!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η Γιαννάκου καταψηφίζει την Συνεπιμέλεια
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Re: Η Γιαννάκου καταψηφίζει την Συνεπιμέλεια
Νομίζω ότι από τις αντιδράσεις για κάτι αυτονόητο έχει γίνει ξεκάθαρο ποιος γονέας είναι τελικά το πραγματικό θύμα...
Μακριά... μην κάνετε παιδιά γιατί βλέπετε ότι και τα αυτονόητα δεν είναι αυτονόητα σε αυτή την τριτοκοσμική χώρα.
Μακριά... μην κάνετε παιδιά γιατί βλέπετε ότι και τα αυτονόητα δεν είναι αυτονόητα σε αυτή την τριτοκοσμική χώρα.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Το έγραψα πιο πρινAwesomatic έγραψε: 20 Μάιος 2021, 21:09 Νομίζω ότι από τις αντιδράσεις για κάτι αυτονόητο έχει γίνει ξεκάθαρο ποιος γονέας είναι τελικά το πραγματικό θύμα...
Ξέρεις πόσοι δεν κάνουν οικογένεια γι αυτό το λόγο?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- Dwarven Blacksmith
Για να μη τους πάρει η γυναίκα που δεν έχουν τα παιδιά που δεν έχουν;Lugozzi έγραψε: 20 Μάιος 2021, 22:05Το έγραψα πιο πρινAwesomatic έγραψε: 20 Μάιος 2021, 21:09 Νομίζω ότι από τις αντιδράσεις για κάτι αυτονόητο έχει γίνει ξεκάθαρο ποιος γονέας είναι τελικά το πραγματικό θύμα...
Ουυυ, μιλούνια, είμαι σίγουρος.
Καλα, τραγούδαDwarven Blacksmith έγραψε: 20 Μάιος 2021, 22:14Για να μη τους πάρει η γυναίκα που δεν έχουν τα παιδιά που δεν έχουν;Lugozzi έγραψε: 20 Μάιος 2021, 22:05Το έγραψα πιο πρινAwesomatic έγραψε: 20 Μάιος 2021, 21:09 Νομίζω ότι από τις αντιδράσεις για κάτι αυτονόητο έχει γίνει ξεκάθαρο ποιος γονέας είναι τελικά το πραγματικό θύμα...
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Dwarven Blacksmith
Πες εκεί childfree να παρτάρεις να σου πω οκ. Αυτά που λες τώρα δε τα πιστεύει κανείς.Lugozzi έγραψε: 20 Μάιος 2021, 22:25Καλα, τραγούδαDwarven Blacksmith έγραψε: 20 Μάιος 2021, 22:14Για να μη τους πάρει η γυναίκα που δεν έχουν τα παιδιά που δεν έχουν;Lugozzi έγραψε: 20 Μάιος 2021, 22:05
Το έγραψα πιο πριν
Άμα σου έλεγα ότι δε δουλεύω γιατί φοβάμαι μήπως δε με πληρώσουν θα με πίστευες;
Ξέρεις πολλούς που δεν δουλεύουν γιατί φοβούνται πως δεν θα τους πληρώσουν?Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Μάιος 2021, 22:29Πες εκεί childfree να παρτάρεις να σου πω οκ. Αυτά που λες τώρα δε τα πιστεύει κανείς.Lugozzi έγραψε: 20 Μάιος 2021, 22:25Καλα, τραγούδαDwarven Blacksmith έγραψε: 20 Μάιος 2021, 22:14
Για να μη τους πάρει η γυναίκα που δεν έχουν τα παιδιά που δεν έχουν;
Άμα σου έλεγα ότι δε δουλεύω γιατί φοβάμαι μήπως δε με πληρώσουν θα με πίστευες;
Γιατί από τους άλλους ξέρω πολλούς
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Το σημείο κλειδί είναι το "έχει καταδικαστεί αμετάκλητα". Πράγμα που σημαίνει ότι τόσο ο/η σύζυγος όσο και τα παιδιά μένουν ουσιαστικώς χωρίς νομική προστασία, μέχρι να τελεδικήσει η υπόθεση. Και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αναβολή στην αναβολή, ειδικώς στην Ελλάδα.Cecily Anne έγραψε: 20 Μάιος 2021, 17:03Δεν σου λέει ότι "μόνο όταν" σου λέει "ιδίως όταν". Δηλαδή η ενδοοικογενειακή βία συμπεριλαμβάνεται στους εξαιρετικά σοβαρούς λόγους.foscilis έγραψε: 20 Μάιος 2021, 16:55
Άρθρο 13:
Αποκλεισμός ή περιορισμός της επικοινωνίας είναι δυνατός μόνο για εξαιρετικά σοβαρούς λόγους, ιδίως όταν ο γονέας με τον οποίο δεν διαμένει το τέκνο έχει καταδικαστεί αμετάκλητα για ενδοοικογενειακή βία ή για εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή εγκλήματα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Δε γράφει πουθενά ότι μόνο τότε, ξαναλέω το δίνει ως παράδειγμα σοβαρής συνθήκης. Από εκεί και πέρα πάντα τρέχει η προσωρινή αφαίρεση επιμέλειας και τα ασφαλιστικά μέτρα. Όπως και να έχει κακώς κολλάμε εκεί τόση ώρα, μπορεί να διευκρινιστεί το άρθρο εύκολα, άλλο αυτό και άλλο να μην ψηφιστεί σα νομοσχέδιο καθόλου.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Μάιος 2021, 22:34Το σημείο κλειδί είναι το "έχει καταδικαστεί αμετάκλητα". Πράγμα που σημαίνει ότι τόσο ο/η σύζυγος όσο και τα παιδιά μένουν ουσιαστικώς χωρίς νομική προστασία, μέχρι να τελεδικήσει η υπόθεση. Και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αναβολή στην αναβολή, ειδικώς στην Ελλάδα.Cecily Anne έγραψε: 20 Μάιος 2021, 17:03Δεν σου λέει ότι "μόνο όταν" σου λέει "ιδίως όταν". Δηλαδή η ενδοοικογενειακή βία συμπεριλαμβάνεται στους εξαιρετικά σοβαρούς λόγους.foscilis έγραψε: 20 Μάιος 2021, 16:55
Άρθρο 13:
Αποκλεισμός ή περιορισμός της επικοινωνίας είναι δυνατός μόνο για εξαιρετικά σοβαρούς λόγους, ιδίως όταν ο γονέας με τον οποίο δεν διαμένει το τέκνο έχει καταδικαστεί αμετάκλητα για ενδοοικογενειακή βία ή για εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή εγκλήματα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Dwarven Blacksmith
Εγώ ούτε από τους άλλους ξέρω. Άμα τους πιστεύεις οκ. Εγώ υπερ της συνεπιμέλειας είμαι έτσι κι αλλιώς.Lugozzi έγραψε: 20 Μάιος 2021, 22:33Ξέρεις πολλούς που δεν δουλεύουν γιατί φοβούνται πως δεν θα τους πληρώσουν?Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Μάιος 2021, 22:29Πες εκεί childfree να παρτάρεις να σου πω οκ. Αυτά που λες τώρα δε τα πιστεύει κανείς.
Οκ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Μάιος 2021, 22:37Εγώ ούτε από τους άλλους ξέρω. Άμα τους πιστεύεις οκ. Εγώ υπερ της συνεπιμέλειας είμαι έτσι κι αλλιώς.Lugozzi έγραψε: 20 Μάιος 2021, 22:33Ξέρεις πολλούς που δεν δουλεύουν γιατί φοβούνται πως δεν θα τους πληρώσουν?Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Μάιος 2021, 22:29
Πες εκεί childfree να παρτάρεις να σου πω οκ. Αυτά που λες τώρα δε τα πιστεύει κανείς.
Επίσης ξέρω αυτούς που χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο.
