!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι εννοείς όταν λες πως δεν μαγειρεύεις;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Τι εννοείς όταν λες πως δεν μαγειρεύεις;
Δεν σκοπεύω να επιστρέφω από τη φάμπρικα για τα επόμενα 1, 2, 3 (παραπάνω δεν πάει) χρόνια και να ξοδεύω όλα μου τα λεφτά σε ντελίβερι επειδή εσύ δεν έχεις αξιωθεί ακόμη να μάθεις να μαγειρεύεις. Δεν είναι ζήτημα στάτους ή θηλυκότητας είναι ζήτημα ζωής και θανάτου. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, σκέψου φίλη μου ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι.
Αν δεν μαγειρεύεις -ζήτω που καήκαμε- χλωμό το κόβω να τσουλήσει αυτή η σχέση παρακάτω. Δεν το διαπραγματεύομαι με τίποτα και στη κουζίνα βέτο. Μήπως θέλεις να σου μαγειρέψουμε κι όλας; Γιατί κάτι τέτοιο θα το έκανα μόνο για τους φίλους μου αλλά μάντεψε: δεν χρειάστηκε προς το παρόν γιατί όλοι τους έχουν πάρει γυναίκες που μαγειρεύουν.
Αν δεν μαγειρεύεις -ζήτω που καήκαμε- χλωμό το κόβω να τσουλήσει αυτή η σχέση παρακάτω. Δεν το διαπραγματεύομαι με τίποτα και στη κουζίνα βέτο. Μήπως θέλεις να σου μαγειρέψουμε κι όλας; Γιατί κάτι τέτοιο θα το έκανα μόνο για τους φίλους μου αλλά μάντεψε: δεν χρειάστηκε προς το παρόν γιατί όλοι τους έχουν πάρει γυναίκες που μαγειρεύουν.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Τι εννοείς όταν λες πως δεν μαγειρεύεις;
Ανεπιτυχές το τρολλάρισμα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εγώ το βαριέμαι το μαγείρεμα πάντως. Αναγκαστικά έμαθα να μαγειρεύω,με πίεση απ'τους γύρω μου. Με αντιμετώπιζαν σεξιστικά.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Το delivery μπορεί να βγαίνει και φθηνότερο σε κάποια γεύματα. Καλύτερα να δουλεύουν και οι δύο.
Στα θετικά ότι το delivery είναι σχεδόν πάντα πολύ νόστιμο ενώ το μαγείρεμα εξαρτάται από αυτόν που μαγειρεύει και πρέπει να έχουν όρεξη και οι δύο (ή 3, 4) για το ίδιο φαγητό.
Επίσης μηδέν καθάρισμα μετά.
Στηρίζω delivery
Στα θετικά ότι το delivery είναι σχεδόν πάντα πολύ νόστιμο ενώ το μαγείρεμα εξαρτάται από αυτόν που μαγειρεύει και πρέπει να έχουν όρεξη και οι δύο (ή 3, 4) για το ίδιο φαγητό.
Στηρίζω delivery
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
καθόλου τρολλάρισμα ή μάλλον όσο τρολλάρισμα είναι και το αντίστοιχο νήμα για την οδήγηση
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Εγώ λατρεύω να μαγειρεύω 

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Έχει μαγειρία τώρα που μπορείς να τρως απεξω μαγειρευτά φαγητάAwesomatic έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:13 Το delivery μπορεί να βγαίνει και φθηνότερο σε κάποια γεύματα. Καλύτερα να δουλεύουν και οι δύο.
Στηρίζω delivery
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
εκεί μας κατάντησε ο καζινοκεντρικός γυναικοκαπιταλισμόςKiki mat έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:16Έχει μαγειρία τώρα που μπορείς να τρως απεξω μαγειρευτά φαγητάAwesomatic έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:13 Το delivery μπορεί να βγαίνει και φθηνότερο σε κάποια γεύματα. Καλύτερα να δουλεύουν και οι δύο.
Στηρίζω delivery
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Σε καμία περίπτωση δεν βγαίνει το ντελίβερυ φθηνότερα, εκτός και θες να τρως χαβιάρι με φιλέτο σολωμό σε κάθε γεύμαAwesomatic έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:13 Το delivery μπορεί να βγαίνει και φθηνότερο σε κάποια γεύματα. Καλύτερα να δουλεύουν και οι δύο.
Στηρίζω delivery
Εγώ με τα παιδιά μου πάμε τρεις μήνες το καλοκαίρι στο εξοχικό . Ο σύζυγος που μένει πίσω πρέπει να βρει λύσεις για τους δυο μήνες που κάθεται εωοσοτου πάρει την μηναία του άδεια. Εγώ παίρνω μαζί μου , εκτός από τα παιδιά μου,την μάνα μου και την γιαγιά μου .Εγώ μαγειρευω για όλους και αρχίζω να ζηλεύω την δουλειά σε μηχανουργείο φίλε.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:19εκεί μας κατάντησε ο καζινοκεντρικός γυναικοκαπιταλισμόςKiki mat έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:16Έχει μαγειρία τώρα που μπορείς να τρως απεξω μαγειρευτά φαγητάAwesomatic έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:13 Το delivery μπορεί να βγαίνει και φθηνότερο σε κάποια γεύματα. Καλύτερα να δουλεύουν και οι δύο.
Στηρίζω delivery
Μόνο που δεν ξέρεις τι τρως στο ντελιβερι. Και πως είναι μαγειρεμένο.Awesomatic έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:13 Το delivery μπορεί να βγαίνει και φθηνότερο σε κάποια γεύματα. Καλύτερα να δουλεύουν και οι δύο.
Στηρίζω delivery
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μαγειρεύω αλλά βαριέμαι μέχρι θανάτου πια, καθε μέρα το ίδιο βιολι. Εννοείται ότι μαγειρεύει κι ο σύζυγος που και που, μια -δυο φορές το μηνα
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αυτά που τρώει ο μικρός δεν τα τρώει ο μεγάλος και το αντίθετο. Πίκρα.Ίφιδα έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:27 Μαγειρεύω αλλά βαριέμαι μέχρι θανάτου πια, καθε μέρα το ίδιο βιολι. Εννοείται ότι μαγειρεύει κι ο σύζυγος που και που, μια -δυο φορές το μηνα
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Άστα να πάνε, σε νιώθωGherschaagk έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:30Αυτά που τρώει ο μικρός δεν τα τρώει ο μεγάλος και το αντίθετο. Πίκρα.Ίφιδα έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:27 Μαγειρεύω αλλά βαριέμαι μέχρι θανάτου πια, καθε μέρα το ίδιο βιολι. Εννοείται ότι μαγειρεύει κι ο σύζυγος που και που, μια -δυο φορές το μηνα![]()