Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 08:42Τι είναι όλα αυτά τα ατμίσματα κι οι κρύσταλλοι; Εξηγήσου σατανικέ εγκέφαλε γιατί οργανώνω νέο ταξίδι για Άμστερνταμ.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 21:31Τί μπάφους ρε μλκ; Δεκαπέντε χρονώ είσαι; Άτμισμα, κρύσταλλοι ή, ακόμη καλύτερα, βάμματα. Την επόμενη φορά στείλε πμ πριν μπλέξεις με τουριστοπαγίδες γεμάτες ζαίους και καταλανούςΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 10:04 Εντωμεταξύ, τα κόφι σοπ στο Άμστερνταμ είναι κανονικά καταγώγια και γιαπιά. Μπαίνεις μέσα και παθαίνεις φρίκη από την μπίχλα. Μαλάκες Ολλανδέζοι πίνουν μπάφους και το έχουν κάνει μουνί. Με το ζόρι έκανα δυο γάρους σατίβα και μετά πήγα να δω Ρέμπραντ και βερμίρ στο μουσείο. Στεκόμουν μπροστά στους πίνακες κι έλεγα πω ρε πούστη μου τι έκανε ο άνθρωπος γαμώ το φελέκι μου.
Μετά πήγα ξανά σε ένα άλλο κόφι σοπ που είχε καλή βαθμολογία από τους μαστούρηδες στο τριπαντβάιζορ. Τα ίδια. Μπίχλα και βρομιά. Έκανα δυο μπάφους σατίβα και πήγα στο μουσείο βαν γκο. Πώ ρε πούστη μου λέω, τι έκανε ο άνθρωπος. Βγήκα έξω και κάθισα στο γρασίδι στην πλατεία μουσείων. Όλοι κάνανε μπάφους και ξαπλώνανε στο γρασίδι βρωμοολλανδέζοι μες στη μαστούρα και στα χάχανα. Τους σιχάθηκε η ψυχή μου, Μετά πήγα σε ένα άλλο κοφι σοπ και έκανα δυο μπάφους ακόμα.
.
Καθόμουν προχτές σ ένα πάρκο καί άκουγα κατι πιτσιρικάδες νά λένε γιά Σάλβια (βότανο κατάλαβα...μέ 2 τζούρες
φεύγεις λέγανε ) καί κάτι γιά Μπούμ.......
Τί νέα κόλπα ειν αυτά.....ξέρει κανείς ;;;
.