις το 50ρικο.
Του δηλώνεις ότι θες να εγγραφείς σε αυτόν, ελέγχει αν μπορεί να δεχτεί κι άλλους ασθενείς, σε γραφει ως ασθενή του στο σύστημα, τελείωσες.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Cecily Anne
Υπάρχουν συνδεδεμένοι με τον ΕΟΠΥΥ βέβαια, καλά χαιρέταμε. Εκτός αν τους συνδέσουν όλους. Ξαναχαιρέταμε.hellegennes έγραψε: 17 Ιουν 2022, 16:07Δεν είναι δωρεάν. Και γιατί να ήταν, άλλωστε;Theseus έγραψε: 17 Ιουν 2022, 16:04Το μόνο που έχεις να κανείς είναι να βρεις έναν παθολόγο στην περιοχή σου και να εγγραφείς σε αυτόν. Το οποίο είναι δωρεάν.hellegennes έγραψε: 17 Ιουν 2022, 15:45
Εγώ θα συμφωνούσα να είχε αυξημένο κόστος για όσους σύμφωνα με το ιστορικό τους κάνουν κατάχρηση του ΕΣΥ. Εμείς που στην ζωή μας έχουμε πατήσει ελάχιστες φορές σε γιατρούς δεν καταλαβαίνω γιατί να επιβαρυνόμαστε και με το "πάνε πρώτα στον οικογενειακό σου γιατρό" και με έξτρα κόστος αν δεν έχουμε προσωπικό γιατρό γιατί δεν τον χρειαζόμαστε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
fixedΣτύγιος έγραψε: 17 Ιουν 2022, 16:20 Δικηγόρος στο Υγείας ,δικηγόρος στο Παιδείας και γιατρος στο Δικαιοσυνης. Και μετά αναρωτιέστε γιατί όλα πάνε σκατά ..
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
η μεγαλη πλακα με αυτους που ειναι συνδεδεμενοι με τον ΕΟΠΠΥ εγινε στην πανδημια που ηθελα να βρω τον γιατρο που ειχα δηλωσει για να γραψει τα χαπια του πατερα μου και δεν μπορουσα γιατι τους ειχαν επιταξει ολους στα νοσοκομειαCecily Anne έγραψε: 17 Ιουν 2022, 16:36 Υπάρχουν συνδεδεμένοι με τον ΕΟΠΥΥ βέβαια, καλά χαιρέταμε. Εκτός αν τους συνδέσουν όλους. Ξαναχαιρέταμε.
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Σαρακατσανος
Δεν ειναι ιδεα ουτε του ΣΡΖ ουτε της ΝΔ. Μνημονιακη υποχρεωση ειναι, family doctor and gatekeeping ( επειδη υπαρχουν πολλοι ιδιωτες ειδικοι ιατροι στην ΠΦΥ που δημιουργουν προκλητη ζητηση υπηρεσιων και φυσικα δεν υπαρχει κανεις ελεγχος, πχ σε echo studies καρδιολογων) . Τωρα ειναι πολυ πιο μαλακωδως σχεδιασμενο γιατι απαιτουν απο ιδιωτες ιατρους να εφημερευουν σε ΚΥ/νοσοκομεια και να καλυπτουν κενα στο δημοσιο κατα το δοκουν, οχι σε φασεις πανδημιας ( μια και τα ζωα προτιμουν να διοχετευουν χρηματα σε πετσολιστες παρα να προσλαβουν μονιμους ιατρους). Εβαλαν και τα παπαγαλακια ( δες Εθνος του καψερου που χορευει τη Δραπετσωνα) να γραψουν για 60 χιλιαρικα το χρονο σε προσωπικους ιατρους, αλλα φυσικα χωρις να αποκαλυψουν απο πού θα βρουν αυτα τα ποσά. Φυσικα θα παει απατο και αυτο το κρετινοπνευστο σχεδιο οπως το προηγουμενο και κατα τον Οκτωβρη θα ζητησει απο τους ιδιωτες γινουν προσωπικοι ιατροι χωρις συμβαση (αρα με πληρωμη απευθειας απο τους ασθενεις) , προκειμενου να επιδειξει στους τροϊκανους τον περιφημο δεικτη εγγεγραμμενοι ασθενεις ανα οικογενειακο ιατρο.foscilis έγραψε: 17 Ιουν 2022, 11:32 κοιτάξτε, μπορεί να είναι λιγο άβολο αλλά το ΕΣΥ έχει απεγνωσμένα ανάγκη από πρωτοβάθμια διαλογή περιστατικών, δε γίνεται οι παθολογικές των νοσοκομείων να έχουν 100 άτομα ουρά που τα 98 έχουν απλά μια ίωση με λίγο πυρετό ή μια ήπια τροφική δηλητηρίαση.
