Πόσο χρονω είσαι κύριε Paris μου;Paris έγραψε: 18 Δεκ 2020, 13:10Α Φυσικά και δεν γίνεται , οι επιδόσεις ομως οι δείκτες των εξετάσεων και η φυσική κατάσταση συνεχίζει να είναι πολυ πάνω από το μο των τριανταρηδων.EKPLIKTIKOS έγραψε: 18 Δεκ 2020, 12:57Καλά κάνεις, αλλα δύο παρατηρήσεις:Paris έγραψε: 18 Δεκ 2020, 12:53
Ποια αλλαγη ;
Συνεχής επίπονη αθληση , . καλός υπνος - ξεκούραση και πραγματική καλοφαγία από τότε που θυμαμαι = βιολογικό κτήνος σύμφωνα και με τις τελευταίες εξετάσεις .
Α) δε γίνεται στα 40+ σου να έχεις τις ίδιες επιδόσεις με αυτές που είχες στα 20. Πίστευε ό,τι θες, whatever floats your boat που λέμε μαν μου, αλλά η μετρήσιμη πραγματικότητα είναι οτι μετα τα 30 σταδιακά, αλλά σταθερά, υπάρχει μια φθίνουσα πορεία.
Β) ενας τραυματισμός στα 40+ (μια κ μιλας για εντατική ασκηση) είναι διαφορετικός από έναν τραυματισμό στα 16 ή τα 18. Οποιοσδήποτε αθλητής θα στο πιστοποιήσει αυτό.
Β Δεν είχα ποτέ σοβαρό τραυματισμό . Αθλητής σε ιδιαίτερα απαιτητικα και επικίνδυνα αθληματα -σπόρ ημουν και συνεχίζω σε δραστηριότητες καταπόνησης με άνεση .
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αλλαγές
Re: Αλλαγές
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εντωμεταξυ δε θέλω να βάψω τα μαλλιά
Ο πατηρ λέει όταν κάνει κηδείες βλέπει μισα μαλλια κόκκινα, μισά άσπρα και μισα καφέ. Λέει δε πρόλαβαν να τα βάψουν
Θρίλερ
Τα ίδια έβλεπα και στη πρακτική στη κλινική
Αλλά... Γιατί μωρε;
Ο πατηρ λέει όταν κάνει κηδείες βλέπει μισα μαλλια κόκκινα, μισά άσπρα και μισα καφέ. Λέει δε πρόλαβαν να τα βάψουν
Θρίλερ
Τα ίδια έβλεπα και στη πρακτική στη κλινική
Αλλά... Γιατί μωρε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bluerose την 18 Δεκ 2020, 13:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μόνο η αραίωση των μαλλιών με εκνευριζει. Έχω σπάσει το ρεκόρ στην οικογένειά μου, κανείς άλλος δεν είχε μαλλιά στο κεφάλι του 41 χρονών (ο αδερφός του πατέρα μου μάλιστα είχε από τα 20) αλλά η αραίωση στυλ καπουτσίνος είναι πλέον ορατή.
Θα την αντάλλαζα ευχαρίστως με τριάντα παραπάνω ρυτίδες και μια μπυροκοιλιά να κρέμεται. Ακόμα και στα 20.
Παρ' όλα αυτά δε μπαίνω σε διαδικασία με φάρμακα και μεταμοσχέυσεις και μαλακίες. Αν είναι απλά θα ξυρίσω το κεφάλι μου.
Θα την αντάλλαζα ευχαρίστως με τριάντα παραπάνω ρυτίδες και μια μπυροκοιλιά να κρέμεται. Ακόμα και στα 20.
Παρ' όλα αυτά δε μπαίνω σε διαδικασία με φάρμακα και μεταμοσχέυσεις και μαλακίες. Αν είναι απλά θα ξυρίσω το κεφάλι μου.
Μετά από ασθένεια και την συνδεόμενη εμπειρία, πιστεύω ότι ακόμη και χωρίς την τωρινό μου κουκούλι θα κάνω αυτά που ονειρεύομαι. Να ταξιδέψω στο σύμπαν. Οπότε δεν με πειράζει η φθορά.
Φανταστείτε το σύμπαν να είναι κάτι μικρό, να γινόμαστε μικροί για να το βιώσουμε, όπως στα παραμύθια.
Φανταστείτε το σύμπαν να είναι κάτι μικρό, να γινόμαστε μικροί για να το βιώσουμε, όπως στα παραμύθια.
Οχι δεν αγχώνομαι. Φαίνεται όμως ότι λέω ψέμματα. Που Δεν αγχώνομαιNaida έγραψε: 18 Δεκ 2020, 13:10Εννοείται ρε! Κάθε ηλικία έχει την ομορφιά της. Και στα 70 σου θεάρα θα είσαι, μην αγχώνεσαιbluerose έγραψε: 18 Δεκ 2020, 13:07Αυτο το ψυχοφθορες λέμε να αποφυγουμεNaida έγραψε: 18 Δεκ 2020, 13:02
Γενικά και στα δύο φύλα είναι τεράστιες οι αλλαγές και πολύ ψυχοφθορες. Και όχι από 10ετια σε 10ετια αλλά από μια ηλικία και μετά από χρόνο σε χρόνο.
Είναι λίγο το πλήρωμα των επιλογών σου στην νεότητα σου.
