"Ρεπά" ΓΓ έχουμε , άλλα προσδοκούμε.στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 15 Ιαν 2022, 16:55όποτε του δοθεί ένα ρεπό δικέ μου, δεν είναι να συνδυάζονται αυτά, καραδοκεί η υπερκόπωση
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σιδερακια Δοντιων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Σιδερακια Δοντιων
θεωρω το ποσο μεγαλο σε σχεση με τη δουλεια που χρειαζεται ... μιλαμε για 1 δοντι ... με 2.500 ευρω πας σε ιδιωτικο νοσοκομειο για λαπαροσκοπικη ας πουμε που χρειαζεται ιατρικο τημ + αναισθησιολογο για σοβαρη επεμβαση και βγαινεις την επομενη ημερα ... δηλαδη μενεις κανονικα σε δωματιο σαν νοσηλειαΣτύγιος έγραψε: 15 Ιαν 2022, 15:53Τόσο πάει φίλε σε καλό οδοντίατρο κι όχι αλμπάνη που θα σου προκαλέσει πολλά προβλήματα αργότερα ( ίσως και σηψαιμία, λόγω μόλυνσης)nostromos έγραψε: 13 Ιαν 2022, 18:31καλη η πλακα αλλα οπως ρωτησα καποιους φιλους παιζει πλαφον ... χιλιαρικο το εμφυτευμα και κοντα στο 600αρι η γεφυρα γιατι λεει αφορα σε 3 δοντια ενταξει τεραστια μαλακια
400 ευρώ έδωσα για θήκη πορσελάνης πριν 3 χρόνια σε ένα δόντι που είχε σπάσει 2 φορές το σφράγισμα. Το αποτέλεσμα είναι άψογο.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Κοίτα η εμφύτευση δοντιού σε στοματική κοιλότητα είναι επίπονη και σύνθετη διαδικασία και επομένως ακριβή .Κοίτα στο διαδίκτυο , αν δε με πιστεύεις.nostromos έγραψε: 15 Ιαν 2022, 20:37θεωρω το ποσο μεγαλο σε σχεση με τη δουλεια που χρειαζεται ... μιλαμε για 1 δοντι ... με 2.500 ευρω πας σε ιδιωτικο νοσοκομειο για λαπαροσκοπικη ας πουμε που χρειαζεται ιατρικο τημ + αναισθησιολογο για σοβαρη επεμβαση και βγαινεις την επομενη ημερα ... δηλαδη μενεις κανονικα σε δωματιο σαν νοσηλειαΣτύγιος έγραψε: 15 Ιαν 2022, 15:53Τόσο πάει φίλε σε καλό οδοντίατρο κι όχι αλμπάνη που θα σου προκαλέσει πολλά προβλήματα αργότερα ( ίσως και σηψαιμία, λόγω μόλυνσης)nostromos έγραψε: 13 Ιαν 2022, 18:31
καλη η πλακα αλλα οπως ρωτησα καποιους φιλους παιζει πλαφον ... χιλιαρικο το εμφυτευμα και κοντα στο 600αρι η γεφυρα γιατι λεει αφορα σε 3 δοντια ενταξει τεραστια μαλακια
400 ευρώ έδωσα για θήκη πορσελάνης πριν 3 χρόνια σε ένα δόντι που είχε σπάσει 2 φορές το σφράγισμα. Το αποτέλεσμα είναι άψογο.
Εμένα η προσθετική θήκης χρειάστηκε 3-4 επισκέψεις και 1 μήνα.
βρε ειναι επιστημη δεν αντιλεγω και τις τιμες τις τσεκαρα και στο νετ ... παντου ακριβες ειναι ... απλα συσχετιζω τη βαση εμφυτευματος που εβαλα σε 30 λεπτα ( και θα ξαναπαω σε κανα 2μηνο για το δοντι) με λαπαροσκοπικη κοιλης για γνωστο μου που εγραψα πιο πανω τι και πως ...απλα σε συγκριση των 2 εξακολουθω να θεωρω το δοντι υπερεκτιμημενο οικονομικαΣτύγιος έγραψε: 15 Ιαν 2022, 20:42Κοίτα η εμφύτευση δοντιού σε στοματική κοιλότητα είναι επίπονη και σύνθετη διαδικασία και επομένως ακριβή .Κοίτα στο διαδίκτυο , αν δε με πιστεύεις.nostromos έγραψε: 15 Ιαν 2022, 20:37θεωρω το ποσο μεγαλο σε σχεση με τη δουλεια που χρειαζεται ... μιλαμε για 1 δοντι ... με 2.500 ευρω πας σε ιδιωτικο νοσοκομειο για λαπαροσκοπικη ας πουμε που χρειαζεται ιατρικο τημ + αναισθησιολογο για σοβαρη επεμβαση και βγαινεις την επομενη ημερα ... δηλαδη μενεις κανονικα σε δωματιο σαν νοσηλειαΣτύγιος έγραψε: 15 Ιαν 2022, 15:53
Τόσο πάει φίλε σε καλό οδοντίατρο κι όχι αλμπάνη που θα σου προκαλέσει πολλά προβλήματα αργότερα ( ίσως και σηψαιμία, λόγω μόλυνσης)
Εμένα η προσθετική θήκης χρειάστηκε 3-4 επισκέψεις και 1 μήνα.
Γω έχω όλα τα δόντια μου ακέραια στα 53, τελευταία επίσκεψη στον οδοντίατρο πριν 2 μήνες,δε με βρήκε φαφούτη .Τρίβονται όμως φυσιολογικά , χάνουν σμάλτο και υποχωρούν σταδιακά τα ούλα, κωλόγερος γαρ..
και εγω σε γενικες γραμμες πολυ καλα ειμαι ... απλα εσπασα δοντι με κατι παλιοπαιδακιαΣτύγιος έγραψε: 15 Ιαν 2022, 21:00 Γω έχω όλα τα δόντια μου ακέραια στα 53, τελευταία επίσκεψη στον οδοντίατρο πριν 2 μήνες,δε με βρήκε φαφούτη .Τρίβονται όμως φυσιολογικά , χάνουν σμάλτο και υποχωρούν σταδιακά τα ούλα, κωλόγερος γαρ..
-
stergiosbik
Η γεφυρα τοσο παει.
200 ευρωπουλα καθε δοντι με πορσελανη.
200 ευρωπουλα καθε δοντι με πορσελανη.