klg έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 00:33
Μου αρέσει που κάνουμε report για spamming τον Daje επειδή σπαμμάρει την κωλοφιλοσοφία του, άλλα έχουμε εδώ τους κομμουνιστές του κώλου να γράφουν ότι σχιζοφρενική μαλακία τους κατέβει.
η απελαση του πρεσβη της λιβύης είναι σχιζοφρενική; ή η αναφορά της;
Το ΥΠΕΞ είχε δώσει ultimatum στον πρέσβη της Λιβύης να κάνει fully disclose το ακριβες wording του memorandum που θα υπέγραφε η κυβέρνησή του με της Τουρκίας και μέχρι και τη στιγμή που υπογράφτηκε, ο πρέσβης έκανε deny ότι θα υπογράφαν κάτι τέτοιο. ΕΞήγησέ μου εσύ λοιπόν πώς όλο αυτό το διπλωματικό bad faith εκ μέρους της Λιβύης είναι συγκρίσιμο με το OP σου.
Τι φάση τυπε;
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Fluffy έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:00
Αυτό λέω, δεν υπάρχει θέμα που η ισπανία πουλαει στην τουρκία. προφανώς υπήρχε ειρωνία στην υπερβολή για την απέλαση του λιβυου
Κάλα τώρα, άσε τις κωλοτούμπες. Το αν και τι πουλάει η Ισπανία στην Τουρκία και πώς αυτό επιδρά στη γεωπολιτική στρατηγική μας είναι μια χαρά θέμα συζήτησης, εσύ έκανες ολόκληρο εντελώς ηλίθιο νήμα για απέλαση του πρέσβη. Οπότε λοιπόν δικαιολόγησέ μας την ύπαρξη αυτού του νήματος.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Εξηγησε μου τωρα που κολλαει αυτο με τους ισπανους οι οποιοι εκαναν απλά μπιζνες.
Δλδ αν η Αμερικη πουλησει οπλα στο ισραηλ πρεπει η Τουρκια να απελάσει τον Αμερικανο πρεσβη?
μισο
ξαναρωτησα, αν δεν υπάρχει θέμα προς τι όλη η βαβουρα για τα ντίλια ισπανιας-τουρκιας;
Ο καθενας κανει τις συμφωνιες του.
Οπως και οι Τουρκοι το συζητουσαν οταν υπογράψαμε με τους Γάλλους ετσι κι εμεις συζηταμε την υπογραφη τους με τους Ισπανους.
Που ειναι το παραξενο?
ελα ντε ;
που ειναι το παραξενο στο οτι απο τους δυο συνεταιρους μας στην ΕΕ, ο ενας πουλαει οπλα σε εμας, και ο αλλος σε εναν που δεν ειναι συνεταιρος με τους τρεις μας και ειναι και σε κοντρα με εμας;
Φυσιολογικοτατο μεταξυ συνεταιρων.
Οπως εξισου φυσιολογικο η Ελλαδα να κανει δουλειες μονο με Καταλανους, Βασκους και Γαλικιους και να τους πουλησει οπλα αν γουσταρουν καποια φορα να εχουν δικα τους. Λεμε τωρα, μη το παιρνεις τοις μετρητοις. Τουλαχιστον αυτοι ειναι συνεταιροι μεσα απο την ΕΕ.
Μπιζνες ιζ μπιζνες...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος taxalata xalasa την 21 Νοέμ 2021, 01:33, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αυτό λέω, δεν υπάρχει θέμα που η ισπανία πουλαει στην τουρκία. προφανώς υπήρχε ειρωνία στην υπερβολή για την απέλαση του λιβυου
Κάλα τώρα, άσε τις κωλοτούμπες. Το αν και τι πουλάει η Ισπανία στην Τουρκία και πώς αυτό επιδρά στη γεωπολιτική στρατηγική μας είναι μια χαρά θέμα συζήτησης, εσύ έκανες ολόκληρο εντελώς ηλίθιο νήμα για απέλαση του πρέσβη. Οπότε λοιπόν δικαιολόγησέ μας την ύπαρξη αυτού του νήματος.
γιατί; απαγορευεται να χρησιμοποιήσω ειρωνία;
Οκ, έστω ότι χρησιμοποιήσες ειρωνία (και όχι ότι δεν έχεις καμία ιδέα για το τι έγινε). Θα απαντήσεις σε αυτό που σε ρωτάω;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Fluffy έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 23:46
Μπορεί η ελλάδα να κάνει καμιά κίνηση εναντίον αυτών που τους την έστεισαν ή μόνο τους λίβυους θα απελαυνει;
Έπρεπε να το είχε κάνει με τον Ρώσο πρέσβη όταν πούλησαν τους S400 στην Τουρκία.
Και τον Κορεάτη όταν συμφώνησαν να τους δώσουν κινητήρες για τα άρματα μάχης.
Και τον Γερμανό για τα υποβρύχια.
Και νωρίτερα τον Αμερικανό για τα F16.
Να τι κατεβάσει πρόταση στην βουλή το ΚΚΕ για όλους.
