Γιατι απελαθηκε ο λιβυος πρεσβης και πως σχετιζεται αυτο με τους ισπανους?Fluffy έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 00:37η απελαση του πρεσβη της λιβύης είναι σχιζοφρενική; ή η αναφορά της;klg έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 00:33 Μου αρέσει που κάνουμε report για spamming τον Daje επειδή σπαμμάρει την κωλοφιλοσοφία του, άλλα έχουμε εδώ τους κομμουνιστές του κώλου να γράφουν ότι σχιζοφρενική μαλακία τους κατέβει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλείσιμο ισπανικής πρεσβείας/απέλαση πρέσβη;
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Κλείσιμο ισπανικής πρεσβείας/απέλαση πρέσβη;
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Μάλλον προσπαθεί με άτυχη τρόπο να περιγράψει αυτό που το ΚΚ λέει λυκοσυμμαχια.
Και από την μια πλευρά ένα δίκιο το έχει, όσο και να γελάμε με αυτούς τους ορους.
Από την μια οι Ελ να καβλωνουν για την συμφωνία με τους Γάλλους και από την άλλη οι Τούρκοι να καβλωνουν για την συμφωνία με τους Ισπανούς.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
ψαξε και λιγο τι έγινεGeorge_V έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 00:39Γιατι απελαθηκε ο λιβυος πρεσβης και πως σχετιζεται αυτο με τους ισπανους?Fluffy έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 00:37η απελαση του πρεσβη της λιβύης είναι σχιζοφρενική; ή η αναφορά της;klg έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 00:33 Μου αρέσει που κάνουμε report για spamming τον Daje επειδή σπαμμάρει την κωλοφιλοσοφία του, άλλα έχουμε εδώ τους κομμουνιστές του κώλου να γράφουν ότι σχιζοφρενική μαλακία τους κατέβει.
- George_V
Του δωσανε διορια να μας επιδόσει το μνημονιο και τελικα μας το εδωσε η Τουρκια.
Απελάθηκε γιατι δεν συνεργάστηκε και κωλυσιεργουσε.
Τωρα που κολλαει αυτο με την ισπανια μονο εσυ ξερεις.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Το ΥΠΕΞ είχε δώσει ultimatum στον πρέσβη της Λιβύης να κάνει fully disclose το ακριβες wording του memorandum που θα υπέγραφε η κυβέρνησή του με της Τουρκίας και μέχρι και τη στιγμή που υπογράφτηκε, ο πρέσβης έκανε deny ότι θα υπογράφαν κάτι τέτοιο. ΕΞήγησέ μου εσύ λοιπόν πώς όλο αυτό το διπλωματικό bad faith εκ μέρους της Λιβύης είναι συγκρίσιμο με το OP σου.Fluffy έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 00:37η απελαση του πρεσβη της λιβύης είναι σχιζοφρενική; ή η αναφορά της;klg έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 00:33 Μου αρέσει που κάνουμε report για spamming τον Daje επειδή σπαμμάρει την κωλοφιλοσοφία του, άλλα έχουμε εδώ τους κομμουνιστές του κώλου να γράφουν ότι σχιζοφρενική μαλακία τους κατέβει.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
αν είναι όλα καλά και προσπαθείτε να συσκοτίσετε το πρόβλημα γιατί έχουν λυσσαξει τα παπαγαλάκια και η κυβερνηση για την πωληση όπλων στην τουρκία;George_V έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 00:44Του δωσανε διορια να μας επιδόσει το μνημονιο και τελικα μας το εδωσε η Τουρκια.
Απελάθηκε γιατι δεν συνεργάστηκε και κωλυσιεργουσε.
Τωρα που κολλαει αυτο με την ισπανια μονο εσυ ξερεις.
συγγνώμη δεν καταλαβαινω τις ορολογίες που χρησιμοποιείς.klg έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 00:46Το ΥΠΕΞ είχε δώσει ultimatum στον πρέσβη της Λιβύης να κάνει fully disclose το ακριβες wording του memorandum που θα υπέγραφε η κυβέρνησή του με της Τουρκίας και μέχρι και τη στιγμή που υπογράφτηκε, ο πρέσβης έκανε deny ότι θα υπογράφαν κάτι τέτοιο. ΕΞήγησέ μου εσύ λοιπόν πώς όλο αυτό το διπλωματικό bad faith εκ μέρους της Λιβύης είναι συγκρίσιμο με το OP σου.Fluffy έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 00:37η απελαση του πρεσβη της λιβύης είναι σχιζοφρενική; ή η αναφορά της;klg έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 00:33 Μου αρέσει που κάνουμε report για spamming τον Daje επειδή σπαμμάρει την κωλοφιλοσοφία του, άλλα έχουμε εδώ τους κομμουνιστές του κώλου να γράφουν ότι σχιζοφρενική μαλακία τους κατέβει.
- taxalata xalasa
μην αγοραζεις ρουχα απο του Νο1 ισπανου κροισσου Ζαρα Τουστρα που τα ραβει στην τουρκια και τα πουλαει σε ολον τον πλανητη με καμια δεκαρια και βαλε μαρκες.
Ειναι και σε εμας παντου και ειναι γεματα καθε μερα. Αγοραστε να τα παιρνει ο ζαρατουστρας να τα δινει του κουμπαρου να παραγγελνει οπλα για να τα ξαναπαρει πισω ο ζαρατουστρας και να του ξαναδωσει να ραψει ρουχα για να συνεχισει ο ουροβορος χορος.
γυρω γυρω ολοι στην μεση το euro.