Λιμενικος, τον χώρισε η γυναίκα του με το μωρό μηνών. Βλέπει το παιδί μια φορά το μήνα, θα πληρώνει διατροφή μέχρι τα 18.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Το μεγάλο πρόβλήμα κατά τη γνώμη μου σε αυτο το νομοσχέδιο είναι ότι απαγορεύει την συν επιμέλεια μονο όταν τελεσιδηκίσει η δικαστική διαμάχη, δηλαδή βαλέ τουλάχιστον μια πενταετία - εφταετία μετα από ένα τραυματικό γεγονός., Κανονικα θα έπρεπε να επιτρέπεται η συνεπιμέλεια αφου τελεσιδηκίσει και κριθει αθωος ο κατηγορουμενος για κακοποιητική συμπεριφορά , Διαφορετικα βαζεις τον λυκο να φυλάει τα πρόβατα
Ο χρόνος απονομης της δικαιοσυνης σε αυτες τις περιπτωσεις θα έπρεπε να είναι άμεσος
Προσωπικα επειδη έτυχε στον κυκλο μου να έχει γινει ενα τετοιο περιστατικο, εχω αηδιάσει με το δικαστικο συστημα, Ο τυπος ασέλγησε, σε μικρουλα πλήρωσε του κόσμου τα λεφτα σε μεγαλοδικηγόρους και πιθανα και αλλου,επαιξε κατενάτσιο, μετα απο κανα δυο χρόνια βγήκε άκυρη η παιδοψυχιατρική εξεταση λογω του οτι αυτος δεν παρίστατο, και μετα επρεπε να βγει νέα απο την αρχη , η οποια λόγω και του μικρου της ηλικίας του παιδιου οταν εγινε το περιστατικο ειχε κενα πλέον εντωμετξυ η υπόθεση τραβάει ακόμα και εχει καταφέρει ο μάγκας να μην πληρώνει καν διατροφη για τα παιδια του μεχρι να τελεσιδηκίσει η υπόθεση. Πως το κατάφερε αυτο δεν δεν έχω ιδέα αλλα μιλάμε για πολλη βρωμια στον δικηγορικο και δικαστικό χωρο
Ο χρόνος απονομης της δικαιοσυνης σε αυτες τις περιπτωσεις θα έπρεπε να είναι άμεσος
Προσωπικα επειδη έτυχε στον κυκλο μου να έχει γινει ενα τετοιο περιστατικο, εχω αηδιάσει με το δικαστικο συστημα, Ο τυπος ασέλγησε, σε μικρουλα πλήρωσε του κόσμου τα λεφτα σε μεγαλοδικηγόρους και πιθανα και αλλου,επαιξε κατενάτσιο, μετα απο κανα δυο χρόνια βγήκε άκυρη η παιδοψυχιατρική εξεταση λογω του οτι αυτος δεν παρίστατο, και μετα επρεπε να βγει νέα απο την αρχη , η οποια λόγω και του μικρου της ηλικίας του παιδιου οταν εγινε το περιστατικο ειχε κενα πλέον εντωμετξυ η υπόθεση τραβάει ακόμα και εχει καταφέρει ο μάγκας να μην πληρώνει καν διατροφη για τα παιδια του μεχρι να τελεσιδηκίσει η υπόθεση. Πως το κατάφερε αυτο δεν δεν έχω ιδέα αλλα μιλάμε για πολλη βρωμια στον δικηγορικο και δικαστικό χωρο
Ποιός δουλεύει ποιόν σ' αυτήν την κοινωνία...
Που έχει χτυπήσει κόκκινο στο διαζύγιο - διαστάσεις με τα μεγαλύτερα θύματα παρατημένες οικονομικά και ουσιαστικά μάνες και παιδιά - παρατημένοι ΚΑΙ από το κράτος, χωρίς επιδοματικη πολιτική
Το θέμα στις παραπάνω περιπτώσεις είναι η ... συνεπιμελεια ή η ΚΑΜΙΑ επιμέλεια;;;
Που έχει χτυπήσει κόκκινο στο διαζύγιο - διαστάσεις με τα μεγαλύτερα θύματα παρατημένες οικονομικά και ουσιαστικά μάνες και παιδιά - παρατημένοι ΚΑΙ από το κράτος, χωρίς επιδοματικη πολιτική
Το θέμα στις παραπάνω περιπτώσεις είναι η ... συνεπιμελεια ή η ΚΑΜΙΑ επιμέλεια;;;
μακρυά απο κουκυά
Το ότι για κάποιες γυναίκες η διατροφή είναι κάτι σαν επάγγελμα ή καρριέρα, είναι γεγονός.Lugozzi έγραψε: 20 Μάιος 2021, 22:40Οκ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Μάιος 2021, 22:37Εγώ ούτε από τους άλλους ξέρω. Άμα τους πιστεύεις οκ. Εγώ υπερ της συνεπιμέλειας είμαι έτσι κι αλλιώς.Lugozzi έγραψε: 20 Μάιος 2021, 22:33
Ξέρεις πολλούς που δεν δουλεύουν γιατί φοβούνται πως δεν θα τους πληρώσουν?
Επίσης ξέρω αυτούς που χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο.
Λιμενικος, τον χώρισε η γυναίκα του με το μωρό μηνών. Βλέπει το παιδί μια φορά το μήνα, θα πληρώνει διατροφή μέχρι τα 18.
Αλλά υπάρχουν και κάποιες περιπτώσεις λιμενικών, που περισσότερο τους καίει πόσο πληρώνουν για το παιδί παρά πόσο το βλέπουν.
Το ιδανικό γι' αυτούς θα ήταν να το έβλεπαν όποτε γούσταραν, να έχουν άποψη για το πως πρέπει να μεγαλώνει και να μην πληρώνουν φράγκο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
για να σκούζουν οι προβληματικοί, σίγουρα κάτι καλό θα λέει το νομοσχέδιο
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης