!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σαββατόβραδο με το πηζον μποτ

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
σαν αμαρτία

Re: Σαββατόβραδο με το πηζον μποτ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από σαν αμαρτία »

Φυσικά ολα τα κόμματα κάνουν κομματικη εκμετάλλευση νεκρών

Επειδή εισαι ομως ή στραβουλιακας ή περιορισμενης ευθύνης, ξαναγράφω: Αστειάκια με νεκρούς

Οποτε αν ολοι οι αλλοι (και οι υπολοιποι του κόμματος του μαζί) ειναι για φτύσιμο, αυτος ειναι για την μεγαλύτερη χλεπα

Φτου, να μην τον ματιαξω
Ορέστης 35 έγραψε: 10 Φεβ 2020, 22:38Δε μ' αρεσουν τα γυμναστηρια. Θα επιστρεψω εκει που ανηκω. Στη μοναξια του βουνου.
Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 »

Εντάξει, εξαρτάται από τα διαθέσιμα ωράρια που έχει ο καθένας για να αφιερώσει χρόνο σ' αυτόν εδώ τον τόπο συζητήσεων. Εμένα πάντως το παλληκάρι στο οποίο απευθύνεται το νήμα, μου βγάζει μια συμπάθεια. 02.30-03:30 δεν είναι και τόσο "καμμένες" ώρες για φορουμιακή συζήτηση. Στο φινάλε θεωρώ πιο ουσιώδη τη συμμετοχή που επικεντρώνεται σε κριτική της πολιτικής πραγματικότητας παρά τις συμμετοχές που ξοδεύουν χιλιάδες post σε χαζοθέματα τύπου "πού κουρεύεστε", "κατουράτε στο γραφείο" και "με χώρισε, τι θ'απογίνω". Εκεί μιλάμε για πραγματικό κάψιμο.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

dna replication έγραψε: 10 Φεβ 2020, 02:03
σαν αμαρτία έγραψε: 10 Φεβ 2020, 02:00 Φυπε, δεν λεει τον γαταρο συνταξιουχο, σπανταει στον γαταρο για τον γουντυ οτι μοιαζει με ακακο συνταξιούχο
εμένα πάλι μου μοιάζει κακιασμένος εμμονικός μ@λ@κας
και αυτή είναι η ανθρώπινη εκδοχή
Εμένα από την άλλην μού θυμίζει κάτι πελάτες μου που έρχονται και μου διηγούνται ιστορίες και δεν καταλαβαίνω Χριστό από ό,τι λένε, αλλά κουνάω το κεφάλι μου και λέω «Ναι, ναι. Έτσι είναι αυτά. Τι να κάνεις; Άστα να πάνε».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Jimmy81 έγραψε: 10 Φεβ 2020, 02:41 Εντάξει, εξαρτάται από τα διαθέσιμα ωράρια που έχει ο καθένας για να αφιερώσει χρόνο σ' αυτόν εδώ τον τόπο συζητήσεων. Εμένα πάντως το παλληκάρι στο οποίο απευθύνεται το νήμα, μου βγάζει μια συμπάθεια. 02.30-03:30 δεν είναι και τόσο "καμμένες" ώρες για φορουμιακή συζήτηση. Στο φινάλε θεωρώ πιο ουσιώδη τη συμμετοχή που επικεντρώνεται σε κριτική της πολιτικής πραγματικότητας παρά τις συμμετοχές που ξοδεύουν χιλιάδες post σε χαζοθέματα τύπου "πού κουρεύεστε", "κατουράτε στο γραφείο" και "με χώρισε, τι θ'απογίνω". Εκεί μιλάμε για πραγματικό κάψιμο.
Συγγνώμη, αλλά δεν θεωρείς σοβαρό πρόβλημα το να μην κατουράει κάποιος στο γραφείο; Έχεις ψυχολογικές προεκτάσεις και σωματικές συνέπειες. Ενώ το ποιος θα κυβερνήσει αύριο έχει θεωρητικά πολλές συνέπειες και πρακτικά μηδέν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot »

σαν αμαρτία έγραψε: 10 Φεβ 2020, 02:36 Φυσικά ολα τα κόμματα κάνουν κομματικη εκμετάλλευση νεκρών

Επειδή εισαι ομως ή στραβουλιακας ή περιορισμενης ευθύνης, ξαναγράφω: Αστειάκια με νεκρούς

Οποτε αν ολοι οι αλλοι (και οι υπολοιποι του κόμματος του μαζί) ειναι για φτύσιμο, αυτος ειναι για την μεγαλύτερη χλεπα

Φτου, να μην τον ματιαξω
Εγω εσας κοροιδευα και οχι τους νεκρους.
Βγηκατε ενα χρονο μετα να τους σκυλευσετε τιποτενια ανθρωπακια. Βαζατε και τις φωτογραφιες απ τα κοριτσακια υπανθρωποι για λιγα ψηφαλακια ακομα.

