!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τον νου σας ρεμάλια.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Τον νου σας ρεμάλια.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Juno έγραψε: 20 Δεκ 2021, 15:27
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Δεκ 2021, 09:59
Niki έγραψε: 20 Δεκ 2021, 07:21
Αισθάνεται μια ανώτερη ύπαρξη δικαίως η οποία έκανε μια χάρη στον νεάντερταλ και ο βλάκας την πρόσβαλε.
Το "δικαίως" από πού προκύπτει; :lol:
Δες τον μέσο άντρα και τη μέση γυναίκα σε κάθε κοινωνία.
Βασικά, αυτό που βλέπεις είναι ο τρόπος που εσύ βλέπεις το "μέσο άντρα" και τη "μέση γυναίκα".
Άβαταρ μέλους
Bull Dawg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bull Dawg »

Με 3 με 4 με 5 χιλιαρικακια δωράκι τα ρεμαλια αποκτούν πολύ νουν και τα στοματα ανηγουν διάπλατα.

Να ρωτήσω, αν έχεις κάνα δυο τσιβιτζιλα να μπαίνουν στα κρυφά και καλά στο μέιλ σου τα δίνεις ή τ αφήνεις να είστε παρέα;

(Για να μας πει η Μπαζουμπα με τον σύζυγο Κασκαντέρ).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Bull Dawg την 20 Δεκ 2021, 18:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Soul Asylum
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Niki έγραψε: 20 Δεκ 2021, 11:54 Σας έγραψα αλήθειες που σας πόνεσαν .
Εσείς με την σειρά σας αντί να κάτσετε να σκεφτείτε να τα επεξεργαστείτε λίγο βγάλατε άμυνα με τα νύχια σας.
Είχα την ελπίδα ότι κάτι μπορεί να αντιληφθείτε.
οχι.

εγραψες οτι οι γυναικες κανουν χαρη στον καθενα οταν του καθονται.

εμετικο. υβριστικο, για τις γυναικες, κατ αρχην.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Τι έπαθες, βρε Niki ;

Αλλιώς εσένα σε θυμάμαι. Πας κι εσύ. Με ποιους έμπλεξες, μαρή;;; :P
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Niki έγραψε: 20 Δεκ 2021, 12:12
5/1683 Γυναίκα ένα ανώτερο φύλο
σκεφτειτε να εγραφε κατι τετοιο αντρας, υστερια που θα επεφτε.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

πατησιωτης έγραψε: 20 Δεκ 2021, 12:21

Niki έγραψε: 20 Δεκ 2021, 12:12 Η φύση δεν εμπιστεύτηκε τα παιδιά στους άντρες.
Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα για τη ζωή αλλά μειονέκτημα για την καριέρα.Είναι πολύ δύσκολο να ασχολείσαι και με τα παιδιά και με τη δουλειά σε ικανοποιητικό επίπεδο.
οχι. αυτο ειναι ενα παραμυθι. η φυση εμπιστευτηκε τα παιδια σε γυναικες και αντρες, εξισου. οι κοινωνικη δομη εδωσε το μεγαλωμα των παιδιων στις γυναικες, γιατι οι αντρες ηταν πιο ικανοι στο να φερουν τροφη για αυτα. δεν θα μπορουσαν να στελνουν τις λεχωνες για κυνηγι ενω οι αντρες θηλαζουν.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Αγις έγραψε: 20 Δεκ 2021, 12:30

γνωστα αυτα
μαλακιες γραφει η Νικι ως συνηθως
το προβλημα ομως ειναι υπαρκτο - αυτη ειναι η νοοτροπια της πλειοψηφιας των ελληνιδων
το αρχικο της κειμενο θα επρεπε να διδασκεται σαν υποχρεωτικο μαθημα σε ολα τα αγορια απο την Α δημοτικου
αυτο ειναι προβλημα της πλειονοτητας των ανθρωπων, ανδρων και γυναικων.

ειναι μπαζα (στο κορμι, στο μυαλο, η και στα 2) με αποτελεσμα να βρισκουν μονο αναλογα μπαζα για ζευγαρωμα. οποτε, με αυτα που βλεπουν, κρινουν οτι ολοι του αντιθετου φυλου ειναι μπαζα.