Το κάνει η φυση σου φέρνει να ασχοληθείς με την πιεση με τα αλλά τα υγείας κι έτσι δε σκεφτεσε τις πρεσβυωπιες ρυτίδες κυταριτιδες
Στο ενδιάμεσο και χωρίς να συμβεί το επόμενο ο τρόμος της δικής σου αλλαγής απαπαπα
Λοιπόν ήμουν είμαι και θα είμαι θέα:P
Κάτι πρεπει να σκεφτω ως αντίβαρο δλ
ΥΓ. Χρήστη τανιπτερος μη παρεξηγηθω, ένας είναι ο Θεός κι εμείς θνητοι κατά τα δικά μου πιστευω![]()
Εντάξει θα περασει κι αυτό.
Θα σου στείλω φωτογραφία ( ολόσωμη γυμνός ) να βγάλεις πόρισμα .Naida έγραψε: 18 Δεκ 2020, 13:10Πόσο χρονω είσαι κύριε Paris μου;Paris έγραψε: 18 Δεκ 2020, 13:10Α Φυσικά και δεν γίνεται , οι επιδόσεις ομως οι δείκτες των εξετάσεων και η φυσική κατάσταση συνεχίζει να είναι πολυ πάνω από το μο των τριανταρηδων.EKPLIKTIKOS έγραψε: 18 Δεκ 2020, 12:57
Καλά κάνεις, αλλα δύο παρατηρήσεις:
Α) δε γίνεται στα 40+ σου να έχεις τις ίδιες επιδόσεις με αυτές που είχες στα 20. Πίστευε ό,τι θες, whatever floats your boat που λέμε μαν μου, αλλά η μετρήσιμη πραγματικότητα είναι οτι μετα τα 30 σταδιακά, αλλά σταθερά, υπάρχει μια φθίνουσα πορεία.
Β) ενας τραυματισμός στα 40+ (μια κ μιλας για εντατική ασκηση) είναι διαφορετικός από έναν τραυματισμό στα 16 ή τα 18. Οποιοσδήποτε αθλητής θα στο πιστοποιήσει αυτό.
Β Δεν είχα ποτέ σοβαρό τραυματισμό . Αθλητής σε ιδιαίτερα απαιτητικα και επικίνδυνα αθληματα -σπόρ ημουν και συνεχίζω σε δραστηριότητες καταπόνησης με άνεση .
Ναι δε λέω για υγείαςAntares έγραψε: 18 Δεκ 2020, 13:13 Μετά από ασθένεια και την συνδεόμενη εμπειρία, πιστεύω ότι ακόμη και χωρίς την τωρινό μου κουκούλι θα κάνω αυτά που ονειρεύομαι. Να ταξιδέψω στο σύμπαν. Οπότε δεν με πειράζει η φθορά.
Σίγουρα μπαίνεις σε άλλο σκεπτικό
Αλλα είπα να το παω πιο αναλαφρα
Όχι πόσο φαίνεσαι. Πόσο είσαι πραγματικά χρονολογικά εννοώ. Αν δεν θες να πεις, να μην επιμένω.Paris έγραψε: 18 Δεκ 2020, 13:14Θα σου στείλω φωτογραφία ( ολόσωμη γυμνός ) να βγάλεις πόρισμα .Naida έγραψε: 18 Δεκ 2020, 13:10Πόσο χρονω είσαι κύριε Paris μου;Paris έγραψε: 18 Δεκ 2020, 13:10
Α Φυσικά και δεν γίνεται , οι επιδόσεις ομως οι δείκτες των εξετάσεων και η φυσική κατάσταση συνεχίζει να είναι πολυ πάνω από το μο των τριανταρηδων.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Παραμένω πεισματικα δεκαπεντάχρονος
-
the comet the course the tail
ατρόμητος δεν είμαι, αλλά δεν με νοιάζει. ξέρω ότι θα πεθάνω νέος. οπότε, δεν με απασχολεί η φθορά.
Ας το ρωτήσουμε αλλιώς Ναιδα. Από ποτε γράφεις στο φόρουμ;
Απ το 2000 είναι νομίζω
Να ήσουν 15 αποκλείεται
Κι όχι δε θέλουμε φωτο
the comet the course the tail έγραψε: 18 Δεκ 2020, 13:20ατρόμητος δεν είμαι, αλλά δεν με νοιάζει. ξέρω ότι θα πεθάνω νέος. οπότε, δεν με απασχολεί η φθορά.
Άρα θα φυγεις στα 95
Όσοι το είπαν αυτό έτσι εγινε
Χαλαρά λέμε!.
Οκ δε σε ενοχλεί η άσπρη τρίχα
Κατάλαβαbluerose έγραψε: 18 Δεκ 2020, 13:20
Ας το ρωτήσουμε αλλιώς Ναιδα. Από ποτε γράφεις στο φόρουμ;
Απ το 2000 είναι νομίζω
Να ήσουν 15 αποκλείεται
Κι όχι δε θέλουμε φωτο
θα σου στείλω.
Δε πρόκειται να ανοίξω μυνημα σου
Αδικως
- EKPLIKTIKOS
Α σταμάτησες τα απαιτητικά αθλήματα δηλαδήParis έγραψε: 18 Δεκ 2020, 13:10
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 29 Απαντήσεις
- 580 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
-
- 0 Απαντήσεις