Ναι μανουλα μου, αν μου ζητουσε βοηθεια, θα προσπαθουσα να βοηθησω, αν ηθελε καποια συμβουλη, θα προσπαθουσα να του δωσω την καλυτερη, ποιες οι πιθανοτητες ομως γιαυτο στη συγκεκριμενη περιπτωση; Οποτε;..Χαοτικός έγραψε: 07 Σεπ 2018, 14:46 Πολύ ωραία. Απλά για το τελευταίο και επειδή όφείλουμε να ξεπερνάμε παλιά τραύματα και λειτουργούμε σωστά, καλό θα ήταν να υπάρχει και κοινωνία (πολίτες τελικά) με κατανόηση, συντροφικότητα και όλα τα καλά. Ας είναι λοιπόν σε αυτήν την κατεύθυνση και η κριτική μας.
Δεν παυει να εχει κανει, οτι εκανε. Η κριτικη μου εξακολουθει να ειναι οτι πρεπει μας αναλογουν ευθυνες. Ακομη και 14, ξερει οτι αμα μεθυσει, ενδεχομενως να μην εχει τον ελεγχο των πραξεων του. Επελεξε να πιει. Θα λουστει τις συνεπειες. Δε θα χαιδεψουμε και αφτια σαν να μη συνεβη τιποτα, ουτε και στο αλλο ακρο βεβαια. (και ολα αυτα επειδη δε νομιζω να ηταν βιασμος... αν ηταν, θα επρεπε να τον κλεισουν καπου και να κατηγορηθει και η μανα που ποτιζε το παιδι, που απο μια πλευρα ετσι και αλλιως πρεπει να κατηγορηθει... εκτος πια και αν μεθυσε με ενα ποτηρι κρασι ή μιση μπυρα...)