!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πλεύρης : όσοι ασφαλισμένοι δεν εγγραφείτε στον προσωπικό γιατρό, 10% παραπάνω σε φάρμακα, εξετάσεις και νοσήλια
-
Δημοκράτης
Re: Πλεύρης : όσοι ασφαλισμένοι δεν εγγραφείτε στον προσωπικό γιατρό, 10% παραπάνω σε φάρμακα, εξετάσεις και νοσήλια
Στην Ολλανδία αν δεν έχεις gp να σε γράψει μια εξέταση ότι και να χρειάζεσαι το πληρώνεις από την τσέπη σου
Ούτε σε φυσιοθεραπευτη δεν μπορείς να πας και να σε καλύψει η ασφάλεια σου αν δεν πει το οκ ο gp σου
Ούτε σε φυσιοθεραπευτη δεν μπορείς να πας και να σε καλύψει η ασφάλεια σου αν δεν πει το οκ ο gp σου
Re: Πλεύρης : όσοι ασφαλισμένοι δεν εγγραφείτε στον προσωπικό γιατρό, 10% παραπάνω σε φάρμακα, εξετάσεις και νοσήλια
ή αν είσαι απένταρος και έχεις μείνει με κινητό οθόνης 2"Cecily Anne έγραψε: 17 Ιουν 2022, 11:54Αυτό που αν εχεις χοντρό δάχτυλο πιάνει το κ που είναι σχεδόν πάνω από το μ.nyxtovios έγραψε: 17 Ιουν 2022, 11:52Τι είναι το κέτρο;Δημοκράτης έγραψε: 17 Ιουν 2022, 11:52
Α μάλιστα τι πρόβλημα σου είναι ότι το κετρο δεν είναι αρκετά πιεστικά![]()
Τι πρόβλημα σου;
Shqiptare
-
Δημοκράτης
Cecily Anne έγραψε: 17 Ιουν 2022, 11:54Αυτό που αν εχεις χοντρό δάχτυλο πιάνει το κ που είναι σχεδόν πάνω από το μ.nyxtovios έγραψε: 17 Ιουν 2022, 11:52Τι είναι το κέτρο;Δημοκράτης έγραψε: 17 Ιουν 2022, 11:52
Α μάλιστα τι πρόβλημα σου είναι ότι το κετρο δεν είναι αρκετά πιεστικά![]()
Τι πρόβλημα σου;
Shqiptare

- Cecily Anne
Γιατί εδώ ποιός στα γράφει; Ο γείτονας; Απλα τον λέμε παθολόγο.Δημοκράτης έγραψε: 17 Ιουν 2022, 11:55 Στην Ολλανδία αν δεν έχεις gp να σε γράψει μια εξέταση ότι και να χρειάζεσαι το πληρώνεις από την τσέπη σου
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Δημοκράτης
Το s21 ultra έχω αλλά επίσης έχω εξαιρετικά χοντρά δάχτυλαnyxtovios έγραψε: 17 Ιουν 2022, 11:55ή αν είσαι απένταρος και έχεις μείνει με κινητό οθόνης 2"Cecily Anne έγραψε: 17 Ιουν 2022, 11:54Αυτό που αν εχεις χοντρό δάχτυλο πιάνει το κ που είναι σχεδόν πάνω από το μ.
Τι έγινε λουζερακο, είσαι δαχτυλοφοβικος ;
Αν η Ολλανδία έχει σύστημα υγείας όπως στο Βέλγιο που ξέρω, δεν πληρώνεις τίποτα σε ιδιωτική ή δημόσια κλινική, σε ιδιώτη ή δημόσιο γιατρό ακόμα και σε οδοντίατρο.Δημοκράτης έγραψε: 17 Ιουν 2022, 11:55 Στην Ολλανδία αν δεν έχεις gp να σε γράψει μια εξέταση ότι και να χρειάζεσαι το πληρώνεις από την τσέπη σου
Θα γίνουν και εδώ έτσι τώρα;
- Cecily Anne
Ώχου μωρέ, εδώ το παθαίνω εγώ με τη matsola pro.nyxtovios έγραψε: 17 Ιουν 2022, 11:55ή αν είσαι απένταρος και έχεις μείνει με κινητό οθόνης 2"Cecily Anne έγραψε: 17 Ιουν 2022, 11:54Αυτό που αν εχεις χοντρό δάχτυλο πιάνει το κ που είναι σχεδόν πάνω από το μ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Πάνε στον Πλεύρη να στα χρεώσει σαν αναπηρία να πάρεις επίδομαΔημοκράτης έγραψε: 17 Ιουν 2022, 11:56Το s21 ultra έχω αλλά επίσης έχω εξαιρετικά χοντρά δάχτυλαnyxtovios έγραψε: 17 Ιουν 2022, 11:55ή αν είσαι απένταρος και έχεις μείνει με κινητό οθόνης 2"Cecily Anne έγραψε: 17 Ιουν 2022, 11:54
Αυτό που αν εχεις χοντρό δάχτυλο πιάνει το κ που είναι σχεδόν πάνω από το μ.
