Ναι, κατευθείαν από τα βουνά της Ολλανδίας.Το δε νερό είναι τοπ, σε πανευρωπαϊκή βάση
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ολλανδέζοι αγρότες σε κινητοποιήσεις
Re: Ολλανδέζοι αγρότες σε κινητοποιήσεις
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Μην τυχόν πας σε κανένα σύλλογο φανατικών της Τσέλσι,της Μίλγουωλ ή της Γουέστ Χαμ να πεις κάτι τέτοιο.Kauldron έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 01:30 Τους κοροϊδεύω βρε. Κυρίως για να τσατίσω τον Σατανικό Ποντικό, που λατρεύει ο,τιδήποτε "ευρωπαϊκό".
Προσωπικά θεωρώ όλους τους Ευρωπέηδες υπερευαίσθητους μαλθακούς βουτυρομπεμπέδες.
Ή σε κάτι ομοιδεάτες σου της Ντυναμό Δρέσδης.Δεν είναι και τόσο μαλθακοί όσο νομίζεις.
Άλλο καφρίλα άλλο συνειδητή σκληραγωγία. Γηπεδόκαφρους ζώα έχουμε κι εμείς.Papa John έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 22:20Μην τυχόν πας σε κανένα σύλλογο φανατικών της Τσέλσι,της Μίλγουωλ ή της Γουέστ Χαμ να πεις κάτι τέτοιο.Kauldron έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 01:30 Τους κοροϊδεύω βρε. Κυρίως για να τσατίσω τον Σατανικό Ποντικό, που λατρεύει ο,τιδήποτε "ευρωπαϊκό".
Προσωπικά θεωρώ όλους τους Ευρωπέηδες υπερευαίσθητους μαλθακούς βουτυρομπεμπέδες.
Ή σε κάτι ομοιδεάτες σου της Ντυναμό Δρέσδης.Δεν είναι και τόσο μαλθακοί όσο νομίζεις.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Κώλντρον,δεν είναι έτσι.
Να σου εξηγήσω. Ο γηπεδόκαφρος λειτουργεί με τη λογική του όχλου. Σε καμία περίπτωση ένας εναντίον ενός σε περιβάλλον έξω από το γήπεδο (και χωρίς "χημική βοήθεια" δηλαδή χωρίς να είναι χασικλωμένος, γιατί οι περισσότεροι είναι και χασικλάκια) δε θα τολμήσει να κινηθεί, ακόμα και εναντίον υποδεέστερου αντιπάλου.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Και ξανά,δεν είναι έτσι.Γνώρισε πρώτα μερικούς και μετά ξαναπές μου.Επίσης,έχεις ζήσει σε χώρα της βορειοδυτικής Ευρώπης και εκφέρεις μία τόσο γενικευμένη άποψη ; Αν το σκεφτείς ξανά,θα διαπιστώσεις και μόνος σου ότι είπες ψιλομαλακία.Κοντά στα 90 εκατομμύρια Γερμανοί π.χ.,είναι όλοι τους μαλθακοί βουτυρομπεμπέδες ; Come on...
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Τι είναι όλα αυτά τα ατμίσματα κι οι κρύσταλλοι; Εξηγήσου σατανικέ εγκέφαλε γιατί οργανώνω νέο ταξίδι για Άμστερνταμ.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 21:31Τί μπάφους ρε μλκ; Δεκαπέντε χρονώ είσαι; Άτμισμα, κρύσταλλοι ή, ακόμη καλύτερα, βάμματα. Την επόμενη φορά στείλε πμ πριν μπλέξεις με τουριστοπαγίδες γεμάτες ζαίους και καταλανούςΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 10:04 Εντωμεταξύ, τα κόφι σοπ στο Άμστερνταμ είναι κανονικά καταγώγια και γιαπιά. Μπαίνεις μέσα και παθαίνεις φρίκη από την μπίχλα. Μαλάκες Ολλανδέζοι πίνουν μπάφους και το έχουν κάνει μουνί. Με το ζόρι έκανα δυο γάρους σατίβα και μετά πήγα να δω Ρέμπραντ και βερμίρ στο μουσείο. Στεκόμουν μπροστά στους πίνακες κι έλεγα πω ρε πούστη μου τι έκανε ο άνθρωπος γαμώ το φελέκι μου.
Μετά πήγα ξανά σε ένα άλλο κόφι σοπ που είχε καλή βαθμολογία από τους μαστούρηδες στο τριπαντβάιζορ. Τα ίδια. Μπίχλα και βρομιά. Έκανα δυο μπάφους σατίβα και πήγα στο μουσείο βαν γκο. Πώ ρε πούστη μου λέω, τι έκανε ο άνθρωπος. Βγήκα έξω και κάθισα στο γρασίδι στην πλατεία μουσείων. Όλοι κάνανε μπάφους και ξαπλώνανε στο γρασίδι βρωμοολλανδέζοι μες στη μαστούρα και στα χάχανα. Τους σιχάθηκε η ψυχή μου, Μετά πήγα σε ένα άλλο κοφι σοπ και έκανα δυο μπάφους ακόμα.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Εντωμεταξύ όλη η Ολλανδία βρωμοκοπάει σκατίλα. Με το που περνάς τα σύνορα μια οσμή σκατίλας σε βαράει κατακέφαλα. Τους Ολλανδέζους δεν τους πειράζει, το έχουν συνηθίσει. Όταν τελειώνει το χασίς καπνίζουν κοπριά. Βρωμοολλανδοί, ψηλά ντερέκια δυο μέτρα, πηγαίνεις εκεί και αισθάνεσαι νάνος.Kauldron έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 22:05Ναι, κατευθείαν από τα βουνά της Ολλανδίας.Το δε νερό είναι τοπ, σε πανευρωπαϊκή βάση![]()
Δε λέω οτι είναι όλοι. Αλλά έτσι τους ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ να είναι.Papa John έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 22:40 Και ξανά,δεν είναι έτσι.Γνώρισε πρώτα μερικούς και μετά ξαναπές μου.Επίσης,έχεις ζήσει σε χώρα της βορειοδυτικής Ευρώπης και εκφέρεις μία τόσο γενικευμένη άποψη ; Αν το σκεφτείς ξανά,θα διαπιστώσεις και μόνος σου ότι είπες ψιλομαλακία.Κοντά στα 90 εκατομμύρια Γερμανοί π.χ.,είναι όλοι τους μαλθακοί βουτυρομπεμπέδες ; Come on...
Αν έχεις εκπαιδευτικό σύστημα που σου λέει "αχ καλέεεεεεε, είμαστε τζέντερ φλούουουουουιντ, μια τον δίιιιιιιιιινουμε μια τον παίαιαιαιαιαιρνουμε", και μια κοινωνία που σου λέει οτι "είναι καλό το χασίσι, ρουφάτε άφοβα, να σας κάνει τον εγκέφαλο πουρέ", προφανώς κάποια παιδιά δε θα τσιμπήσουν τέτοιες βλακείες, αλλά κάποιοι (πολλοί) θα πέσουν στο τριπάκι και θα γίνουν μαλθακοί, και σίγουρα χωρίς μαχητικό πνεύμα. Βάλε και τα περί "αντιεθνικισμού" που τους σερβίρουν γαρνιτούρα με τις πιο πάνω βλακείες, από πού θα το αποκτήσει το παιδί το μαχητικό πνεύμα? Με τί διάθεση θα αγωνιστεί για να υπερασπίσει την πατρίδα του?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kauldron την 06 Νοέμ 2019, 15:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ρε τον χασισοπόντικα...Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 08:42Τι είναι όλα αυτά τα ατμίσματα κι οι κρύσταλλοι; Εξηγήσου σατανικέ εγκέφαλε γιατί οργανώνω νέο ταξίδι για Άμστερνταμ.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 21:31Τί μπάφους ρε μλκ; Δεκαπέντε χρονώ είσαι; Άτμισμα, κρύσταλλοι ή, ακόμη καλύτερα, βάμματα. Την επόμενη φορά στείλε πμ πριν μπλέξεις με τουριστοπαγίδες γεμάτες ζαίους και καταλανούςΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 10:04 Εντωμεταξύ, τα κόφι σοπ στο Άμστερνταμ είναι κανονικά καταγώγια και γιαπιά. Μπαίνεις μέσα και παθαίνεις φρίκη από την μπίχλα. Μαλάκες Ολλανδέζοι πίνουν μπάφους και το έχουν κάνει μουνί. Με το ζόρι έκανα δυο γάρους σατίβα και μετά πήγα να δω Ρέμπραντ και βερμίρ στο μουσείο. Στεκόμουν μπροστά στους πίνακες κι έλεγα πω ρε πούστη μου τι έκανε ο άνθρωπος γαμώ το φελέκι μου.
Μετά πήγα ξανά σε ένα άλλο κόφι σοπ που είχε καλή βαθμολογία από τους μαστούρηδες στο τριπαντβάιζορ. Τα ίδια. Μπίχλα και βρομιά. Έκανα δυο μπάφους σατίβα και πήγα στο μουσείο βαν γκο. Πώ ρε πούστη μου λέω, τι έκανε ο άνθρωπος. Βγήκα έξω και κάθισα στο γρασίδι στην πλατεία μουσείων. Όλοι κάνανε μπάφους και ξαπλώνανε στο γρασίδι βρωμοολλανδέζοι μες στη μαστούρα και στα χάχανα. Τους σιχάθηκε η ψυχή μου, Μετά πήγα σε ένα άλλο κοφι σοπ και έκανα δυο μπάφους ακόμα.

Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Δεν απάντησε όμως. Μούφα μου μυρίζει.Kauldron έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:03Ρε τον χασισοπόντικα...Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 08:42Τι είναι όλα αυτά τα ατμίσματα κι οι κρύσταλλοι; Εξηγήσου σατανικέ εγκέφαλε γιατί οργανώνω νέο ταξίδι για Άμστερνταμ.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 21:31
Τί μπάφους ρε μλκ; Δεκαπέντε χρονώ είσαι; Άτμισμα, κρύσταλλοι ή, ακόμη καλύτερα, βάμματα. Την επόμενη φορά στείλε πμ πριν μπλέξεις με τουριστοπαγίδες γεμάτες ζαίους και καταλανούς
![]()
Θα σου στείλει κανένα ΠΜ, αυτά είναι για μυημένους (πάν ιντέντιντ)Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:04Δεν απάντησε όμως. Μούφα μου μυρίζει.Kauldron έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:03Ρε τον χασισοπόντικα...Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 08:42
Τι είναι όλα αυτά τα ατμίσματα κι οι κρύσταλλοι; Εξηγήσου σατανικέ εγκέφαλε γιατί οργανώνω νέο ταξίδι για Άμστερνταμ.
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Όντως. Δύο φορές τον χρόνο γίνεται αυτό όταν ρίχνουν το λίπασμα. Αλλά συνηθίζεις μετά από λίγο καιρόΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 08:45Εντωμεταξύ όλη η Ολλανδία βρωμοκοπάει σκατίλα. Με το που περνάς τα σύνορα μια οσμή σκατίλας σε βαράει κατακέφαλα. Τους Ολλανδέζους δεν τους πειράζει, το έχουν συνηθίσει. Όταν τελειώνει το χασίς καπνίζουν κοπριά. Βρωμοολλανδοί, ψηλά ντερέκια δυο μέτρα, πηγαίνεις εκεί και αισθάνεσαι νάνος.Kauldron έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 22:05Ναι, κατευθείαν από τα βουνά της Ολλανδίας.Το δε νερό είναι τοπ, σε πανευρωπαϊκή βάση![]()
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Για κρύσταλλους πάενε στο victoria's cafe cbd madness. Είναι πολύ κεντρικά. Και τον εξοπλισμό τον χειρίζεται ελ (οποία έκπληξις!). Για άτμισμα πήγαινε σε οποιοδήποτε κόφι σοπ να σου δείξουν. Νομίζω ο συσέξ ασχολείται. Για βάμματα, γκουγκλαρε master wu's green dragon recipe, αλλά μην ξεχάσεις το decarboxylation για να ενεργοποιήσεις το ΤΗCΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 08:42Τι είναι όλα αυτά τα ατμίσματα κι οι κρύσταλλοι; Εξηγήσου σατανικέ εγκέφαλε γιατί οργανώνω νέο ταξίδι για Άμστερνταμ.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 21:31Τί μπάφους ρε μλκ; Δεκαπέντε χρονώ είσαι; Άτμισμα, κρύσταλλοι ή, ακόμη καλύτερα, βάμματα. Την επόμενη φορά στείλε πμ πριν μπλέξεις με τουριστοπαγίδες γεμάτες ζαίους και καταλανούςΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 10:04 Εντωμεταξύ, τα κόφι σοπ στο Άμστερνταμ είναι κανονικά καταγώγια και γιαπιά. Μπαίνεις μέσα και παθαίνεις φρίκη από την μπίχλα. Μαλάκες Ολλανδέζοι πίνουν μπάφους και το έχουν κάνει μουνί. Με το ζόρι έκανα δυο γάρους σατίβα και μετά πήγα να δω Ρέμπραντ και βερμίρ στο μουσείο. Στεκόμουν μπροστά στους πίνακες κι έλεγα πω ρε πούστη μου τι έκανε ο άνθρωπος γαμώ το φελέκι μου.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Κάτσε να κάνω αποθήκευση τη σελίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις