!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Καθημερινή (UPD ζητά συγγνώμη) για Κατρούγκαλο : «Ω, οι μπούκλες! Πού πήγαν οι ασημένιοι βόστρυχοι;»

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Καθημερινή (UPD ζητά συγγνώμη) για Κατρούγκαλο : «Ω, οι μπούκλες! Πού πήγαν οι ασημένιοι βόστρυχοι;»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

hellegennes έγραψε: 29 Αύγ 2020, 01:40 Εγώ αναρωτιέμαι γιατί τα πυρά στρέφονται μόνο κατά του Κασιμάτη. Αρχισυντάκτη δεν έχει η Καθημερινή;
Αλέξης Παπαχελάς, και λέμε ότι είναι δεξιά εφημερίδα. :lol:
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Re: Καθημερινή (UPD ζητά συγγνώμη) για Κατρούγκαλο : «Ω, οι μπούκλες! Πού πήγαν οι ασημένιοι βόστρυχοι;»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

hellegennes έγραψε: 29 Αύγ 2020, 01:30
Χαοτικός έγραψε: 29 Αύγ 2020, 01:19 Ε να γαμήσω που μου γίνεστε παναΐτσες όλοι επειδή θέμα υγείας! :giggle:
Αγορίνα μου αγαπημένη... κανείς δεν γίνεται λιγότερο μαλάκας -αν ήταν μαλάκας- επειδή απέκτησε ένα πρόβλημα υγείας ούτε αναιρούνται οι μαλακίες που έκανε στο παρελθόν. Όμως πρέπει να είσαι μεγάλο αρχίδι για να τον κοροϊδεύεις για το πρόβλημα που τον βρήκε. Ο συγκεκριμένος αρθρογράφος είναι ή πολύ ηλίθιος ή μεγάλο αρχίδι.
Δεν είπα για τον Κατρούγκαλο και ότι λένε πως ο Κατρούγκαλος τελικά είναι καλός.
Λέω ότι γίνονται Παναγίες και το βρίσκω αστείο. Επειδή δεν αναγνωρίζω κάποιο πλαίσιο ηθικής που λειτουργούνε μέσα. ή θα ισχύει για όλα αυτό που λες ή για τίποτα. Το να βλέπω χάιδεμα φονιάδων, ασχημοσύνη σε νεκρούς με κάνει να βγάζω μια γενική εικόνα που έρχεται σε κόντρα με την εικόνα του ηθικού. Τι να κοροϊδεύεις θέματα υγείας τι τα όνειρα και τις αξιώσεις του άλλου. Γιατί το αρχίδι να είναι η μία μόνο περίπτωση. Το παραλληλίζω και με το αίσθημα δικαίου που έχουν οι φυλακισμένοι όπου θεωρούν ότι είναι πιο σωστοί από τους βιαστές πχ ενώ έχουν κάνει πιθανώς χειρότερο έγκλημα.

Ο συγκεκριμένος εννοείται ότι είναι αρχίδι - πλάκα κάνω που λέω "Στηρίζουμε" έτσι για την κόντρα.

Συνήθως όμως δεν μιλάω για πρόσωπα που αναφερνται στα νήματά μας. Μιλάω και τσιγκλάω χρήστες.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Και φυσικά .... μετά την κοσμιότατη απάντηση του - θιγόμενου - Κατρουγκαλου....ήρθε η ώρα η αριστερά να ξαναδιδάξει ήθος...

Εικόνα
https://www.koutipandoras.gr/article/i- ... y-kasimati

Διέπραξα ένα σοβαρό λάθος εξαιτίας της αφέλειάς μου…. Δεν γνώριζα και ούτε μπορούσα να υποθέσω… Αυτά τα εμετικά γράφει ο αθλιέστερος τον αθλίων, η ντροπή της δημοσιογραφίας, και το αίσχος της Καθημερινής , ονόματι Κασιμάτης. Για όσα έγραψε για τον Γιώργο Κατρούγκαλο.

Και ζητάει συγνώμη. Για την αφέλειά του.

Αφέλεια!

Το μίσος για την Αριστερά, είναι αφέλεια. Η αιμοβόρα χρήση των λέξεων για δολοφονίες χαρακτήρα είναι αφέλεια.
Το δηλητήριο εναντίον όσων επιμένουν να μη συμμετέχουν στις παρτούζες του συστήματος και της διαπλοκής είναι αφέλεια.