Τι έγινε λουζερακο, είσαι δαχτυλοφοβικος ;
EKPLIKTIKOS έγραψε: 17 Ιουν 2022, 11:38 Είναι αλήθεια ότι δημιουργεί πρόβλημα μια συγκεκριμένη μερίδα που θα πάει στα επείγοντα για εντελώς ηλιθιους λόγους.
Δεν είναι ηλίθιοι οι λόγοι: μηδέν κόστος πλην του χρόνου που θα φας - βέλτιστη δυνατή ιατρική υπηρεσία αφού σε φροντίζει κοτζάμ νοσοκομείο. Αν δεν έχεις και δουλειές όπως συμβαίνει με νοικοκυρές, γέρους, γύφτους κλπ είναι μια απόλυτα ορθολογική απόφαση που μεγιστοποιεί το όφελός σου σε βάρος όλων των υπόλοιπων χρηστών του ΕΣΥ.
-
Δημοκράτης
Σωστό αλλά εδώ και απευθείας πας σε κάποια νοσοκομεία ή οδοντίατρο πχ στην Ολλανδία δεν πας σε ειδικευμένο αν δεν πάρεις πρώτα το οκ από τον gp που είσαι εγγεγραμμένος. Το όποιο βέβαια αν ο gp σου είναι βλήμα μπορεί να είναι και πρόβλημα γιατί μπορεί να έχεις θέμα και ο καραγκιόζης να μη σε γράφει εξέτασηCecily Anne έγραψε: 17 Ιουν 2022, 11:55Γιατί εδώ ποιός στα γράφει; Ο γείτονας; Απλα τον λέμε παθολόγο.Δημοκράτης έγραψε: 17 Ιουν 2022, 11:55 Στην Ολλανδία αν δεν έχεις gp να σε γράψει μια εξέταση ότι και να χρειάζεσαι το πληρώνεις από την τσέπη σου
- Cecily Anne
Ναι, μπορείς να πας στο νοσοκομειο απευθείας, έχουμε δημόσια υγεία. Και στην Αγγλία και στη Γερμανία κλπ πας στο νοσοκομείο απευθείας.Δημοκράτης έγραψε: 17 Ιουν 2022, 11:59Σωστό αλλά εδώ και απευθείας πας σε κάποια νοσοκομεία ή οδοντίατρο πχ στην Ολλανδία δεν πας σε ειδικευμένο αν δεν πάρεις πρώτα το οκ από τον gp που είσαι εγγεγραμμένος. Το όποιο βέβαια αν ο gp σου είναι βλήμα μπορεί να είναι και πρόβλημα γιατί μπορεί να έχεις θέμα και ο καραγκιόζης να μη σε γράφει εξέτασηCecily Anne έγραψε: 17 Ιουν 2022, 11:55Γιατί εδώ ποιός στα γράφει; Ο γείτονας; Απλα τον λέμε παθολόγο.Δημοκράτης έγραψε: 17 Ιουν 2022, 11:55 Στην Ολλανδία αν δεν έχεις gp να σε γράψει μια εξέταση ότι και να χρειάζεσαι το πληρώνεις από την τσέπη σου
- Cecily Anne
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω που έχουν σκαλώσει. Θα πάρετε τηλ τον παθολόγο σας και θα σας γράψει ή θα γραφτούμε εμείς με κάποιο τρόπο που θα πουν. Εκτός τώρα αν δεν έχετε παθολόγο, γιατί ξέρω'γω είστε δαλάι κλάμα, οπότε βρείτε έναν εκεί στη γειτονιά. Τώρα αν δεν έχετε ούτε στη γειτονιά, ε φαντάζομαι ο μάγος του χωριού είναι καλύτερη λύση.
Οκ από 1η Ιουλίου ξεκινάει ....θα το δούμε πως θα δουλέψει
https://twitter.com/moudania/status/153 ... 6bGozoXlnQ
Βέβαια οι ζαιοι ήδη ξεκινήσανε....
https://twitter.com/AvgiOnline/status/1 ... 6bGozoXlnQ
https://twitter.com/moudania/status/153 ... 6bGozoXlnQ
Βέβαια οι ζαιοι ήδη ξεκινήσανε....
https://twitter.com/AvgiOnline/status/1 ... 6bGozoXlnQ
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Cecily Anne
Α οκ, μέσω taxis θα γίνει η εγγραφή, πιο απλό απ'ό,τι φοβόμουν.
Ποιάς ειδικότητας πρέπει να είναι ο προσωπικός ιατρός;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 33 Απαντήσεις
- 721 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-
- 0 Απαντήσεις