Οπως βλπεις λουλη οι αληθινοι λογαριασμοι και οχι τα 15α προφιλ οπως εσυ, καταλαβαινομαστε μεταξυ μας.
Οσο και να χτυπιεστε, τους ντιενέιδες τους τζιμηδες τους αρίστους τους ρόκους τους τσιλιλενηδεες και τους πηζοντες θα διαβαζουμε και διαβαζαμε. Εσεις ειστε η αγελη που προσπαθει να κοροιδέψει. Καλη συνεχεια στην αναξιοπρεπη δουλιτσα σου.
Πανε φερε ενα καφεδακι τωρα
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Re: ΣαββατοΚύριακο με το πηζον μποτ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 Φεβ 2020, 15:08 - ΣΑΒΒΑΤΟ Χθες, 01:19 = 88 ποστς.
ΚΥΡΙΑΚΗ Σήμερα, 00:24 - 03:13 = 17 ποστς.

Πάρτε μαθήματα ρε, πως γλεντάνε την ζωή οι μάγκες μπροστά στο pc! :smt077:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Ζενίθεδρος έγραψε: 10 Φεβ 2020, 01:08
πήζον bot έγραψε: 10 Φεβ 2020, 00:40
Ζενίθεδρος έγραψε: 10 Φεβ 2020, 00:38 Γάταρος . Ο ένας δίνει την εντύπωση καποιου συνταξιούχου που κάνει χαβαλέ. Δεν γινεται αυθάδης επί προσωπικου. Από τα γραπτά του άλλου ομως βγαίνει άφθονος πόνος και πολύ αρρώστια. Λες και τον έχουν αμπαρωμενο σε ένα μπουντρούμι 100 μέτρα κάτω από την Κουνουνδουρου και του πετούν το φαγητό και το νερό από μια καταπακτη. Μαζί με τα ποστ και τα νήματα που ανοίγει για ξεκάρφωμα, πρέπει να μαζεύει καμιά 70 εργατοώρες την εβδομάδα.
φερε μας ενα παραδειγμα αγαπητο μας μποτακι :smt005:
Ιδού. Πάντα στην τσίτα. Δεν αφήνεις τίποτα ειπωθεν για τον Σύριζα αναπάντητο. Και παραδόξως, επανεμφανισθηκες με το που αναρρωσε από την πρωκτορραφη ο Τσιπρας και άρχισε να ψελλίζει κάτι σαν αντιπολιτευτικο λόγο.
Μπορεί από την πολύ τεστοστερόνη να είναι σε υπερδιέγερση. Δεν ξέρεις απ' αυτά ε; :-?
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot »

Nandros έγραψε: 16 Φεβ 2020, 15:47 .

.
εεετσι, θα τρως τις φαπες σου και θα κρατας στατιστικα μικρη σφουγγαριστρα των λαμογιων.
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

.
Πολύ εργατικό παιδί ομολογουμένως!!!
Εβγαλε ένα 60άρι από το σπίτι του όταν οι άλλοι βγαίνουν και σπαταλάνε τις οικονομίες τους.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

πήζον bot έγραψε: 16 Φεβ 2020, 17:34

εεετσι, θα τρως τις φαπες σου και θα κρατας στατιστικα μικρη σφουγγαριστρα των λαμογιων.
Έγραψε αυτός, που μέσα στην προπαγανδιστική μανία του, έχει ξεχάσει πώς μαμούν! :smt077:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Χαοτικός έγραψε: 16 Φεβ 2020, 16:20
πήζον bot έγραψε: 10 Φεβ 2020, 00:40

φερε μας ενα παραδειγμα αγαπητο μας μποτακι :smt005:
Ιδού. Πάντα στην τσίτα. Δεν αφήνεις τίποτα ειπωθεν για τον Σύριζα αναπάντητο. Και παραδόξως, επανεμφανισθηκες με το που αναρρωσε από την πρωκτορραφη ο Τσιπρας και άρχισε να ψελλίζει κάτι σαν αντιπολιτευτικο λόγο.
Μπορεί από την πολύ τεστοστερόνη να είναι σε υπερδιέγερση. Δεν ξέρεις απ' αυτά ε; :-?
Σαν την τεστοστερόνη που είχε ο Τσιπρας όταν έκανε επί 17 ώρες τσιμπουκια στους Ευρωπαίους;
Αντε ρε μαϊμούδες, που μου το παίζετε και αγωνιστές. :smt005:
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Ζενίθεδρος έγραψε: 17 Φεβ 2020, 01:31
Χαοτικός έγραψε: 16 Φεβ 2020, 16:20

Σαν την τεστοστερόνη που είχε ο Τσιπρας όταν έκανε επί 17 ώρες τσιμπουκια στους Ευρωπαίους;
Αντε ρε μαϊμούδες, που μου το παίζετε και αγωνιστές. :smt005:
Για πες ρε. Εσύ εκεί θα τους πάταγες κάτω ε;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”