λογικο και αναμενομενο.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Ασέβαστος έγραψε: 20 Δεκ 2021, 18:14
πατησιωτης έγραψε: 20 Δεκ 2021, 12:21

Niki έγραψε: 20 Δεκ 2021, 12:12 Η φύση δεν εμπιστεύτηκε τα παιδιά στους άντρες.
Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα για τη ζωή αλλά μειονέκτημα για την καριέρα.Είναι πολύ δύσκολο να ασχολείσαι και με τα παιδιά και με τη δουλειά σε ικανοποιητικό επίπεδο.
οχι. αυτο ειναι ενα παραμυθι. η φυση εμπιστευτηκε τα παιδια σε γυναικες και αντρες, εξισου. οι κοινωνικη δομη εδωσε το μεγαλωμα των παιδιων στις γυναικες, γιατι οι αντρες ηταν πιο ικανοι στο να φερουν τροφη για αυτα. δεν θα μπορουσαν να στελνουν τις λεχωνες για κυνηγι ενω οι αντρες θηλαζουν.
Δεν θα μπορούσαν να στέλνουν τις λεχώνες για κυνήγι ενώ οι άντρες θηλάζουν, γιατί οι άντρες ήταν πιο ικανοί στο να φέρουν τροφή για τα παιδιά; :str8jack: :str8jack: :str8jack: :str8jack: :str8jack:
Δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος που δεν άφηναν τους άντρες να θηλάσουν τα μωρά; :fp:
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Juno έγραψε: 20 Δεκ 2021, 18:19
Δεν θα μπορούσαν να στέλνουν τις λεχώνες για κυνήγι ενώ οι άντρες θηλάζουν, γιατί οι άντρες ήταν πιο ικανοί στο να φέρουν τροφή για τα παιδιά; :str8jack: :str8jack: :str8jack: :str8jack: :str8jack:
Δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος που δεν άφηναν τους άντρες να θηλάσουν τα μωρά; :fp:
τι δεν καταλαβες;

οσο αδυνατον θα ηταν για εναν αντρα να θηλασει, αλλο τοσο και για μια λεχωνα να μην πεθανει της πεινας, αυτη και το παιδι.

η φυση, οπως και σε πολλα αλλα ειδη, εχει το θυληκο σε αχρηστεια για κατι μηνες πριν και μετα τη γεννα, δεν μπορει να αυτοσυντηρηθει, βασιζεται στο αρσενικο.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Volk έγραψε: 20 Δεκ 2021, 13:11 Διαφωνω, δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι το ιδιο. Μια χαρα ειναι οι Ελληνιδες.

Η ιδια γυναικα που θα βγαλει στον χ τυπο ασχημο χαρακτηρα, η ιδια γυναικα ακομα και στην ιδια χρονικη περιοδο, σε καποιον αλλον θα φερθει αψογα και θα περνανε μια χαρα. Καθε γυναικα, εχει 2 "διακοπτες". Το θεμα ειναι ποιον διακοπτη πατας εσυ ως αντρας (ειδος υπο εξαφανιση) με τη συμπεριφορα σου, με το τροπο ζωης σου και με το πως σου συμπεριφερονται οι αλλες γυναικες που εχεις γυρω σου.

Καμια δεν θελει να ξερει μεσα της οτι εισαι μαζι της επειδη δεν εχεις επιλογες και απλα βολευτηκες και δεν εισαι ικανος στο να σε θελουν αλλες γυναικες. Παραδειγμα, εσυ ως αντρας θα ηθελες μια γυναικα που δεν την επιθυμει κανεις και εισαι ο μονος που εχει ως επιλογη; Οι γυναικες δινουν μεγαλη σημασια σε αυτο διοτι απλα σε χαρακτηριζει αν εισαι αντρας ή εισαι ακομα ενας σαν ολους τους αλλους.
Αυτά με τους 'διακόπτες' τα έχω ξανακούσει και ξέρω άτομα που πίστεψαν ότι μπορούν να πετύχουν αυτό που θέλουν πατώντας κουμπάκια σε κονσόλα. Σύντομα διαπίστωσαν ότι αυτό είναι ονειροφαντασία και απογοητεύτηκαν χειρότερα από πριν.

Μόνο σε επίπεδο πολύ γενικών κατευθύνσεων έχουν κάποια αξία αυτά.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Juno έγραψε: 20 Δεκ 2021, 15:27
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Δεκ 2021, 09:59
Niki έγραψε: 20 Δεκ 2021, 07:21
Αισθάνεται μια ανώτερη ύπαρξη δικαίως η οποία έκανε μια χάρη στον νεάντερταλ και ο βλάκας την πρόσβαλε.
Το "δικαίως" από πού προκύπτει; :lol:
Δες τον μέσο άντρα και τη μέση γυναίκα σε κάθε κοινωνία.

Είχα πει κάτι και εγώ, όχι τόσο απαισιόδοξο όπως η Niki, απλώς ότι οι άντρες δεν είναι για σοβαρή σχέση για παρά πολλά χρόνια και αρχίζουν να ψάχνονται όταν γεράσουν και έχουν και απαιτήσεις οι παππούδες.
Ε, λοιπόν μου ήρθε αμέσως συμβουλή από συμπχορουμίτη (ο Dorian ήταν αν δεν κάνω λάθος) πως εδώ στα πάτρια εδάφη, οι άντρες είναι στο κόσμο τους, όλο διασκέδαση και μακριά οι ευθύνες, άρα όποια θέλει να κάνει οικογένεια, πρέπει να βρει κάποιον παππού 15-20 χρόνια μεγαλύτερό της (που έχασε τον έναν κολλητό από εγκεφαλικό και τον άλλον από έμφραγμα και τον έχουν ζώσει τα φίδια, λέω γω) και να τον γηροκομήσει.

Γι'αυτό το αναβάλλουμε και όσες έχουμε οικονομική άνεση, πάμε σε τράπεζα σπέρματος.
Ξέρεις πόσες τέτοιες περιπτώσεις έχω ακούσει;
Εγώ πάλι δεν έχω ακούσει καμμία. Το θεωρώ έσχατη λύση. Και γενικώς δεν πιστεύω ότι μια γυναίκα με νοοτροπία αμαζόνας, που θεωρεί τους άντρες ανεύθυνους και ηλίθιους, θα προσφέρει ένα πιο υγιές και σταθερό περιβάλλον στο παιδί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Juno

Ασέβαστος έγραψε: 20 Δεκ 2021, 18:18
Αγις έγραψε: 20 Δεκ 2021, 12:30

γνωστα αυτα
μαλακιες γραφει η Νικι ως συνηθως
το προβλημα ομως ειναι υπαρκτο - αυτη ειναι η νοοτροπια της πλειοψηφιας των ελληνιδων
το αρχικο της κειμενο θα επρεπε να διδασκεται σαν υποχρεωτικο μαθημα σε ολα τα αγορια απο την Α δημοτικου
αυτο ειναι προβλημα της πλειονοτητας των ανθρωπων, ανδρων και γυναικων.

ειναι μπαζα (στο κορμι, στο μυαλο, η και στα 2) με αποτελεσμα να βρισκουν μονο αναλογα μπαζα για ζευγαρωμα. οποτε, με αυτα που βλεπουν, κρινουν οτι ολοι του αντιθετου φυλου ειναι μπαζα.

λογικο και αναμενομενο.
Λοιπόν από ιστορίες που γνωρίζω, όχι αυτοβιογραφικές. Ήμουν παρατηρήτρια.

Αυτός πολύ ωραίος, αυτή κουκλάρα, πολύ αγαπημένο ζευγάρι, αυτή βρήκε δουλειά πιο νωρίς, αυτός μόλις τελείωσε το διδακτορικό του της έκανε πρόταση γάμου. Χωρίς καμία πίεση, ούτε εγκυμοσύνη, τίποτα.
Αυτός αρχίζει να δουλεύει, παντρεύονται, αυτή παρατάει τη δουλειά της για να τον ακολουθήσει στην πόλη του και ψάχνει δουλειά εκεί. Εντωμεταξύ μέχρι έγκυος.
Αυτός μόλις παίρνει ζεστά λεφτά στα χέρια του, αλλάζει.
Μωρή τάνα, αμέσως γκαστρώθηκες, όχι να πας να δουλέψεις, δεν θα σε ταΐζω εγώ, βιάστηκα, άλλα ούτε και εσύ έκανες πίσω, καλά βολεύτηκες. Οι γονείς του παρομοίως, να βρεις μια καλύτερη, να είναι πανεπιστημιακός.
Στο δικαστήριο για το διαζύγιο, αυτός μετανιωμένος, στα πατώματα και η μανούλα του να κράζει την μέλλουσα, πρώην νύφη που παίρνει το παιδί και φεύγει μακριά.

