!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Συμμορία ανηλίκων βανδαλίζει αυτοκίνητα στην Αθήνα,ποζάρει και ανεβάζει τα δρώμενα στο TikTok

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Re: Συμμορία ανηλίκων βανδαλίζει αυτοκίνητα στην Αθήνα,ποζάρει και ανεβάζει τα δρώμενα στο TikTok

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

John Brown Gun Club έγραψε: 09 Ιαν 2022, 22:53 Ρε ανθρωπε, γιατι τοποθετεις τον εαυτο σου στο επικεντρο του ζητηματος; Και γιατι μου τα ζαλιζεις με τις ηθικολογικες αρλουμπολογιες σου;
Μπα! νευράκια; Τοποθέτησα τον εαυτό μου στο ζήτημα, όσο τον τοποθέτησες και εσύ.
Αναφορικά με τις ηθικολογικές αρλουμπολογίες, έχεις γεμίσει το φόρουμ από δάυτες...

John Brown Gun Club έγραψε: 09 Ιαν 2022, 22:53Ηταν μονο μια χιουμοριστικη απαντηση σ ενα ρατσιστικο σκουπιδι που απεδιδε αυτες τις συμπεριφορες στη μεταναστευση.
Έλα! Η σοβαρότατη απάντησή σου, χωρίς γραπτή ένδειξη αστείου (αφού λείπει ο τόνος της φωνής), έγινε τώρα "χιουμοριστική απάντηση";
Για δείξε μας που ακριβώς στην απάντησή σου διακρίνεται αυτό το λεπτό χιούμορ, που δεν το καταλάβαμε εμείς οι άξεστοι.

John Brown Gun Club έγραψε: 09 Ιαν 2022, 22:53Δεν υπηρξε ποτε οργανωμενη κοινωνια χωρις παραβατικοτητα -νεανικη και μη- και χωρις εσωτερικες συγκρουσεις, κι αν ποτε υπαρξει μια τετοια κοινωνια, θα ειναι μια αρρωστη, εφιαλτικη δυστοπια. Η κλασσικη αρχαιοτητα δεν θα μπορουσε να αποτελεσει εξαιρεση. Κι αυτο δε θ αλλαξει οση βαναυση καταστολη και να ασκησεις- η οποια απο καποια στιγμη, με μαθηματικη ακριβεια θα σου γυρισει ως μπουμερανγκ.
Σώωωπα! Και εγω που νόμιζα ότι όλες οι κοινωνίες ήταν αγγελικα πλασμένες!
Ρε δεν κόβεις τις παπαρολογίες...άλλο υπεστήριξες και επειδή την πάτησες, το γύρισες στο καλαματιανό.
Λες και οι νεανικές παραβατικότητες δεν έχουν αντιμετωπιστεί επιτυχώς σε όλες τις σωστά οργανωμένες κοινωνίες.
Για ποιού είδους "βίαιη καταστολή" μιλάς; Δεν πιστεύω να μιλάς για τις σταλινικές μεθόδους καταστολής;
Διότι εσύ, αυτές τις αναγνωρίζεις ως εκπαιδευτικές αναμορφώσεις...

Δεν υπάρχει λόγος βίαιης καταστολής, όποιο είδος και αν έχεις στο νού σου, αλλά για απόδοση ευθυνών στις πράξεις σου. Υπάρχουν νόμοι.
Σου αρέσει, δεν σου αρέσει, οι νόμοι είναι για να εφαρμόζονται. Αν δεν σου αρέ...τα κουβαδάκια σου και σε άλλη κοινωνία, όπου δεν υπάρχουν νόμοι.Έχει μερικές τέτοιες, δεν έχουν νόμους αλλά σαρία.

Παραβατικότητα δεν επιδεικνύουν μόνον οι νέοι αλλά και οι ενήλικες. Αν λοιπόν εγώ στείλω στο ΚΑΤ για κάνα χρόνο έναν νεανικό παραβάτη που θα διανοηθεί να μου κάψει το σπίτι επειδή "έτσι γουστάρει", μην τολμήσεις και ζητήσεις να μου αποδοθούν ευθύνες.

Αρκετά μας έχεις πρήξει με τον επιλεκτικό δικαιωματισμό σου...
Άβαταρ μέλους
Juno

Re: Συμμορία ανηλίκων βανδαλίζει αυτοκίνητα στην Αθήνα,ποζάρει και ανεβάζει τα δρώμενα στο TikTok

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

John Brown Gun Club έγραψε: 09 Ιαν 2022, 23:00
Juno έγραψε: 09 Ιαν 2022, 21:09 Εδώ αναγκάστηκε μα εγκαταλείψει τον παλιό λογαριασμό του και να ανοίξει καινούργιο από τα τρομπονιάσματα.
αυτο θα ισχυε καλη μου εαν εδινα παραπανω αξια στην γνωμη σου για μενα απο οτι σε μια βρωμικη τρυπια καλτσα. Εχω ταυτοπροσωποποιηθει απο μονος μου απο τα πρωτα ποσταρισματα μου με αυτο το ψ/μο.
viewtopic.php?f=30&t=22501&p=1379119&hi ... t#p1379119
Προσωποποιείς την επίθεση σου, επειδή έτσι σου είναι πιο εύκολο να επιτεθείς. :c020:

Δεν είμαι η μόνη που σε χλεύασε για τα απίστευτα ψέματα που έχεις πει.
Πάνω από τα μισά ενεργά μέλη σου έχουν ρίξει πολύ δούλεμα για τους γκοντζίλες που έχεις ξεστομίσει και αν μια βρώμικη τρύπια κάλτσα, σαν αυτές που φοράς (ποιος άλλος θα σκεφτόταν τέτοια ατάκα;), αξίζει περισσότερο από την γνώμη όλων μας, γράφεις σε λάθος μέρος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 10 Ιαν 2022, 00:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

κολομβια βλακανιων σας εκανε ο κουλης :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Συμμορία νεαρών βανδαλίζει αυτοκίνητα στην Αθήνα,ποζάρει και ανεβάζει τα δρώμενα στο TikTok

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 08 Ιαν 2022, 17:43 Η κάπιταλιστικη κουλτούρα του πλούτου και της ασυδοσιας αυτά τα φαινόμενα δημιουργεί. Όσο η νεολαια απομακρύνεται από τις σοσιαλιστικές και ελευθερίακες ιδεολογίες, θα έχουμε όλο και περισσότερο εγκληματικές αντικοινωνικες συμπεριφορές, στα πλαίσια του κανιβαλικου κυνισμού που προτάσσει πλέον το σύστημα.
:+1:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

John Brown Gun Club έγραψε: 09 Ιαν 2022, 22:53
Λοξίας έγραψε: 09 Ιαν 2022, 20:49
John Brown Gun Club έγραψε: 09 Ιαν 2022, 20:08 Το ζητουμενο μας δηλαδη ποιο ειναι; Το ειδικο, μια στενη ιστοριογραφικη καταγραφη αντιστοιχων σοβαρων περιστατικων νεανικου βανδαλισμου ή το γενικο, να κατανοησουμε δηλαδη εαν υπηρχε μια μορφη διαγενεακης συγκρουσης στην αρχαιοτητα;
Το ζητούμενο παλικάρι μου είναι να ΜΗΝ ισολογίζουμε πράξεις διαφορετικού ειδικού βάρους.
Το θέμα είναι για μια συγκεκριμένη πράξη καταστροφής από νεαρούς (ή και κλοπής) βανδαλισμού δηλαδή, κάποιων αντικειμένων που δεν τους ανήκουν.

