!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σαββατόβραδο με το πηζον μποτ
-
σαν αμαρτία
Re: Σαββατόβραδο με το πηζον μποτ
Φυσικά ολα τα κόμματα κάνουν κομματικη εκμετάλλευση νεκρών
Επειδή εισαι ομως ή στραβουλιακας ή περιορισμενης ευθύνης, ξαναγράφω: Αστειάκια με νεκρούς
Οποτε αν ολοι οι αλλοι (και οι υπολοιποι του κόμματος του μαζί) ειναι για φτύσιμο, αυτος ειναι για την μεγαλύτερη χλεπα
Φτου, να μην τον ματιαξω
Επειδή εισαι ομως ή στραβουλιακας ή περιορισμενης ευθύνης, ξαναγράφω: Αστειάκια με νεκρούς
Οποτε αν ολοι οι αλλοι (και οι υπολοιποι του κόμματος του μαζί) ειναι για φτύσιμο, αυτος ειναι για την μεγαλύτερη χλεπα
Φτου, να μην τον ματιαξω
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Εντάξει, εξαρτάται από τα διαθέσιμα ωράρια που έχει ο καθένας για να αφιερώσει χρόνο σ' αυτόν εδώ τον τόπο συζητήσεων. Εμένα πάντως το παλληκάρι στο οποίο απευθύνεται το νήμα, μου βγάζει μια συμπάθεια. 02.30-03:30 δεν είναι και τόσο "καμμένες" ώρες για φορουμιακή συζήτηση. Στο φινάλε θεωρώ πιο ουσιώδη τη συμμετοχή που επικεντρώνεται σε κριτική της πολιτικής πραγματικότητας παρά τις συμμετοχές που ξοδεύουν χιλιάδες post σε χαζοθέματα τύπου "πού κουρεύεστε", "κατουράτε στο γραφείο" και "με χώρισε, τι θ'απογίνω". Εκεί μιλάμε για πραγματικό κάψιμο.
- hellegennes
Εμένα από την άλλην μού θυμίζει κάτι πελάτες μου που έρχονται και μου διηγούνται ιστορίες και δεν καταλαβαίνω Χριστό από ό,τι λένε, αλλά κουνάω το κεφάλι μου και λέω «Ναι, ναι. Έτσι είναι αυτά. Τι να κάνεις; Άστα να πάνε».dna replication έγραψε: 10 Φεβ 2020, 02:03εμένα πάλι μου μοιάζει κακιασμένος εμμονικός μ@λ@καςσαν αμαρτία έγραψε: 10 Φεβ 2020, 02:00 Φυπε, δεν λεει τον γαταρο συνταξιουχο, σπανταει στον γαταρο για τον γουντυ οτι μοιαζει με ακακο συνταξιούχο
και αυτή είναι η ανθρώπινη εκδοχή
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Συγγνώμη, αλλά δεν θεωρείς σοβαρό πρόβλημα το να μην κατουράει κάποιος στο γραφείο; Έχεις ψυχολογικές προεκτάσεις και σωματικές συνέπειες. Ενώ το ποιος θα κυβερνήσει αύριο έχει θεωρητικά πολλές συνέπειες και πρακτικά μηδέν.Jimmy81 έγραψε: 10 Φεβ 2020, 02:41 Εντάξει, εξαρτάται από τα διαθέσιμα ωράρια που έχει ο καθένας για να αφιερώσει χρόνο σ' αυτόν εδώ τον τόπο συζητήσεων. Εμένα πάντως το παλληκάρι στο οποίο απευθύνεται το νήμα, μου βγάζει μια συμπάθεια. 02.30-03:30 δεν είναι και τόσο "καμμένες" ώρες για φορουμιακή συζήτηση. Στο φινάλε θεωρώ πιο ουσιώδη τη συμμετοχή που επικεντρώνεται σε κριτική της πολιτικής πραγματικότητας παρά τις συμμετοχές που ξοδεύουν χιλιάδες post σε χαζοθέματα τύπου "πού κουρεύεστε", "κατουράτε στο γραφείο" και "με χώρισε, τι θ'απογίνω". Εκεί μιλάμε για πραγματικό κάψιμο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εγω εσας κοροιδευα και οχι τους νεκρους.σαν αμαρτία έγραψε: 10 Φεβ 2020, 02:36 Φυσικά ολα τα κόμματα κάνουν κομματικη εκμετάλλευση νεκρών
Φτου, να μην τον ματιαξω
Βγηκατε ενα χρονο μετα να τους σκυλευσετε τιποτενια ανθρωπακια. Βαζατε και τις φωτογραφιες απ τα κοριτσακια υπανθρωποι για λιγα ψηφαλακια ακομα.
Οπως βλπεις λουλη οι αληθινοι λογαριασμοι και οχι τα 15α προφιλ οπως εσυ, καταλαβαινομαστε μεταξυ μας.
Οσο και να χτυπιεστε, τους ντιενέιδες τους τζιμηδες τους αρίστους τους ρόκους τους τσιλιλενηδεες και τους πηζοντες θα διαβαζουμε και διαβαζαμε. Εσεις ειστε η αγελη που προσπαθει να κοροιδέψει. Καλη συνεχεια στην αναξιοπρεπη δουλιτσα σου.