Η ανάκληση πρέσβη γίνεται με πρόταση στην Βουλή;
Ρωτάς σοβαρά τωρα;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Fluffy έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 00:13
μάλλον δεν μπορουσε, στη λιβυη όμως μπορουσε
Πικραθηκες που απελάσαμε τον Λίβυο;
Δεν ρωτήθηκε το ΚΚΕ ;
Μάλλον προσπαθεί με άτυχη τρόπο να περιγράψει αυτό που το ΚΚ λέει λυκοσυμμαχια.
Και από την μια πλευρά ένα δίκιο το έχει, όσο και να γελάμε με αυτούς τους ορους.
Από την μια οι Ελ να καβλωνουν για την συμφωνία με τους Γάλλους και από την άλλη οι Τούρκοι να καβλωνουν για την συμφωνία με τους Ισπανούς.
Κι ο φλάφυ καυλώνει στην ιδέα ότι μέσω του ΝΑΤΟ πολεμάει τον ιμπεριαλισμό.
Κάθε χώρα προσπαθεί να ισχυροποιήσει την θέση της.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
γιατί; απαγορευεται να χρησιμοποιήσω ειρωνία;
Οκ, έστω ότι χρησιμοποιήσες ειρωνία (και όχι ότι δεν έχεις καμία ιδέα για το τι έγινε). Θα απαντήσεις σε αυτό που σε ρωτάω;
φυσικά, και η μια πράξη και η άλλη απειλεί την κυριαρχία της χώρας, σε υψηλό επίπεδο αφαίρεσης έτσι. Προφανώς υπάρχουν διαφοροποιήσεις οι οποίες αφαιρούνται όμως για να πάρουμε τον γενικό πυρήνα που συνδέει τις 2 περιπτώσεις.
Κλασική φιλορωσική και προσεχώς φιλοκινεζικη στάση ΚΚ. Προπαγανδίζει υπέρ της εσωτερικής έριδας σε ΕΕ και ΝΑΤΟ με νηπιακά επιχειρήματα. Στην πραγματικότητα, όσο και να μας ξενίζει αυτό, η ΕΕ σε στρατιωτικά αλλά και γεωπολιτικά θέματα είναι παντελώς ανύπαρκτη (και να παρακαλάμε να μείνει έτσι), άρα δεν μπορούμε να περιμένουμε ενιαία γραμμή (θεωρητικά μπορούμε να μπλοκάρουμε θέματα ενδιαφέροντος Ισπανίας στα ευρωενωσιακα όργανα). Επίσης, το ΝΑΤΟ είναι μια αντιρωσικη συμμαχία, που διστάζει να εξελιχθεί σε αντικινεζικη και δεν μπορεί έτσι απλά να διαλυθεί, στην οποία η μεταπολιτευτική Ελλάδα συμμετέχει απρόθυμα και με την ελάχιστη δυνατή δέσμευση, μόνο και μόνο γιατί δεν υπάρχει εναλλακτική της προκοπής.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
klg έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 00:33
Μου αρέσει που κάνουμε report για spamming τον Daje επειδή σπαμμάρει την κωλοφιλοσοφία του, άλλα έχουμε εδώ τους κομμουνιστές του κώλου να γράφουν ότι σχιζοφρενική μαλακία τους κατέβει.
Fluffy έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 00:52
αφου τα ξερετε τοτε λοιπον τι ρωτατε;
το θεωρεις πουλημα λοιπον;
Κάτσε ρε φίλε, εσύ έφερες το παράδειγμα της Λιβύης και μας ζήτησες να σου "πούμε τι έγινε". Αν ήθελες να κάνεις σοβαρή συζήτηση, όχι μόνο θα μας ανέφερες εσύ ακριβώς τι έγινε με τη Λιβύη, αλλά και ποια διπλωματική αναλογία πιστεύεις ότι μπορούμε να εφαρμόσουμε στην περίπτωση της Ισπανίας.
Τα μποτ δεν κάνουν συζητήσεις, μόνο παραθέσεις των κειμένων τους.
Τον συγκεκριμένο τον είχα πιάσει να μην γνωρίζει πολύ βασικούς χρήστες του phorum, πράγμα παράξενο για κάποιον που γράφει τόσο πολύ. Παράξενο; Όχι φυσικά για όποιον καταλαβαίνει ότι πρόκειται για μποτ και όχι για συνομιλητή, αν και δεν έχω καταλήξει ακόμα αν είναι κομμουνιστικό ή αντικομμουνισιτκό μποτ. Είναι τόσο επιζήμια η προπαγάνδα του για το ΚΚΕ που με βάζει σε σκέψεις.
Fluffy έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 23:46
Μπορεί η ελλάδα να κάνει καμιά κίνηση
Όχι
Κρίμα γιατί η πρεσβεία τους (ή το προξενείο, δεν θυμάμαι) είναι στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου, τον πιο ακριβό δρόμο της Ευρώπης όσον αφορά το real estate.
Προφανώς το κτίριο ήταν προίκα της Σοφίας.