!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μερικές σκέψεις για το σεξ

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Λόρδος Ταντρίδης
Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης

Re: Μερικές σκέψεις για το σεξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λόρδος Ταντρίδης »

Ασέβαστος έγραψε: 14 Φεβ 2020, 19:04
Parrot έγραψε: 14 Φεβ 2020, 18:58
Ασέβαστος έγραψε: 14 Φεβ 2020, 18:57

ουτε με σκοπο την ευχαριστηση το απαγορευσε κανεις.
Δεν θα έπρεπε; Ώστε να μην γίνεται κατάχρηση και αποκτάει ο κόσμος ψυχολογικά; :102: :wave:
οχι, δεν θα επρεπε, για να μην αποκτα ο κοσμος ψυχολογικα απο την αγαμια.
Εδώ θα ήθελα να συμπληρώσω ότι θεωρώ πως πολλές ψυχολογικές αρρώστιες που εμφανίζονται στην εφηβεία ή στην μετεφηβεία οφείλονται στην έλλειψη σεξ . Ο έφηβος έχει πολλές ορμόνες και όταν δεν υπάρχει εκτόνωση ο εγκέφαλος δεν λειτουργεί φυσιολογικά . Συν η πίεση του εκπαιδευτικού συστήματος . Σώμα και ψυχή να αναζητούν απεγνωσμένα αιδοίο και να προσπαθείς να είσαι συγκεντρωμένος να διαβάζεις κάθε μέρα μαθηματικά χημεία φυσική αρχαία Λατινικά κλπ . Η μοναδική παρηγοριά είναι ότι αν τα πας καλά θα είσαι τέσσερα χρόνια μέσα στα αιδοία . :003:
Άβαταρ μέλους
Sothan
Phorum.gr user: Galactic DM

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sothan »

Parrot έγραψε: 14 Φεβ 2020, 16:40
Το κράτος, αν θέλει να λέγεται χριστιανικό, θα πρέπει να θέσει το σεξ υπό έλεγχο, να απαγορεύσει την πορνεία,
την πορνογραφία και τα πορνογραφικά τηλεθεάματα της τηλεόρασης, για να σταματήσει ο βούρκος.
Το επόμενο σκαλοπάτι μετά την πορνεία, είναι η εντελώς απώλεια της ηθικής συνείδησης του ανθρώπου,
η κοινωνία θα μετατραπεί σε ζούγκλα και αυτό θα θεωρείται εντελώς φυσιολογικό!
Να δούμε τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα. Μια με τους φασίστες κομμουνιστές και τώρα αυτό. Επιβεβαιώνετε κάθε μέρα το προσωπικό μου δόγμα πως η καλύτερη αντίσταση απέναντι σε όποιον φασίστα επιβουλέα είναι η απομόνωση.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Άβαταρ μέλους
Sothan
Phorum.gr user: Galactic DM

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sothan »

Η πορνεία είναι λάθος να απαγορευτεί. Για πολλούς λόγους. Επαφίεται στη προσωπική ελευθερία του καθενός.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Άβαταρ μέλους
SuperRogue
Phorum.gr user: SuperRogue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SuperRogue »

παιδιά καλό είναι το σεξ αλλά έχετε φάει ποτέ μαγιονέζα με το κουταλάκι στις 2 το πρωί;
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Εγώ έφαγα μόλις τώρα ένα ολόκληρο σκόρδο, 10 σκελίδες ωμες. Με γαμησε στο κάψιμο.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

SuperRogue έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 21:09 παιδιά καλό είναι το σεξ αλλά έχετε φάει ποτέ μαγιονέζα με το κουταλάκι στις 2 το πρωί;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

SuperRogue έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 21:09 παιδιά καλό είναι το σεξ αλλά έχετε φάει ποτέ μαγιονέζα με το κουταλάκι στις 2 το πρωί;
μισό να ξεράσω λίγο.

Τι έλεγες;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
The_Eyes_Chico_They_Never_Lie

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The_Eyes_Chico_They_Never_Lie »

Όταν το αναλύεις τόσο πολύ το γάμησες και ψόφησε
Χωστον και άσε τις αναλύσεις
Adidas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Adidas »

Ζενίθεδρος έγραψε: 01 Δεκ 2020, 21:01 Εγώ έφαγα μόλις τώρα ένα ολόκληρο σκόρδο, 10 σκελίδες ωμες. Με γαμησε στο κάψιμο.
εχμ, γιατί?

ομοιοπαθητικη θεραπεια βρυκολακα;
Veno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Veno »

Καλησπέρα στο φόρουμ. Δεν ήξερα που να γράψω το πρόβλημα μου οπότε θα το γράψω εδώ. Αρχικά να πω ότι είμαι κοντά στα 30, ζω Αθήνα(πειραια βασικά αλλά τεσπά) και γενικά με αρκετές εμπειρίες στο σεξουαλικό κομμάτι. Το πρόβλημα μου αφορά τη σεξουαλικότητα μου. Πάντα μου άρεσαν οι γυναίκες. Τρελενομαι όταν βλέπω μια ωραία γυναίκα έξω αλλά με εξαίρεση κάτι μικρό σχέσεις στη ζωή μου δεν έχω κάνει την σχέση. Είμαι ενεργός όμως σεξουαλικά από μικρός και πολύ θα έλεγα. Τελευταια όμως έχω πάθει το εξής. Διεγειρομαι εύκολα σεξουαλικά. Το σεξ δεν μου λείπει γιατί είμαι και αρκετά εμφανίσιμος απ' ότι μου λένε αλλά μου έχουν συμβεί περίεργα. Έχοντας αδυναμία στις τσόντες θεωρώ ότι φταίει κ αυτό. Έχω αρχίσει πλέον να πηγαίνω με όποια να ναι και δεν μπορώ να μείνω γ πολύ χωρίς σεξ. Δεν κοιτάω αν η άλλη είναι όμορφη αν έχει περιττά κιλά κοκ. Αρκεί να μην είναι τελείως μη εμφανίσιμη δεν θα πάω. Μια φορά όμως ενώ παρακολουθούσα τσόντα κατάλαβα ότι είχα φτιαχτεί με τρανς γυναίκα. Ποτέ δεν είχα σκεφτεί να κάνω κάτι με τρανς αλλά το γεγονός ότι φτιαχτηκα με τρανς Τσοντα έστω κ αν αρχικά δεν το ξερα (παραπλανητικός τίτλος) μου έβαλε υποψίες. Σαν ανοιχτομυαλος κ εθισμένος στο σεξ αν και αρχικά το απέρριπτα αποφάσισα ένα βράδυ να βρεθώ με μια τρανς πολύ θηλυκή πάντως. Κάναμε ότι κάναμε(πάντα σε ενεργητικό ρόλο εγώ) και η αλήθεια είναι ότι μου άρεσε κιόλας. Ωραία προκαταρκτικά κ γενικά γουστάρα τη φάση αν και δεν τρελενομουν ποτέ για πρωκτικό σεξ. Με χάλασε φυσικά το πέος της/του αν και σαν εμπειρία όσο ενοχική κ αν ήταν μου άρεσε. Προτιμώ βέβαια το καθαρό γυναικείο κορμι και αιδειο αλλά ίσως το ξανακάνα. Από τότε όμως νιώθω ψυχολογικά περίεργα.Πειραματιστηκα και με γκέι τσόντες αλλά δεν...συνομίλησα με γκέι άτομα πονηρά σε τσατ αλλά επίσης δεν...δεν με ελκύει το αντρικό σώμα γιατί να πάω με τρανς; μπερδεμα...δεν ξέρω. Γουστάρω τρελά όλες τις γυναίκες αλλά εκεί που ήμουν επιλεκτικοτατος έχω φτάσει σε σημείο να πηγαίνω και με μη εμφανίσιμες κοπέλες ενώ έφτασα σε σημείο να πειραματιστω και με τρανς. Επίσης αδυνατω να κολλήσω με κάποια, νιώθω κενος. Είμαι σεξομανής, είμαι μπάι, η είναι τίποτα άλλο που υποβόσκει; Σκέφτομαι τον ψυχολόγο σαν λύση αλλά δεν ξέρω...δεν νιώθω όμως πλέον φυσιολογικός.Καθολου
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Veno έγραψε: 09 Ιαν 2021, 22:33 Καλησπέρα στο φόρουμ. Δεν ήξερα που να γράψω το πρόβλημα μου οπότε θα το γράψω εδώ. Αρχικά να πω ότι είμαι κοντά στα 30, ζω Αθήνα(πειραια βασικά αλλά τεσπά) και γενικά με αρκετές εμπειρίες στο σεξουαλικό κομμάτι. Το πρόβλημα μου αφορά τη σεξουαλικότητα μου. Πάντα μου άρεσαν οι γυναίκες. Τρελενομαι όταν βλέπω μια ωραία γυναίκα έξω αλλά με εξαίρεση κάτι μικρό σχέσεις στη ζωή μου δεν έχω κάνει την σχέση. Είμαι ενεργός όμως σεξουαλικά από μικρός και πολύ θα έλεγα. Τελευταια όμως έχω πάθει το εξής. Διεγειρομαι εύκολα σεξουαλικά. Το σεξ δεν μου λείπει γιατί είμαι και αρκετά εμφανίσιμος απ' ότι μου λένε αλλά μου έχουν συμβεί περίεργα. Έχοντας αδυναμία στις τσόντες θεωρώ ότι φταίει κ αυτό. Έχω αρχίσει πλέον να πηγαίνω με όποια να ναι και δεν μπορώ να μείνω γ πολύ χωρίς σεξ. Δεν κοιτάω αν η άλλη είναι όμορφη αν έχει περιττά κιλά κοκ. Αρκεί να μην είναι τελείως μη εμφανίσιμη δεν θα πάω. Μια φορά όμως ενώ παρακολουθούσα τσόντα κατάλαβα ότι είχα φτιαχτεί με τρανς γυναίκα. Ποτέ δεν είχα σκεφτεί να κάνω κάτι με τρανς αλλά το γεγονός ότι φτιαχτηκα με τρανς Τσοντα έστω κ αν αρχικά δεν το ξερα (παραπλανητικός τίτλος) μου έβαλε υποψίες. Σαν ανοιχτομυαλος κ εθισμένος στο σεξ αν και αρχικά το απέρριπτα αποφάσισα ένα βράδυ να βρεθώ με μια τρανς πολύ θηλυκή πάντως. Κάναμε ότι κάναμε(πάντα σε ενεργητικό ρόλο εγώ) και η αλήθεια είναι ότι μου άρεσε κιόλας. Ωραία προκαταρκτικά κ γενικά γουστάρα τη φάση αν και δεν τρελενομουν ποτέ για πρωκτικό σεξ. Με χάλασε φυσικά το πέος της/του αν και σαν εμπειρία όσο ενοχική κ αν ήταν μου άρεσε. Προτιμώ βέβαια το καθαρό γυναικείο κορμι και αιδειο αλλά ίσως το ξανακάνα. Από τότε όμως νιώθω ψυχολογικά περίεργα.Πειραματιστηκα και με γκέι τσόντες αλλά δεν...συνομίλησα με γκέι άτομα πονηρά σε τσατ αλλά επίσης δεν...δεν με ελκύει το αντρικό σώμα γιατί να πάω με τρανς; μπερδεμα...δεν ξέρω. Γουστάρω τρελά όλες τις γυναίκες αλλά εκεί που ήμουν επιλεκτικοτατος έχω φτάσει σε σημείο να πηγαίνω και με μη εμφανίσιμες κοπέλες ενώ έφτασα σε σημείο να πειραματιστω και με τρανς. Επίσης αδυνατω να κολλήσω με κάποια, νιώθω κενος. Είμαι σεξομανής, είμαι μπάι, η είναι τίποτα άλλο που υποβόσκει; Σκέφτομαι τον ψυχολόγο σαν λύση αλλά δεν ξέρω...δεν νιώθω όμως πλέον φυσιολογικός.Καθολου
Ανιχνεύω το σύνδρομο ό,τι κάτσει.
the end
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

