λογικο μετα να μειωνεται η εμπιστοσυνη στα οποια μετρα εκθετικα και των πλεον υποτακτικων
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεν κάνουμε lockdown , αλλά …
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Δεν κάνουμε lockdown , αλλά …
τα νδουλικα με την προσβολη της νοημοσυνης και την μειωση του προυπολογισμου για την υγεια ουσιαστικα θρεφουν με επιχειρηματα τους αντιεμβολιαστες 
λογικο μετα να μειωνεται η εμπιστοσυνη στα οποια μετρα εκθετικα και των πλεον υποτακτικων
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 23 Δεκ 2021, 22:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ρε δικέ μου, δεν νομίζω να σου φταίει ο Κούλης που δεν σταυρώνεις γκόμενα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Eθνικοκοινωνιστης
ο φιλελευθερισμος οδηγει στην σεξουαλικη καταπιεσηFeindflug έγραψε: 23 Δεκ 2021, 22:07 Ρε δικέ μου, δεν νομίζω να σου φταίει ο Κούλης που δεν σταυρώνεις γκόμενα.
αλλα οι mgtow εχουμε εναλλακτικες,μεχρι να πορνομεταναστευουμε σε καποια υγιη χωρα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- EKPLIKTIKOS
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 23 Δεκ 2021, 22:10
ο φιλελευθερισμος οδηγει στην σεξουαλικη καταπιεση
αλλα οι mgtow εχουμε εναλλακτικες,μεχρι να πορνομεταναστευουμε σε καποια υγιη χωρα![]()
Pathetic
10 χρόνια ετοιμάζεσαι για πορνομετανάστευση, δεν βαρέθηκες πλέον;
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Τύπε, αν είναι να φοράμε μάσκα παντού και να κλείνει η εστίαση στις 12 θα τον ψηφίσω εγώΛόρδος Ταντρίδης έγραψε: 23 Δεκ 2021, 21:20 Μπορεί να μου πει κάποιος για ποιον λόγο εξέθεσα τον εαυτό μου , σε ηλικία είκοσι επτά ετών , στον κίνδυνο ενός πειραματικού εμβολίου , αν είναι πάλι έναν χειμώνα να φοράω μάσκα παντού , να κοιμάμαι από τις 12
Αν μάλιστα βγάλει νόμο να πυροβολούν και όσους κυκλοφορούν το βράδυ με πολο εικοσαετίας με κομμένη εξάτμιση και Παντελίδη στη διαπασών θα γίνω μέχρι και μέλος.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
-
Εμπεδοκλής
Στο δρόμο με 5 μποφόρ μεταδίδεται, στο κέντρο διασκέδασης με τον ένα πάνω στον άλλο δε μεταδίδεται. Για αυτό φοράμε μάσκα σε εξωτερικούς χώρους αλλά όχι στα κέντρα διασκέδασης.Awesomatic έγραψε: 23 Δεκ 2021, 22:21Τύπε, αν είναι να φοράμε μάσκα παντού και να κλείνει η εστίαση στις 12 θα τον ψηφίσω εγώΛόρδος Ταντρίδης έγραψε: 23 Δεκ 2021, 21:20 Μπορεί να μου πει κάποιος για ποιον λόγο εξέθεσα τον εαυτό μου , σε ηλικία είκοσι επτά ετών , στον κίνδυνο ενός πειραματικού εμβολίου , αν είναι πάλι έναν χειμώνα να φοράω μάσκα παντού , να κοιμάμαι από τις 12
Αν μάλιστα βγάλει νόμο να πυροβολούν και όσους κυκλοφορούν το βράδυ με πολο εικοσαετίας με κομμένη εξάτμιση και Παντελίδη στη διαπασών θα γίνω μέχρι και μέλος.
Otto Weininger έγραψε: 23 Δεκ 2021, 22:02Δε βλέπεις καμία διαφορά με τους ζαίους έτσι;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 23 Δεκ 2021, 21:50κλασικός νεοελ που νομίζει πως αν ψήφιζε κάτι άλλο θα είχε καμιά διαφορά
Ο Θεός μας έχει φυλάξει που δεν έχουμε τον γιδογαμη αντιεμβο για υπουργό Υγείας.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
giorgos mpekos
το μέτρο αυτό δεν εχει ΚΑΝΝΕΝΑ νόημα απλα ο κουλης είναι διεστραμενος και επειδή βαριετε στην εκαλη του αρεσει να αμολαει τους αστυνόμους του να εκφοβίζουν τον κόσμο στον δρομοΕμπεδοκλής έγραψε: 23 Δεκ 2021, 22:24Στο δρόμο με 5 μποφόρ μεταδίδεται, στο κέντρο διασκέδασης με τον ένα πάνω στον άλλο δε μεταδίδεται. Για αυτό φοράμε μάσκα σε εξωτερικούς χώρους αλλά όχι στα κέντρα διασκέδασης.Awesomatic έγραψε: 23 Δεκ 2021, 22:21Τύπε, αν είναι να φοράμε μάσκα παντού και να κλείνει η εστίαση στις 12 θα τον ψηφίσω εγώΛόρδος Ταντρίδης έγραψε: 23 Δεκ 2021, 21:20 Μπορεί να μου πει κάποιος για ποιον λόγο εξέθεσα τον εαυτό μου , σε ηλικία είκοσι επτά ετών , στον κίνδυνο ενός πειραματικού εμβολίου , αν είναι πάλι έναν χειμώνα να φοράω μάσκα παντού , να κοιμάμαι από τις 12
Αν μάλιστα βγάλει νόμο να πυροβολούν και όσους κυκλοφορούν το βράδυ με πολο εικοσαετίας με κομμένη εξάτμιση και Παντελίδη στη διαπασών θα γίνω μέχρι και μέλος.![]()
Ό,τι να'ναι.....Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 23 Δεκ 2021, 21:16 Είναι εγκληματίες . Είναι μεγάλα κοπρόσκυλα . Απέδειξαν για ακόμα μία φορά ότι η Ελλάδα έχει γίνει ομοσπονδιακή πολιτεία της Γερμανίας , μίας και παίρνουν ίδια μέτρα με την Βόρεια Ευρώπη , ενώ η καθημερινότητα του Έλληνα είναι χρόνια ( αιώνες ) τώρα εντελώς αυτόνομη με την δική της ταυτότητα .
Υποτίθεται για ένα μήνα . Τρίχες . Καλό Μάρτιο . Άντε γαμηθείτε .
- Eθνικοκοινωνιστης
Ερμής έγραψε: 23 Δεκ 2021, 22:27 Ο Θεός μας έχει φυλάξει που δεν έχουμε τον γιδογαμη αντιεμβο για υπουργό Υγείας.
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Έχουμε τον καταδρομέα που έχει πάει στο Μεγάλο Πεύκο που δεν το βλέπεις ούτε με κυάλιΕρμής έγραψε: 23 Δεκ 2021, 22:27 Ο Θεός μας έχει φυλάξει που δεν έχουμε τον γιδογαμη αντιεμβο για υπουργό Υγείας.
-
Εμπεδοκλής
Θα έχει πλάκα αύριο να βλέπεις δημοσιογράφους χωρίς μάσκα μέσα σε μικρά στούντιο να βρίζουν ανθρώπους που περπατούν μόνοι τους με αέρα και χωρίς μάσκα...
Στα στούντιο δεν κολλάει, για αυτό τον χάσαμε τον Τράγκα...
Στα στούντιο δεν κολλάει, για αυτό τον χάσαμε τον Τράγκα...
Δεν μπορεί να διαλέξει τα ρούχα που θα πάρει μαζί, τύπε.
Dein Herz, meine Gier
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση