!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βιοασφαλείς η Ελεύθεροι; Δημοσκόπηση.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Βιοασφαλείς η Ελεύθεροι; Δημοσκόπηση.
Το 1 αλλά χωρίς τσιπ. Αλλιώς το 2.
- wooded glade
Μισό.
Τώρα θα έχουμε ενιαίο αριθμό ΑΦΜ-ΑΜΚΑ-αριθμό ταυτότητας.
Το παραδοσιακό τρικάκι που κάναμε στο σχολείο και παίρναμε την ταυτότητα των συμμαθητών και κοιτάγαμε τη γραμμοσκιά στο σημείο που είναι η υπογραφή και μετά λέγαμε "είσαι κομμουνιστής" σε όποιον έπεφτε προς τα αριστερά, είναι αληθινό τώρα.
Οι ζαίοι -ειδικά- πανηγύριζαν για όλα αυτά, διότι θα έπαιρναν τα λεφτά των "κυρ Παντελήδων".
Τώρα τι θέλετε ; Τον μπτσ μου ;
Το παραδοσιακό τρικάκι που κάναμε στο σχολείο και παίρναμε την ταυτότητα των συμμαθητών και κοιτάγαμε τη γραμμοσκιά στο σημείο που είναι η υπογραφή και μετά λέγαμε "είσαι κομμουνιστής" σε όποιον έπεφτε προς τα αριστερά, είναι αληθινό τώρα.
Οι ζαίοι -ειδικά- πανηγύριζαν για όλα αυτά, διότι θα έπαιρναν τα λεφτά των "κυρ Παντελήδων".
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Τι σημασία έχει, χάρτινο σήκωσες με σωστό σφύριγμα. Πίστευε και μη έρευνα.GoBack έγραψε: 02 Μάιος 2020, 21:39Περιμενε.λεγεών ο δικος σου ηταν;lonelyrider έγραψε: 02 Μάιος 2020, 21:37Μπα φίλε. Δαιμονική ήταν.GoBack έγραψε: 02 Μάιος 2020, 21:29
Σαν να εχεις τις πηγες σου εσυ.Αν θες μου απαντας.Ηταν το παρακατω περιστατικο θεικη παρεμβαση;
κόκκοραςSpoiler
Καμία σχέση με Πειραιά εκτιμώ ότι δε θέλει να έχει το Θείον.![]()
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Εγώ νομίζω ότι τα ψευτοδιλήμματα τίκτουν ψευτοδιλήμματα και όχι φιλοσοφικά ερωτήματα.Βλήμα έγραψε: 02 Μάιος 2020, 19:49 Και σε ό,τι αφορά το φιλοσοφικό ερώτημα των ελευθεριών του ατόμου που τέθηκε στο δημοψήφισμα: αυτές θα καταπατηθούν σίγουρα, είτε με αφορμή τον κορωνοϊό είτε με κάποια άλλη. Το έτερο εναλλακτικό δημοψήφισμα είναι:
1) Αποδεχόμαστε την μοίρα μας και προσπαθούμε να την παλέψουμε με όποιο τρόπο μπορούμε έχοντας σαν μέγιστο ιδανικό την ειρήνη;
2) Αρχίζουμε να ακονίζουμε τα κονσερβοκούτια προκειμένου να επαναδιεκδικήσουμε τα κεκτημένα μας;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Είναι Σάββατο βράδυ, έτσι; Δεν είναι νωρίτερα, ούτε είναι άλλη μέρα.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Μάιος 2020, 21:59 Εγώ νομίζω ότι τα ψευτοδιλήμματα τίκτουν ψευτοδιλήμματα και όχι φιλοσοφικά ερωτήματα.
Είναι μία ώρα που κι οι κανονικοί αθρώποι είναι πιωμένοι.
Πόσες πιθανότητες δίνεις να είμαι εγώ σε θέση να απαντήσω σε μια τέτοια διατύπωση;
- wooded glade
Και γιατί να μην βάλουν τσιπάκι στις αστυνομικές ταυτότητες ;
Δεν βάζουν στο σβέρκο με ένεση, αλλά στην ταυτότητα.
Δεν μπορούν ;
Μπορούν, διότι η αστυνομική ταυτότητα είναι ιδιοκτησία της αστυνομίας και όχι του πολίτη.
Δεν βάζουν στο σβέρκο με ένεση, αλλά στην ταυτότητα.
Δεν μπορούν ;
Μπορούν, διότι η αστυνομική ταυτότητα είναι ιδιοκτησία της αστυνομίας και όχι του πολίτη.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Πολλές.Βλήμα έγραψε: 02 Μάιος 2020, 22:04Είναι Σάββατο βράδυ, έτσι; Δεν είναι νωρίτερα, ούτε είναι άλλη μέρα.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Μάιος 2020, 21:59 Εγώ νομίζω ότι τα ψευτοδιλήμματα τίκτουν ψευτοδιλήμματα και όχι φιλοσοφικά ερωτήματα.
Είναι μία ώρα που κι οι κανονικοί αθρώποι είναι πιωμένοι.
Πόσες πιθανότητες δίνεις να είμαι εγώ σε θέση να απαντήσω σε μια τέτοια διατύπωση;
Και το εννοώ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
wooded glade έγραψε: 02 Μάιος 2020, 21:47 Μισό.

Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Είμαι ένα τσιπακι τόσο δα που θα σε οδηγήσει στη σκλαβιά...
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Δεν εκτιμώ πως χρειάζεται η πανδημία για να πουλήσουν οι άνθρωποι ένα μεγάλο μέρος της ελευθερίας τους. Οι περισσότεροι είναι πρόθυμοι να την πουλήσουν για πολύ φθηνότερα πράγματα από το να εχουν εξασφαλισμενη την υγεία τους, όπως για ένα σαμσουνγκ σ20 ουλτρα 5 τζι πχ. Για αυτό και δεν πιστεύω πως η πανδημία δημιουργήθηκε για να βάλουν όλοι τσιπάκι παρακολούθησης. Δεν χρειάζεται άλλωστε. Ένα 98% αναρτάει καθημερινα στο φατσομπουκι, που βρίσκεται, τι κάνει, τι τρώει, μέχρι και και πότε τραβάει μαλακία.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ζενίθεδρος έγραψε: 02 Μάιος 2020, 22:34 Δεν εκτιμώ πως χρειάζεται η πανδημία για να πουλήσουν οι άνθρωποι ένα μεγάλο μέρος της ελευθερίας τους. Οι περισσότεροι είναι πρόθυμοι να την πουλήσουν για πολύ φθηνότερα πράγματα από το να εχουν εξασφαλισμενη την υγεία τους, όπως για ένα σαμσουνγκ σ20 ουλτρα 5 τζι πχ. Για αυτό και δεν πιστεύω πως η πανδημία δημιουργήθηκε για να βάλουν όλοι τσιπάκι παρακολούθησης. Δεν χρειάζεται άλλωστε. Ένα 98% αναρτάει καθημερινα στο φατσομπουκι, που βρίσκεται, τι κάνει, τι τρώει, μέχρι και και πότε τραβάει μαλακία.
Ordem e Progresso.
Προτιμάτε να γίνουν διάφορα πράγματα που φαντάστηκα ή να μην γίνουν;
Πόλεμος θα γίνει δεν είναι φαντασία
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Αμφιβάλλεις ότι κάποιοι θα το καλόβλεπαν; Μιλάω για υψηλά ιστάμενους και σίγουρα όχι για την πλειοψηφία αλλά μην μου πεις ότι ποτέ δεν πέρασαν τέτοιες σκέψεις από κάποια μυαλά.
Δεν μιλάω για παγκόσμια συνομωσία, δεν πιστεύω ότι θα γίνει εξάλλου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 521 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 18 Απαντήσεις