Ζευγάρι να συζεί γύρω στα πέντε χρόνια.
Αυτός να τρώει ό,τι περνάει απο μπροστά του και δίπλα του και πίσω του μην σου πω. Αυτή να προσπαθεί να τον μαζέψει. Τελικά αυτός γύρω στα 35 ήταν σαν δίφυλλη ντουλάπα, πάει στα Επείγοντα, στηθάγχη.
Κλάμα, κακό, να παντρευτούμε, (τότε τον έπιασε κόψιμο).
Αυτή γύρω στα 30, του λέει πως δεν σκοπεύει να μείνει χήρα και μάλιστα αμέσως. Να μπει σε ένα πρόγραμμα και να προσέχει την υγεία του. Μιλάμε ο τύπος δεν οδηγούσε και όταν έμπαινε στο ραδιοταξί από την πόρτα του σπιτιού του, ήδη έσταζε ο ιδρώτας.
Κάτι πήγε να κάνει, μετά πάλι φαγοπότι και να τσακώνονται, ξαναπάει στα επείγοντα. Της λέει και κάτι σταυρούς, καντήλια και κάτι για αυτήν και τους γονείς της επειδή τον σύγχισε και θα τον ξεκάνει. Αυτή τον παρατάει.
Λοιπόν, αν έχει τον θεό του, τι της είπε ο θεούλης τότε; "Φύγε, εγώ είμαι άντρας, θα βρω άλλη. Εσένα ποιος σε θέλει τώρα που τριαντάρησες και είσαι από δεύτερο χέρι;" :str8jack:

Λοιπόν πριν πείτε οτιδήποτε για εμφάνιση, χαμηλή αυτοπεποίθηση κτλ, επειδή έκανα πολλή παρέα μαζί τους, ο τύπος πέρα από την ογκώδη εμφάνιση (και δεν ήταν τόσο χάλια από την αρχή, ήταν στρουμπουλούλης που βλεπόταν) ήταν πολύ συμπαθητικός και πλακατζής. Και δεν ήταν καθόλου αγενής. Άλλαξε μετά το πρώτο καρδιακό επεισόδιο.
Αυτή ήταν και είναι μια συνηθισμένη εμφάνιση και καλός χαρακτήρας.

Λοιπόν ασέβαστε;
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Juno έγραψε: 20 Δεκ 2021, 18:58

Λοιπόν ασέβαστε;
ναι, τι;
να παιξουμε μπαλιτσα με τις ιστοριες του καθενος;

εχω να σου πω...ουυυυυ... για καποιο λογο ολοι με θεωρουν ανθρωπο που πρεπει να ανοιξουν τα σωθικα τους, και μου λενε τον πονο τους, χωρις εγω να το ζητω.

δεν εχω το χρονο, η την ορεξη, να κατσω να γραψω ιστοριες. εχω απειρες.

σουμα, συνολο, αποτελεσμα απο ολες αυτες, αυτο που εχω στο αβαταρ μου. ολοι για κλωτσες ειναι, και αντρες, και γυναικες. ελαχιστες εξαιρεσεις.

α, και για να μη νομιζεις οτι το παιζω υπερανω, κι εγω μεσα. για πολλες κλωτσες. οπως ολοι.

Άβαταρ μέλους
Juno

ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Δεκ 2021, 18:53 Εγώ πάλι δεν έχω ακούσει καμμία. Το θεωρώ έσχατη λύση. Και γενικώς δεν πιστεύω ότι μια γυναίκα με νοοτροπία αμαζόνας, που θεωρεί τους άντρες ανεύθυνους και ηλίθιους, θα προσφέρει ένα πιο υγιές και σταθερό περιβάλλον στο παιδί.
Τρεις.
Η μία μετά από πολύ κέρατο, απλώς η ενδιαφερόμενη μετά από μακροχρόνια σχέση και συμβίωση, το έμαθε όταν εμφανίστηκε η άλλη και την ξεμάλλιασε κάνοντάς της ρεζίλι στη γειτονιά. Μετά προσπάθησε να γνωρίσει, αλλά τίποτα δεν πήγαινε σοβαρά και το αποφάσισε.
Για τις άλλες δύο δεν ξέρω λεπτομέρειες.
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

Διάβασα αυτό που έγραψα μόλις τώρα σε μια γυναίκα που σέβομαι και αγαπώ πολύ.
Μου είπε ότι όλα αυτά καλό είναι να μην λέγονται και να μην γράφονται.
Είναι σαν να έχω προδώσει όλες τις γυναίκες του κόσμου.
Σαν να έχω δώσει στον αέρα το μεγάλο μυστικό του πλανήτη.

Πολύ την εκτιμώ πολύ την αγαπώ και πολύ την σέβομαι.
Είναι η πρώτη φορά που θα διαφωνήσω.
Σιγά σιγά πρέπει να αρχίσουμε να λέμε την αλήθεια.

Ναι είτε σας αρέσει είτε όχι οι γυναίκες είμαστε ανώτερες.
Είστε κατώτεροι για αυτό πάντα θα προσπαθείτε να είναι καταπιεσμένες οι γυναίκες από τον φόβο και το κόμπλεξ κατωτερότητας σας.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”