.

Πάνε να μάς τόν κάνουν Venus τόν Veno οι λυσσάρες..... :011:

Veno pata Freno..... :oops:

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας »

Υπερεκτιμημένο. Όπως το πχώρουμ.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Veno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Veno »

Σύνδρομο ότι κάτσει δεν ξέρω μπορεί κ αυτο. Σημασία έχει ότι μπορώ να λειτουργήσω με τις περισσότερες γυναίκες, ενταξει τις πολύ παχουλές δεν μπορώ κ λόγω σωματοδομης αλλα και επειδή δεν εύκολα, καταλαβαίνετε. Με τρανς όπως είπα θα ξανακάνα κάτι γιατί κάποιες με φτιάχνουν πολύ ανεξάρτητα τι έχουν στα πόδια τους. Με άντρα πάλι δύσκολο δεν ξέρω αν θα λειτουργούσα. Να ναι το οπτικό ίσως; Η να κρύβεται κάτι άλλο. Όπως είπα κ παραπάνω το πρωκτικό αν κ το κάνω δεν είναι κάτι που με τρελαίνει, ενώ σιχαίνομαι τη σκέψη να βρεθώ εγώ σε παθητικό ρόλο.
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας »

Veno έγραψε: 11 Ιαν 2021, 13:59 Σύνδρομο ότι κάτσει δεν ξέρω μπορεί κ αυτο. Σημασία έχει ότι μπορώ να λειτουργήσω με τις περισσότερες γυναίκες, ενταξει τις πολύ παχουλές δεν μπορώ κ λόγω σωματοδομης αλλα και επειδή δεν εύκολα, καταλαβαίνετε. Με τρανς όπως είπα θα ξανακάνα κάτι γιατί κάποιες με φτιάχνουν πολύ ανεξάρτητα τι έχουν στα πόδια τους. Με άντρα πάλι δύσκολο δεν ξέρω αν θα λειτουργούσα. Να ναι το οπτικό ίσως; Η να κρύβεται κάτι άλλο. Όπως είπα κ παραπάνω το πρωκτικό αν κ το κάνω δεν είναι κάτι που με τρελαίνει, ενώ σιχαίνομαι τη σκέψη να βρεθώ εγώ σε παθητικό ρόλο.
Αν και είμαι παρθένα από κώλο, απ' ό,τι μου έχουν πει το πρωκτικό είναι τρέλα!
Ονειρεύομαι να το δοκιμάσω όταν γίνω τσουλάκι! Τώρα είμαι ακόμη υποψία.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”