!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι εννοείς όταν λες πως δεν μαγειρεύεις;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Τι εννοείς όταν λες πως δεν μαγειρεύεις;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ίφιδα έγραψε: 04 Φεβ 2020, 12:00
Naida έγραψε: 04 Φεβ 2020, 11:56

Τι καλά που περνάς :lol:
Άστα κι αυτά είν' η κορυφή του παγοβουνου :lol:
Δηλαδή τα λέω σε φίλη που ήθελε κάποτε παιδιά αλλά δεν έχει και της έχω ελευθερώσει την ψυχή ένα πράγμα, πλέον δε χαλιεται

Πάντως ΘΑ ΤΟΥ ΜΑΘΩ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΎΕΙ, ώστε να μην επιλέγει γυναίκες λόγω πείνας ή γιατί την έχει αναγκη αλλά επειδή θα την γουστάρει, για να ξαναγυρίσουμε στο θέμα.
Και μαγειρεύουν ωραία οι άντρες. Δεν έχει τύχει να φάω από άντρα και να μη μου αρέσει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Μαύρο Πρόβατο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαύρο Πρόβατο »

Naida έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:15 Εγώ λατρεύω να μαγειρεύω :klino:
Σαν σωστη γυναικα. :D
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Ίφιδα έγραψε: 04 Φεβ 2020, 11:44
Λες αν φύγετε κάπου τα δύο σας για καμιά βδομάδα να στρώσει; Θα αντέξεις ρε θηρίο με το παιδί πεινασμενο για μέρες;
χαλαρα.

δε θα λιμοκτονησει κιολας, απλως θα τρωω εγω τα σουβλακια κι αυτος το ψωμι. αμα δεν εχει επανω ζουμι, λαδι, η ριγανη :003:

η αληθεια ειναι οτι δεν ανησυχώ για κατι. εφοσον ειναι καλα στην υγεια του, ας (μην) τρωει οτι θελει. μονο σε επιπεδο που μας ξεβολευει στο μαγειρεμα (εμενα οχι, γιατι χεστηκα που θα του κανω τα χατηρια).

ε, θα μεγαλωσει, θα φαει. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Ίφιδα έγραψε: 04 Φεβ 2020, 12:00
Naida έγραψε: 04 Φεβ 2020, 11:56

Τι καλά που περνάς :lol:
Άστα κι αυτά είν' η κορυφή του παγοβουνου :lol:
Δηλαδή τα λέω σε φίλη που ήθελε κάποτε παιδιά αλλά δεν έχει και της έχω ελευθερώσει την ψυχή ένα πράγμα, πλέον δε χαλιεται

Πάντως ΘΑ ΤΟΥ ΜΑΘΩ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΎΕΙ, ώστε να μην επιλέγει γυναίκες λόγω πείνας ή γιατί την έχει αναγκη αλλά επειδή θα την γουστάρει, για να ξαναγυρίσουμε στο θέμα.
ννναι, το δοκιμασαμε κι αυτο, καθεται και καλα να βοηθαει τη μανα του στο μαγειρεμα, μην και επειδη τοχει φτιαξει "μονος του" απλωσει να δοκιμασει. μπαααα. :003:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Μαύρο Πρόβατο έγραψε: 04 Φεβ 2020, 12:15
Naida έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:15 Εγώ λατρεύω να μαγειρεύω :klino:
Σαν σωστη γυναικα. :D
Τι να σου πω, κι ο αδερφός μου λατρεύει να μαγειρεύει και οι δύο θείοι μου. Και είναι και οι τρεις του επαγγέλματος.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Ασέβαστος έγραψε: 04 Φεβ 2020, 12:20
ννναι, το δοκιμασαμε κι αυτο, καθεται και καλα να βοηθαει τη μανα του στο μαγειρεμα, μην και επειδη τοχει φτιαξει "μονος του" απλωσει να δοκιμασει. μπαααα. :003:
Τον εψησα μια μέρα να κάνουμε κουλουράκια μαζί, έπιασε τη ζύμη, σκατα νά πιανε έτσι δεν θα έκανε :lol:
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Kiki mat έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:16 Έχει μαγειρία τώρα που μπορείς να τρως απεξω μαγειρευτά φαγητά
Ισχύει αλλά είμαι ο τύπος ανθρώπου που μπορεί να τρώει σουβλάκια επί έξι μήνες χωρίς παράπονο :003:

Ποτέ δεν έψαξα το μαγειρευτό, αν υπάρχει και τρώγεται ΟΚ αλλιώς καλύτερα delivery που ξέρω ότι θα είναι νόστιμο.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Πώς την παλεύετε κάθε μέρα ντελίβερι; Οικονομικά, εννοώ.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Εδώ είναι οι μανούλες του facebook;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

vantono έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:10 Εγώ το βαριέμαι το μαγείρεμα πάντως. Αναγκαστικά έμαθα να μαγειρεύω,με πίεση απ'τους γύρω μου. Με αντιμετώπιζαν σεξιστικά.
Τύπε, ελπίζω να γαμάς καλά, γιατί την μια μας λες βαριέσαι την οδήγηση, την άλλη βαριέσαι το μαγείρεμα... Δεν σε λες και κελεπούρι...
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Cavaliere έγραψε: 04 Φεβ 2020, 15:54 Πώς την παλεύετε κάθε μέρα ντελίβερι; Οικονομικά, εννοώ.
Εξαρτάται τι παίρνεις. Με δύο (όχι αθηναϊκά) σουβλάκια είσαι συνήθως ΟΚ. Βέβαια έχουν την τάση να τα μικραίνουν συνεχώς και να ανεβάζουν τις τιμές οπότε δεν ξέρω για πόσο καιρό θα είναι βιώσιμα τα δύο.

Το μαγείρεμα στο σπίτι βγαίνει πιο οικονομικά κυρίως αν τρως λίγο κρέας και ελάχιστο τυρί. Αν θέλεις το κρέας να είναι πολύ και σε κάθε πιάτο τότε οι τιμές δεν απέχουν ιδιαίτερα.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Feindflug έγραψε: 04 Φεβ 2020, 16:28
vantono έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:10 Εγώ το βαριέμαι το μαγείρεμα πάντως. Αναγκαστικά έμαθα να μαγειρεύω,με πίεση απ'τους γύρω μου. Με αντιμετώπιζαν σεξιστικά.
Τύπε, ελπίζω να γαμάς καλά, γιατί την μια μας λες βαριέσαι την οδήγηση, την άλλη βαριέσαι το μαγείρεμα... Δεν σε λες και κελεπούρι...
:smt005:
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Cavaliere έγραψε: 04 Φεβ 2020, 15:54 Πώς την παλεύετε κάθε μέρα ντελίβερι; Οικονομικά, εννοώ.
σιγά, το οικονομικό ειναι το τελευταιο που σε απασχολει στα ντελίβερι. Το βασικότερο ειναι η ποιότητα. Τωρα που μιλάμε μια περαντζάδα απο ε-φοοδ να κανεις, σου πετάει 6-7 καταστήματα με προσφορές σε πεινάτα, οπου παραγγελία των 10€ τη χτυπάς με 5, των 15 με 10, των 30 στα 20 κτλ. Τα μισα απ'αυτά που σου πετάνε τις προσφορές ειναι συνήθως σαπίλα βέβαια, αλλα οκ, τουλαχιστον οικονομικά παλεύεται αρκετά άνετα το θεμα, ιδίως αν δεν εισαι και μόνος σου εντελώς, αλλα με καμποσους νοματαίους.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 04 Φεβ 2020, 09:59 Δεν σκοπεύω να επιστρέφω από τη φάμπρικα για τα επόμενα 1, 2, 3 (παραπάνω δεν πάει) χρόνια και να ξοδεύω όλα μου τα λεφτά σε ντελίβερι επειδή εσύ δεν έχεις αξιωθεί ακόμη να μάθεις να μαγειρεύεις. Δεν είναι ζήτημα στάτους ή θηλυκότητας είναι ζήτημα ζωής και θανάτου. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, σκέψου φίλη μου ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι.
Αν δεν μαγειρεύεις -ζήτω που καήκαμε- χλωμό το κόβω να τσουλήσει αυτή η σχέση παρακάτω. Δεν το διαπραγματεύομαι με τίποτα και στη κουζίνα βέτο. Μήπως θέλεις να σου μαγειρέψουμε κι όλας; Γιατί κάτι τέτοιο θα το έκανα μόνο για τους φίλους μου αλλά μάντεψε: δεν χρειάστηκε προς το παρόν γιατί όλοι τους έχουν πάρει γυναίκες που μαγειρεύουν.
Αλογο εχεις παρει σβαρνα ολα τα φεμινιστικα μπλογκ?

κατι για ψυχιατρο ελεγες :003:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

το μαγειρεμα ειναι το τελευταιο που κοιταω :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”