!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σιδερακια Δοντιων

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Re: Σιδερακια Δοντιων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 15 Ιαν 2022, 16:55
Feindflug έγραψε: 15 Ιαν 2022, 16:40
Στύγιος έγραψε: 15 Ιαν 2022, 16:18 Εδώ να προσθέσω ότι στα 53 έχω 28 φανερά δόντια και 4 μισοέγκλειστους φρονιμίτες , οι οποίοι δε μ' απασχόλησαν ποτέ. Ναι ,το ξέρω ότι είμαι ανώμαλος. :003:
ΚΤΕΟ πότε περνάς, τύπε;
όποτε του δοθεί ένα ρεπό δικέ μου, δεν είναι να συνδυάζονται αυτά, καραδοκεί η υπερκόπωση
"Ρεπά" ΓΓ έχουμε , άλλα προσδοκούμε.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Στύγιος έγραψε: 15 Ιαν 2022, 15:53
nostromos έγραψε: 13 Ιαν 2022, 18:31
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 13 Ιαν 2022, 18:27

Χρυσό;
καλη η πλακα αλλα οπως ρωτησα καποιους φιλους παιζει πλαφον ... χιλιαρικο το εμφυτευμα και κοντα στο 600αρι η γεφυρα γιατι λεει αφορα σε 3 δοντια ενταξει τεραστια μαλακια
Τόσο πάει φίλε σε καλό οδοντίατρο κι όχι αλμπάνη που θα σου προκαλέσει πολλά προβλήματα αργότερα ( ίσως και σηψαιμία, λόγω μόλυνσης)
400 ευρώ έδωσα για θήκη πορσελάνης πριν 3 χρόνια σε ένα δόντι που είχε σπάσει 2 φορές το σφράγισμα. Το αποτέλεσμα είναι άψογο.
θεωρω το ποσο μεγαλο σε σχεση με τη δουλεια που χρειαζεται ... μιλαμε για 1 δοντι ... με 2.500 ευρω πας σε ιδιωτικο νοσοκομειο για λαπαροσκοπικη ας πουμε που χρειαζεται ιατρικο τημ + αναισθησιολογο για σοβαρη επεμβαση και βγαινεις την επομενη ημερα ... δηλαδη μενεις κανονικα σε δωματιο σαν νοσηλεια
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Στύγιος

nostromos έγραψε: 15 Ιαν 2022, 20:37
nostromos έγραψε: 13 Ιαν 2022, 18:31

καλη η πλακα αλλα οπως ρωτησα καποιους φιλους παιζει πλαφον ... χιλιαρικο το εμφυτευμα και κοντα στο 600αρι η γεφυρα γιατι λεει αφορα σε 3 δοντια ενταξει τεραστια μαλακια
Τόσο πάει φίλε σε καλό οδοντίατρο κι όχι αλμπάνη που θα σου προκαλέσει πολλά προβλήματα αργότερα ( ίσως και σηψαιμία, λόγω μόλυνσης)
400 ευρώ έδωσα για θήκη πορσελάνης πριν 3 χρόνια σε ένα δόντι που είχε σπάσει 2 φορές το σφράγισμα. Το αποτέλεσμα είναι άψογο.
θεωρω το ποσο μεγαλο σε σχεση με τη δουλεια που χρειαζεται ... μιλαμε για 1 δοντι ... με 2.500 ευρω πας σε ιδιωτικο νοσοκομειο για λαπαροσκοπικη ας πουμε που χρειαζεται ιατρικο τημ + αναισθησιολογο για σοβαρη επεμβαση και βγαινεις την επομενη ημερα ... δηλαδη μενεις κανονικα σε δωματιο σαν νοσηλεια
Κοίτα η εμφύτευση δοντιού σε στοματική κοιλότητα είναι επίπονη και σύνθετη διαδικασία και επομένως ακριβή .Κοίτα στο διαδίκτυο , αν δε με πιστεύεις.
Εμένα η προσθετική θήκης χρειάστηκε 3-4 επισκέψεις και 1 μήνα.
Άβαταρ μέλους
nostromos

Στύγιος έγραψε: 15 Ιαν 2022, 20:42
nostromos έγραψε: 15 Ιαν 2022, 20:37

Κοίτα η εμφύτευση δοντιού σε στοματική κοιλότητα είναι επίπονη και σύνθετη διαδικασία και επομένως ακριβή .Κοίτα στο διαδίκτυο , αν δε με πιστεύεις.
Εμένα η προσθετική θήκης χρειάστηκε 3-4 επισκέψεις και 1 μήνα.
βρε ειναι επιστημη δεν αντιλεγω και τις τιμες τις τσεκαρα και στο νετ ... παντου ακριβες ειναι ... απλα συσχετιζω τη βαση εμφυτευματος που εβαλα σε 30 λεπτα ( και θα ξαναπαω σε κανα 2μηνο για το δοντι) με λαπαροσκοπικη κοιλης για γνωστο μου που εγραψα πιο πανω τι και πως ...απλα σε συγκριση των 2 εξακολουθω να θεωρω το δοντι υπερεκτιμημενο οικονομικα
Στύγιος

Γω έχω όλα τα δόντια μου ακέραια στα 53, τελευταία επίσκεψη στον οδοντίατρο πριν 2 μήνες,δε με βρήκε φαφούτη .Τρίβονται όμως φυσιολογικά , χάνουν σμάλτο και υποχωρούν σταδιακά τα ούλα, κωλόγερος γαρ..
Άβαταρ μέλους
nostromos

Στύγιος έγραψε: 15 Ιαν 2022, 21:00 Γω έχω όλα τα δόντια μου ακέραια στα 53, τελευταία επίσκεψη στον οδοντίατρο πριν 2 μήνες,δε με βρήκε φαφούτη .Τρίβονται όμως φυσιολογικά , χάνουν σμάλτο και υποχωρούν σταδιακά τα ούλα, κωλόγερος γαρ..
και εγω σε γενικες γραμμες πολυ καλα ειμαι ... απλα εσπασα δοντι με κατι παλιοπαιδακια :fp: και ζηταγε για γεφυρα 600 ευρω (και καλα δουλεια σε 3 δοντια) ενω για εμφυτευμα 1 χιλιαρικο ... ειπα δεν γαμιεται δεν απεχει τρομερα το ποσο ας βαλουμε το καλυτερο
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Η γεφυρα τοσο παει.
200 ευρωπουλα καθε δοντι με πορσελανη.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”