!!! DEVELOPMENT MODE !!!

14χρονος βίασε 59χρονη στην Ίμπιζα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Re: 14χρονος βίασε 59χρονη στην Ίμπιζα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

Χαοτικός έγραψε: 07 Σεπ 2018, 14:46 Πολύ ωραία. Απλά για το τελευταίο και επειδή όφείλουμε να ξεπερνάμε παλιά τραύματα και λειτουργούμε σωστά, καλό θα ήταν να υπάρχει και κοινωνία (πολίτες τελικά) με κατανόηση, συντροφικότητα και όλα τα καλά. Ας είναι λοιπόν σε αυτήν την κατεύθυνση και η κριτική μας.
Ναι μανουλα μου, αν μου ζητουσε βοηθεια, θα προσπαθουσα να βοηθησω, αν ηθελε καποια συμβουλη, θα προσπαθουσα να του δωσω την καλυτερη, ποιες οι πιθανοτητες ομως γιαυτο στη συγκεκριμενη περιπτωση; Οποτε;..
Δεν παυει να εχει κανει, οτι εκανε. Η κριτικη μου εξακολουθει να ειναι οτι πρεπει μας αναλογουν ευθυνες. Ακομη και 14, ξερει οτι αμα μεθυσει, ενδεχομενως να μην εχει τον ελεγχο των πραξεων του. Επελεξε να πιει. Θα λουστει τις συνεπειες. Δε θα χαιδεψουμε και αφτια σαν να μη συνεβη τιποτα, ουτε και στο αλλο ακρο βεβαια. (και ολα αυτα επειδη δε νομιζω να ηταν βιασμος... αν ηταν, θα επρεπε να τον κλεισουν καπου και να κατηγορηθει και η μανα που ποτιζε το παιδι, που απο μια πλευρα ετσι και αλλιως πρεπει να κατηγορηθει... εκτος πια και αν μεθυσε με ενα ποτηρι κρασι ή μιση μπυρα...)

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Νταρνάκας έγραψε: 07 Σεπ 2018, 13:07
Daje έγραψε: 07 Σεπ 2018, 13:03 Τον Lukaku τον εχετε ακουστα?
Καπως ετσι.
Ο Λουκάκου βιάζει μόνο τους αντίπαλους τερματοφύλακες. Αλλά όταν στοιχηματίσαμε πάνω του έμεινε τζούφιο το γίδι, δεν του έκανε κούκου με τίποτα. :011: :011: :011:
Του εκανε αλλα σε λαθος «στοχο».
Μαμησε εμας αντι για τ’αντιπαλα διχτυα.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Ο βιασμός στοιχειοθετείται ιατρικά, εφόσον είναι φρέσκος. Οι καταθέσεις είναι δευτερεύουσας σημασίας. Εδώ είναι φανερό ότι οι καταθέσεις ήταν τέτοιες ώστε να απαλλαχτεί η γριά από τις κατηγορίες παιδεραστίας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”