!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ολλανδέζοι αγρότες σε κινητοποιήσεις

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Re: Ολλανδέζοι αγρότες σε κινητοποιήσεις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 08:42
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 21:31
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 10:04 Εντωμεταξύ, τα κόφι σοπ στο Άμστερνταμ είναι κανονικά καταγώγια και γιαπιά. Μπαίνεις μέσα και παθαίνεις φρίκη από την μπίχλα. Μαλάκες Ολλανδέζοι πίνουν μπάφους και το έχουν κάνει μουνί. Με το ζόρι έκανα δυο γάρους σατίβα και μετά πήγα να δω Ρέμπραντ και βερμίρ στο μουσείο. Στεκόμουν μπροστά στους πίνακες κι έλεγα πω ρε πούστη μου τι έκανε ο άνθρωπος γαμώ το φελέκι μου.
Μετά πήγα ξανά σε ένα άλλο κόφι σοπ που είχε καλή βαθμολογία από τους μαστούρηδες στο τριπαντβάιζορ. Τα ίδια. Μπίχλα και βρομιά. Έκανα δυο μπάφους σατίβα και πήγα στο μουσείο βαν γκο. Πώ ρε πούστη μου λέω, τι έκανε ο άνθρωπος. Βγήκα έξω και κάθισα στο γρασίδι στην πλατεία μουσείων. Όλοι κάνανε μπάφους και ξαπλώνανε στο γρασίδι βρωμοολλανδέζοι μες στη μαστούρα και στα χάχανα. Τους σιχάθηκε η ψυχή μου, Μετά πήγα σε ένα άλλο κοφι σοπ και έκανα δυο μπάφους ακόμα.
Τί μπάφους ρε μλκ; Δεκαπέντε χρονώ είσαι; Άτμισμα, κρύσταλλοι ή, ακόμη καλύτερα, βάμματα. Την επόμενη φορά στείλε πμ πριν μπλέξεις με τουριστοπαγίδες γεμάτες ζαίους και καταλανούς
Τι είναι όλα αυτά τα ατμίσματα κι οι κρύσταλλοι; Εξηγήσου σατανικέ εγκέφαλε γιατί οργανώνω νέο ταξίδι για Άμστερνταμ.

.
Καθόμουν προχτές σ ένα πάρκο καί άκουγα κατι πιτσιρικάδες νά λένε γιά Σάλβια (βότανο κατάλαβα...μέ 2 τζούρες

φεύγεις λέγανε ) καί κάτι γιά Μπούμ.......

Τί νέα κόλπα ειν αυτά.....ξέρει κανείς ;;;

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Papa John έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 22:40 Και ξανά,δεν είναι έτσι.Γνώρισε πρώτα μερικούς και μετά ξαναπές μου.Επίσης,έχεις ζήσει σε χώρα της βορειοδυτικής Ευρώπης και εκφέρεις μία τόσο γενικευμένη άποψη ; Αν το σκεφτείς ξανά,θα διαπιστώσεις και μόνος σου ότι είπες ψιλομαλακία.Κοντά στα 90 εκατομμύρια Γερμανοί π.χ.,είναι όλοι τους μαλθακοί βουτυρομπεμπέδες ; Come on...
Οι περισσότεροι και ατομικά ο καθένας "σφάζουν ψυχρά στο γόνατο
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 19:44
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 08:45
Kauldron έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 22:05

Ναι, κατευθείαν από τα βουνά της Ολλανδίας. :giggle:
Εντωμεταξύ όλη η Ολλανδία βρωμοκοπάει σκατίλα. Με το που περνάς τα σύνορα μια οσμή σκατίλας σε βαράει κατακέφαλα. Τους Ολλανδέζους δεν τους πειράζει, το έχουν συνηθίσει. Όταν τελειώνει το χασίς καπνίζουν κοπριά. Βρωμοολλανδοί, ψηλά ντερέκια δυο μέτρα, πηγαίνεις εκεί και αισθάνεσαι νάνος.
Όντως. Δύο φορές τον χρόνο γίνεται αυτό όταν ρίχνουν το λίπασμα. Αλλά συνηθίζεις μετά από λίγο καιρό
Ε, άλλο πράγμα η ευρωπαϊκή σκατίλα.
:smt005:

Καλά, εσύ μάλλον θα ήσουν και μαθημένος απ' το χωριό σου. :c020:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Kauldron έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 22:05

Ναι, κατευθείαν από τα βουνά της Ολλανδίας. :giggle:
Εντωμεταξύ όλη η Ολλανδία βρωμοκοπάει σκατίλα. Με το που περνάς τα σύνορα μια οσμή σκατίλας σε βαράει κατακέφαλα. Τους Ολλανδέζους δεν τους πειράζει, το έχουν συνηθίσει. Όταν τελειώνει το χασίς καπνίζουν κοπριά. Βρωμοολλανδοί, ψηλά ντερέκια δυο μέτρα, πηγαίνεις εκεί και αισθάνεσαι νάνος.
Όντως. Δύο φορές τον χρόνο γίνεται αυτό όταν ρίχνουν το λίπασμα. Αλλά συνηθίζεις μετά από λίγο καιρό

.
Εγώ απλο Χάγη έως τέρμα Ζέελαντ ουδέποτε μύρισα κάτι τέτοιο.....

Τί εποχή το κάνουν ;;;

..
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 19:58

Τί μπάφους ρε μλκ; Δεκαπέντε χρονώ είσαι; Άτμισμα, κρύσταλλοι ή, ακόμη καλύτερα, βάμματα. Την επόμενη φορά στείλε πμ πριν μπλέξεις με τουριστοπαγίδες γεμάτες ζαίους και καταλανούς
Τι είναι όλα αυτά τα ατμίσματα κι οι κρύσταλλοι; Εξηγήσου σατανικέ εγκέφαλε γιατί οργανώνω νέο ταξίδι για Άμστερνταμ.

.
Καθόμουν προχτές σ ένα πάρκο καί άκουγα κατι πιτσιρικάδες νά λένε γιά Σάλβια (βότανο κατάλαβα...μέ 2 τζούρες

.
Ιδέα δεν έχω. Λίγο Μπάφο έχω κάνει μόνο και λίγη κοκαινη και λίγο κάτι ποτισμένο στη Ρουμανία που ούτε ξέρω πως το έλεγαν. Ρώτα τους επαγγελματίες σατανικό και σύς.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

.

.
Ότι θες για σάλβια εδώ https://www.zamnesia.com/content/221-wh ... ith-salvia (στα εγγλέζικα όμως). To eshop τους στέλνει ελλάδα... Το μπουμ δεν καταλαβαίνω τί είναι
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 20:06

.

.
Ότι θες για σάλβια εδώ https://www.zamnesia.com/content/221-wh ... ith-salvia (στα εγγλέζικα όμως). To eshop τους στέλνει ελλάδα... Το μπουμ δεν καταλαβαίνω τί είναι
Ρε συ. Γιατί μας κολάζεις;
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 20:03

.
Εγώ απλο Χάγη έως τέρμα Ζέελαντ ουδέποτε μύρισα κάτι τέτοιο.....

Τί εποχή το κάνουν ;;;

..
Λίγο πριν την άνοιξη
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Ο ΣΕ έγραψε απέναντι σε Ολλανδούς …..seems legit

OY ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

Kauldron έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:01
Papa John έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 22:40 Και ξανά,δεν είναι έτσι.Γνώρισε πρώτα μερικούς και μετά ξαναπές μου.Επίσης,έχεις ζήσει σε χώρα της βορειοδυτικής Ευρώπης και εκφέρεις μία τόσο γενικευμένη άποψη ; Αν το σκεφτείς ξανά,θα διαπιστώσεις και μόνος σου ότι είπες ψιλομαλακία.Κοντά στα 90 εκατομμύρια Γερμανοί π.χ.,είναι όλοι τους μαλθακοί βουτυρομπεμπέδες ; Come on...
Δε λέω οτι είναι όλοι. Αλλά έτσι τους ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ να είναι.
Αν έχεις εκπαιδευτικό σύστημα που σου λέει "αχ καλέεεεεεε, είμαστε τζέντερ φλούουουουουιντ, μια τον δίιιιιιιιιινουμε μια τον παίαιαιαιαιαιρνουμε", και μια κοινωνία που σου λέει οτι "είναι καλό το χασίσι, ρουφάτε άφοβα, να σας κάνει τον εγκέφαλο πουρέ", προφανώς κάποια παιδιά δε θα τσιμπήσουν τέτοιες βλακείες, αλλά κάποιοι (πολλοί) θα πέσουν στο τριπάκι και θα γίνουν μαλθακοί, και σίγουρα χωρίς μαχητικό πνεύμα. Βάλε και τα περί "αντιεθνικισμού" που τους σερβίρουν γαρνιτούρα με τις πιο πάνω βλακείες, από πού θα το αποκτήσει το παιδί το μαχητικό πνεύμα? Με τί διάθεση θα αγωνιστεί για να υπερασπίσει την πατρίδα του?
Και σε μας τα ίδια λένε,είμαστε όλοι φλούφληδες και βουτυρομπεμπέδες ; (μπορεί και να είμαι,δεν ξέρω,αλλά γνωρίζω άπειρο κόσμο που δεν είναι).
Επίσης,να σε πληροφορήσω,το εκπαιδευτικό σύστημα της Γερμανίας δεν μπορούμε να το δούμε ούτε με κυάλια,είμαστε λίγο πίσω ξέρεις στην εκπαίδευση σε σχέση με αυτούς.
Τώρα,πως σου κόλλησε εσένα ότι όλη η βορειοδυτική Ευρώπη κατοικείται αποκλειστικά από φλούφληδες,αυτό μπορείς να το εξηγήσεις εσύ καλλίτερα.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Και σε μας τα ίδια λένε,είμαστε όλοι φλούφληδες και βουτυρομπεμπέδες ;
Γιατί, ψέματα είναι?
Μαγκιά κλανιά και κώλος φινιστρίνι.
Έρχεται ο Μογγόλος, κάνει το μάγκα στον εναέριο χώρο σου, κι αντί να τον καταρρίψεις, και να πιάσεις ζωντανό τον (μάλλον Πακιστανό) πιλότο να τον "περιποιηθείς", κάθεσαι και "κάνεις αναχαίτηση"?
Ποιά αναχαίτηση ρε, σκίσε τον τον τσόγλανο.
Και δεν είναι μόνο οι παραβιάσεις. Ο κάθε αληταράς έρχεται εδώ και τον κάνουμε μάγκα.

Οι μόνοι που έχουν ΑΡΧΙΔΙΑ είναι οι Ισραηλινοί. Για πήγαινε να κάνεις παραβίαση εκεί, να δούμε πώς θα γυρίσεις.
Επίσης,να σε πληροφορήσω,το εκπαιδευτικό σύστημα της Γερμανίας δεν μπορούμε να το δούμε ούτε με κυάλια,είμαστε λίγο πίσω ξέρεις στην εκπαίδευση σε σχέση με αυτούς.
Ναι, ου:

Τσογλάνια κάνουν ο,τι γουστάρουν. Και οι καθηγητές κάθονται ζαρωμένοι. Άσε ρε Πάπα Τζών με τους μύθους. Που ζείς? Στη δεκαετία του '80?
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 10:04 Εντωμεταξύ, τα κόφι σοπ στο Άμστερνταμ είναι κανονικά καταγώγια και γιαπιά. Μπαίνεις μέσα και παθαίνεις φρίκη από την μπίχλα. Μαλάκες Ολλανδέζοι πίνουν μπάφους και το έχουν κάνει μουνί. Με το ζόρι έκανα δυο γάρους σατίβα και μετά πήγα να δω Ρέμπραντ και βερμίρ στο μουσείο. Στεκόμουν μπροστά στους πίνακες κι έλεγα πω ρε πούστη μου τι έκανε ο άνθρωπος γαμώ το φελέκι μου.
Μετά πήγα ξανά σε ένα άλλο κόφι σοπ που είχε καλή βαθμολογία από τους μαστούρηδες στο τριπαντβάιζορ. Τα ίδια. Μπίχλα και βρομιά. Έκανα δυο μπάφους σατίβα και πήγα στο μουσείο βαν γκο. Πώ ρε πούστη μου λέω, τι έκανε ο άνθρωπος. Βγήκα έξω και κάθισα στο γρασίδι στην πλατεία μουσείων. Όλοι κάνανε μπάφους και ξαπλώνανε στο γρασίδι βρωμοολλανδέζοι μες στη μαστούρα και στα χάχανα. Τους σιχάθηκε η ψυχή μου, Μετά πήγα σε ένα άλλο κοφι σοπ και έκανα δυο μπάφους ακόμα.

Σατίβα έκανες; :smt017 Γιατί;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Χαοτικός έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 11:53

Δεν ξέρω. Απ' ότι κατάλαβα η indica είναι πιο χαλαρωτική και επειδή έχω και χαμηλή πίεση ήθελα κάτι πιο ανεβαστικό και τα παιδιά εκεί πρότειναν sativa. Δεν ξέρω τώρα αν ήταν όντως σατίβα ή τι αφού δεν έχω και εμπειρία να τα ξεχωρίσω.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 16:08
Χαοτικός έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 11:53

Δεν ξέρω. Απ' ότι κατάλαβα η indica είναι πιο χαλαρωτική και επειδή έχω και χαμηλή πίεση ήθελα κάτι πιο ανεβαστικό και τα παιδιά εκεί πρότειναν sativa. Δεν ξέρω τώρα αν ήταν όντως σατίβα ή τι αφού δεν έχω και εμπειρία να τα ξεχωρίσω.
Πύργος ρε. Καλαμάτα. Ελλαδάρα γαμώ το κέρατό μου!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Χαοτικός έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 22:43 Πύργος ρε. Καλαμάτα. Ελλαδάρα γαμώ το κέρατό μου!
Σόρυ ρε φίλος, το γράφει στην ούγια ή έχει καμιά μπλε σφραγίδα όπως τα κρέατα; Καπνίζετε εντομοκτόνα και κατουρημένους παπάδες...το νέο έπος της Αλβανίας!
Πως γίνετε όλοι να πίνουν ελληνικά;

Για σένα.

the end
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”