τι δουλεια εχει ο πρεσβης με αυτα;
θα μας παρουν στο ψιλο...μην μιλατε καθολου...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- George_V
Να στο κανω τοτε πενηνταρακια.Fluffy έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 00:47συγγνώμη δεν καταλαβαινω τις ορολογίες που χρησιμοποιείς.klg έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 00:46Το ΥΠΕΞ είχε δώσει ultimatum στον πρέσβη της Λιβύης να κάνει fully disclose το ακριβες wording του memorandum που θα υπέγραφε η κυβέρνησή του με της Τουρκίας και μέχρι και τη στιγμή που υπογράφτηκε, ο πρέσβης έκανε deny ότι θα υπογράφαν κάτι τέτοιο. ΕΞήγησέ μου εσύ λοιπόν πώς όλο αυτό το διπλωματικό bad faith εκ μέρους της Λιβύης είναι συγκρίσιμο με το OP σου.Fluffy έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 00:37
η απελαση του πρεσβη της λιβύης είναι σχιζοφρενική; ή η αναφορά της;
Του δοθηκε διορια να μας πει τι ακριβως θα εγραφε το τουρκολιβυκο μνημονιο και αυτος ελεγε "ποιο μνημονιο? Δεν υπαρχει τετοιο πραγμα".
Και τελικα μας το εδωσε η Τουρκια αδειαζοντας τον πρεσβη της Λιβυης αλλα αφου ειχε κανει καλα τη δουλεια του πρωτα να κερδισει χρονο μεχρι να ολοκληρωσουν τις διαπραγματευσεις και το κειμενο.
Οταν σε πουλαει ετσι ενας διπλωματικος υπαλληλος τοτε τι κανεις?
αφου τα ξερετε τοτε λοιπον τι ρωτατε;George_V έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 00:50Να στο κανω τοτε πενηνταρακια.Fluffy έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 00:47συγγνώμη δεν καταλαβαινω τις ορολογίες που χρησιμοποιείς.klg έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 00:46
Το ΥΠΕΞ είχε δώσει ultimatum στον πρέσβη της Λιβύης να κάνει fully disclose το ακριβες wording του memorandum που θα υπέγραφε η κυβέρνησή του με της Τουρκίας και μέχρι και τη στιγμή που υπογράφτηκε, ο πρέσβης έκανε deny ότι θα υπογράφαν κάτι τέτοιο. ΕΞήγησέ μου εσύ λοιπόν πώς όλο αυτό το διπλωματικό bad faith εκ μέρους της Λιβύης είναι συγκρίσιμο με το OP σου.
Του δοθηκε διορια να μας πει τι ακριβως θα εγραφε το τουρκολιβυκο μνημονιο και αυτος ελεγε "ποιο μνημονιο? Δεν υπαρχει τετοιο πραγμα".
Και τελικα μας το εδωσε η Τουρκια αδειαζοντας τον πρεσβη της Λιβυης αλλα αφου ειχε κανει καλα τη δουλεια του πρωτα να κερδισει χρονο μεχρι να ολοκληρωσουν τις διαπραγματευσεις και το κειμενο.
το θεωρεις πουλημα λοιπον;
- George_V
Εξηγησε μου τωρα που κολλαει αυτο με τους ισπανους οι οποιοι εκαναν απλά μπιζνες.Fluffy έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 00:52αφου τα ξερετε τοτε λοιπον τι ρωτατε;George_V έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 00:50Να στο κανω τοτε πενηνταρακια.
Δλδ αν η Αμερικη πουλησει οπλα στο ισραηλ πρεπει η Τουρκια να απελάσει τον Αμερικανο πρεσβη?
μισοGeorge_V έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 00:53Εξηγησε μου τωρα που κολλαει αυτο με τους ισπανους οι οποιοι εκαναν απλά μπιζνες.Fluffy έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 00:52αφου τα ξερετε τοτε λοιπον τι ρωτατε;George_V έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 00:50
Να στο κανω τοτε πενηνταρακια.
Δλδ αν η Αμερικη πουλησει οπλα στο ισραηλ πρεπει η Τουρκια να απελάσει τον Αμερικανο πρεσβη?
ξαναρωτησα, αν δεν υπάρχει θέμα προς τι όλη η βαβουρα για τα ντίλια ισπανιας-τουρκιας;
- George_V
Ο καθενας κανει τις συμφωνιες του.Fluffy έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 00:55μισοGeorge_V έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 00:53Εξηγησε μου τωρα που κολλαει αυτο με τους ισπανους οι οποιοι εκαναν απλά μπιζνες.
ξαναρωτησα, αν δεν υπάρχει θέμα προς τι όλη η βαβουρα για τα ντίλια ισπανιας-τουρκιας;
Οπως και οι Τουρκοι το συζητουσαν οταν υπογράψαμε με τους Γάλλους ετσι κι εμεις συζηταμε την υπογραφη τους με τους Ισπανους.
Που ειναι το παραξενο?
Κάτσε ρε φίλε, εσύ έφερες το παράδειγμα της Λιβύης και μας ζήτησες να σου "πούμε τι έγινε". Αν ήθελες να κάνεις σοβαρή συζήτηση, όχι μόνο θα μας ανέφερες εσύ ακριβώς τι έγινε με τη Λιβύη, αλλά και ποια διπλωματική αναλογία πιστεύεις ότι μπορούμε να εφαρμόσουμε στην περίπτωση της Ισπανίας.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Αυτό λέω, δεν υπάρχει θέμα που η ισπανία πουλαει στην τουρκία. προφανώς υπήρχε ειρωνία στην υπερβολή για την απέλαση του λιβυου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 50 Απαντήσεις
- 1558 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
-
- 4 Απαντήσεις