!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μερικές σκέψεις για το σεξ

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Veno

Re: Μερικές σκέψεις για το σεξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Veno »

Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 11 Ιαν 2021, 14:02
Veno έγραψε: 11 Ιαν 2021, 13:59 Σύνδρομο ότι κάτσει δεν ξέρω μπορεί κ αυτο. Σημασία έχει ότι μπορώ να λειτουργήσω με τις περισσότερες γυναίκες, ενταξει τις πολύ παχουλές δεν μπορώ κ λόγω σωματοδομης αλλα και επειδή δεν εύκολα, καταλαβαίνετε. Με τρανς όπως είπα θα ξανακάνα κάτι γιατί κάποιες με φτιάχνουν πολύ ανεξάρτητα τι έχουν στα πόδια τους. Με άντρα πάλι δύσκολο δεν ξέρω αν θα λειτουργούσα. Να ναι το οπτικό ίσως; Η να κρύβεται κάτι άλλο. Όπως είπα κ παραπάνω το πρωκτικό αν κ το κάνω δεν είναι κάτι που με τρελαίνει, ενώ σιχαίνομαι τη σκέψη να βρεθώ εγώ σε παθητικό ρόλο.
Αν και είμαι παρθένα από κώλο, απ' ό,τι μου έχουν πει το πρωκτικό είναι τρέλα!
Ονειρεύομαι να το δοκιμάσω όταν γίνω τσουλάκι! Τώρα είμαι ακόμη υποψία.
Στείλε ινμποξ :D
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Veno έγραψε: 11 Ιαν 2021, 13:59 Σύνδρομο ότι κάτσει δεν ξέρω μπορεί κ αυτο. Σημασία έχει ότι μπορώ να λειτουργήσω με τις περισσότερες γυναίκες, ενταξει τις πολύ παχουλές δεν μπορώ κ λόγω σωματοδομης αλλα και επειδή δεν εύκολα, καταλαβαίνετε. Με τρανς όπως είπα θα ξανακάνα κάτι γιατί κάποιες με φτιάχνουν πολύ ανεξάρτητα τι έχουν στα πόδια τους. Με άντρα πάλι δύσκολο δεν ξέρω αν θα λειτουργούσα. Να ναι το οπτικό ίσως; Η να κρύβεται κάτι άλλο. Όπως είπα κ παραπάνω το πρωκτικό αν κ το κάνω δεν είναι κάτι που με τρελαίνει, ενώ σιχαίνομαι τη σκέψη να βρεθώ εγώ σε παθητικό ρόλο.
παιδγιά, πιστεύω πως θα ήταν μια καλή ιδέα να στείλετε κωδικό 6 και να βγείτε μια ωραία βόλτα μαζί. Με ένα ένερτζυ ντρινκ ή ένα σμούδυ στο χέρι θα τα πειτε...και..πχοιος ξέρει...κάτι όμορφο μπορεί να ξεκινήσει :g030:
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας »

Veno έγραψε: 11 Ιαν 2021, 20:37
Στείλε ινμποξ :D
Μου κάνεις για τρολ.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”