Καλύτερα να το βούλωνε η δήθεν μετανοημένη Μαγδαληνή.
Δεν μπορούσε να υποθέσει, λέει. Και δεν μπορούσε να ρωτήσει κάποιον από του δημοσιογράφους της εφημερίδας του; Τον διευθυντή του; Το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ; Να μάθει πριν πυροβολήσει τον άνθρωπο απέναντί του;

Αλλά όχι. Όταν πρόκειται για συριζαίους, ο Κασιμάτης πρώτα σκοτώνει και μετά ρωτάει.

Και για να είμαστε εξηγημένοι. Και ο Παπαχελάς, και ο Αλαφούζος, είναι συνένοχοι στις αθλιότητές του. Ένα εκατομμύριο συγνώμες δεν τους ξεπλένουν.

Με το δικό τους όπλο και τις δικές τους σφαίρες ετοιμάζει ο Κασιμάτης την επόμενη δολοφονία του.

Άι σιχτίρ, αδίστακτοι!
Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

έχει καρκίνο ο κατρούγκαλος?
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Χαοτικός έγραψε: 29 Αύγ 2020, 01:19 Ε να γαμήσω που μου γίνεστε παναΐτσες όλοι επειδή θέμα υγείας! :giggle:
ναι ι υποστηρικτές όσων φωνάζουν "σκατά στον τάφο του μπακογιάννη" θίχτηκαν από την απρέπεια σε έναν εν ζωή ακόμη ζαίο
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

Μαυροβασίλης έγραψε: 29 Αύγ 2020, 01:10
elchav έγραψε: 29 Αύγ 2020, 01:04
Μαυροβασίλης έγραψε: 29 Αύγ 2020, 00:44

αυτό ακριβώς, ήταν πολύ κακή στιγμή του φλεγματικού Στέφανου με πολύ μικρή πιθανότητα λάθους
Name a more decent syrizaio. I 'll wait :003:
Ανδρέας Ξανθός, τζεντλμαν στο θέμα κοβιδ

και για χαροκοπιές και βεγγέρες ο Τιτάνας Σταθάκης

εδιτ
επίσης δεν έχω πρόβλημα με τη χλεύη στον υπερφίαλο και αρχιποζερά και φυσικά μισαλλόδοξο φασιστόμουτρο Κατρούγκαλο αλλά όχι για τις συνέπειες περιπέτειας υγείας
Χαρίτσης;

εικασία για την Β΄ επιλογή
στο final battle, εντος πασοκικού όκταγκον, νικησε στα σημεία (λόγω εντοπιότητας) τον Δημήτρη τον Τσουκαλά;
για δίκασε :lol:
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
Orion22

Scouser έγραψε: 29 Αύγ 2020, 00:06
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Αύγ 2020, 22:52
Scouser έγραψε: 28 Αύγ 2020, 22:44
Ποιος το έχει κάνει αυτό, η Καθημερινή; Πότε την διάβασες την τελευταία φορά, τη δεκαετία του '70; :smt005: Η εφημερίδα πλέον κακώς τοποθετείται στον κεντροδεξιό χώρο, κεντροαριστερή είναι.
Ναι, ο Τάκης θεοδωροπουλος κλασσικός κέντρο αριστερός.ο μανδραβελης, ο παπάχελας, όπως και τα εξώφυλλα τους. Τι λες ρε φίλε, μας δουλεύεις; το τι αλτ Ράιτ γερόσαβούρα παίζει πλέον δε λέγεται . Σπάνια βρίσκεις κάνα άρθρο της προκοπής, μιλάμε για κάτι προπαγανδιστικες καφρίλες, κάνουν πολλά σχόλια στο φόρουμ διαμάντια της παγκόσμιας δημοσιογραφιας.
Από αυτούς που έγραψες, μόνο ο Θεοδωρόπουλος είναι δεξιός και είναι ο μοναδικός στην εφημερίδα. Οι υπόλοιποι είναι είτε κεντρώοι, είτε φιλέφτ, είτε παλαιού τύπου αριστεροί όπως πχ ο Μπουκάλας. Τα περί alt right είναι για γέλια, μιλάμε για εφημερίδα που τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν πρέπει να έχει περάσει ούτε μια μέρα που να μην έχει ανέβει ένα άρθρο κατά του Τραμπ.
μοναδική εξαίρεση :
https://www.kathimerini.gr/authors/kwstas-iordanidhs
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
Orion22