Πρέπει να αναφερθεί ότι το ίδιο μέτρο είχε ψηφίσει και ο ΣΥΡΙΖΑ (τον έλεγε "Οικογενειακό Γιατρό") αλλά επειδή ήταν 100% προαιρετικό και εντελώς μαλακισμένα σχεδιασμένο δεν εφαρμόστηκε ποτέ.
Τωρα , αναφορικα με την πολυωρη αναμονη στα ΤΕΠ , η πανδημια εδωσε τη λυση. Οι ασθενεις δεν πλησιαζουν ουτε οταν νοσουν σοβαρα ( στα συνεδρια οι καρδιολογοι λενε συνεχεια οτι πρωτη φορα στη ζωη τους βλεπουν ρηξεις καρδιας μετα απο ΟΕΜ) και πλεον οι μαχιμοι ιδιωτες ιατροι εχουν πολλαπλασιασει σημαντικα τις κατ' οίκον νοσηλείες (με ενδοφλεβια χορηγηση ορων -αντιβιοτικών κα), ενω εχουν δημιουργηθει και εταιριες για κατ οικον νοσηλεια αποκλειστικα). Πριν την πανδημια , η παθολογικη κλινικη του 3βαθμιου νοσοκομειου της πολης μου ειχε 45 εισαγωγες καθε δευτερα μερα που εφημερευε, ενω τωρα δεν εχει ουτε 10 ( εννοω non covid ασθενεις).
Με αυτην τη στρεβλη νοοτροπια των Ελληνων πολιτικων, η ΠΦΥ ειναι θεμα χρονου να διολισθησει στα χερια nurse practitioners , καθως θα αποχωρησουν στο εξωτερικο κ οι λιγοι γιατροι που εχουν απομεινει ( οι νεοι αποφοιτοι φευγουν απευθειας εξω, ουτε μερος ειδικοτητας δεν κανουν εδω πια).Σιγουρα θα τριβουν τα χερια τους οι οικονομολογιζοντες με το efficiency που θα βλεπουν, αλλα δυστυχως οι ασθενεις θα αντιλαμβανονται αργα οτι το ταξιδι στην Αχερουσια λιμνη δεν κοστολογειται.
Re: Ομοιοπαθητική = Απάτη
Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 14 Οκτ 2018, 22:48
Καταρχας ο τιτλος ειναι παραπλανητικος και ψευδης
Αποτελει φαντασιωση του νηματοθετη και οχι πραγματικοτητα
Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 14 Οκτ 2018, 22:48
Καταρχας ο τιτλος ειναι παραπλανητικος και ψευδης
Αποτελει φαντασιωση του νηματοθετη και οχι πραγματικοτητα
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Αυτή τη μανία να στέλνετε τα παιδιά στον παιδίατρο να δούμε πότε θα την κόψετε. Στον παιδίατρο πας αν σου πει ο παθολόγος ότι χρειάζεται, και 9 φορές στις 10 δε χρειάζεται.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 33 Απαντήσεις
- 719 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-
- 0 Απαντήσεις