από που κι ως που ο ίδιος λόγος?δεν έχω τις απορίες του μαδουραίουsys3x έγραψε: 15 Μαρ 2022, 14:09 Για τον ίδιο λόγο που εσύ αυτήν την στιγμή που μιλάμε ετοιμάζεις το μπέρκιν σου και φεύγεις σφαίρα για Κίεβο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φανταστείτε τι θα έλεγαν τα ελληνικά ΜΜΕ, αν το "καθεστώς Πούτιν" είχε εκτελέσει 81 Ρώσους αντιφρονούντες σε μια μέρα
Re: Φανταστείτε τι θα έλεγαν τα ελληνικά ΜΜΕ, αν το "καθεστώς Πούτιν" είχε εκτελέσει 81 Ρώσους αντιφρονούντες σε μια μέρ
Re: Φανταστείτε τι θα έλεγαν τα ελληνικά ΜΜΕ, αν το "καθεστώς Πούτιν" είχε εκτελέσει 81 Ρώσους αντιφρονούντες σε μια μέρ
Γιατί, ετοιμάζεις το μπέρκιν σου;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
άνθρωπε,αναρωτιέται ο οπ τι κάνουν τα υποκριτικά μμε και τα κράτη που τη πέφτουν στον πούτιν για την σαουδική αραβία και τον ρωτάω τι κάνει ο πούτιν για την σαουδική αραβία.τι σημασία έχει αν ετοιμάζω το μπέρκιν μου ή όχι?
Κουνάει το δάκτυλο ο οπαδός του μαδουρο.
ΤΟΥ ΜΑΔΟΥΡΟ, ΡΕ ΜΛΚ.
ΤΟΥ ΜΑΔΟΥΡΟ, ΡΕ ΜΛΚ.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
θύμισε μου που πήγε να πουλήσει βλήματα ο υπουργός της κυβέρνησης τσιπρα αγαπητό μου βλήμαΜαδουραίος έγραψε: 15 Μαρ 2022, 11:15Συμφωνούν και τα παιδιά της Υεμένης.panos291 έγραψε: 15 Μαρ 2022, 11:14 Εξαιρετική η παραθεση παντως του τουιτ του χρηστη "Τοκατας Φουγκας". Εδωσε αλλη βαρύτητα στο νημα.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 77 Απαντήσεις
- 2063 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ιδεολόγος
-