enaon έγραψε: 29 Αύγ 2020, 01:44
hellegennes έγραψε: 29 Αύγ 2020, 01:40 Εγώ αναρωτιέμαι γιατί τα πυρά στρέφονται μόνο κατά του Κασιμάτη. Αρχισυντάκτη δεν έχει η Καθημερινή;
Δεν έχεις άδικο,αλλά αν δεις ποιοι ήσαν αρχισυντάκτες εκεί πριν τον παπαχελά...

αβέρωφ φαντάζει μπροστά τους :lol:
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Orion22 έγραψε: 29 Αύγ 2020, 03:08 Δεν έχεις άδικο,αλλά αν δεις ποιοι ήσαν αρχισυντάκτες εκεί πριν τον παπαχελά...

αβέρωφ φαντάζει μπροστά τους :lol:
δεν είναι μερικές φορές που νιώθεις οτι όταν λέμε το πασοκ πέθανε ή πήγαν στον σύριζα κλπ, ο Ανδρέας χαχανίζει στον τάφο του; :e040:
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

enaon έγραψε: 29 Αύγ 2020, 01:44
Καλά, δεν ξέρω πώς προέκυψε αυτή η θεωρία. Η Καθημερινή είναι 100% πασοκική εφημερίδα εδώ και πολλά χρόνια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

σε ένα δίκαιο κόσμο ούτε ο κασιμάτης θα έβγαζε το ψωμάκι του σαν δημοσιογράφος ούτε ο κατρούγκαλος σαν πολιτικός.αστείο της υπόθεσης τα σχόλια σοκαρισμένων σκατόψυχων που έχουν γράψει τέρατα
dotcom
Phorum.gr user: dotcom

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dotcom »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Αύγ 2020, 00:04
dotcom έγραψε: 29 Αύγ 2020, 00:01 Κάστρο του μπουμερισμού είναι
Άρα σου αρέσει; :P
Φυσικά!'Αλλωστα πάντα είναι χρήσιμο να ξέρεις την επίσημη άποψη των Η.Π.Α για την χώρα. Μου το κόλλησε το μικρόβιο ο πατέρας μου (Αρχετυπτικός μπούμερ).
Αμυδρά τον θυμάμαι και να διαβάζει "Ελευθεροτυπία" όταν ήμουν μικρός.

Σταδιακά άλλαξε σε "Καθημερινή".Δεν είχα καταλάβει γιατι.Τωρα πια ξέρω.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

θα ήταν λίγο παράξενο να διαβάζει ακόμα ελευθεροτυπία
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: «Ω, οι μπούκλες! Πού πήγαν οι ασημένιοι βόστρυχοι;»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 29 Αύγ 2020, 00:39
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Αύγ 2020, 17:57 Αν η αλλαγή οφείλεται σε λόγους υγείας (πράγμα για το οποίο δεν έχω ιδέα) όντως το σχόλιο του Κασιμάτη είναι απαράδεκτο.
Αλλιως θα ηταν αποδεκτο ε?

Θελει η Γαλη να κρυφτει...
Aυτό που το κάνει απαράδεκτο είναι το θέμα υγείας.

Διαφορετικά, θα ήταν μία ακόμη ανοησία όπως αυτές που γράφεις και τίποτα περισσότερο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

Orion22 έγραψε: 29 Αύγ 2020, 02:53 Χαρίτσης;

εικασία για την Β΄ επιλογή
στο final battle, εντος πασοκικού όκταγκον, νικησε στα σημεία (λόγω εντοπιότητας) τον Δημήτρη τον Τσουκαλά;
για δίκασε :lol:
γλίτσα

αγνοώ τον συντοπίτη αλλά στο 8γωνο θα τον έβαζα μαζί με Κων/λο (αυτή τη βρώμα), σκέφτηκα και Χρηστίδη αλλά έχει δώσει κάποιες καλές στιγμές αυτοσαρκασμού και γυπαετικής
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”