Εσύ είπες, όχι εγώ, πως "απο την εποχη των Ερμοκοπιδων, ο νεανικος βανδαλισμος ειναι απο τα σημαντικοτερα πολιτισμικα στοιχεια του Ελληνισμου."
Σε ρώτησα αν υπάρχουν πηγές για αντίστοιχες πράξεις στην αρχαία Αθήνα και, μετά από διάφορες "περιπλανήσεις", κατέληξες στο ότι "Αυτο που θυμαμαι ειναι πως τακτικα υπηρχαν καταγγελτικα και βωμολοχικα γκραφιτι σε βαρος επιφανων Αθηναιων"

Σου απάντησα πως ."Δεν είχε το ίδιο βάρος το να έγραφε κάποιος σε έναν τοίχο "Γ@μιέται ο Περικλής" με το να έσπαγε ένα άγαλμα του Ερμή"...
...και το συμπληρώνω:
"Δεν είχε το ίδιο βάρος το να έγραφε κάποιος σε έναν τοίχο "Γ@μιέται ο Περικλής" με το να έσπαγε ένα άγαλμα του Ερμή ή το να έσπαγε την άμαξα του Σωκράτη", για να έλθουμε σε αντιστοιχία με την σημερινή πράξη.

Και, αποφεύγοντας τον σχολιασμό, μου ζητάς διαχρονική κοινωνιολογική ανάλυση της σύγκρουσης γενεών!
Γιατί; Διότι, απλούστατα, δεν μπορείς να αιτιολογήσεις το ισοζύγισμα εντελώς διαφορετικών πράξεων.
Δηλαδή που θα το φτάσεις; Αν αυτή η ομάδα μπει στο σπίτι μου και μας "βανδαλίσει" όλους για τα καλά, θα το δικαιολογήσεις ως συγκρουσιακή σχέση των γενεών από την αρχαιότητα;
Και αν εγώ καταφέρω και τους "βανδαλίσω" παρομοίως, θα με καταδικάσεις διότι δεν άφησα τα νειάτα να εκφράσουν την συγκρουσιακή τους ορμή;

Ούτε αρχαιολάτρης είμαι, ούτε τα βάζω με τους νέους γενικά και αόριστα. Οι νέοι πάντα θα είναι καλύτεροι και πάντα πιο μπροστά από την προηγούμενη γενιά. Διότι, παραλλάσοντας τον Γκιμπράν, "...οι νέοι κατοικούν ήδη στο σπίτι του αύριο...".

Και φυσικά, μια βάρβαρη και ψευτομαγκίστικη συμπεριφορά μιας μικρής μερίδας νέων, δεν θα καταδικάσει σύσσωμη την νεολαία.
Αλλά μη μου λες σαχλοδικαιολογίες...αν θέλεις να αποδώσεις ευθύνες για μια τέτοια συμπεριφορά, ψάξε τους γονείς τους. Όχι λανθασμένες συγκρίσεις με την αρχαιότητα.
Ξέρεις πολύ καλά πως αν σε αυτή την μικρή μεριδα αποδωθούν οι ευθύνες που της αναλογούν για τις πράξεις της, θα κοπεί ο βήχας και σε οποιαδήποτε άλλη μικρότερη μερίδα θελήσει να τους μιμηθεί.
Ρε ανθρωπε, γιατι τοποθετεις τον εαυτο σου στο επικεντρο του ζητηματος; Και γιατι μου τα ζαλιζεις με τις ηθικολογικες αρλουμπολογιες σου; Ηταν μονο μια χιουμοριστικη απαντηση σ ενα ρατσιστικο σκουπιδι που απεδιδε αυτες τις συμπεριφορες στη μεταναστευση.
Δεν υπηρξε ποτε οργανωμενη κοινωνια χωρις παραβατικοτητα -νεανικη και μη- και χωρις εσωτερικες συγκρουσεις, κι αν ποτε υπαρξει μια τετοια κοινωνια, θα ειναι μια αρρωστη, εφιαλτικη δυστοπια. Η κλασσικη αρχαιοτητα δεν θα μπορουσε να αποτελεσει εξαιρεση. Κι αυτο δε θ αλλαξει οση βαναυση καταστολη και να ασκησεις- η οποια απο καποια στιγμη, με μαθηματικη ακριβεια θα σου γυρισει ως μπουμερανγκ.
Πως γύρισε στους αρχαίους Αθηναίους ως μπούμερανγκ; Σηκώθηκαν οι εκτελεσμένοι δελφίνοι, τους δάγκωσαν και τους έκαναν ζόμπι;
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Ιαν 2022, 13:47
Golden Age έγραψε: 09 Ιαν 2022, 13:40 Επιπροσθέτως, αυτές τις συμμορίες μπορεί να τις διαλύσει πιο εύκολα το κράτος. Δεν έχουν βουλευτές κλπ από πίσω να τους στηρίζουν.
Αυτό δεν μπορεί να γίνει για έναν πολύ απλό λόγο. Το ποινικό δίκαιο. Οι συμμορίες "διαλύονται" όταν κάποιοι μπαίνουν φυλακή και όχι με συστάσεις.

Εδώ ακριβώς είναι το αδιέξοδο, γιατί όντως κάποια από αυτά τα ανήλικα είναι απλώς βλαμμένα και όχι εγκληματικά στοιχεία με την πραγματική έννοια του όρου. Θεωρούν μαγκιά αυτό που κάνουν.
Χρειάζεται να απομυθοποιηθεί και η μόδα που οδηγεί εκεί.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Golden Age έγραψε: 10 Ιαν 2022, 12:00
Golden Age έγραψε: 09 Ιαν 2022, 13:40 Επιπροσθέτως, αυτές τις συμμορίες μπορεί να τις διαλύσει πιο εύκολα το κράτος. Δεν έχουν βουλευτές κλπ από πίσω να τους στηρίζουν.
Αυτό δεν μπορεί να γίνει για έναν πολύ απλό λόγο. Το ποινικό δίκαιο. Οι συμμορίες "διαλύονται" όταν κάποιοι μπαίνουν φυλακή και όχι με συστάσεις.

Εδώ ακριβώς είναι το αδιέξοδο, γιατί όντως κάποια από αυτά τα ανήλικα είναι απλώς βλαμμένα και όχι εγκληματικά στοιχεία με την πραγματική έννοια του όρου. Θεωρούν μαγκιά αυτό που κάνουν.
Xλωμό, γιατί όπως έχει γίνει αντιληπτό υπάρχει πάντα η κοινωνικοπολιτική σύνδεση ως δικαιολογία και έμμεση ή άμεση ενθάρρυνση/προτροπή προς το ...εξεγερσιακό γίγνεσθαι.

Γι' αυτό κάνουν επίδειξη τα πακετάκια με 20ρικα ή 50ρικα τα ανήλικα. Γιατί δεν γουστάρουν καπιταλισμό και εύκολο χρήμα. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Ιαν 2022, 13:05
Golden Age έγραψε: 10 Ιαν 2022, 12:00

Xλωμό, γιατί όπως έχει γίνει αντιληπτό υπάρχει πάντα η κοινωνικοπολιτική σύνδεση ως δικαιολογία και έμμεση ή άμεση ενθάρρυνση/προτροπή προς το ...εξεγερσιακό γίγνεσθαι.

Γι' αυτό κάνουν επίδειξη τα πακετάκια με 20ρικα ή 50ρικα τα ανήλικα. Γιατί δεν γουστάρουν καπιταλισμό και εύκολο χρήμα. :lol:
Δεν υπάρχει εξεγερσιακό. Ηλίθια μόδα είναι. Βλέπουν συνέχεια κάτι μαφια σταιλ καλλιτεχνες, κι επιρρεάζονται με καφρίλες. Παρακμή.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Re: Συμμορία νεαρών βανδαλίζει αυτοκίνητα στην Αθήνα,ποζάρει και ανεβάζει τα δρώμενα στο TikTok

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 08 Ιαν 2022, 17:43 Η κάπιταλιστικη κουλτούρα του πλούτου και της ασυδοσιας αυτά τα φαινόμενα δημιουργεί. Όσο η νεολαια απομακρύνεται από τις σοσιαλιστικές και ελευθερίακες ιδεολογίες, θα έχουμε όλο και περισσότερο εγκληματικές αντικοινωνικες συμπεριφορές, στα πλαίσια του κανιβαλικου κυνισμού που προτάσσει πλέον το σύστημα.
Πίπες. Αν στην ΕΣΣΔ δεν υπήρχε σταλινική ράβδος να πίπτει στα κεφάλια των μαλακισμένων τα ίδια ακριβώς θα γινόντουσαν. Ο φόβος φυλάει τα έρμα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”