Μπα! νευράκια; Τοποθέτησα τον εαυτό μου στο ζήτημα, όσο τον τοποθέτησες και εσύ.John Brown Gun Club έγραψε: 09 Ιαν 2022, 22:53 Ρε ανθρωπε, γιατι τοποθετεις τον εαυτο σου στο επικεντρο του ζητηματος; Και γιατι μου τα ζαλιζεις με τις ηθικολογικες αρλουμπολογιες σου;
Αναφορικά με τις ηθικολογικές αρλουμπολογίες, έχεις γεμίσει το φόρουμ από δάυτες...
Έλα! Η σοβαρότατη απάντησή σου, χωρίς γραπτή ένδειξη αστείου (αφού λείπει ο τόνος της φωνής), έγινε τώρα "χιουμοριστική απάντηση";John Brown Gun Club έγραψε: 09 Ιαν 2022, 22:53Ηταν μονο μια χιουμοριστικη απαντηση σ ενα ρατσιστικο σκουπιδι που απεδιδε αυτες τις συμπεριφορες στη μεταναστευση.
Για δείξε μας που ακριβώς στην απάντησή σου διακρίνεται αυτό το λεπτό χιούμορ, που δεν το καταλάβαμε εμείς οι άξεστοι.
Σώωωπα! Και εγω που νόμιζα ότι όλες οι κοινωνίες ήταν αγγελικα πλασμένες!John Brown Gun Club έγραψε: 09 Ιαν 2022, 22:53Δεν υπηρξε ποτε οργανωμενη κοινωνια χωρις παραβατικοτητα -νεανικη και μη- και χωρις εσωτερικες συγκρουσεις, κι αν ποτε υπαρξει μια τετοια κοινωνια, θα ειναι μια αρρωστη, εφιαλτικη δυστοπια. Η κλασσικη αρχαιοτητα δεν θα μπορουσε να αποτελεσει εξαιρεση. Κι αυτο δε θ αλλαξει οση βαναυση καταστολη και να ασκησεις- η οποια απο καποια στιγμη, με μαθηματικη ακριβεια θα σου γυρισει ως μπουμερανγκ.
Ρε δεν κόβεις τις παπαρολογίες...άλλο υπεστήριξες και επειδή την πάτησες, το γύρισες στο καλαματιανό.
Λες και οι νεανικές παραβατικότητες δεν έχουν αντιμετωπιστεί επιτυχώς σε όλες τις σωστά οργανωμένες κοινωνίες.
Για ποιού είδους "βίαιη καταστολή" μιλάς; Δεν πιστεύω να μιλάς για τις σταλινικές μεθόδους καταστολής;
Διότι εσύ, αυτές τις αναγνωρίζεις ως εκπαιδευτικές αναμορφώσεις...
Δεν υπάρχει λόγος βίαιης καταστολής, όποιο είδος και αν έχεις στο νού σου, αλλά για απόδοση ευθυνών στις πράξεις σου. Υπάρχουν νόμοι.
Σου αρέσει, δεν σου αρέσει, οι νόμοι είναι για να εφαρμόζονται. Αν δεν σου αρέ...τα κουβαδάκια σου και σε άλλη κοινωνία, όπου δεν υπάρχουν νόμοι.Έχει μερικές τέτοιες, δεν έχουν νόμους αλλά σαρία.
Παραβατικότητα δεν επιδεικνύουν μόνον οι νέοι αλλά και οι ενήλικες. Αν λοιπόν εγώ στείλω στο ΚΑΤ για κάνα χρόνο έναν νεανικό παραβάτη που θα διανοηθεί να μου κάψει το σπίτι επειδή "έτσι γουστάρει", μην τολμήσεις και ζητήσεις να μου αποδοθούν ευθύνες.
Αρκετά μας έχεις πρήξει με τον επιλεκτικό δικαιωματισμό σου...