Πανε φερε ενα καφεδακι τωρα
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Re: ΣαββατοΚύριακο με το πηζον μποτ
.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 Φεβ 2020, 15:08 - ΣΑΒΒΑΤΟ Χθες, 01:19 = 88 ποστς.
ΚΥΡΙΑΚΗ Σήμερα, 00:24 - 03:13 = 17 ποστς.
Πάρτε μαθήματα ρε, πως γλεντάνε την ζωή οι μάγκες μπροστά στο pc!
:
.
Πάρτε μαθήματα ρε, πως γλεντάνε την ζωή οι μάγκες μπροστά στο pc!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Μπορεί από την πολύ τεστοστερόνη να είναι σε υπερδιέγερση. Δεν ξέρεις απ' αυτά ε;Ζενίθεδρος έγραψε: 10 Φεβ 2020, 01:08Ιδού. Πάντα στην τσίτα. Δεν αφήνεις τίποτα ειπωθεν για τον Σύριζα αναπάντητο. Και παραδόξως, επανεμφανισθηκες με το που αναρρωσε από την πρωκτορραφη ο Τσιπρας και άρχισε να ψελλίζει κάτι σαν αντιπολιτευτικο λόγο.πήζον bot έγραψε: 10 Φεβ 2020, 00:40φερε μας ενα παραδειγμα αγαπητο μας μποτακιΖενίθεδρος έγραψε: 10 Φεβ 2020, 00:38 Γάταρος . Ο ένας δίνει την εντύπωση καποιου συνταξιούχου που κάνει χαβαλέ. Δεν γινεται αυθάδης επί προσωπικου. Από τα γραπτά του άλλου ομως βγαίνει άφθονος πόνος και πολύ αρρώστια. Λες και τον έχουν αμπαρωμενο σε ένα μπουντρούμι 100 μέτρα κάτω από την Κουνουνδουρου και του πετούν το φαγητό και το νερό από μια καταπακτη. Μαζί με τα ποστ και τα νήματα που ανοίγει για ξεκάρφωμα, πρέπει να μαζεύει καμιά 70 εργατοώρες την εβδομάδα.![]()
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
εεετσι, θα τρως τις φαπες σου και θα κρατας στατιστικα μικρη σφουγγαριστρα των λαμογιων.Nandros έγραψε: 16 Φεβ 2020, 15:47 .
Πάρτε μαθήματα ρε, πως γλεντάνε την ζωή οι μάγκες μπροστά στο pc!:
.
Πολύ εργατικό παιδί ομολογουμένως!!!Nandros έγραψε: 16 Φεβ 2020, 15:47 .
.
Εβγαλε ένα 60άρι από το σπίτι του όταν οι άλλοι βγαίνουν και σπαταλάνε τις οικονομίες τους.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Έγραψε αυτός, που μέσα στην προπαγανδιστική μανία του, έχει ξεχάσει πώς μαμούν!πήζον bot έγραψε: 16 Φεβ 2020, 17:34εεετσι, θα τρως τις φαπες σου και θα κρατας στατιστικα μικρη σφουγγαριστρα των λαμογιων.Nandros έγραψε: 16 Φεβ 2020, 15:47 .
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Σαν την τεστοστερόνη που είχε ο Τσιπρας όταν έκανε επί 17 ώρες τσιμπουκια στους Ευρωπαίους;Χαοτικός έγραψε: 16 Φεβ 2020, 16:20Μπορεί από την πολύ τεστοστερόνη να είναι σε υπερδιέγερση. Δεν ξέρεις απ' αυτά ε;Ζενίθεδρος έγραψε: 10 Φεβ 2020, 01:08Ιδού. Πάντα στην τσίτα. Δεν αφήνεις τίποτα ειπωθεν για τον Σύριζα αναπάντητο. Και παραδόξως, επανεμφανισθηκες με το που αναρρωσε από την πρωκτορραφη ο Τσιπρας και άρχισε να ψελλίζει κάτι σαν αντιπολιτευτικο λόγο.![]()
Αντε ρε μαϊμούδες, που μου το παίζετε και αγωνιστές.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Για πες ρε. Εσύ εκεί θα τους πάταγες κάτω ε;Ζενίθεδρος έγραψε: 17 Φεβ 2020, 01:31Σαν την τεστοστερόνη που είχε ο Τσιπρας όταν έκανε επί 17 ώρες τσιμπουκια στους Ευρωπαίους;Χαοτικός έγραψε: 16 Φεβ 2020, 16:20Μπορεί από την πολύ τεστοστερόνη να είναι σε υπερδιέγερση. Δεν ξέρεις απ' αυτά ε;Ζενίθεδρος έγραψε: 10 Φεβ 2020, 01:08
Ιδού. Πάντα στην τσίτα. Δεν αφήνεις τίποτα ειπωθεν για τον Σύριζα αναπάντητο. Και παραδόξως, επανεμφανισθηκες με το που αναρρωσε από την πρωκτορραφη ο Τσιπρας και άρχισε να ψελλίζει κάτι σαν αντιπολιτευτικο λόγο.![]()
Αντε ρε μαϊμούδες, που μου το παίζετε και αγωνιστές.![]()
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 213 Απαντήσεις
- 3137 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern