Εφόσον έκανα εγώ οικογένειά που ήμουν όπου μέρα μου και όπου νύχτα μου, ο καθένας μπορείNiki έγραψε: 21 Μαρ 2020, 10:09 Δεν είναι απαισιοδοξία είναι ρεαλισμός.
Ξέρετε πόσα κίνητρα θα πρέπει να προστεθούν στην ζωή μου για να αποφασίσω να κάνω οικογένεια .
Δεν το λέω μόνο για μένα ρωτήστε γύρω σας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κορωνοιός η επόμενη μέρα.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Κορωνοιός η επόμενη μέρα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα συστήνω σε όλους να δούνε το βίντεο.Ερμής έγραψε: 21 Μαρ 2020, 19:51Εφόσον έκανα εγώ οικογένειά που ήμουν όπου μέρα μου και όπου νύχτα μου, ο καθένας μπορείNiki έγραψε: 21 Μαρ 2020, 10:09 Δεν είναι απαισιοδοξία είναι ρεαλισμός.
Ξέρετε πόσα κίνητρα θα πρέπει να προστεθούν στην ζωή μου για να αποφασίσω να κάνω οικογένεια .
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Πληροφοριακά όσον αφορά το δίλημμα τής Niki
Ο.Ι.
Μιλάμε για πολύ χειρότερες καταστάσεις για το δίλημμά σου Niki κι όμως, σήμερα ίσως ζει και η γιαγιά σου και η μαμά σου πάντως σίγουρα εσύ που προβληματίζεσαι.Στις ουρές των συσσιτίων του ΕΕΣ πρωτοτραγουδήθηκε το «πατάω ένα κουμπί/και βγαίνει μια χοντρή». Σε 40.000-100.000 υπολογίζονται τα θύματα του μεγάλου λιμού σε Αθήνα-Πειραιά – δεν υπάρχει ακριβής εκτίμηση εφόσον πολλοί νεκροί δεν δηλώνονταν προκειμένου οι εναπομείναντες συγγενείς να χρησιμοποιούν τα δελτία τροφίμων τους ή εγκαταλείπονταν.
Σκελετωμένες ανθρώπινες σκιές αργοπέθαιναν σε δρόμους και πλατείες, τα πτώματα σωριάζονταν ομαδικά σε καρότσια, κάρα και καμιόνια. Υπήρξαν φάσεις που Αθήνα θύμιζε ανοικτό Άουσβιτς, οι δε νεκροθάφτες λάμβαναν διπλό συσσίτιο για να αντέχουν το φόρτο εργασίας.
Σαν «φυσική αντίδραση», ίσως, ενώ στην πρωτεύουσα το α’ εξάμηνο του ’42 είχαμε 7.100 γεννήσεις έναντι 29.600 θανάτων, το β’ εξάμηνο του ’43 οι γεννήσεις εκτοξεύτηκαν ξεπερνώντας και τα προπολεμικά επίπεδα (10.300 έναντι 6.600 θανάτων). Πηγή:
https://www.lifo.gr/articles/archaeolog ... s-eksarsis
Ο.Ι.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Ζούμε ένα μεσαίωνα απλά εμείς δεν τον βλέπουμε οι ιστορικοί του μέλλοντος θα το κρίνουν.
Υπάρχει πλήρη κατάρρευσης των πάντων.
Πάντα μετά τον μεσαίωνα ξεκινά κάτι καινούργιο.
-
talaipwros
o μεσαιωνας κρατησε 10 αιωνες, οχι 10 μηνεςNiki έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:52 Ζούμε ένα μεσαίωνα απλά εμείς δεν τον βλέπουμε οι ιστορικοί του μέλλοντος θα το κρίνουν.
Μα δεν άρχισε τώρα η κατάρρευση των πάντων ούτε τελειώνει άμεσα.talaipwros έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:53o μεσαιωνας κρατησε 10 αιωνες, οχι 10 μηνεςNiki έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:52 Ζούμε ένα μεσαίωνα απλά εμείς δεν τον βλέπουμε οι ιστορικοί του μέλλοντος θα το κρίνουν.
Θα συνεχιστεί μέχρι να γεννηθεί το καινούργιο.
Eίσαστε σίγουροι ότι με όλες αυτές τις πολτικές μαλακίες που εγκρίνετε από τον πανικό σας δεν θα καταστραφούμε ψυχολογικώς και οικονομικώς ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Οι επιστήμονες χρόνια μιλάνε για την περίπτωση πανδημίας.
Οι πολιτικοί δεν τους ακούνε.
Οι επιστήμονες χρόνια μιλάνε για το λιώσιμο των πάγων.
Επειδή μας το δείχνουν με εικόνες οι πολιτικοί κάνουν ότι τους ακούνε.
Το καινούργιο σύστημα στον πλανήτη υποχρεωτικά θα στηρίζεται στους επιστήμονες.
Μόνο έτσι θα πάει μπροστά ο πλανήτης.
Πείραμα απόδειξη.
Η επιστήμη θα γεννήσει υποχρεωτικά ένα καινούργιο σύστημα.
Οι πολιτικοί δεν τους ακούνε.
Οι επιστήμονες χρόνια μιλάνε για το λιώσιμο των πάγων.
Επειδή μας το δείχνουν με εικόνες οι πολιτικοί κάνουν ότι τους ακούνε.
Το καινούργιο σύστημα στον πλανήτη υποχρεωτικά θα στηρίζεται στους επιστήμονες.
Μόνο έτσι θα πάει μπροστά ο πλανήτης.
Πείραμα απόδειξη.
Η επιστήμη θα γεννήσει υποχρεωτικά ένα καινούργιο σύστημα.
Τύπε, έχει μεγάλη διαφορά το κάνω οικογένεια από το μου έκατσε/έτυχε να κάνω οικογένεια.Ερμής έγραψε: 21 Μαρ 2020, 19:51Εφόσον έκανα εγώ οικογένειά που ήμουν όπου μέρα μου και όπου νύχτα μου, ο καθένας μπορείNiki έγραψε: 21 Μαρ 2020, 10:09 Δεν είναι απαισιοδοξία είναι ρεαλισμός.
Δεν το λέω προσωπικά για εσένα, εξάλλου, δεν σε γνωρίζω. Θεωρώ όμως ότι οι περισσότερες περιπτώσεις, είναι στην 2η κατηγορία.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
σορρυ που επεμβαίνω μπορεί τότε να έχει γεννηθεί το καινούργιο αλλά εσύ ίσως να μην είσαι σε θέση να γεννήσεις ένα καινούργιοNiki έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:55Μα δεν άρχισε τώρα η κατάρρευση των πάντων ούτε τελειώνει άμεσα.talaipwros έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:53o μεσαιωνας κρατησε 10 αιωνες, οχι 10 μηνεςNiki έγραψε: 22 Μαρ 2020, 17:52 Ζούμε ένα μεσαίωνα απλά εμείς δεν τον βλέπουμε οι ιστορικοί του μέλλοντος θα το κρίνουν.
Θα συνεχιστεί μέχρι να γεννηθεί το καινούργιο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 274 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-
- 5 Απαντήσεις