!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Φανταστείτε τι θα έλεγαν τα ελληνικά ΜΜΕ, αν το "καθεστώς Πούτιν" είχε εκτελέσει 81 Ρώσους αντιφρονούντες σε μια μέρα

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
nowhere

Re: Φανταστείτε τι θα έλεγαν τα ελληνικά ΜΜΕ, αν το "καθεστώς Πούτιν" είχε εκτελέσει 81 Ρώσους αντιφρονούντες σε μια μέρ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

sys3x έγραψε: 15 Μαρ 2022, 14:09 Για τον ίδιο λόγο που εσύ αυτήν την στιγμή που μιλάμε ετοιμάζεις το μπέρκιν σου και φεύγεις σφαίρα για Κίεβο.
από που κι ως που ο ίδιος λόγος?δεν έχω τις απορίες του μαδουραίου
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Φανταστείτε τι θα έλεγαν τα ελληνικά ΜΜΕ, αν το "καθεστώς Πούτιν" είχε εκτελέσει 81 Ρώσους αντιφρονούντες σε μια μέρ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

nowhere έγραψε: 15 Μαρ 2022, 14:21
sys3x έγραψε: 15 Μαρ 2022, 14:09 Για τον ίδιο λόγο που εσύ αυτήν την στιγμή που μιλάμε ετοιμάζεις το μπέρκιν σου και φεύγεις σφαίρα για Κίεβο.
από που κι ως που ο ίδιος λόγος?δεν έχω τις απορίες του μαδουραίου
Γιατί, ετοιμάζεις το μπέρκιν σου;
:e045:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

άνθρωπε,αναρωτιέται ο οπ τι κάνουν τα υποκριτικά μμε και τα κράτη που τη πέφτουν στον πούτιν για την σαουδική αραβία και τον ρωτάω τι κάνει ο πούτιν για την σαουδική αραβία.τι σημασία έχει αν ετοιμάζω το μπέρκιν μου ή όχι?
Άβαταρ μέλους
Σέρπικο
Phorum.gr user: Σέρπικο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέρπικο »

Κουνάει το δάκτυλο ο οπαδός του μαδουρο.
ΤΟΥ ΜΑΔΟΥΡΟ, ΡΕ ΜΛΚ.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Μαδουραίος έγραψε: 15 Μαρ 2022, 11:15
panos291 έγραψε: 15 Μαρ 2022, 11:14 Εξαιρετική η παραθεση παντως του τουιτ του χρηστη "Τοκατας Φουγκας". Εδωσε αλλη βαρύτητα στο νημα.
Συμφωνούν και τα παιδιά της Υεμένης.
θύμισε μου που πήγε να πουλήσει βλήματα ο υπουργός της κυβέρνησης τσιπρα αγαπητό μου βλήμα
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”