!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δεν κάνουμε lockdown , αλλά …

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Δεν κάνουμε lockdown , αλλά …

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

τα νδουλικα με την προσβολη της νοημοσυνης και την μειωση του προυπολογισμου για την υγεια ουσιαστικα θρεφουν με επιχειρηματα τους αντιεμβολιαστες :102:

λογικο μετα να μειωνεται η εμπιστοσυνη στα οποια μετρα εκθετικα και των πλεον υποτακτικων :102:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 23 Δεκ 2021, 22:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Ρε δικέ μου, δεν νομίζω να σου φταίει ο Κούλης που δεν σταυρώνεις γκόμενα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Feindflug έγραψε: 23 Δεκ 2021, 22:07 Ρε δικέ μου, δεν νομίζω να σου φταίει ο Κούλης που δεν σταυρώνεις γκόμενα.
ο φιλελευθερισμος οδηγει στην σεξουαλικη καταπιεση

αλλα οι mgtow εχουμε εναλλακτικες,μεχρι να πορνομεταναστευουμε σε καποια υγιη χωρα :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 23 Δεκ 2021, 22:10
ο φιλελευθερισμος οδηγει στην σεξουαλικη καταπιεση

αλλα οι mgtow εχουμε εναλλακτικες,μεχρι να πορνομεταναστευουμε σε καποια υγιη χωρα :102:

Pathetic :e040:
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

10 χρόνια ετοιμάζεσαι για πορνομετανάστευση, δεν βαρέθηκες πλέον;
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 23 Δεκ 2021, 21:20 Μπορεί να μου πει κάποιος για ποιον λόγο εξέθεσα τον εαυτό μου , σε ηλικία είκοσι επτά ετών , στον κίνδυνο ενός πειραματικού εμβολίου , αν είναι πάλι έναν χειμώνα να φοράω μάσκα παντού , να κοιμάμαι από τις 12
Τύπε, αν είναι να φοράμε μάσκα παντού και να κλείνει η εστίαση στις 12 θα τον ψηφίσω εγώ

Αν μάλιστα βγάλει νόμο να πυροβολούν και όσους κυκλοφορούν το βράδυ με πολο εικοσαετίας με κομμένη εξάτμιση και Παντελίδη στη διαπασών θα γίνω μέχρι και μέλος.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Awesomatic έγραψε: 23 Δεκ 2021, 22:21
Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 23 Δεκ 2021, 21:20 Μπορεί να μου πει κάποιος για ποιον λόγο εξέθεσα τον εαυτό μου , σε ηλικία είκοσι επτά ετών , στον κίνδυνο ενός πειραματικού εμβολίου , αν είναι πάλι έναν χειμώνα να φοράω μάσκα παντού , να κοιμάμαι από τις 12
Τύπε, αν είναι να φοράμε μάσκα παντού και να κλείνει η εστίαση στις 12 θα τον ψηφίσω εγώ

Αν μάλιστα βγάλει νόμο να πυροβολούν και όσους κυκλοφορούν το βράδυ με πολο εικοσαετίας με κομμένη εξάτμιση και Παντελίδη στη διαπασών θα γίνω μέχρι και μέλος.
Στο δρόμο με 5 μποφόρ μεταδίδεται, στο κέντρο διασκέδασης με τον ένα πάνω στον άλλο δε μεταδίδεται. Για αυτό φοράμε μάσκα σε εξωτερικούς χώρους αλλά όχι στα κέντρα διασκέδασης. :smt047
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Otto Weininger έγραψε: 23 Δεκ 2021, 22:02
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 23 Δεκ 2021, 21:50
Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 23 Δεκ 2021, 21:27 Δεν πάθαινα αγκύλωση πριν ρίξω το ψηφοδέλτιο ;
κλασικός νεοελ που νομίζει πως αν ψήφιζε κάτι άλλο θα είχε καμιά διαφορά
Δε βλέπεις καμία διαφορά με τους ζαίους έτσι;
:smt005:
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Ο Θεός μας έχει φυλάξει που δεν έχουμε τον γιδογαμη αντιεμβο για υπουργό Υγείας.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
giorgos mpekos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giorgos mpekos »

Εμπεδοκλής έγραψε: 23 Δεκ 2021, 22:24
Awesomatic έγραψε: 23 Δεκ 2021, 22:21

Στο δρόμο με 5 μποφόρ μεταδίδεται, στο κέντρο διασκέδασης με τον ένα πάνω στον άλλο δε μεταδίδεται. Για αυτό φοράμε μάσκα σε εξωτερικούς χώρους αλλά όχι στα κέντρα διασκέδασης. :smt047
το μέτρο αυτό δεν εχει ΚΑΝΝΕΝΑ νόημα απλα ο κουλης είναι διεστραμενος και επειδή βαριετε στην εκαλη του αρεσει να αμολαει τους αστυνόμους του να εκφοβίζουν τον κόσμο στον δρομο
runner

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner »

Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 23 Δεκ 2021, 21:16 Είναι εγκληματίες . Είναι μεγάλα κοπρόσκυλα . Απέδειξαν για ακόμα μία φορά ότι η Ελλάδα έχει γίνει ομοσπονδιακή πολιτεία της Γερμανίας , μίας και παίρνουν ίδια μέτρα με την Βόρεια Ευρώπη , ενώ η καθημερινότητα του Έλληνα είναι χρόνια ( αιώνες ) τώρα εντελώς αυτόνομη με την δική της ταυτότητα .
Υποτίθεται για ένα μήνα . Τρίχες . Καλό Μάρτιο . Άντε γαμηθείτε .
Ό,τι να'ναι.....
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Ερμής έγραψε: 23 Δεκ 2021, 22:27 Ο Θεός μας έχει φυλάξει που δεν έχουμε τον γιδογαμη αντιεμβο για υπουργό Υγείας.
:giggle:

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Ερμής έγραψε: 23 Δεκ 2021, 22:27 Ο Θεός μας έχει φυλάξει που δεν έχουμε τον γιδογαμη αντιεμβο για υπουργό Υγείας.
Έχουμε τον καταδρομέα που έχει πάει στο Μεγάλο Πεύκο που δεν το βλέπεις ούτε με κυάλι :smt005:
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Θα έχει πλάκα αύριο να βλέπεις δημοσιογράφους χωρίς μάσκα μέσα σε μικρά στούντιο να βρίζουν ανθρώπους που περπατούν μόνοι τους με αέρα και χωρίς μάσκα...

Στα στούντιο δεν κολλάει, για αυτό τον χάσαμε τον Τράγκα...
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Λεγεών έγραψε: 23 Δεκ 2021, 22:15 10 χρόνια ετοιμάζεσαι για πορνομετανάστευση, δεν βαρέθηκες πλέον;
Δεν μπορεί να διαλέξει τα ρούχα που θα πάρει μαζί, τύπε.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”