!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμ, δεν είναι "ευπαθείς" ούτε Αλβανοί...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Re: Εμ, δεν είναι "ευπαθείς" ούτε Αλβανοί...
και αμφίδρομα πάειsys3x έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 13:24Ισχύει.Jolly Roger έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 18:25 η αλήθεια είναι ότι ο Ανδρέας βόλεψε μαζικά μέχρι και τον ταξικό εχθρό. Και νεοδημοκράτη μπάρμπα μου ακόμα είχε βολέψει. Μεγάλη η χάρη Του.
Επίσης, τα περισσότερα, να μην πω όλα, αυγά που ξέρω ήταν πρώην πασόκοι*.
*είναι ευρύτερη έννοια, μερικές φορές ψήφιζαν νουδού, ΠΑΣΟΚ, ανάλογα με το, ξες.
άπειροι πασόκοι ήταν αυτοί που τα είχαν καλά και με τη χούντα
βλ. αγρότες, ή, ας πούμε, Κουρής.
Re: Εμ, δεν είναι "ευπαθείς" ούτε Αλβανοί...
Σαφώς. Σαφέστατα.Jolly Roger έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 15:27και αμφίδρομα πάειsys3x έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 13:24Ισχύει.Jolly Roger έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 18:25 η αλήθεια είναι ότι ο Ανδρέας βόλεψε μαζικά μέχρι και τον ταξικό εχθρό. Και νεοδημοκράτη μπάρμπα μου ακόμα είχε βολέψει. Μεγάλη η χάρη Του.
Επίσης, τα περισσότερα, να μην πω όλα, αυγά που ξέρω ήταν πρώην πασόκοι*.
*είναι ευρύτερη έννοια, μερικές φορές ψήφιζαν νουδού, ΠΑΣΟΚ, ανάλογα με το, ξες.
άπειροι πασόκοι ήταν αυτοί που τα είχαν καλά και με τη χούντα
βλ. αγρότες, ή, ας πούμε, Κουρής.
Αυγά μπηφόρ ητ γουαζ κουλ (εποχές 0.1%) ξέρω μόνον δύο, αυτοί οι δύο είναι και οι πιο ακίνδυνοι που ξέρω, γενικά, γαυγίζουν μόνον.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 90 Απαντήσεις
- 2243 Προβολές
-